Mick 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 .........ma saj verjetn bom. Kaj pa vem. Pa ja. Verjetno bom. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Jaz mam mastne po dveh dneh, tko da si jih skos perem :xx!: čim bolj pogosto si jih umivamo tem bolj hitro se mastijo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Lepotica bo pa prav taksna tudi s cisto kratkimi. ja, nismo vse rojene lepotice Eh, Cosma, pa kaj, pa vseeno imamo lahko kratke. Morda bi 'boj' bil bolj enakovreden, ce bi vse imele kratke... brez odvecnih balastov in lepotnih skrival...Vidis biondo od zadaj, samo da ma dolge lase in dobro rit, tipi dol padajo, pa ce ma se tak ksiht dolgocasen... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 jaz imam ful kratke lase , no nič več, me čaka v naslednjih dneh frizer... in imam kr nekaj dela z frizuro, ker nočejo biti razmršani, si bo treba neki nov imiđ izmislit, ampak sem tak z to frizuro otročiček z nedolžno faco hecam se Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Jaz tudi. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Suzy 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Tudi jaz zelo rada negujem sebe in svoje telo kljub temu da nimam manekenske postave sem si malo že všeč le nekaj kil bi rada spravila dol.No rada bi povedala da mi videz poneni kar dosti in da jaz nikoli ne rečem da je človek grd ampak da je neurejen, kajti mislim da je vsak pa svoje lep le da to ne zna pokazati Zanima me še glede deodorantov kajti jaz sploh ne najdem nekega ki mi ne bi puščal madežev na oblačilih poskusila sem tudi deo-kristal ampak mi ne zadostuje (občutek imam da smrdim in se neprestano voham) trenutno imam antiperspirant ki pa žal vsebuje aluminij je učinkovit vendar je baje škodljiv poveje še vaše izkušnje zelo bi mi pomagali hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 bog pomagaj.pa tudi če se malo spotimo kaj zato- naraven vonj.jooj spomnim se- naša šolska knjižničarka v gimnaziji- tako je švicala da je dobesedno smrdela cela knjižnica. verjetno kaj narobe s hormoni- ali pa se ni umivala. who knows Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Hmm, vidis tole je dodaten razlog, da sem skenslala deo stose... namrec tole, da pusca fleke (jaz imam veliko temnih oblacil in to je res tecno)...A ni ti dovolj?Morda pa se ti samo zdi, ker se nekako 'bojis' da ne bo dovolj...Ker namrec morda se je meni kdaj tudi tako zdelo, pa sem presaltala nazaj na deo (dove mi je kar ustrezal in mislim da ena od rexon, ampak ne v roli, pac pa v sticku), potem pa sem spet poskusila in ugotovila, da popolnoma zadostuje.Lahko se recimo precej prepotim, po fitnesu reicmo ali kaj jaz vem... Suzy, zivjo, dobrodosla, sem prec hitela s temle, pa se sele potem spomnila, da si nova. Saj kaj pa sploh je manekenska postava? Tole? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 [Eh, Cosma, pa kaj, pa vseeno imamo lahko kratke. Morda bi 'boj' bil bolj enakovreden, ce bi vse imele kratke... brez odvecnih balastov in lepotnih skrival... Marsa, nisem imela tebe v mislih Bi prišla pa do izraza vsa štrleča ušesa, nosovi, brade vseh oblik, ki jih lahko malce prekrijemo z lasmi. Jaz imam kratke lase ...ne na krtačko, malce daljše. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Saj jaz tudi ne tebe ne nikogar, hotela sem reci nekako 'v absolutnem'...Hocem reci - vec bejb je lahko dobrih z dolgimi lasmi kot pa potem s kratkimi...Ene so totalne lepotice, ko je s kratkimi, je drug clovek, sploh je ne opazis, ene so pa s kratkimi, dolgimi, takimi in drugacnimi kul..Ker ni point v laseh. Sploh pa ne nakladaj! se spomnis, ko sem, te videla 'brez frizure' - in sem rekla, da ti ful pase in da mi je celo na nek nacin bolj vsec?Strleca usesa? Saj jaz imam tudi se kar velika, pa sem imela celo 3 mm (zadnjic nasla fotko, samo se ne spravim do helene poskenirat)... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Aira - ali pa 'plasticna' oblacila ali pa jih je dvakrat oz. veckrat oblekla recimo... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 zanimivo da si jih sušite tudi po eno, dve uri s fenom, brez? jaz pa s fenom max pol ure včasih pa samo malo posuškam in pustim da se na koncu sami. imam pa en fetiš- fen! všeč mi je zvok in to da mi obenem na kožo piha topel zrak. torej feniranje telesa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Suzy 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Hvala Marsa za na svet pa drugič kaj večZelo dobro si napisala za lunin post tako da bom tudi jaz poizkusila no ravno danes ja ta dan in se kar dobro držimSamo še to več firm je ki proizvajajo kristale, ali ni važno katere firme je.To me zelo zanima kajti že veliko denarja sem zmetala za te deodorante pa ga še vedno nisem našla hvalaglede slike pa imam raje nekaj kil preveč kot pa da sem presuha kajti delam na takem oddelku kjer sprejemamo take punce in fante in poznam take stvari Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 [Eh, Cosma, pa kaj, pa vseeno imamo lahko kratke. l... Marsa, nisem imela tebe v mislih Evo me, samo se totalno slabo vidi - a dolzina se pac vidi. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 ...Marsa.. čeprav imam dolge in goste lase...se mi hitro sušijo...ker pa imam za frizuro dve levi roki...sem 1x na teden pri frizerju... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Jaz imam pa se kar kratke lase, pa si jih, ce se le da, susim na zraku, vendar zdaj, ko je bolj toplo... Pa potem se mi se bolj vihajo....Glede na dolzino in da so tenki lasje, si jih presenetljivo dolgo susim - tudi s fenom, neverjetno, kako dolgo, vedno kolnem, kaj pa potem tiste z dolgimi, se susijo dve uri ali kaj! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Goste, močne, žimaste ...relativno dolge lase...gotova v 50 min...s pranjem vred... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 kaj pa potem tiste z dolgimi, se susijo dve uri ali kaj!Jaz imam majčkeno čez rame dolge lase, tanke, pranje in sušenje s fenom 15 minut, pranje in sušenje na zraku 30, vihajo se mi pa itak ne, razen če imam trajno, ki jo je pa itak potem treba naknadno vso sestriči . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 Kratkolaska sem, kot Marsa na fotki... ne uporabljam ne fena, ne glavnika... ob jutrih voda in prsti... Potem pa čez dan - kakšna sem, sem... Po pranju...ČAS posuši moje lase... (bo spet Mačona rekla ... babn'ca je svojga ujela, zdaj pa se je zapustila... ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 najdaljša dolžina las 5 cm, kar je tud zdej, ker že dva mesca nisem bla pr frizerju...še kakšna dva tedna bom zdržala...pol, ko se zjutraj še u špegu ne morem več pogledat pa sledi novo šišanje...naravno valoviti lasje,( pobarvani na rdeče zaradi afnarije in ker mi je všeč) so ob dobrem striženju neproblematični za vzdrževanje...sušenje na zraku če se da, pozimi s fenom in prsti, malo gela ali voska...počesana pa samo vsak drugi ali tretji mesec (ker to nardi frizer)...v resnici se ne česem, ker to ni potrebno Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 Absolutno zjutraj izgledam, kot Boštjan Hladnik... Mushi...tvoja roza šprica NUCA....NUCA thanx...za nasvet...dons sem spala kt angelček...nč praskanja... enga lupčka zate... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 Zakaj pa meni, torej tipčku, nihče ne pove, kaj si misli o tem, da si odstranim ta defekt s face? Bemu, sm mislil, da boste kaj komentirali pa to.....ker še nisem čist odločen.....grem gledat, če sem kaj spregledal. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 No, zanimivo. Sem bil včeraj pri dermatologu. Suha koža in stranski efekti :xx!: In me pogleda tip v faco (mam na desni strani face en tak defekt, v bistvu zdej komi vem, da gre za neko finto z žilami), pa pravi.....če vas moti, me pokličte, v LJ imam nekoga, ki vam to brez bolečin odstrani, lasersko, 5x po 15 minut..........nič nevarno. Bemu, sm se zamislu. Živim s tem že 20 let, čist sem se navadu, je v bistvu neka moja posebnost postala (čeprav ne morm rečt, da mi je všeč), zdej pa....ne vem, če se ne bom odločil. Sam bo treba v LJ .......... Saj ne moremo komentirati, če nismo videli "defektka" . Sicer pa... če je v Ljubljani potem se splača... 5 x po 15 minut potrpeti... in življenje je lepše.... "Defektek" je pri tem postranskega pomena Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 Mhm. No, gre kar za precej velik "flek" od ušesa proti notranjosti obraza........ene 3x3 cm najmanj.......pa pod spodnjo ustnico kak cm. Ja, zgleda ne preveč lepo, ena lunatka mi je nekoč rekla, da ga očitno preveč žrem, k mam že take žilice na faci. No, pa to nima veze s tem, zgleda pa res podobno. :xx!: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 če te moti odstrani, če te ne, pusti... pa res kaj pa tvoja prai na to? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.