Skoči na vsebino

Videz

seksič

Recommended Posts

Večina pravi videz ni pomemben. Jaz pravim ni potrebno da izgledaš kot maneken ali manekenka. Da pa videz sploh ni pomembna stvar pri spoznavanju bodočega partnerja ali partnerice, pa glih ne drži. Me prav zanima koliko žensk tukaj bi se vezalo na moškega, ki je škrbast, nepobrit, masne umazane lasje, neredno tuširanje, umazano pod nohti itd. Koliko nas decov bi vzelo škrbasto, neurejeno, razkuštrano z masnimi lasmi punco, pa še da malce smrdi po švicu ker se neredno tušira.

Videz je pomembna zadeva, je pa res da ne sme prerasti v obsesijo, po domače povedano, da se ne zboli za t.i. "blond sindromom" ala. Khhmmm se opravičujem blondinkam... x:Ix , to je samo prispodoba x:Ix x:Ix x:Ix, fraza, sleng, žargon. Drgač so blondinke fejst babe x:Dx :palec: ...

Ja sam ka mali pao s lipe
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 234
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Z nasim videzom posiljamo prvo informacijo o nas in tudi mi dobimo to od drugih. Prvi vtis. Pol sele usta odpremo... x:o)x

Koliko pa damo na to prvo informacijo, je pa odvisno od nasih izkusenj in sposobnosti presojanja in vrednotenja...

Eh, je pa le prevec pomemben argument zame, da ne bi malo pokomentirala.

Zame je moj lastni videz zelo pomemben. Ljudi ne morem locevati po kriteriju lepi-grdi, zato pa jih se prevec po kriteriju urejeni -neurejeni.

Sama pa sem kar malo obsedena z nego. V nasem druzinskem proracunu pa ima svoje fiksno mesto kot fiksen strosek tudi vsa ta nega.

Nikoli nisem naredila nicesar, da bi ugajala drugim, negujem se iz lastnih potreb. Mogoce je temu botrovala tudi zelo obcutljiva koza, ki je bila vedno potrebna posebne nege. Pa kislo milo uporabljam ze celo zivljenje.

Razumem Seksic, ki je obsedena s svojim videzom, jaz pa imam tezave le, ce nimam dovolj casa, da se "doteram".vsa zadeva je precej kompleksna, ne gre samo za nego telesa, obraza, las, rok in nog, temvec tudi oblek in obuval.Ne prenesem narastka na laseh, ki ima vec kot 25 dni, vseh dolzin nohtov, posvedranih cevljev, kosmatije, zmeckanih cunj in zarascenosti.

Enkrat sem imela na pogovoru za delo v komerciali dva moska: prvi je bil definitivno bolj primeren a kaj, ko je malce zaudarjal po potu. Poklicala sem ga se na en razgovor, hotela sem mu dati moznost, da to nemarnost popravi. Naslednjic je imel se malo crne nohte....

jaz uporabljam maskaro in črno črtalo za oči. zadnje čase pa še to bolj poredko ... ne vem, sem nekako bolj svobodna če nimam nič gor... sem vsaj jaz x^x :palec:

opažam, da če se slabo počutim uporabljam več makeupa.

Večina pravi videz ni pomemben. Jaz pravim ni potrebno da izgledaš kot maneken ali manekenka. Da pa videz sploh ni pomembna stvar pri spoznavanju bodočega partnerja ali partnerice, pa glih ne drži. Me prav zanima koliko žensk tukaj bi se vezalo na moškega, ki je škrbast, nepobrit, masne umazane lasje, neredno tuširanje, umazano pod nohti itd. Koliko nas decov bi vzelo škrbasto, neurejeno, razkuštrano z masnimi lasmi punco, pa še da malce smrdi po švicu ker se neredno tušira.

:palec: Se strinjam.

To, če ti ni prirojena glih manekenska postava in poteze obraza, še ni tako hudo - oziroma je čisto dopustno. Včasih zna biti kaka nepravilnost celo simpatična (o tem smo enkrat že govorili).

Kar pa se tiče neurejenosti... to pa že kaže tudi na človekovo notranjost. Kdor je zanemarjen navzven, je pravgotovo tudi navznoter ena razvalina. Še posebno kak smrad iz ust ali od kod drugod je zelo moteč in odbijajoč pri obeh spolih.

videz - ker imam ful kratke lase, me njihova malce daljša dolžina zelo moti, ne počutim se jaz, drugače nisem obsedena,r ada sem tako urejena kot razpuščena (ampak čista x;)x ), mogoče me kakšna malenkost moti, ampak to bom s trdo voljo odpravila....

ne nisem obsedena sama s seboj xsrcx

http://www.zps-zveza.si/ZPSstrani/zpsV1.0....et?openframeset

(februarska št., tema Kemikalije pri nas doma)

tak mal v vednost.. čistoča ja.. sam se pa lahko problemi pojavijo..... Jst sem močno občutljiva na gele za tuširanje.. sem presedlala na otroška mila.

Pa las si tud ne barvam več, dokler ne bo nujno potrebno. Sem se 6 let čist brezveze ukvarjala s tem...

Ampak osnovna higiena, čisti nohti, zobje, lasje skratka urejenost in to. To pa mora bit! Samo malo s premislekom kaj nase dat vseen.

Mushi

Pred 50 leti so se ljudje tuširali (kopali) enkrat tedensko.

Danes (vsaj) enkrat dnevno.

Zakaj?

Mislim, da so ljudje pred 50 leti imeli bistveno manj problemov s kozo. xrolleyesx :o|o:

Namrec, sodobniki operemo zascitno plast koze s sebe se preden je konec pubertete. :eek: :eek:

In zato v primeru slabe higijene (beri ce ni vsaj enega tusa na dan) zasmrdimo takoj. :xx!:

Sodobni clovek se tudi prevec mili. Z kislim milom (in se tu ne nanasamo koncentrat!) se umivajo genitalije, z blagim milom pa se namilijo pazduhe in stopala. Vec ni potrebno, enkrat na teden pa se je dobro usesti v kad.

Moji nonoti so se kopali enkrat na teden v kadi, recimo enourni postopek. Oba sta se po kopanju rada potresla s smukcem.

Spomnem se, da sta se pa pred spanjem VEDNO umila, takole, po kosih, s toplo vodo v skafu in bombazno krpico. :eek:

(kljub temu da sta imela moderno kopalnico z bojlerjem :eek: :eek: )

Ja, samo to bi bil predmet za novo temo, to ni samo videz..

Higiena, cistoca... to bi bilo zelo kul za novo temo.

sem si sposodila nekoc v knjiznici zanimivo (?) knjigo - (mislim da je naslov) - Esej o cistoci (lahko pa se tudi motim)...

Ko sem prelistala, me je pritegnilo, odprla na nekaterih poglavjih, mestih, kako so bili umazani vcasih, pa kako se je to spreminjalo... videti je bilo zelo zanimivo - a sem vrnila v knjiznico neprebrano. :|||

A si bom se 1x sposodila, morda danes, ko grem glih v knjiznico.

Sama uporabljam samo naravna mila, se otroska sem nehala uporabljati.

Da se povrnemo k videzu, ja, strinjam se, cistoca je zelo pomembna, pac pa je 'urejenost' lahko ze stvar okusa oz. subjektivnega percepiranja.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Da ne govorimo o tem, kako umazane so bile plemkinje v času Ludvika XIV. V glavnem so se polivale z velikimi količinami posebej za njih zmešanih parfumov, ki so prekrili še tako hud smrad! :xx!:

Sploh nočem pomisliti, kako je zasmrdelo, ko so dvignile svoja nešteta krila! x:Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Contesa zato so pa omedleval, od smradu, pa še tisti stezniki, pa jim je zmanjkal kisika, ahahah..

Marsa, kako, zakaj otroških ne več uporabljaš in kje nabaviš naravna, a v lekarni, kako se zanest na te žavbe, da so res naravne, da ni kej noter, če kupiš kje kar tako.... xrolleyesx

Mushi

Contesa - :sick:

Mushi, prevec so odisavljena (kot tudi kreme, ki jih ze vec kot desetletje ne uporabljam), izsusijo mi kozo (tudi otroska, ker se je zdaj postekalo, da uporabljajo to tudi 'mamice' in torej odrasle zenske, so 'priblizali' tole in so tudi ta mila vse bolj... hm, vse bolj 'in' - kakrsna je zdaj potreba, nekaksen trend - treba je disat. Nega...

Pri 15 lahko zacnes uporabljati 'pred-kremo' proti gubam, kao preventivno... Kolekcije, variante... Noro. x:o)x :xx!: xrolleyesx

Otroska mila pa uporabljam samo za roke.

Dobim (tale naravna mila) jih pri frendicah, ki jih delajo (dve delata to, te zajfice so res zakon), ali v kaksni bio trgovini in podobno...

Imam se ene koncke enih, ki jih je Mitja prinesel iz Londona, ko je slucajno odkril to trgovino...

Pa vedno dobim od frendic za r.d. ali N.l. kaj taksnega.

To je cisto nekaj drugega. Disi po cistem. Po cisti kozi. xyesx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest sstane
Pred 50 leti so se ljudje tuširali (kopali) enkrat tedensko.

Danes (vsaj) enkrat dnevno.

Zakaj?

Ker takrat sol še ni bila jodirana :eek: :unsure: :8):

Marsa, mene je tak koža srbela po teh gelih za tuširanje. Nazadnje sem imela Dove, da bi se spraskala.. Zdej sem imela pa Eucerin za tuširanje, zdej pa celo Johnson otroška mila prenašam ok. Mah ja... srala sem ga včasih, sploh poleti recimo 3 krat dnevno tuširanje, pa miljenje po celem telesu ne samo tam ko se najbolj potiš..

a naravna mila so pa še bolj blagodejna. Pa nič ni nobenega parfema dodanega?

Mushi

Marsa, mene je tak koža srbela po teh gelih za tuširanje. Nazadnje sem imela Dove, da bi se spraskala.. Zdej sem imela pa Eucerin za tuširanje, zdej pa celo Johnson otroška mila prenašam ok. Mah ja... srala sem ga včasih, sploh poleti recimo 3 krat dnevno tuširanje, pa miljenje po celem telesu ne samo tam ko se najbolj potiš..

a naravna mila so pa še bolj blagodejna. Pa nič ni nobenega parfema dodanega?

Johnson's otrosko milo je postalo totalno prevec odisavljeno, jaz ga ze kaki dve leti ne uporabljam vec...

Ta mila so seveda blaga, nic ni dodanega, etericna olja vcasih...

Uh, cimetov, sandalov... njami... :)

Tole s potenjem - cimmanj vznemirjat kozo, jaz uporabljam samo deo kristal in ti povem, dbest je - in po mojem celo najbolj ucinkovit.

Hotla sem nudit ta naravna mila v Lunci, pa bi jih tudi lahko, samo se ne izide, ker je postnina drazja kot milo.

Morda ubodemo pakete po tri ali kaj podobnega, skratka, da se dobit to.

Bomo videli, kako bo s tem.

Picasso

Guhl je zakon.

:palec: se strinjam, uporabljam sampon.

Nivea nikoli ne izneveri.

S tem se pa ne strinjam oz. pri meni ne drzi.

Sem tudi sama tako mislila, pa uporabila nek deo stick (garantirano brez alkota in vsega, peresce je sibalo pod pajsko v reklami, kot, ful blago) - dobila nemarno alergijo.

Dala se enkrat sanso (ces, morda je bilo kaj drugega ali sem trenutno bila bolj obcutljiva) - isto.

Potem sem senkala eni frendici (ki pravi, da je izjemno obcutljiva na vse) in ni dobila alergije.

Jaz pa se ne pritaknem vec in tudi body milk, ki mi je bil nekoc kul, mi ze leta ni vec in sem nekaj casa uporabljala samo otroskega, zdaj mi pa tudi ta ni vec OK.

Uporabljam naravne zadeve tudi za po kopanju oz. tusiranju.

Picasso

Marsa help!

Naštudiraj neko tako varianto.. pa še kake šampone.. x:Ix

jst mam pa od Johnsona šampon tudi, pa moram rečt da meni je pa ok, prej pa full probleme mela, no pa barvam si jih tud ne več.

Mushi

Mushi - spregledala - vcasih se tudi sama umijem z Johnsonovim otroskim samponom, ce je recimo mojega zmanjkalo :) - ali pa ce je minilo zelo malo casa od zadnjega umivanja las, da ne drazim prevec, pa ker je kao otroski in najbolj blag - samo tu me pa se ni nic odvrnilo, ampak je to zelo malokrat, tako da kaksnega povzetka tu si ne upam narediti...

Pac pa kreme razne in vse zivo pa sem in lahko govorim.

Mushi - ta mila so zakon, na vsak nacin bom poskusila zrihtati to, jasno, ampak saj pravim... nekaj si bo treba spomnit.

Picasso

Kar se Nivee tiče.. včeri bla pr kozmetičarki, pa sem jo mal pobarala te maske vlažilne in to kaj bi se splačalo recimo nabavit, ko mam občutljivo kožo, pa je rekla kak jogurt, pa kumarce na obraz to ne škodi, maske, je imela pa nedolgo nazaj primer od Nivee ki je kao za občutljivo kožo ena in je prišla gospa z res grdo alergijo po njej.

Deodorante.. jst prisegam na Vichy roll-on, brez alkohola, brez dišav, pol pa kaka toal. voda od Versace-ja.. ona Versus.. ena je fajna za energy, druga pa za relax.. mnjamnjnam.... x:px (zelena in modra, rdeča je sucks...)

Mushi

Macona - jaz tudi mango. Guhl.

Samo balzam mi pa ni vsec, prevec ga moras dati, pa ni tak mehek, ampak tak... hm, 'jedek'....

Balzam pa zdaj trenutno uporabljam Dove - malo probavam razlicne balzame, nad nobenim nisem prevec zadovoljna...

Tale je nekako se najboljsi, se mi zdi, Dove. Moram se kaksnega probat.

Vcasih sem uporabljala Fructis - pa mi je bilo ene par let kul, potem pa sem se ga bodisi navelicala bodisi pa je bilo kaj drugega, ne spomnim se...

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...