Skoči na vsebino

Videz

seksič

Recommended Posts

x:Dx

El Nino, lahko probas kano, je baje naravna,

hm...po sliki sodec si blond, kaj pa ce ti na korenckovo oranzno udari. :eek: :sori: x;)x x:Dx

pojdi do izkusene mojstrice/mojstra, da kaj ne zapackas sam...

...gledanje raznih home made kao pofarbanih las....bljak, na 100 km se vidi takole domace roko(hudo)delstvo :eek: x:Dx :o|o: x:Dx :eek:

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 234
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

kaj pa za pogosto pranje, npr. 3 krat na teden, a je ta Guhlov tud ok.. šampon.. al je še kak otroški šampon res ok.. ker meni se zdi da šamponi za pogosto umivanje las, sploh niso blagi, pa so agresivni.. no tale Johnson mi res že nekaj časa full paše, samo sem pa tud za zamenjavo, če ima kdo kaj boljšega naštudiranga... jst si dam pa gor oblogo Kokos al pa z Madeljevim oljem,pa tud ne vem če ni to Guhl, ampak kr masko, ne balzam, pol se pa full fajn razčešejo lasje in si jih nč ne potrgam. Ja od Guhla je.
Mushi

Nino ne tega naredit! xideax Ne bo dobro! če bi razmišljal mogoče o svetlejših pramenih o.k., za rdečo pa imaš presvetlo polt in prenežen obraz(rezultat ti ne bo všeč) xrolleyesx

Drugače pa je od naravne kozmetike zakon Loccitane in Lush(pri vsakem se najde kaj dobrega) Sploh Lush ima mila, ki ti jih režejo(pa božanske maske za telo, obraz in lase) Preizkušeno dobro! :palec:

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Kje se pa dobijo Lush izdelki?

Hvala za informacijo! :palec:

Ruby, trgovino imajo zraven Magistrata v Ljubljani(izbira velika) :palec:

Zelo dobra je posebna čokoladica za masažo(lahko jo uporabljaš kot kremo-za suho kožo ali pa za masažo) koža je po njej krasna, mehka, ker pa vsebuje tudi veliko pravega kakava z dodanimi zelišči je tudi krasen afrodiziak! x:px x:Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Jaz pa si buščeka puščam rast....... x:o)x x:Dx :vragec: [COLOR=orange]...kak že ono....dober gospodar mora imeti svojo premoženje na varnem pod streho x:Dx [/color]

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Kje se pa dobijo Lush izdelki?

Hvala za informacijo! :palec:

Ruby, trgovino imajo zraven Magistrata v Ljubljani(izbira velika) :palec:

Zelo dobra je posebna čokoladica za masažo(lahko jo uporabljaš kot kremo-za suho kožo ali pa za masažo) koža je po njej krasna, mehka, ker pa vsebuje tudi veliko pravega kakava z dodanimi zelišči je tudi krasen afrodiziak! x:px x:Dx

Najlepsa hvala Contesa! :palec: :palec:

Uf, pa v sredo sem bila v Lj xrolleyesx :o|o: ....

...moram kmalu nazaj v posten shopping...

sem padla dol od dobrih trgovin. x:)x

Tu v Trstu je pa kar se nakupovanja tice situacija taka,

da bi clovek jokal :xx!:

drago in zanic :xx!: :V: , milo receno, tak kic, v centru pa zapirajo trgovine eno za drugo :sori: :o|o:

...ja ni vec neumnih Jugoslovanov, ki bi skart za tezo zlata kupovali.... :eek:

...samo mi Trzacani pa se vedno zivimo v tem mestu :o|o: xrolleyesx

Nino ne tega naredit!  Ne bo dobro! če bi razmišljal mogoče o svetlejših pramenih o.k., za rdečo pa imaš presvetlo polt in prenežen obraz(rezultat ti ne bo všeč)  
hm pol pa nič... edin na zeleno sem jih mel pobarvane do zdej haha, je blo zakon..., ampak nebi ponovil tega...

Hm hja rdeča bo za štirdeseti rojstni dan....

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Hm hja rdeča bo za štirdeseti rojstni dan....

x^x :palec: x;)x

... ce bo se kaj las... vec moznosti, da ostanejo kjer so, ce bos cimmanj caral ke okoli... ;>)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

.kak že ono....dober gospodar mora imeti svojo premoženje na varnem pod streho  x:Dx [/color[/color]]

Ampak veš kaj pravijo Mick, če je orodje kvalitetno pa je lahko tudi na dežju! x:Dx

Veš kaj......moje orodje itak na vlažnem najbolje funkcionira x;)x :vragec: x:Dx

K. Čapek

.kak že ono....dober gospodar mora imeti svojo premoženje na varnem pod streho  x:Dx [/color[/color]]

Ampak veš kaj pravijo Mick, če je orodje kvalitetno pa je lahko tudi na dežju! x:Dx

Veš kaj......moje orodje itak na vlažnem najbolje funkcionira x;)x :vragec: x:Dx

:vragec: Aha, torej rabis posebne pogoje - pod streho pa na vlaznem... v topli gredi? x:px x:o)x x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Drugače pa je od naravne kozmetike zakon Loccitane in Lush(pri vsakem se najde kaj dobrega) Sploh Lush ima mila, ki ti jih režejo(pa božanske maske za telo, obraz in lase) Preizkušeno dobro! :palec:

:palec: x:)x strinjam s Contesso!

Tiste, ki imate težave s šamponi.... meni že nekaj let najbolj odgovarja Afroditin šampon za normalne lase (limona in kalendula), samo ga prodajajo le v tuševih drogerijah.

Lusheva mila so pa... mnjamy, mnjamy - "I should coco", kot da bi se kopal v kokosu...

SI SAPIS SIS APIS.

http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg

Hi-hi......pa res.....ko ne bom več mislil na seks..........me več ne bo. x;)x x:o)x x:Dx Sicer pa.....a se kdo spomni kakšnega dneva, ko ni niti enkrat pomislil na seks? x:)x

K. Čapek

Guest sstane
Hi-hi......pa res.....ko ne bom več mislil na seks..........me več ne bo.  x;)x  x:o)x  x:Dx Sicer pa.....a se kdo spomni kakšnega dneva, ko ni niti enkrat pomislil na seks?  x:)x

Odkar sem na LN, ne x:Ix :inocent:

x:Dx x:Dx ....je fajn na LN, ne x;)x :vragec: x:o)x...pa mogoče pogoste seksi misli na videz tud pozitivno vplivajo........še bolj pa realizacija misli x;)x x:o)x x:Dx

K. Čapek

Ja, videz je pomemben. Zame je najprej pomembna higiena, potem pa šminka. Ne moti me toliko, če ima človek raztrgano majico kot to, DA SMRDI!!! Pa to je pogost pojav pri tipih in ženskah. Ženske si dostikrat malajo nezdrav, neočiščen obraz, lakirajo neurejene nohte, tipi pa se parfumirajo potem, ko se par dni niso stuširali.

Mene pri moških privlači svež vonj po mehčalcu in kakem milu, dostikrat me pritegnejo stvari, ki niso povezane z videzom kot npr. to-vonj, potem kaka kretnja, gib, način govora, ali pa kak prisrčen način reagiranja. Da se v človeka zaljubiš, je potreben več kot videz, nekaj, kar prihaja od znotraj. Itak pa, da se bolš počutmo vsi urejeni.

Še nekaj okol mode: prosim vas, ne nekritično sprejemat vse, kar je "modno". Ugotovila sem, da če bi na kup gnoja napisala "moderno" bi se ljudje na veliko začeli mazati z njim. Zato pa gledam po Ljubljani ženske obute v špičake in povrhu gamaše v stilu Jane Fonda...

Ni vse, kar je "modno" tudi lepo in dobro in udobno. Ugotovila sem celo, da se nekaterim moškim zloglasni špičaki zdijo smešni. Jaz nosim stvari, ki so mi všeč in ki mi pašejo in to rada vidim tud na drugih ljudeh.

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Kar nekaj folka z asc tehtnico poznam, ki jim videz ful pomeni. Pravzaprav vsi, ki jim ohoho pomeni imajo asc v tehtnici. Tudi moja boljša polovica x:Dx . Pa ne da bi njega primerjala zraven - ker hvalabogu prisega na čisto in lepo telo. Je imel včasih celo finte, da sva kao uskalajeno hodila oblečena. Če sem se jaz oblekla v črno - je bil v črnem on. Ali jaz v trenirko - v trenirko on.. Mislim - pol pa enkrat moj škorpijon udari x:Dx in med tem ko se je ubadal z avtom na brzino preoblekla x:Dx x:Dx x:Dx

Ravno včeraj ga je hotela tudi kap- A s podvihanimi hlačami boš po Avstriji hodila? In v sivih čevljih???

Ja, zakaj pa ne?..on pa ves uštimani in tko... x:Dx x:Dx

Prisegam torej na športna oblačila. Čista seveda, zlikana, če je treba. Osebna higiena mi pa ogromno pomeni - naravni vonj, čisti zobje in lasje.

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Asc. tehnica.. jst tudi.. x:Dx

če to kej velja, pa če po sebi sklepam.. hm.. čevljev pa trenerke ne bi skup nase dala, drugač pa čist normalno oblačenje. Če pa že kake fancy cote kupujem, prvo mora bit ok material, pa klasika, ne da je čez eno leto totalno mimo. x:Ix

Kavbojke so pa še vedno zakon. x:Dx

Mushi

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...