Skoči na vsebino

Sramežljivost

borism

Recommended Posts

• Komentarji 84
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Jaz nisem sramezljiva.. OK, ce bi me nekdo slikal nago medtem ko pobiram tulipane sredi travnika pred tetinim blokom in mi zraven sosedov kuza lula na nogo... x:Dx Potem bi me bilo sram..

Ampak drugace pa nisem sramezljiva.. x;)x x:Dx

Deli na socialnih omrežjih

Poznam eno prijateljico, ki je zelo sramezljiva. Nikoli ne upa nic povedat in vedno je tiho. Sram jo je ko gre po cesti pa doma pa med prijatelji. Vedno jo je sram. Ne vem zakaj. Pa sem ji hotela pomagat pa nic ne pomaga. Sram jo je tudi pred mano.

je prijateljici ime g.Sramežljiva?

A ti jo tud poznas? x;)x

x:)x x:)x xDDx xDDx x:Dx x:Dx

He-he......včasih kar no x:Ix ........včasih pa popolnoma nič :vragec: x:o)x Odvisno v kakšni situaciji sem, pa kje, kdaj, s kom....... x:o)x Ker je moja sramežljivost običajno povezana z negotovostjo, pa kakšnim strahcom.........sem si bolj všeč, ko nisem...... x;)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Jaz nisem sramezljiva.. OK, ce bi me nekdo slikal nago medtem ko pobiram tulipane sredi travnika pred tetinim blokom in mi zraven sosedov kuza lula na nogo...  x:Dx  Potem bi me bilo sram..

Ampak drugace pa nisem sramezljiva..  x;)x  x:Dx

Aaaa to si ti bila, veš pa sem te slikal z digitalcem x:Dx x:Dx x:Dx ...

Ja sam ka mali pao s lipe

Jaz nisem sramezljiva.. OK, ce bi me nekdo slikal nago medtem ko pobiram tulipane sredi travnika pred tetinim blokom in mi zraven sosedov kuza lula na nogo...  x:Dx  Potem bi me bilo sram..

Ampak drugace pa nisem sramezljiva..  x;)x  x:Dx

ajde, da vidim.. x;)x

Jaz nisem sramezljiva.. OK, ce bi me nekdo slikal nago medtem ko pobiram tulipane sredi travnika pred tetinim blokom in mi zraven sosedov kuza lula na nogo...  x:Dx  Potem bi me bilo sram..

Ampak drugace pa nisem sramezljiva..  x;)x  x:Dx

ajde, da vidim.. x;)x

Spet bom moral k spoved x^x

Vsaka ovira je priložnost.

Hecna tema, parkrat sem ze hotla komentirat, ces, sem sramezljiva, pa vem, da mi nihce ne bi verjel. x;)x xDDx x:o)x

Ker res ne zgledam....

Jaz sramezljivosti ne enacim z nesamozavestjo. Velikokrat pa s skromnostjo.

Zdajle razmisljam, se hocem opredelit - 'daj povej, reci, ali si ali nisi - sramezljiva'.

Pa pravi en glas, sem, jasno, samo poglej kako prihajam tam iz vode, kako dobivam darilo, povsod dol gledam, pridem k dohtarju, potrkam, vcasih zafarbam, jasno, da sem sramezljiva...

A drugi glas pravi, haloo, ti si sramezljiva? Upades v prostor, reces, kwa je zdej, reces bobu bob, nosis minice, ki komaj pokrijejo tazadno....

Tako da, ocitno sem (tudi) tu zelo dvojna, tako lahko recem samo; sem sramezljiva in nisem. x;)x :8):

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Hecna tema, parkrat sem ze hotla komentirat, ces, sem sramezljiva, pa vem, da mi nihce ne bi verjel. x;)x  xDDx  x:o)x

Ker res ne zgledam....

Jaz sramezljivosti ne enacim z nesamozavestjo. Velikokrat pa s skromnostjo.

Zdajle razmisljam, se hocem opredelit - 'daj povej, reci, ali si ali nisi - sramezljiva'.

Pa pravi en glas, sem, jasno, samo poglej kako prihajam tam iz vode, kako dobivam darilo, povsod dol gledam, pridem k dohtarju, potrkam, vcasih zafarbam, jasno, da sem sramezljiva...

A drugi glas pravi, haloo, ti si sramezljiva? Upades v prostor, reces, kwa je zdej, reces bobu bob, nosis minice, ki komaj pokrijejo tazadno....

Tako da, ocitno sem (tudi) tu zelo dvojna, tako lahko recem samo; sem sramezljiva in nisem.  x;)x  :8):

:palec: x:Dx :palec:

Po mojem smo takšni praktično vsi. Gre čist za navadno polarizacijsko razmerje, ki pa se včasih lahko prevesi v eno, včasih v drugo skrajnost. :eek: :eek: :eek:

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Saj, najbrz je res tako, da smo bolj ali manj kar vsi taki...

Hm, tole, ja, skrajnosti, tu smo pa (ali vsaj bili) nekateri bolj nihajoci. xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest sanjalica

Dajem videz nesramežljive osebe, v bistvu pa moja notranjost zelo velikokrat trepeta...nelagodje, nesproščenost, trema, nesamozavestnost, pr 40 še vedno včasih zardim..., pa vse to skrijem za neko masko...

Podzavestno. Varovalo...

Sem pa sedaj vprašala moje, če me imajo za "sramežljivo" in usta na veliko odprli in začudeno: "TI ???"....kot da je nemogoče..., ja, slika vara....

Samo vsak zase ve, kako dano situacijo sprejema in se z njo sooča.... :o|o: :o|o: :o|o:

Heh, da potolažim vse, ki "trpite" zaradi sramežljivosti: če imaš Sonce v Devici in Venero v Devici kot jaz, pol mislim, da se lahko razglasim za sramežljivko no.1. x:Dx

Ampak sem ugotovila, da ta sramežljivost privlači dosti tipov, ker se počutijo "močne", tk da ni vse tk hudo. xrolleyesx

Ja, sam to je res, kk se lahko sramežljivost skrije za videz al pa zamenja s kako drugo lastnostjo.

Marsikdo to mojo sramežljivost zamenja z resnostjo (?). Kao "zakaj si pa ti tk resna". Heh, resna! Mogoče zarad asc pa lune v scorpion pa konjunkcije med jupitrom pa saturnom, heh ne vem.

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Pa sej je odvisno tud od dneva, od osebe s kero se menim pa tako. Zihr pa ni leva, ki bi bil sramežljiv, al pa ovna??

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Lev, levinja?

Sam to je ful una fora: mam frendico ( oven), ki ful samozavestno razlaga kakemu tipu, ki ga osvaja: "veš, jaz sem takoooo sramežljivaaa". Ne vem, zakaj, ampak izpade srčkano in marsiker tip pade na to.

Dear Human,

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...