Pujsita 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 Zakaj pa meni, torej tipčku, nihče ne pove, kaj si misli o tem, da si odstranim ta defekt s face?Odvisno kaj ti misliš o tem. Jaz imam namreč na desni nogi tik nad kolenom ene 7 cm črto, tako malo širšo. Kot otrok sem se porezala precej globoko, kramp kot sem bila . Na morju sem namreč plavala z rokavčki in sem ob tem brcala z nogami, pa sem to nad eno ostro skalo naredila in se full porezala, kak cm globoko ziher. Mami mi je nalila v rano propolis in na morju se mi je že pocelilo. Je pa ta črta precej širša kot bi bila, če bi mi šivali. Ta zadevica se mi vidi pri vsakem krilu, ki ga nosim nad kolenom, torej beri vsakim... Mene ta zadeva čisto nič ne moti in sem jo sprejela za svojo in je zdaj ne dam. Ena moja posebnost pač, ki me zdravstveno nič ne ovira, estetsko mene tudi ne moti, torej je moja. Kakšen odnos imaš pa ti do svoje posebnosti, veš pa ti. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 Mhm. No, gre kar za precej velik "flek" od ušesa proti notranjosti obraza........Kaj ko bi to ocenjevanje "precej velikega fleka" prepustil strokovni komisiji lunatikov... :D Ti kar pripopaj fotko... me te bomo pa obrale Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 Ja, sam obraz je ipak nekaj druzga kot kje na drugem delu telesa. Kaj pa vem, ne moti me tolk, ker se sploh nisem nikol zanimal a se da odstraniti. Sedaj me je pač slučajno na to zdravnik opozoril, zdej pa me je mal začelo zanimat. Kaj pa vem, estetsko glih najbl ni, ne. V bistvu sem se kar mal navdušil, ooo fajn, se bom rešil tega. Pa še vsen nisem poklical. Ma, bomo vidli. Thx. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 Absolutno zjutraj izgledam, kot Boštjan Hladnik... Mushi...tvoja roza šprica NUCA....NUCA thanx...za nasvet...dons sem spala kt angelček...nč praskanja... enga lupčka zate... iiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!Tak sem vesela! Res! Da bi le skoz držalo!!!!!!!!!!!!!! Majica, uživaj, tud ko spančkaš! Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 Za enkrat še drži...joj...je to fajn... MUSHI... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 xrosex Supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer!!!!!!!!!!!! Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Suzy 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 Mick če te moti tisti "flek" na obrazu pa si ga odstrani to se meni me zdi nič čudnega pa tudi dobro naredijo kajti nekateri zdravniki full obvladajo.Tudi jaz sem imela narejeno plastiko na obrazu in ti povem da kljub majhni komplikaciji bi šla še enkrat skozi to.Tudi samozavest se mi je full dvignila.Res pa je da imam kar nekaj brazgotin pa telesu na večih mestih ampak to sprejmeš in si lahko tudi tako lep oz. privlačen.Po mojem mnenju si tudi s tem "flekom" zelo simpatičen ampak če te to moti ne oklevaj in si ga odstrani.SREČNO MICK Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. junij 2004 Prijavi Deli 9. junij 2004 Suzy thx. Se strinjam. Verjetn bom. Sm pa tak, da se zna zgodit, da ne ravno hiter. Ma, se treba odločit pol pa sam "just do it". Me pa mal rajca se videt brez tega fleka, ja. No, bom povedu, če grem, pa opišem izkušnjo, pa to. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. junij 2004 Prijavi Deli 9. junij 2004 ja, saj...verjetno nas je blo več tacga mnenja kot suzy, pa si zato dobil malo komentarjev...sem perpričana, da si u redu pa s tem flekom al pa brez njega Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. junij 2004 Prijavi Deli 9. junij 2004 ...bemu, pa se ne bi ti mal prepričala o svojem prepričanju? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.