Skoči na vsebino

Videz

seksič

Recommended Posts

Zakaj pa meni, torej tipčku, nihče  ne pove, kaj si misli o tem, da si odstranim ta defekt s face?

Odvisno kaj ti misliš o tem. Jaz imam namreč na desni nogi tik nad kolenom ene 7 cm črto, tako malo širšo. Kot otrok sem se porezala precej globoko, kramp kot sem bila x:Dx x;)x . Na morju sem namreč plavala z rokavčki in sem ob tem brcala z nogami, pa sem to nad eno ostro skalo naredila in se full porezala, kak cm globoko ziher. Mami mi je nalila v rano propolis in na morju se mi je že pocelilo. Je pa ta črta precej širša kot bi bila, če bi mi šivali. Ta zadevica se mi vidi pri vsakem krilu, ki ga nosim nad kolenom, torej beri vsakim...

Mene ta zadeva čisto nič ne moti in sem jo sprejela za svojo in je zdaj ne dam. Ena moja posebnost pač, ki me zdravstveno nič ne ovira, estetsko mene tudi ne moti, torej je moja. Kakšen odnos imaš pa ti do svoje posebnosti, veš pa ti.

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 234
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Guest sanjalica
Mhm. No, gre kar za precej velik "flek" od ušesa proti notranjosti obraza........

Kaj ko bi to ocenjevanje "precej velikega fleka" prepustil strokovni komisiji lunatikov... :D :D :D

Ti kar pripopaj fotko... me te bomo pa obrale x;)x x:Dx x;)x

x:Dx x;)x :vragec:

Ja, sam obraz je ipak nekaj druzga kot kje na drugem delu telesa. Kaj pa vem, ne moti me tolk, ker se sploh nisem nikol zanimal a se da odstraniti. Sedaj me je pač slučajno na to zdravnik opozoril, zdej pa me je mal začelo zanimat. Kaj pa vem, estetsko glih najbl ni, ne. x^x x:Ix V bistvu sem se kar mal navdušil, ooo fajn, se bom rešil tega. Pa še vsen nisem poklical. Ma, bomo vidli. Thx. x:Xx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Absolutno zjutraj izgledam, kot Boštjan Hladnik... x:Dx  x:px  x;)x

Mushi...tvoja roza šprica NUCA....NUCA :palec:  :palec:

thanx...za nasvet...dons sem spala kt angelček...nč praskanja... :palec:  x:Xx  x:Xx enga lupčka zate... x:Xx  :palec:

iiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tak sem vesela! Res! x:Xx xokx xideax

Da bi le skoz držalo!!!!!!!!!!!!!!

x:)x x:)x x:)x x:)x x:)x

Majica, uživaj, tud ko spančkaš! x;)x

Mushi

Za enkrat še drži...joj...je to fajn... x^x x:Xx :hepko: xsmx :att: MUSHI... xsmx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Mick če te moti tisti "flek" na obrazu pa si ga odstrani to se meni me zdi nič čudnega pa tudi dobro naredijo kajti nekateri zdravniki full obvladajo.Tudi jaz sem imela narejeno plastiko na obrazu in ti povem da kljub majhni komplikaciji bi šla še enkrat skozi to.

Tudi samozavest se mi je full dvignila.Res pa je da imam kar nekaj brazgotin pa telesu na večih mestih ampak to sprejmeš in si lahko tudi tako lep oz. privlačen.

Po mojem mnenju si tudi s tem "flekom" zelo simpatičen ampak če te to moti ne oklevaj in si ga odstrani.SREČNO MICK :palec: :palec: :palec:

Suzy thx. x:)x Se strinjam. Verjetn bom. Sm pa tak, da se zna zgodit, da ne ravno hiter. Ma, se treba odločit pol pa sam "just do it". :palec: x:)x Me pa mal rajca se videt brez tega fleka, ja. No, bom povedu, če grem, pa opišem izkušnjo, pa to. x:)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

ja, saj...verjetno nas je blo več tacga mnenja kot suzy, pa si zato dobil malo komentarjev...sem perpričana, da si u redu pa s tem flekom al pa brez njega x:)x x;)x :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...