Skoči na vsebino

Videz

seksič

Recommended Posts

Po pravici povedano, dam nekaj na videz. To ne pomeni, da se cele dneve gledam v ogledalu in nadziram rast mozoljckov, ampak pac...rada sem urejena. Pac mi ne pride na misel, da bi sla ven smrdeca, z mastnimi lasmi in blatom za nohti. V mejah normale pac.

Licim se ne kaj prevec ( mogoce da kaj poudarim), ker mi je pretiran make up grd. Redno hodim k frizerju in na manikuro.

Za telo sicer poskusam cim vec naresti, ampak ga vsak maj kar malce zapustim ( ucenje ) in potem sem jezna xrolleyesx

Koliko mi pomeni pri partnerju?

Lagala bi, ce bi rekla, da mi je edino srcek vazen. Sicer je najvecji faktor, ampak tudi na zunanjosti mi more nekaj v oci padt. Velikokrat mi tudi clovek rata vsec po pogovoru...ker izzareva nekaj posebnega, me ocara s kaksnim znanjem, pogledi na svet. In potem postanem vse bolj pozorna tudi na zunanjost in vizualne "napake" ( ki sem jih sprva videla) lahko hitro izginejo.

Kar se tice orgazma. Nisem se spala s clovekom, ki mi bi bil vizualno neprivlacen ( in tudi ne bom) :)

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 234
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Zivjo Michelle, dobrodosla! :palec: x:)x

Blato za nohti? xDDx

Ja, samo tudi tu ne smemo biti prevec strogi ali dlakocepski...

Odvisno je namrec, kaj pocnes v lajfu - ce nekaj takega delam, lahko ne vem kaj si dam gor in cistim, pa ne bo slo dol, pol me bo pa kaksna prodajalka recimo, ko bom priletela, ker bom nujno nekaj potrebovala, postrani gledala, ces, vsaj 'blato' bi si lohk umila z rok... v resnici bi slo pa za neko barvo, ki gre ful tezko dol npr...

Ravno danes sem na to pomislila - ko sem gledala National geographic, pa je kazalo pajke pa rogace ali kaj, ko so jih imeli v rokah, ko so jih predtem izkbrskali v zemlji recimo, pa gledam prste, sesute, opraskane, umazane itd... - pa pomislim, tle bi sle vse teorije o videzu prstov, nohtov, rok po gobe... :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Enako sporocilo kot pri Izgledu! x;)x

Videz mi nasplosno veliko pomeni.

Rada imam urejene ljudi, ki se znajo lepo obleci in izgledajo privlacno..

Sama dam veliko na obeleko, ampak s tem ne mislim toliko na znamke, ampak na kvaliteto in kar je najpomembnejse, da je obleka meni vsec in, da je kvalitetna..

Oblacim se odvisno od razpolozenja - rada imam eleganten in sportno-eleganten stil.. Vcasih imam kavbojke in superge, drugic cevlje ali skornje z visoko peto. Obozujem visoke pete in ravno zadnjic se nisem mogla upret dvojim cevljem za poletje - in seveda so ze v moji omari in cakajo na vrocino..

Drugace nisem zasvojena z zapravljanjem.. Kupovat grem 1x na mesec in takrat vlacim domov polno vreck - ampak ce nimam casa, se lahko zgodi da me tudi po 3 mesece ni "po nakupih"...

Make up mi je vsec zmeren - v naravnih tonih - le oci vcasih malo bolj povdarim..

Poleg tega mi je pomembno, da ima clovek lepe lase - tu mislim na cistoco.. Ne prenesem mastnih las, ker mi je ob pogledu na (olje na ) njih slabo..

Ce se mi zlomi kak noht, mi je vseeno.. Nimam dolgih nohtov in ne barvam jih, ker sem sportnica in me samo ovirajo..

Nakit ljubim - zadnje case bolj okrasen - razlicni uhani, zapestnice - ampak ne luksuz kot je zlato, ampak take preproste stvari, ki se nosijo poleti..

Ni vse slabo, kar se ne sveti.

zanima me kok se posvečate svoji zunanjosti.

kaj vam pomeni videz vas samih in vaših dragih.

ali vam je to na prvem mestu ali vam ni pomembno.

ali kdo lahko doživi orgazem z nekom ki ga vizualno ne privlači vendar pa je po duši prijazen,...

zanima me nasplošno kok date na videz. ali ste obsedeni, povprečni ali pa vam je vseeno ali ste privlačni ali ne.

seveda najprej da ste sami sebi privlačni ker če tega ni je zlo težko da si privlačen komu drugemu.

:huh: pa sm spacala neki skupi

:irs:  :irs:  :listen:  :irs:

Meni je pomembno,da se dobro počutim v svoji koži.Torej,vse kar spada zraven in če se mimogrede pogledam v ogledalo,da se ne ustrašim,kdo za vraga me pa tako grdo gleda,potem je OK. :eek:

Videz mi pomeni kar precej,kot pa so nekateri že tudi pisali,pa predvsem čistoča in urejenost. xDDx

Z nobenim,meni neprivlačnim, na kakršenkoli način se še nisem spustila v kaj globljega,še pogovor ne,tako da o orgazmih tu ne more biti govora. x;)x

Če te nekdo že vizualno odbija,ponavadi ne navežeš kakšnega globljega stika.Vsaj jaz ne.Seveda s tem ni rečeno,da mora biti človek lepotec,mora pa imeti"nekaj",da sploh kontaktiraš z njim. x;)x sploh bolj globoko x:Xx

Iz takšne smo snovi, kot sanje...

jajta, je bla ena danes,ki je kupovala kristale, tak načičkana mlada dama, pa je rekla prodajalcu, sj men res ne paše kič ampak kristale pa vseeno kupm(karaude˝),pa videzno je bila kot novoletna jelka..sj se sploh nisem imel časa smejat x:Dx

x:Dx x:Dx x:Dx

Zivjo Michelle, dobrodosla!  :palec:  x:)x

Blato za nohti? xDDx

Odvisno je namrec, kaj pocnes v lajfu - ce nekaj takega delam, lahko ne vem kaj si dam gor in cistim, pa ne bo slo dol, pol me bo pa kaksna prodajalka recimo, ko bom priletela, ker bom nujno nekaj potrebovala, postrani gledala, ces, vsaj 'blato' bi si lohk umila z rok... v resnici bi slo pa za neko barvo, ki gre ful tezko dol npr...

Ravno danes sem na to pomislila - ko sem gledala National geographic, pa je kazalo pajke pa rogace ali kaj, ko so jih imeli v rokah, ko so jih predtem izkbrskali v zemlji recimo, pa gledam prste, sesute, opraskane, umazane itd... - pa pomislim, tle bi sle vse teorije o videzu prstov, nohtov, rok po gobe... :)

hja seveda pa kaka čist kul odštekana bejba z odlično športno postavo ma pol take hude roke k npr igra čelo.... hehe ful se mi je dobr zdelo ampak s tistim sredincem je lahko deščice lomila.... ;) nohti pa čist kratki

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Zivjo Michelle, dobrodosla!  :palec:  x:)x

Blato za nohti? xDDx

ko sem se pobarvala s črno peno se mi je pena tko v roke zažrla...pa ni šla dol 3-dni...pod nohti je bla pa še vsaj 1mesec...pa je zgledal ogabn... :xx!: jak..pol sem si nohte mogla čist postrižt... :xx!:

NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM...

Hey,

ocitno ste se vsi zapicili v te nohte xDDx xDDx

Cisto razumem, da ne gre dol zlahka in vse....ampak ce vidim kaksno "hudo" zensko s "crnimi" nohti...drugac pa vsa spedenana...ne vem no :)

Glede oblacil...doma sem zmeri v kavbojkah, sportnih hlacah in majckah....

Za ven...pa tudi odvisno kam grem..

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Oj, Contesa, se vidi, da se ne barvas... xDDx

Tistele tenkcane rokavicke, jaz imam vsakic oranzne prste, kljub rokavickam.... To se kar uleze notri...

Predstavljam si, da je pac s crno barvo enako kot z oranzno... :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

heh, al pa ko jajce barvaš...

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Ja, al pa ko malas sliko s svojim special mixom, kjer je lepilo itd... ;)

Picasso

Saj res!!! x:Dx x:o)x xDDx

Orehovo listje in lubje!!! xDDx

Ko sem si pedenala lase (da jih malo spravim k sebi), sem vse zivo si pacala gor, in mdr. tudi tele orehove scene...

In to so rjavi fleki, ogabno zgleda, res imas na rokah in povsod se tedne gor tole...

No in se je mama jezila, ces kaksne brisace, rjave in vse, ko so tam visele, pa sem rekla, pa kaj, saj je samo oreh, mama pa je rekla, ja, sam ti to ves, zgledalo je pa kot da bi bilo posrano in nagrauzno skratka... x:o)x

Picasso

Aja? Oreh na lase? :eek:

Sm uporablala sam cipreso, da sm jo valala po rokah, da mi niso roke po čikih smrdele, ko so me doma zmeri celo prevohljal.

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Guest sanjalica

Vsaj 2x na teden delam v zemlji...z rokami...ker potrebujem za dušo stik z zemljo...pa vendar nikoli me ne boste "našli" z umazanimi nohti, rokami...

Vsak večer, ko se čez dan moje roke dotikajo zemlje, grabijo prst, jo drobim, božam...se kopalnica pač sveti xDDx .

Najprej krema za roke na roke, ...potem pa čiščenje kopalnice in WC, obvezno pranje las, vmes večkratno krtačkanje nohtkov in sklepov na prstih...na koncu na debelo spet krema za roke in to je to... včasih tudi malce limone ali sode bikarbone...

Tudi lase si sama barvam, pa ... mi je za lase prevlečen izgovor..., da so od tega nohti umazani...

Treba se je odločiti - preventiva ali kurativa.

In ena je omenila, da smo se "zapičili" v nohte...; verjetno res, vendar pokažejo "na hitro" največ o skrbi za naš Videz... Saj si ni težko kupit živo rdeče šminke in s tem "poudarit" lažno belino svojih zob..., ni težko skriti debelo kožo na podplatih, ni težko prikriti sivino las ali narastka (samo 1x na mesec skočiš do frizerja)...

Nohti pa potrebujejo skorajda vsakodnevno nego...

Pa Marsa - kolegica dela na izkopaninah (areheologinja) in res da nima dolgih nohtov, ima pa vedno francosko manikuro in čiste roke in tudi nohte... Pa hodi po svetu v kavbojkah in supergah...

Spet slab izgovor....

OK - vprasaj jo, ce si je kdaj pacala oreh na lase... ;)

Izgovor?

Saj ga ne rabim - zase - jaz imam lohk svinjske nohte. ;) x:o)x - pac pa razlagam, kaj je vse lahko, predno bi nekaj prehitro sklenili... :D

Je pa meni to popolnoma vseeno. Moje roke so delavne in se tega niti najmanj ne sramujem - kar pa seveda nikakor ne pomeni, da imam kako blato na rokah ali kaj (tudi ce imam ponoci na zapestju glino recimo in res gre za nohte tudi, ko si jo dajes gor... x;)x)...

Picasso

Guest sanjalica

Zanemarjene roke niso delovne roke...

in delovne roke niso zanemarjene....

IN česa se to Marsa ne sramuješ??? Da imaš barvo, katero bi si mogla nanesti nalase na rokah??? Nisem rekla da se moraš sramovati...govorimo samo o "videzu" kaj je komu všeč in kaj ne...kakšne občutke pri kom sproži določen element... Tebi naprimer je čisto "normalno" da če si na glavo namažeš oranžno barvo, da imaš isti odtenek prstov...meni pa npr. to ni čisto "normalno". In hvala bogu, da je tako...

Tisti ki je deloven, je deloven...pri delu in pri čiščenju posledic dela... (moja teorija)

Če imam kot ženska čas si namalat bojne barve na veke imam čas tudi vzet pilico si v roke in iz njih si izpraskat blato...ali z limonco in krtačko 5x potegnit po njih... (moja teorija)

O tem je bilo govora... (vsaj z moje strani).

In mimogrede...vidi se na prvi pogled, kaj je "umazanija aktualnega dela" in kaj..."posledica včerajšnjega dne, tedna ali meseca..." In o tem drugem je govor.

Oj, Contesa, se vidi, da se ne barvas... xDDx

Tistele tenkcane rokavicke, jaz imam vsakic oranzne prste, kljub rokavickam.... To se kar uleze notri...

Predstavljam si, da je pac s crno barvo enako kot z oranzno... :)

hihi, zato se pa pri frizerju barvam.. x;)x

Dejansko pa je videz "problem" pri tistih, ki so obsedeni z njim, saj je to vse na kar stavijo, sebe zvedejo na videz,

to je zelo zgrešeno mnenje. če si obseden z videzom ne pomeni da je to vse na kar stavimo. to niti pod razno ni res. mogoče samo pri kakšni izjemi.

js človeka očaram z mojim karakterjem in so vsi presenečeni da pač tisti k smo obsedeni mamo kej v glavi. js sm obsedena zato ker mi velik oz. preveč pomeni če sm si všeč.

kaj si pa drugi mislijo mi je pa vseen. mam velik stvari v katerih sm dobra in v katerih nisem dobra. videz je razred zase. z videzom se hočem dokazat sama sebi.

drugim se mi ni treba in se jim tud ne dokazujem.

pa tud pr tipu mi ni pomembno tok kako zgleda. če mi ma lepe učke pa močne roke je zame že super za poseksat pa tud tko bi ga takoj mela.

če sm obsedena še ne pomeni da sm kritična do drugih. pač se hočem dokazat sebi.

are you feeling bored? think of me

are you feeling sad? call me

are you feeling lonely? find me

are you feeling horny? USE YOUR HAND AND ENJOY!!!!

js sm obsedena zato ker mi velik oz. preveč pomeni če sm si všeč.

x^x

...o tem sem govorila.................eno je skrb za dober videz, drugo pa je obsedenost z njim...............

Life would be so wonderful, if we only knew what to do with it. G. Garbo

Iz tega sklepam, da naj bi obsedenost (odvisnost) slaba.. Ampak to potem ne velja samo za videz..

Vecina je obsedena z oblekami in ne hodijo goli po ulici.

Vecina je obsedena z besedami in ne mine dan, da jih ne bi uporabili..

Vecina je obsedena z zivljenjem.. in jocejo ce kdo umre.. in sami nocejo umreti..

itn..

*** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy

Iz tega sklepam, da naj bi obsedenost (odvisnost) slaba..

Obsedenost ali odvisnost je, ko človek (zavestno) počne nekaj, kar mu škoduje (psihično, fizično....), in kljub želji ne more prenehati s tem.

Nasprotje odvisnosti ali obsedenosti pa ni popolno zanikanje ali prenehanje določenega početja, temveč njegovo URAVNOTEŽENJE.

Life would be so wonderful, if we only knew what to do with it. G. Garbo

...če sm obsedena še ne pomeni da sm kritična do drugih. pač se hočem dokazat sebi.

Ti se kar rihtaj seksic.. Naj te nic ne ustavi.. x;)x

Samo pazi, da ne bos stopila na jezik, ko bos sla mimo kaksnih tipov.. x;)x x:Dx

kot sem sigurno že povedal, meni osebno se zdi, da je videz pomemben... opazim drobnarije, tako pri ženskah kot pri moških. pri ženskah si ogledam nohte, ni mi všeč, če niso nalakirane, zgledajo tako pusto, tako nezdravo........če gledam človeka s strani, pogledam, če ma v ušesih repo x:Dx . pogledam peto pri ženskah, če je blatna / fuj, fuj, fuj... pogledam nogavice, pa trepalnice, ki ne smejo biti napacane s kilsko tisto črno rečjo.... potem se limajo skupaj.....

ne maram ful, ful populenih obrvih , ampak preveč kosmatih pa tud ne. sploh mi ne ležijo narisane.... enkrat sem šel z eno plavat, so ji kar odplavale x:Dx x:Dx , ker so ble narisane. jst sem pa gruntu, kaj je pri njej drugačnega. hihihihi.. blam!!! rad vidim, če se ženska zrihta, lahko športno ali pa tudi elegantno, odvisno od prilike............. ne maram umazanije, švica, mastnih las, umazanih čevljev... rad mam dodatke, dolge šale z resami....... rokavice.... pa kaj takega, kar videz popestri.

punce - ve se kr rihtate.

rad vas ma sokrat x!x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...