Skoči na vsebino

Videz

seksič

Recommended Posts

hja kaj pa vem . xrolleyesx ..res je da je narava ene malo bolj obogatila druge pa manj. xrolleyesx ...a..... pomembno je , da je človek urejen x;)x ...pa ne zaradi drugih x!x :O: .....ampak v prvi vrsti zaradi sebe x:Dx x:Dx ...saj od tega je odvisen tudi naš nastom, samozavest xDDx ,...... večkrat slišim, da kdo trdi..za mene sploh ni pomembno kako zgleda, kako je oblečen xDDx ... a to sploh ni res x!x x!x ...to je tisti del, ki mu pravimo učinki neverbalne komunikacije. x;)x ...

.videz ni vse, " lahko pa" je pomembne del celote......

Lep pozdrav.

Matejka

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 234
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Iz tega sklepam, da naj bi obsedenost (odvisnost) slaba..

Obsedenost ali odvisnost je, ko človek (zavestno) počne nekaj, kar mu škoduje (psihično, fizično....), in kljub želji ne more prenehati s tem.

Nasprotje odvisnosti ali obsedenosti pa ni popolno zanikanje ali prenehanje določenega početja, temveč njegovo URAVNOTEŽENJE.

Noo.. to vsi vemo, kaj je obsedenost in kaj je ali ni nasprotje..

Zanima me, zakaj je nekdo, ki je obseden s svojim videzom delezen vecjih obsodb, kot recimo papez in ostala dusna mafija, ki so obsedeni s hudicem ali bogom - locenim od nas.. itak je to ista premica.

Um razmislja nekako takole.. Ah.. tale je obseden ŠE s svojim videzom.. uff ta ima še dolgo pot, da prispe do mene.. Nekako ima druzba izdelan kriterij obsedenosti. In sicer obsedenost deli celo na dobro in slabo. Ce si obseden z otroki in obsedeno skrbis.. (beri: se bojis) za njih.. kar pocne vecina populacije.. je to OK.. ce si obseden s kopalkami na plazi, je tudi vse OK.. ce si obseden z mesom.. je vse cool in v vseh primerih ZAVESTNO skodujes sebi in drugim.. kot pravis.. Ce pa nekdo rece, da je obseden s svojim videzom.. pa hop, po njemu!

In to samo zato, ker ta obsedenost spada v kriterij slabih obsedenosti.. in to je priloznost, da se dvignes nad njega.

Torej je v druzbi potrebno samo premagat tiste obsedenosti, ki so kao slabe.. in druzba te bo cenila.. Prav bedno!

To je pa ze obsedenost z nezavestnostjo!

*** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy

Oj, Tjazy, dej ti razlož mal tto nezavestnost, sm že v parih postih jo zasledila. Da nisi ozavesten, al kaj? :8):

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Zanima me, zakaj je nekdo, ki je obseden s svojim videzom delezen vecjih obsodb, kot recimo papez in ostala dusna mafija, ki so obsedeni s hudicem ali bogom - locenim od nas.. itak je to ista premica.

Um razmislja nekako takole.. Ah.. tale je obseden ŠE s svojim videzom.. uff ta ima še dolgo pot, da prispe do mene.. Ce pa nekdo rece, da je obseden s svojim videzom.. pa hop, po njemu!

Tukaj si pa zgrešil. Po mojem mnenju družba ZELO SPODBUJA obsedenost z videzom, saj videz prodaja vse (beri: kozmetika, obleke, pa tudi gume in strehe....), zato res nisem še dobila občutka, da bi obsojala posameznike, ki lepo sledijo lepotnim in drugim idealom. V resnici je biti manekenka ali igralka med najbolj zaželjenimi "poklici" med mladimi.

Če je obsedenost z modo ali videzom bolj obsojana kot obsednost s hudičem ali bogom tudi ne bi rekla. Kdor razvije svojo duhovno plat in nek pogled na svet v okviru religije, zame še ni obseden z bogom ali hudičem. Vsi, ki to postanejo, razne sekte....ki resnično postanejo fundamentalne, pa so v družbi zagotovo obsojani bolj kot v tej primerjavi nedolžne fashion victims.

Moje pojmovanje obsedenosti sem ti podala, ker si sam pretiraval:

Vecina je obsedena z oblekami in ne hodijo goli po ulici.

Vecina je obsedena z besedami in ne mine dan, da jih ne bi uporabili..

Vecina je obsedena z zivljenjem.. in jocejo ce kdo umre.. in sami nocejo umreti..

...pri tem sem izrekla svoje mnenje, ki ga imam o tem, obsedenost je zame pač obsedenost, ki sama na sebi ni nikoli dobra, pa če gre za obsedenost z videzom ali pa čevapčiči. Vsaka obsedenost ti zamegljuje pogled, vprašanje pa je, če je ta sploh kdaj lahko jasen............to sva pa že v eni drugi temi, a ne?

Life would be so wonderful, if we only knew what to do with it. G. Garbo

Ce razvijes svojo lastno duhovno plat.. potem je ne mores v okviru organizirane religije.. ker to dvoje je paradoksalno.

In itak vsak vede ali ne.. razvija svojo lastno plat.. Organizirana religija je samo nek dodatek za tolazbo. Resnicna duhovna pot je zunaj tega..

S cim sem pretiraval?

Vecina je obsedena z zivljenjem.. in jocejo ce kdo umre.. in sami nocejo umreti..

w:Iw :palec:

obsedenost treba prerast. se prav, ko se izzživiš dovolj v različnih pogledih in javnem priznavanju, ti ostane le še negovanje te spominskega dela sebe

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

obsedenost treba prerast. se prav, ko se izzživiš dovolj v različnih pogledih in javnem priznavanju, ti ostane le še negovanje te spominskega dela sebe

Tele besede zdaj izgledajo kot moje, a sem le citirala Tjazya......(tu si pretiraval v smislu nasprotja od obsedenosti kot da naj ljudje, ki niso obsedeni z obleko, hodijo pa goli po ulici...)....

S teboj 1Budala se pa strinjam da je treba obsedenost s čimerkoli prerasti, ozavestiti in se je rešiti, to itak skozi govorim......

Tele besede zdaj izgledajo kot moje, a sem le citirala Tjazya......(tu si pretiraval v smislu nasprotja od obsedenosti kot da naj ljudje, ki niso obsedeni z obleko, hodijo pa goli po ulici...)....

S teboj 1Budala se pa strinjam da je treba obsedenost s čimerkoli prerasti, ozavestiti in se je rešiti, to itak skozi govorim......

Jah sej.. tipicno duhovno. Tisto kar ti ne pase.. ocenis za pretiravanje, da lahko ostanes obseena in drugim kazes obsedenost.

Duhovnost je treba prerasti.,. ker to je sam nakupicen EGO! Iskanje izgovorov..

ne maram ful, ful populenih obrvih , ampak preveč kosmatih pa tud ne. sploh mi ne ležijo narisane.... enkrat sem šel z eno plavat, so ji kar odplavale x:Dx  x:Dx , ker so ble narisane. jst sem pa gruntu, kaj je pri njej drugačnega. hihihihi..

rad vas ma sokrat x!x

haaaaaa...

smo imeli eno učiteljico v SŠ in je imela enkrat eno obrv višje drugič drugo... pa kako to? x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

Mushi

Jah sej.. tipicno duhovno. Tisto kar ti ne pase.. ocenis za pretiravanje, da lahko ostanes obseena in drugim kazes obsedenost.

Duhovnost je treba prerasti.,. ker to je sam nakupicen EGO! Iskanje izgovorov..

Ej, Tjazy, ti si en lisjak! V vsakem postu se obregneš ob drugo stvar, tako da je v bistvu s teboj nemogoče priti do konca ali pa do enega zaključka............pa saj to niti ni glavni namen...........jaz sem povedala svoje in stojim za tem. Da sem pa obsedena z duhovnostjo je spet en tvoj brc v temo............................................................................

........in naslednji tvoj post bi se lahko glasil: kaj to sploh je brc in kaj je sploh tema, to je vse iluzija.............. x:Dx

Ej, Tjazy, ti si en lisjak! V vsakem postu se obregneš ob drugo stvar, tako da je v bistvu s teboj nemogoče priti do konca ali pa do enega zaključka............

Jasno, Dvojcek. ;)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Glavno da je zabavno.. vse ostalo, je drugotnega pomena.. Zakljucka ni.. nikoli ga ni bilo.. nikoli ga ne bo.. tko da je tja itak nemogoce priti... in zakljucek je v bistu cilj... torej ce hocemo zakljucek, nas ne bo osrecil, ker smo ze velikokrat zakljucili (na nek nacin), da je važna POT do tja.. to je usrecujoce... x:Dx x:Dx

Itak pa nisem, rekel da si obsedena z duhovnostjo.. Zelo redko pisem komu kaj osebno.. samo dobim pac idejo.. in pol res tko zgleda kot da pisem doticnemu..

Pa se ene hude odvisnosti sem se spomnil, od katere je odvisen skoraj cel svet.,. ODNOSI!

Marsa.. ma ta je spet ena tistih.. ko luna seka pod kotom 397 stopin v 19 bajto pod vplivom merkurja.. in zato je nekdo pac tak in tak.. En mi reces.. Jasno ASC Scorpio.. drugic.. jsano dvojcek... tretjic neki, kar sploh ne razumem..

Mah.. poznas tisto peem.. "Sem taksen, ker sem ziv.. la la la .." xmusicx xbendx

Mah.. poznas tisto peem.. "Sem taksen, ker sem ziv.. la la la .."  xmusicx  xbendx

Danes si skoraj nerazpoznaven x:Dx x:Dx x:Dx x;)x :palec: imaš drug naboj......

Meni se tudi zdi, dobro opazujes, Pesha! :palec:

Tjazy, hehe, no pa dajmo razlozit tole:

Ko skoz o sexu in tole, pa tako hladno nekako, neizprosno (ceprav ne agresivno) komentiras, si asc sco.

Tole - ne priti do konca, spodnasanje z besedami itd. - pa je absolutna domena dvojckov...

ker zraven sco, ne ostanes dolzen. ;)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Marsa.. ma ta je spet ena tistih.. ko luna seka pod kotom 397 stopin v 19 bajto pod vplivom merkurja.. in zato je nekdo pac tak in tak.. En mi reces.. Jasno ASC Scorpio.. drugic.. jsano dvojcek... tretjic neki, kar sploh ne razumem..

Mah.. poznas tisto peem.. "Sem taksen, ker sem ziv.. la la la .."  xmusicx  xbendx

x:Dx x:Dx ... :O:

x:o)x Če si preveč obseden z videzom pozabiš,da imaš tudi ti nekaj na sebi kar je lepega,pa če so to oči ali postava.

Svoj videz ne moreš spremeniti,ker si naenkrat zaželiš novega.

Če imaš mozolje uporabljaj različne kreme,pa tibo sigurno pomagalo da se jih znebiš.

Nekateri ljudje so res kritični ko gre za videz,ampak pozabljajo da je mogoče to tisti človek ki bo čez nekaj let maneken ali manekenka.Zato ni dobro soditi po videzu. :xx!: x:Ix x:o)x

Vsi smo angeli z eno samo perutjo,

zato lahko letimo samo objeti.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...