seksič 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 ja sm začetnik ampak zlo rada načenjam debate tko da lepo prosm če ste iskreni. zanima me kok se posvečate svoji zunanjosti.kaj vam pomeni videz vas samih in vaših dragih.ali vam je to na prvem mestu ali vam ni pomembno.ali kdo lahko doživi orgazem z nekom ki ga vizualno ne privlači vendar pa je po duši prijazen,...zanima me nasplošno kok date na videz. ali ste obsedeni, povprečni ali pa vam je vseeno ali ste privlačni ali ne. seveda najprej da ste sami sebi privlačni ker če tega ni je zlo težko da si privlačen komu drugemu. pa sm spacala neki skupi Citiraj are you feeling bored? think of meare you feeling sad? call meare you feeling lonely? find meare you feeling horny? USE YOUR HAND AND ENJOY!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 Kje pa Tina je? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 :o|o: Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 Tine ni večodšla je drugam......smrk, Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 Imamo res teme videz, vendar je ena v astrologiji (kamor je bil tudi tale post objavljen, pa sem ga prestavila) - horoskop in videz, potem pa je se ena tema - videz, ki pa je misljeno - posebnosti - pearcing, tatoo-ji itd.Potem imamo se teme - obraz, telo, oci, noge... kar si izmislis, skratka..A mislim pa, da prav takole postavljeno se nimamo. V bistvu te videz sicer lahko pritegne, samo ni dovolj. Lahko te seveda tudi odbije, imamo pac tako kemijo z nekom in drugacno z drugim. Imamo pa tako temo privlacnost kot orgazem. :o|o: Menim, da videz nima kaj dosti z orgazmom, ker nas na cloveku privlaci lahko cisto nekaj desetega, ze samo glas ali eroticni pogled ali njegove roke. Pomaga pa seveda, da lahko do takih zadev (orgazem) sploh prihaja. Ce ti nekdo ni privlacen (kar ni odvisno samo od videza), bo manj moznosti za tovrstni razvoj dogodkov. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 Marsa ! Hmm... videz imamo delno prirojen (barva oči, oblika nosu..., višina...), delno pa sami vplivamo nanj (s telesnimi aktivnostmi, notranjim počutjem, načinom oblačenja...). Tisto, kar imamo prirojeno, se mi ne zdi tako pomembno, kako izgleda. Zame je bolj pomembna notranjost, ki pa jo delno izražamo tudi s tem, kako skrbimo za svoj zunanji izgled. Sicer je pa tudi to, da ima lahko nekdo n.pr. prirojene slabe zobe, in kljub skrbi za njih nima glih lepih, nekdo drug pa ima lepe zobe, čeprav sploh ne skrbi za njih... Ja, pa še to je: vsak človek ima svoj okus. Kar je nekomu lepo, je lahko drugemu grdo... in obratno. Tako da... je težko definirati, kaj je sploh lep in kaj grd videz. Jaz osebno pa raje pogledam človeka, ki nima ravno idealno postavo, a je oblečen v skladu s to svojo postavo (za moj okus), kot nekoga z idealno postavo, a obleko, da bog se ga usmili. (Moja poklicna deformacija. ) Nekako mi več pove o človeku tisto, kar da sam nase, kot tisto, kar mu je prirojeno. Glede skrbi za svojo zunanjost se jaz štejem med povprečneže. Nisem ravno obsedena s tem, da bi izgledala drugim privlačna, ampak skrbim toliko, da se jaz dobro počutim. Če imam recimo predolge lase, se grem ostrič, da se jaz bolje počutim - da sem si sebi bolj všeč. Enako je z obleko in vsem ostalim. Če si grem kupit očala, ne kupim kar prve, ki mi padejo pod roke, ampak si vzamem čas in probam, katera najbolje pristojijo mojemu obrazu in tudi mojemu značaju. In nikoli ne poslušam nasvetov prijateljic, ker ne želim s svojim videzom izražati njihovega značaja, ampak svojega. x!x Poslušam sicer njihove nasvete, če jih znajo utemeljiti, ampak jih vzamem v razmislek in se na koncu sama odločim, ali je to res zame ali je samo "njihova projekcija"...Se pa neprestano učim tudi na tem področju... In ravno, ko n.pr. ugotovim, da mi pristojijo hlače na zvon, gre to iz mode! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 Marsa - kako si pa ti tule sem orgazen vtaknila??? Tamara - hehe...pa bi prej hlače probala No..na videz ne dam tako zelo dosti. Bolj športno oblačenje in tisto-ni ga čez komot.Je pa res, da sem že zdavnaj probala hlače na zvon in hitro ugotovila, da me naredijo vitkejšo Torej - če odbijemo to..da vsem modnim smernicam ne sledim in se ličim na ta oring velike praznike - potem.Sicer pa roko na srce - človek je lahko še tako pameten in ima tako seksi glas in fulll smisel za humor in še....potem pa je le videz in kemija tista, ki odloči. Tako, da če povzamem vse skupaj - vendar le je videz pomemben. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 Nisem ga jaz, Nataly, to je bilo eno od 'vprasanj', iztocnic te teme... Tole smo nekoc ze imeli (samo zgleda v kaksni drugi temi, drugace naslovljeni, ker nisem nic nasla) in sem podobno ugotavljala - seveda je v tem smislu videz pomemben - nekdo, ki ti na videz ni simpaticen, pac ne bos iskal stikov z njim. ... Vendar je vseeno to zdaj drugace - poglejmo npr. internet - vcasih si se 'spoznaval' na plesih, v disku, v soli, na placih raznih...Zdaj pa se dosti poznanstev sklene prek neta in presenetljivo - marsikdaj se razvijejo ljubezenske zadeve, mislim, nekateri prav zares postanejo pari (*nekoc sem gledala tudi eno oddajo o temle) - in jim je (nekaterim) pomembneje najti sorodno duso in vse, videz potem kao nekako 'vzljubijo' ali pa to osebo gledajo z drugacnimi ocmi - ljubecimi - tudi ce le-ta sicer, ce ne bi bilo te okoliscine, sploh ne bi bila 'njihov tip cloveka' - tip cloveka, ki jim je sicer vsec. Tako da - v poznanstvih, stikih 'v zivo' pa seveda je vedno en dejavnik, zaradi katerega nam nekdo potegne, nekdo pa ne.In kaj je to drugega kot videz (ki pa je skupek stvari, k videzu recimo ne sodi samo lep obraz ali dobra postava, pac pa tudi lasje, kozha, osebni stil)... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 Če pomislim za nazaj, sem imela v glavnem lepe tipe. Edino eden (oče od mojega sina) mi na prvi pogled sploh ni bil všeč. Ampak kasneje, ko me je osvajal , mi je postal celo njegov videz všeč. Ja, videz ni najpomembnejši, je pa tudi pomemben. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seksič 14. april 2004 Avtor Prijavi Deli 14. april 2004 ma so mi zanimiva vaša mnenja. meni ni važen videz. lahko imaš srečno ljubezen z nekom ki ti ni vizualno privlačen. in meni osebno je še vedno le ta najbolj v spominu ki ni bil lepotec. imel je ostale lastnosti ki so bile dobre da sem na njegov videz pozabila. sej vem zakaj nism pol z njim? neko dekle ga je prizadelo in se boji zaljubiti. po njej sm bila prva ki se ji je odprl in se je zaljubil. se mu je pa že v očeh vidlo da se boji ker je poznal mojo preteklost. sedaj sva prijatelja in mi veliko pomeni.seveda pa je vsakemu človeku lepo da ima ob sebi lepotca/ico.vem da bi bilo lahko pika na i takrat če bi bil lepotec. ni bil pa še to mi je blo kul. drugače sama sem s svojim videzom obsedena. sedaj priznam prej nism nikoli priznala tega. tako sem obsedena da ljudi ki so okoli mene zamorim ker si začnejo misliti da tudi oni niso dovolj dobri. pa čeprav jih opozarjam da naj me ignorirajo ker sem nepopravljiva.če se zjutraj ko vstanem in "zrihtam" ne počutim sexy sem cel dan slabe volje. al mi ni všeč frizura al se mi noht zlomi al mam mozolj al mi majčka ni všeč, mi hlače ne stojijo dobr. u glavnem nč ne sme bit narobe. če mi hlače ne stojijo kul mislm da je to zato ker me je preveč skupi zarad tega sem pristala v bolnišnici ker sem si uničla želodec in ga bom imela celo življenje ampak ne morm nehat bit obsedena. taka pač sem. z svojim videzom obsedena za druge mi pa ni tok pomembno. zdej mam čist slučajno tipa k je čisti playboy sam je tak k js obremenjen (hvalabogu ni obseden k mu nč ne manjka) za orgazem pa mislm tko. ni važn videz važna je taktika s katero te bo prpravu da boš ob njem vedno dobila kurjo polt. mora znat. Citiraj are you feeling bored? think of meare you feeling sad? call meare you feeling lonely? find meare you feeling horny? USE YOUR HAND AND ENJOY!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vreme kje spotakne 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 Kako to, da imas tako obsirno mnenje? A si strokovnjak? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seksič 14. april 2004 Avtor Prijavi Deli 14. april 2004 ne nism strokovnjak in ne vizažistka.sam ko si obseden z videzom že od malih nog se marsikaj naučiš. Citiraj are you feeling bored? think of meare you feeling sad? call meare you feeling lonely? find meare you feeling horny? USE YOUR HAND AND ENJOY!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vreme kje spotakne 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 A zdaj, ko znas vec, delis nasvete?A mas svetovalnico?Daj povej telefonsko, bom objavila v Delu al pa kje. OK? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seksič 14. april 2004 Avtor Prijavi Deli 14. april 2004 ne nism strokovnjak in ne vizažistka.sam ko si obseden z videzom že od malih nog se marsikaj naučiš.A zdaj, ko znas vec, delis nasvete?A mas svetovalnico?Daj povej telefonsko, bom objavila v Delu al pa kje. OK? no no ne pretiravaj. Citiraj are you feeling bored? think of meare you feeling sad? call meare you feeling lonely? find meare you feeling horny? USE YOUR HAND AND ENJOY!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 če se zjutraj ko vstanem in "zrihtam" ne počutim sexy sem cel dan slabe volje. al mi ni všeč frizura al se mi noht zlomi al mam mozolj al mi majčka ni všeč, mi hlače ne stojijo dobr. u glavnem nč ne sme bit narobe. če mi hlače ne stojijo kul mislm da je to zato ker me je preveč skupi zarad tega sem pristala v bolnišnici ker sem si uničla želodec in ga bom imela celo življenje ampak ne morm nehat bit obsedena. taka pač sem. z svojim videzom obsedena za druge mi pa ni tok pomembno. zdej mam čist slučajno tipa k je čisti playboy sam je tak k js obremenjen (hvalabogu ni obseden k mu nč ne manjka)uh... Lahko bi se poskusila sprejeti. - priporočam eno vajo: en mesec bodi popolnoma brez make upa in tvoje priljubljeno oblačilo naj postane trenerka. pa malo bolj se osredotoči na tisto kar imaš za dati drugim- ne pokazati. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seksič 14. april 2004 Avtor Prijavi Deli 14. april 2004 če se zjutraj ko vstanem in "zrihtam" ne počutim sexy sem cel dan slabe volje. al mi ni všeč frizura al se mi noht zlomi al mam mozolj al mi majčka ni všeč, mi hlače ne stojijo dobr. u glavnem nč ne sme bit narobe. če mi hlače ne stojijo kul mislm da je to zato ker me je preveč skupi zarad tega sem pristala v bolnišnici ker sem si uničla želodec in ga bom imela celo življenje ampak ne morm nehat bit obsedena. taka pač sem. z svojim videzom obsedena za druge mi pa ni tok pomembno. zdej mam čist slučajno tipa k je čisti playboy sam je tak k js obremenjen (hvalabogu ni obseden k mu nč ne manjka)uh... Lahko bi se poskusila sprejeti. - priporočam eno vajo: en mesec bodi popolnoma brez make upa in tvoje priljubljeno oblačilo naj postane trenerka. pa malo bolj se osredotoči na tisto kar imaš za dati drugim- ne pokazati. lej mene ne briga kako mene drugi vidjo sam sama s sabo nism nikol zadovoljna. če se ne počutm super sm zamišljena in zamorjena in folk vidi da nism sproščena. šele ko sm si kul se sprostim in sm nasmejana non stop. po drugi strani se nočem spremenit k lih te moje obsedenosti in mišljenja me naredijo tako kot sem. Citiraj are you feeling bored? think of meare you feeling sad? call meare you feeling lonely? find meare you feeling horny? USE YOUR HAND AND ENJOY!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 če se zjutraj ko vstanem in "zrihtam" ne počutim sexy sem cel dan slabe volje. al mi ni všeč frizura al se mi noht zlomi al mam mozolj al mi majčka ni všeč, mi hlače ne stojijo dobr. u glavnem nč ne sme bit narobe. če mi hlače ne stojijo kul mislm da je to zato ker me je preveč skupi zarad tega sem pristala v bolnišnici ker sem si uničla želodec in ga bom imela celo življenje ampak ne morm nehat bit obsedena. taka pač sem. z svojim videzom obsedena za druge mi pa ni tok pomembno. zdej mam čist slučajno tipa k je čisti playboy sam je tak k js obremenjen (hvalabogu ni obseden k mu nč ne manjka)uh... Lahko bi se poskusila sprejeti. - priporočam eno vajo: en mesec bodi popolnoma brez make upa in tvoje priljubljeno oblačilo naj postane trenerka. pa malo bolj se osredotoči na tisto kar imaš za dati drugim- ne pokazati. lej mene ne briga kako mene drugi vidjo sam sama s sabo nism nikol zadovoljna. če se ne počutm super sm zamišljena in zamorjena in folk vidi da nism sproščena. šele ko sm si kul se sprostim in sm nasmejana non stop. po drugi strani se nočem spremenit k lih te moje obsedenosti in mišljenja me naredijo tako kot sem. ok, ce ti pase da si taka kot si, super. Samo potem se ne pritozuj cez te svoje lastnosti.. Ce se pritozujes, izgleda kot da rabis nasvet in pomoc - ki ti jo bomo tukaj z veseljem ponudili - ampak ce si pa s svojim "karakterjem" zadovoljna.., pa ne jamraj.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seksič 14. april 2004 Avtor Prijavi Deli 14. april 2004 če se zjutraj ko vstanem in "zrihtam" ne počutim sexy sem cel dan slabe volje. al mi ni všeč frizura al se mi noht zlomi al mam mozolj al mi majčka ni všeč, mi hlače ne stojijo dobr. u glavnem nč ne sme bit narobe. če mi hlače ne stojijo kul mislm da je to zato ker me je preveč skupi zarad tega sem pristala v bolnišnici ker sem si uničla želodec in ga bom imela celo življenje ampak ne morm nehat bit obsedena. taka pač sem. z svojim videzom obsedena za druge mi pa ni tok pomembno. zdej mam čist slučajno tipa k je čisti playboy sam je tak k js obremenjen (hvalabogu ni obseden k mu nč ne manjka)uh... Lahko bi se poskusila sprejeti. - priporočam eno vajo: en mesec bodi popolnoma brez make upa in tvoje priljubljeno oblačilo naj postane trenerka. pa malo bolj se osredotoči na tisto kar imaš za dati drugim- ne pokazati. lej mene ne briga kako mene drugi vidjo sam sama s sabo nism nikol zadovoljna. če se ne počutm super sm zamišljena in zamorjena in folk vidi da nism sproščena. šele ko sm si kul se sprostim in sm nasmejana non stop. po drugi strani se nočem spremenit k lih te moje obsedenosti in mišljenja me naredijo tako kot sem. ok, ce ti pase da si taka kot si, super. Samo potem se ne pritozuj cez te svoje lastnosti.. Ce se pritozujes, izgleda kot da rabis nasvet in pomoc - ki ti jo bomo tukaj z veseljem ponudili - ampak ce si pa s svojim "karakterjem" zadovoljna.., pa ne jamraj.. ne jamram. sem samo povedala kako js gledam na videz. saj vendar je taka tema.je pa zlo lepo da je folk prpravlen drugim pomagat. sam nobenmu se ne da pomagat dokler sam ne prosi za pomoč. Citiraj are you feeling bored? think of meare you feeling sad? call meare you feeling lonely? find meare you feeling horny? USE YOUR HAND AND ENJOY!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 A ste znorel s tem citiranjem? :xx!: Ce odgovarjas na post pred svojim, kaj rabis vso solato se enkrat navajat!!! Saj vidimo - ja, ta post je po tem, torej je ta odgovoril temule. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 A ste znorel s tem citiranjem? :xx!:če je pa tako hecno ko pošlješ 10 postov napišeš pa samo enega Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 Ehehe Marsa Kar se moje obsedenosti z videzom tiče... glede na to, kako izgledam, si zelo veliko ljudi misli, da sem zadovoljna sama s sabo, ampak je že resnica v tem, da če sam s sabo nisi zadovoljen od znotraj navzven, se tudi ne vidiš kot lepega Se pa učim samo sebe sprejemat, in če se imam uredu, sijem na ven, takrat sem si lepa, ampak se to potem kaže na čisto drugem nivoju Oblačila in to... Nekaj časa, ko res nisem zaupala vase, sem se noro rajcih štimala, ful make-upa gor na faci, potem je pa nekak prišlo do tega, da sem bila primorana pogledat vase... hvalabogu... in sem poštekala, da zunanji izgled le ni vse Tako da me zdaj boli, če se sprehajam okrog v trenirki, brez pudra in s petimi mozolji na obrazu... hihi glavno da se jaz počutim uredu, mnenja drugih me ne zanimajo Za nasprotni spol... Privlačnost... Je pa tako. Važna je energija, vse ostalo pride z njo. Direktiva. Je pa tudi to res, da neurejenega človeka in sploh zanemarjenega, kar se higiene tiče, jaz ne bi... me ne bi privlekel. Povsod so seveda neke meje. Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 če je pa tako hecno ko pošlješ 10 postov napišeš pa samo enega OK - skoraj prodano - namrec argument sam... ... ni pa ekonomicno... torej ne kupimo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 Videz lahko vara... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 Lahko vara ali pa tudi ne.... Lažni skromni smo /spet in spet/. Če bi ne bile nečimrne...bi verjetno ne sedele pri frizerju vsak mesec po uro, dve in si dajale neko barvo na lase, se pustili zavijat v alufoljo, čakat..., bi si ne pulile obrvi, sprobavale na stotine barvnih odtenkov skoraj enakih šmink, bi vedele, nosim hlače številko 38 in to je to... Ampak ne; na videz ne damo "kaj dosti"....v trgovini pa na tistem 1 x 1 m hočemo postati najlepše... In hecno je, da si samo tam pogledam kako mi hlače stojijo, doma pa si jih samo nataknem in to je to. Ne, ni mi vseeno kako izgledam. Zlagala bi se, če bi rekla drugače. Zgodilo se je že, da sem prišla domov iz službe in se preoblekla, ker nikakor tisto, kar je bilo na meni, ni bilo s trenutnim dnevnim razpoloženjem. Ne kupujem "modernih" stvari, ampak tisto, kar JAZ in MOJI BLIŽNJI ocenijo, da mi pristoji. V prvi vrsti jaz, potem pa vedno hočem še mnenje nekoga drugega... Ker me vidijo z drugačne perspektive, kot se vidim jaz... Modno...; verjetno ne, če je letos v modi pinki in roza, jaz pa imam oranžne lase...ni šanse, da bom "modna". Bom zgleda bolj v oranžno-zeleni kombinaciji nadaljevala...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 Človek ,ki je Lep˝,pravi večkrat Ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.