Skoči na vsebino

Videz

seksič

Recommended Posts

x:o)x Če si preveč obseden z videzom pozabiš,da imaš tudi ti nekaj na sebi kar je lepega,pa če so to oči ali postava.

Svoj videz ne moreš spremeniti,ker si naenkrat zaželiš novega.

Če imaš mozolje uporabljaj različne kreme,pa tibo sigurno pomagalo da se jih znebiš.

Nekateri ljudje so res kritični ko gre za videz,ampak pozabljajo da je mogoče to tisti človek ki bo čez nekaj let maneken ali manekenka.Zato ni dobro soditi po videzu. :xx!:  x:Ix  x:o)x

ah bullshit...........sori, jst najprej človeka vidim, potem pa z njim spregovorim in ostalo kar paše..............

zakaj se folk pretvarja, da videz ni pomemben.......... xrolleyesx xrolleyesx

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 234
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Ah buullshit.......ne sodim ljudi po videzu. x;)x Kar še ne pomeni, da videz ni pomemben. Če pa med videz smatrate tud zanemarjenost.....ja, v tem primeru pa sodim človeka tudi po videzu. x^x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Ljudi sodim po videzu - sem spada urejenost in NEzanemarjenost.

Ce je clovek debel, ne lusten, hecen, itd., ni ovir za prijateljstvo.

Imam pa dolocene kriterije, ko gre za moje ljubezensko zivljenje. Fant me mora pritegniti s svojim videzom - ni nujno da je lep, mora pa biti privlacen, zanimiv - nekaj na njemu me mora "obnoret".. x;)x

rumena!

• 2 weeks later...

opažam da vas je kar veliko ki uporabljate kozmetiko znamke Johnson.

Moja izkušnja:

Leto dni nazaj, je sin staknil neko alergijo, končala sva na dermatološki kliniki, ko sem omenila da uporabljava Johnson kozmetiko za otroke, so kar fleke dobili.

Opozorili so me, da imajo zelo veliko takih primerov in odločno odsvetovali omenjeno kozmetiko, baje je čista kemija in prav nič koži prijazna in da je po dolgi uporabi izsuši.

Midva sva prenehala z uporabo in alergija se ni ponovila.

Je pa tudi opozorilo od dermatologa bilo glede vlažilnih krem Vichy, ni ravno prijazno koži na obrazu.

Sicer je pa tako, da enemu paše to drugemu pač ne... vsi smo različni.... xDDx xDDx xDDx

mi je dala tudi prijateljica malo za rasmisliti: zakaj vendar mažemo celega dojenčka, z nekimi "žaubami" in ga že od starta navajamo na uprabo krem, tako da nima sam niti možnosti razviti normalno kožo?

in od takrat smo mazali samo rdečo ritko in določene dele po potrebi oz ob pojavu zelo suhe kože in rdečice....

čeprav se mi je po tem ravno utrnilo vprašanje: v kolikor imajo dermatološke klinike in ambulante statistiko "kozmetike" ki največkrat povzročijo alergijo, vnetja... oz draženje kože.... zakaj potem ne ukrepajo.... in "pritisnejo" na proizvajalca? Ali imajo premalo dokazov? Ali se bojijo tožb oglaševalcev?

men videz ful pomeni...ne morem it nenemazana smeti odnest v kanto... :sori:

to mi že mal preseda...pa sm enkrat rekla da bom v šolo šla nenamazana...pa se še ni to zgodil... :sori:

NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM...

opažam da vas je kar veliko ki uporabljate kozmetiko znamke Johnson.

Moja izkušnja:

Leto dni nazaj, je sin staknil neko alergijo, končala sva na dermatološki kliniki, ko sem omenila da uporabljava Johnson kozmetiko za otroke, so kar fleke dobili.

Opozorili so me, da imajo zelo veliko takih primerov in odločno odsvetovali omenjeno kozmetiko, baje je čista kemija in prav nič koži prijazna in da je po dolgi uporabi izsuši.

Midva sva prenehala z uporabo in alergija se ni ponovila.

Je pa tudi opozorilo od dermatologa bilo glede vlažilnih krem Vichy, ni ravno prijazno koži na obrazu.

Sicer je pa tako, da enemu paše to drugemu pač ne... vsi smo različni.... xDDx  xDDx  xDDx

mi je dala  tudi prijateljica malo za rasmisliti: zakaj vendar mažemo celega dojenčka, z nekimi "žaubami" in ga že od starta navajamo na uprabo krem, tako da nima sam niti možnosti razviti normalno kožo?

in od takrat smo mazali samo rdečo ritko in določene dele po potrebi oz  ob pojavu zelo suhe kože in rdečice....

johnsona ze po defoltu ne maram, ker testira na zivalih :o|o:

to mi že mal preseda...pa sm enkrat rekla da bom v šolo šla nenamazana...pa se še ni to zgodil... :sori:

no, zdej ze ves, zdej pa sam se storis! x8Dx

a si tutdi do drugih tako kriticna kot do sebe?

sej ti ne nosiš smeti... :eek: sej jih jez... :eek:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Mari...itak...sama več ne kupujem krem ala Velikdenarja, pa najbl fensi škatlice...ker sem alergik in dražja ko je, več mam flekov...mal se čudn sliš, ampak Solea je zame perfect krema, uporabljam jo pa že ful dolg.

Mela sem over dose s špiralami, zato sem nehala z mazanjem...od tega šita sem imela tko vnete oči, da nisem mogla na sonce. :xx!:

Uf...kupla sem si tut Weet depilacijsko kremo, smo mele družno depiliranje nog svkinja, nečakinja in jez...vse same fleke po nogah... :xx!:

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

mari.. zanimivo.

Z johnnsonom jst zaenkrat še nimam slabih izkušenj, z vichy-jem pa sem že skeptična malo, pa tko sem bla sure da je vse super, v lekarni kupiš in to.. no se mi zdi da mi je nivea visage po obrazu bla kr ok krema in pa od afrodite neka vlažilna, tale od vichyja mi pa bolj agresivno deluje, tud gel za obraz, če v oči pride, peče kot sam hudič..

hm, torej kaj svetujete..

jst mam full suho kožo po telesu, in sem se zdej pršila z johnsom baby oljem, a je boljše od nivee al ktero tretje.. xrolleyesx

majica!

Povej ktere pa ti uporabljaš kremice zdej.. prosim? x:Ix

Mushi

jst mam full suho kožo po telesu, in sem se zdej pršila z johnsom baby oljem, a je boljše od nivee al ktero tretje..  xrolleyesx

Je sam ena vrsta tega olja?...bi probala, mene zmeri vse srbi...sem se nehala umivat z milom...ker mi kožo tako izsuši, da sem kt v premejhni koži... :xx!:

majica men je najboljše od johnsona ono ko ma roza embalažo za pršenje.. zaenkrat mam zeleno ( z aloa vero), pa mi je on navaden menda boljši. Me je pa mal prestrašilo tole, ko mari pravi da so alergijo fasal.. ( a ja za pršenje pa zato, ko si full hiter spedenan, pa manj mastno olje je kot ono za mazanje, pa vseen dost da mi kože skup ne vleče).

Jst sem imela tako suho kožo, da me je fullllllllll srbela pa kr mozoljčki so se mi delal, sem bla že čist panična, ko te ponoč začne srbet, da bi se spraskal do krvi.. potem sem šla dermatologu, nč novga, alergije mi je odkril tiste, ko že tako vem sama, na cvetni prah, pol ti pa razčlenijo na katere trave, ostalo vse je blo negativno, hrana, plesni, itd..

Dala mi je eno kremo ki jo zmešajo v lekarni, pa je tako zelo mastna, da sej ne morem po tuširanju zjutri se s tistim mazat.. bojo vse cote zanč.

Črtala sem tekoče detergente za pranje perila, mehčalec, tako že zdavnaj.

Tekoče gele za tuširanje!

Imam zdaj od Johnson baby milo, pravzaprav, je v redu kterokoli otroško.. in olje zdej uporabljam po tuširanju. Mislim da mi je zlasti to kožo nrdilo tako iritirano, tuširanje 2-3 dnevno, pol se pa z gelom namiliš povsod. Zdej se izdatno res pod pazduho namilim, drugače pa intimno milo, včasih sem se pa full zdrgnila po rokah, nogah, no povsod z gelom za tuširat, pol je bla pa koža suha, mazat se mi pa tko nikol ni dalo. Tuširam se pa še vedno z vročo vodo, te navade ne morem črtat, ko sem pa tak kuščar, čeprav bi topla voda znatno manj sušila kožo.

Majica kaj pa ti uporabljaš katere kremice?

A ja, diagnoza od dermatologa atopični dermatitis, pač NEKI ti ne paše, bolj konkretno ne vedo, se je pa kr umirilo zdaj, ne vem mogoče tud zato ker sem že en mesec na LETIZEN-u, tabletah za alergijo, ki jih jem za cvetni prah.. mogoč mi zavira tud te probleme s kožo al so pa zdej minili sami od sebe..

Mushi

Veš kaj sem vse mela...Niveo mleko za telo...Gernier mleko...pa je pomagal prvič, pol pa ne...pa Olivno mleko za telo...isti šmorn...rabla bi neki, kar res kožo navlaži...men ne nuca fora - nardi film, pa to...jest rabm, da se vpija...noge pod kolenom so najbolj na udaru...potem hrbet, rame...nazadnje obraz...če se dnevno ne mažem, se mi naredijo prav luske, tko je izsušena... :xx!:

Kril pa ravno zato ne nosim, ker je treba oblečt najlonke in to je zame smrt...se morm kr pripravt, da se bom 3 noči praskala...Praviš Johnson...roza šprica... x:)x x?x

z vichy-jem pa sem že skeptična malo, pa tko sem bla sure da je vse super, v lekarni kupiš in to..

hmmm... Zaradi alergij sem dobro poznala ze bejbe v lekarni in je recimo se zgodilo, da nisem sprejela nastimane kreme po receptu zgolj po videzu - sem pogledala, aha, poc, tole ne bo OK, hvala, kar imejte jo...

So mi ze toliko zaupali, da sem sla lahko z njimi zadaj, pa so mi dali recimo pikro vec mandljevega v mandljevo in tko...

In mi pravi zenska.

"sem mislila, da ve, ki imate alergije, nakladate oz. pretiravate, pravi, sama sem lahko dala vse nase, imela tako kozo kot slon, popolnoma brez tezav.

A sem se namazala z Vichyjevo tanovo (ne vem katera je to bila tedaj, a po mojem za nad 30, proti gubam kaj in to), sem jaz, ki v zivljenju nisem bila na nic alergicna, staknila hido alergijo in prav tako moje sodelavke..." - to mi je povedala zaposlena v lekarni, zraven se dodala, da je shit, ker pac to prodajajo, da ne more takole govoriti, da ce pa jo vprasajo stranke, da jim pa rajsi priporoci kaj drugega...

Torej - bejbe, ki nikoli niso imele alergij, so dobile hude fleke.

Jaz tudi uporabljam veckrat obicno soleo ali niveo, ki ju malo obogatim in izboljsam.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

jst pa olje psenicnih kalckov z veliko e-vitamina od kahne kozmetike in je super!

kr mam tut jest blazno suho kozo, tko da vse sam pije...

(cigareti, racunalnik, centralna, etc... :o|o: ).

v glavenm NI krema ampak olje! in je mega!!! in NI drago oz. relativno poceni.

sm zadnic zdel celo kolekcijo nivee z kovckom x^x vredn kaksnih 20.000 x:px

pa se nism sprobal. vse zivo not..

sej ti ne nosiš smeti... :eek: sej jih jez... :eek:

ja sej, zdej ves zakaj jih ne nos, kr vzame full cajta, da smeti nese x:Dx x:Dx x:o)x

Priprave... xrolleyesx vzamejo full cajta... x:Dx :o|o:

...se prav...če bo kdaj težila za vn...OK...nes smeti v kanto...sej dost...so te že itak vsi vidl... :vragec: x:px x:Dx

saj, tako kot večina pravi: vsaka koža ma svoje fore!

jaz se Johnsona in Vichy ne dotaknem več - lastna izkušnja.....

sem nekaj časa uporabljala nivea visage.... je bila dobra čez poletje pozimi pa premalo....

šla k kozmetičarki, priporočila Decleor....fantastično... :palec: :palec: :palec:

kombinacija kreme z neroli oljem....vse lepo in prav samo denarnica ni vzdržala: krema 8.200,00 sit olje 8.800,00sit!!!! :xx!: :xx!: je pa res da je oboje bilo za cele 3 mesece..... ali ipak! tonik okoli 3.500,00sit! za dober mesec in pol!

zdaj sem na Eucerin...prodaja v lekarnah..... so far so good... xDDx

bom verjetno tudi mleko za telo kupila od Eucerin, Če prenese koža na obrazu..... x:Dx

mi je pa zadnjič sodelavka rekla da je že čas da začnem uporabljati kremo proti gubam za okoli oči!!! xcivx mi je kar sapo vzelo! x:o)x x:o)x

imate kaj dobrih izkušenj s kako takšno kremo? Priporočila?

nočne kreme ne uporabljam: zvečer ko gre make up dol, samo mandeljevo olje, pa hop v posteljo!

sem šla k dvema različnima kozmetičarkama pa sta mi vsaka drugačen tip kože določili! :xx!: x:o)x :xx!:

in kako naj jaz zdaj vem katerega imam? x:Dx x:Dx x:Dx

Mesanega. Okoli nosu in na celu, bradi imas mastnejso, okoli oci in morda lica pa suho. Kot vecina.

Eucerin kozmetike pa iz principa ne kupim.

Ker so v bistvu se navesili na snov (ki je bajdvej dbest in meni je osnova ravno eucerol oz. eucerin - in ne glicerin ali lanolin)...

Kot bi ®Koruza bila samo koruza tam od enega kmeta.... Koruza by eta - ostali pa naj si spomnijo drugo ime za koruzo. Ce jo zelijo prodajat.

No ne cisto tako, a podobno.

Kot Aloa recimo - samo ta bi bila, ki bi jo prvi letel registrirat. :o|o:

'Zanimivost' :o|o: - prej sem lahko dobila, zdaj ne morem vec - ker ti prodajajo pac to, ce zelis eucerol oz. eucerin... :o|o:

(to recimo ze 10 let uporabljam - gre za bazo, krema ni samo baza)...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

no evo, pa bom mela že eucerin pod pitanjem! x;)x xDDx

zadnjič sem v Muller drogeriji videla kremo od (nisem ziher za pravilnost napisa) La praline ali nekaj v tem stilu, cena: 124.500,00 SIT x!x x!x x!x sem šla kar dvakrat cifre štet, če prav vidim!!!!!

Ma kdo sploh kupi take kreme? Saj to je enomesečna povpračna plača!!!!!

Veš kaj sem vse mela...Niveo mleko za telo...Gernier mleko...pa je pomagal prvič, pol pa ne...pa Olivno mleko za telo...isti šmorn...rabla bi neki, kar res kožo navlaži...men ne nuca fora - nardi film, pa to...jest rabm, da se vpija...noge pod kolenom so najbolj na udaru...potem hrbet, rame...nazadnje obraz...če se dnevno ne mažem, se mi naredijo prav luske, tko je izsušena... :xx!:

Kril pa ravno zato ne nosim, ker je treba oblečt najlonke in to je zame smrt...se morm kr pripravt, da se bom 3 noči praskala...Praviš Johnson...roza šprica... x:)x  x?x

Zivjo, Majica!

Poznam te probleme, ker imam isto kozo :xx!: vse srbi in pece ... ves, kaj se meni zdi ql? Losion Bepanthen za telo. Dobi se v lekarni in pomiri razdraženo kožo. Sem maksimalno občtuljiva, pa mi pomaga. Probaj. Aja, tudi za po sončenju je super. Fajn hladi x:)x Edino cena me moti, no ja, tako draga ni kot kakšne fancy variante, ampak vseeno ... Ko sem jo nazadnje kupovala, je bla okr. 2 jurja.

Majci, drzim pesti, da boš našla zase primerno zadevo! xsrcx

Punce, če zvohate še kaj, javite x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...