Skoči na vsebino

Videz

seksič

Recommended Posts

men videz ful pomeni...ne morem it nenemazana smeti odnest v kanto... :sori:

to mi že mal preseda...pa sm enkrat rekla da bom v šolo šla nenamazana...pa se še ni to zgodil... :sori:

no, zdej ze ves, zdej pa sam se storis! x8Dx

a si tutdi do drugih tako kriticna kot do sebe?

ne do drugih ne...če se pač nočejo mazat nej se ne...

sej enim babam prow paše da se ne...če bi pa keri bolj pasal pa da se ne bi mazala bi ji pa rekla nej se enkrat namaže če se pa ne bi hotla je pa pač ne bi silila pa pregovarjala... x;)x

NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM...
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 234
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

men videz ful pomeni...ne morem it nenemazana smeti odnest v kanto... :sori:

sej ti ne nosiš smeti... :eek: sej jih jez... :eek:

ja sej, zdej ves zakaj jih ne nos, kr vzame full cajta, da smeti nese x:Dx x:Dx x:o)x

Priprave... xrolleyesx vzamejo full cajta... x:Dx :o|o:

...se prav...če bo kdaj težila za vn...OK...nes smeti v kanto...sej dost...so te že itak vsi vidl... :vragec: x:px x:Dx

sej nosim smeti vn... x:Dx

občasno... xrolleyesx

NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM...

zadnjič sem v Muller drogeriji videla kremo od (nisem ziher za pravilnost napisa) La praline ali nekaj v tem stilu, cena: 124.500,00 SIT x!x  x!x  x!x

:eek: really?

moraš bit pa res obupan da to kupiš x:Dx

Contesa, še posebej če so zraven moški prstki, ki masirajo kajne x;)x glede na to, da sem se kr nekaj časa ukvarjala s temi zadevicami, je za vrat res najbolj priporočljiva krema za obraz, sicer pa telo sam ve, kaj najbolj potrebuje in koža prav tako... ampak če me določen masira, nimam nič proti če po hrbtu uporablja kremo za obraz x:px

zadnjič sem v Muller drogeriji videla kremo od (nisem ziher za pravilnost napisa) La praline ali nekaj v tem stilu, cena: 124.500,00 SIT x!x  x!x  x!x

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

125 jurjev za kremo xrolleyesx xrolleyesx xDDx ? Za ta denar grem raje na studentske pocitnice v Grcijo z malo manj lepo kozo :)

Sicer pa jaz uporabljam kozmetiko Sans Soucis, tako kreme in puder,kot licila ( ceprav kar se tice licil, sem izbircna samo glede maskare in svincnika, pri sencilih ne dam kej prevec na firme...)

Kupila sem pa tudi uno kremo od Vichy za celulit ( zdi se mi, da se mi pri riti mejcnk pojavla :xx!: )...

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

Zanimivo...pa jo verjetno prodajo komu :eek: , če ne pa malo prej, preden rok poteče za polovično ceno... x:Dx x;)x

Mushi...kupila roza šprico...in se "veselo" praskala... :sori: mogoče je treba pa mla časa dat v to... x:Dx x:Xx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

majica :xx!: boga.. pa probaj še da se res miliš pod pazduho in tako, drugje pa ne vsak dan.. da ti dodatno se ne izsušuje koža (pod koleni oz za.. tam je tud mene srbelo za pop..)

pa po tuširanju se "popivnaj" z brisačo, ne zdrgnat..

Jst mislim da se ti bo izboljšalo, važno da si nekaj po tuširanju v kožo res vtreš.. men ni čez noč uspelo, tko da ne vem, al je pomagalo tole olje, al tablete proti alergiji še zraven in ko se praskaš ne več, se tud koža pomiri in se stanje izboljša. Mogoč bi pa prosila svojega zdravnika za kakšne tabletke, one Flonidan al neki se dobijo mislim brez recepta, ampak men niso kej prida pomagale pr cvetnem prahu, pa mogoč tud za druge alergije niso tko učinkovite. Pa pred spanjem si tud vtri kremo al pa olje. Bepanten je men full pomagal pr alergiji na sonce, da mi je umirilo srbečico, pr tej "alergiji" al pa sem si sama povzročila s tem da se mi je koža preveč izsušila pa neki časa ni nč zaleglo.. Na začetku sem namesto otroškega mila uporabljala Eucerin olje za tuširanje in pa kremo njihovo z 10% Eureo (je tudi 3%), pa ni blo efekta, svetoval so mi tud Linea fett oljno kopel, pa ker imava tuš, in se ne kopam, pol to ni prišlo v poštev.. pa v lekarni so mi zmešal kremo z olivnim oljem, pa eureo in to taka pol kilska embalaža, samo ni blo tud ne da bi blo kr ok.... mislim, da je v redu varianta te tablete proti alergiji, kar srbenje ublaži, pol pa kterakol krema, sam da kožo vsaj mal navlaži, da ni taka suha.. in pol srbenje poneha.. pol pa nehat s tabletami.. pa se vidi če je pol čist mim.. (jst sem še kr na njih zarad trave, ko zdle drgač najbolj kiham..)

Contesa, ja meni tudi so se delali tisti mali mozoljčki, tko na ličkih, sem misla da bi to blo pr vsaki kremi, no zdej res že nekaj časa Nivee nimam, pa tud mozoljčkov ne, ker mam pa mešano kožo sem misla da je za tisti predel bla preveč mastna, pa čeprav je bla tud za mešano... Dobr punce da ste me spomnile.. za vrat mazat sem pa res zanikrna....

Mari heheh.. tolk dnarja da krema stane! Neverjetno, verjamem pa da ma kdo tle dost dnarja da bi jo kupil v slo....

Sranje kolk je tega srbenja zdaj... tkole ko se pogovarjamo, precej jih ima te probleme, pa tko zlasti po 50-tih, jst pa že tko zgodi..

Mushi

Ja Mushi...sej pravim...včasih me kar grize po nogah...tako da moram v javnosti kar stisnit...ker bi si najraje dala hlače dol in se praskala, praskala,praskala....

V spalnici imam posebni praskalnik (ena majhna plastična zvezdica, ki ima fajn robove x:Dx x:Ix ) in si dam zvečer duška...itak se pojavlja po navadi po 10 minutnem umirjanju v postelji...imam občutek, da takrat šele začutim kožo v globalu... x:Dx

No...to olje mi bo ,upam, po nekem času že dalo malo več maščobe in vode v kožo...

...vsekakor ti pa povem... x:)x pa ne se sekirat zarad tega...samo opazujem in ocenim...bo že... x:)x :palec:

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

zadnjič je ruby72 napisala, da je cink dober za kožo in težave z njo...kar se pa srbenja tiče pa baje pomaga stimulacija akupresurne točke (nahaja se v višini vrha kolenske pogačice za cca 2 prsta v smeri proti notranjem delu noge).........škodit ne more, pa še zastonj x^x je

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

povej kaj več...koliko je velika...pa kaj vse vsebuje x:Dx

joj, a misliš da sem se je upala dotakniti? x:Dx x:Dx x:Dx

vem samo da je bila 50ml, in da je bila v stilu "zaviranja starosti kože"

ali EPP: "po 3 tednih uporabe boste videti 10 let mlajši" pa tudi shujšaš, ker cel mesec nič ne ješ, ker nimaš niti za hrano! x:Dx x:Dx x:Dx

Jaz mam mastne po dveh dneh, tko da si jih skos perem :xx!: xrolleyesx

V skrajnem primeru si naredim strogo frizuro ( polizan cop ), dam gor ocala in zgledam kot profesorica matematike x:o)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Nisem zdržala, morala sem si jih umiti.

Sokrates, tebi pa se nikoli ne zgodi, da nimaš časa in moraš iti ven z mastnimi lasmi? Lucky men.

ne, se mi ne, ker vsak dan kolesarim, ali pa kaj drugega in se vsak dan tuširam (tudi lase). Moji laski so kratki, torej nimam težav s sušenjem.............. x;)x

sokrates

Blagor tebi, jaz si jih sušim skoraj eno uro! xrolleyesx x:Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Jaz sem včasih lase sušila po 5 ur :xx!: , pol sem se naveličala tega početja in sem zdaj prav srečna z kratkimi, ki jih sušim samo ene 45-60 min x:Dx , to je zame ful malo, ker imam las za 2 glave, tko če je kak plešec mu malce prijazno odstopim.

Sem pa folš darlingu, ki ima isto metodo, kot sokrates x:Dx , včasih si jih je sušil na ventilaciji od avta, če se nama je kam mudilo, je šel ven kar z mokrimi laski, priklopil ventilacijo in v 1 min imel suhe lase....pismo jaz pa s fenom pa krtačo pa ne vem kaj še vse zraven, pa še vedno ni dobro.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Evo...moj način sušenja las... x:Dx

Imam zelo dobro resitev - postrizite se na krtacko - potem nimas teh tezav! :vragec: x8Dx x:px :palec:

Lepotica bo pa prav taksna tudi s cisto kratkimi. x^x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Jaz mam pa itak en poseben tip las. take, ki se za nič na svetu ne dajo navit na krtačo, ravne u nulo, rajš kot da bi se upognile, bi se zapičile v ramo x:Dx .

Imam pa prednost pri sušenju, prav na hitr so suhi, z ali brez fenom x:Dx .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Lepotica bo pa prav taksna tudi s cisto kratkimi.  x^x

ja, nismo vse rojene lepotice x:)x

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

No, zanimivo. Sem bil včeraj pri dermatologu. Suha koža in stranski efekti :xx!: In me pogleda tip v faco :eek: (mam na desni strani face en tak defekt, v bistvu zdej komi vem, da gre za neko finto z žilami), pa pravi.....če vas moti, me pokličte, v LJ imam nekoga, ki vam to brez bolečin odstrani, lasersko, 5x po 15 minut..........nič nevarno. Bemu, sm se zamislu. Živim s tem že 20 let, čist sem se navadu, je v bistvu neka moja posebnost postala (čeprav ne morm rečt, da mi je všeč), zdej pa....ne vem, če se ne bom odločil. Sam bo treba v LJ xrolleyesx .......... x;)x x:o)x x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...