Aira 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 jaz sem tudi zeloooo sramežljiva. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 Če vrjameš.. Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. april 2004 Avtor Prijavi Deli 18. april 2004 ....sedaj se boste pa kar ponujale , včasih se je to skrivalo , hja, ni kaj, časi se spreminjajo Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 Ja sej včas sm en let letu za eno,da mi je na koncu rekla"mentol bonbon" Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 Lev, levinja? Sam to je ful una fora: mam frendico ( oven), ki ful samozavestno razlaga kakemu tipu, ki ga osvaja: "veš, jaz sem takoooo sramežljivaaa". Ne vem, zakaj, ampak izpade srčkano in marsiker tip pade na to.Tole sem tudi mislila, zato nisem hotla uletet v temo s 'sramezljiva sem'... xDDx Da pa ne boste mislile Device da ste samo ve po defoltu sramezljive - imam Sonce, luno, Merkur in Mars (!!!) v Ribah...Tako da... to je to, itak, pri meni... pa se nekaj devicke zgoraj... pa imamo paketek... Potem pa kaka znanka morda mene slisi, kako samozavestno razlagam kakemu tipcku lustnemu, ti ves kok sem pa jaz sramezljiva... ... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 slisi, kako samozavestno razlagam kakemu tipcku lustnemu, ti ves kok sem pa jaz sramezljiva... ...hmmm a to vžge?... kje je kak lušten tipček... free... veš kaj... jaz sem pa tako sramežljiva x:Ix Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 hmmm a to vžge?...Pri meni najbrz ne bi, ker mi itak ne bi verjel, bi pa potem okol padel od presenecenja, ko bi prisla z morja s trakci ali kaj podobnega in bi mi rekel, ne bi si nikoli mislil zate (kao), da nisi nudist. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 wau... s trakci? neka nova moda.... torej na zunaj ful zadržanček na znotraj tempirana bomba. mi pa ne bi nihče verjel, da sem znotraj v bistvu oven-lev-strelec... si mislijo tiha miška (rak kvadrat luna?) ... kar naj si mislijo bo treba nalo brskati, ko se ne vidi vse na zunaj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 Jaz sem v bistvu tudi sramežljiva,verjame mi pa nihče ne Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 Jaz sem v bistvu tudi sramežljiva,verjame mi pa nihče ne Se pa na rdečo fejst našminkaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 Eh, zarad tega si lahk kvečjemu srečna. Nekateri majo s tem resne probleme: farbanje pa drgetanje, jecljanje.... Ti že veš, kak je pr seb narjen. Mogoče je to povezan z luno pa asc: kao asc- to kk te vidjo drugi pa luna- kk se vidiš, vrednotiš sam. No, povej za informacijo svoj asc pa luno, jz pr seb ne morem videt, ker mam oboje enako. Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 SStane,sej se našminkam,pa sej na zunaj se res ne vdi,zato nihče ne verjame.Sicer se malokdaj o tem pogovarjam s kom.Delujem pa ne sramežljivo,ma sem spet zakomplicirala. Devica,sem asc.devica,luna dvojček,sonce lev.En sam mix. x;)xNisem pa sploh ne nesrečna,samo tako jedejstvo Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 Vedno se sončim zgoraj brez, pa tudi na nudistično plažo grem brez problema...bolj sem sramežljiva, če kakšno neumno ven butnem Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. april 2004 Avtor Prijavi Deli 19. april 2004 Ne sramuje se bedak, marveč njegova družina. Armenski Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 Pa ne zaradi njega...ampak kaj bodo ljudje rekli... :xx!: UUUUUUUUUUUUUUU! sem čez 1000...JUPI!!!!!! Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 SStane,sej se našminkam,pa sej na zunaj se res ne vdi,zato nihče ne verjame.Sicer se malokdaj o tem pogovarjam s kom.Delujem pa ne sramežljivo,ma sem spet zakomplicirala. Devica,sem asc.devica,luna dvojček,sonce lev.En sam mix. x;)xNisem pa sploh ne nesrečna,samo tako jedejstvo Po moje nisi tako fejst sramežljiva. Za levinjo se mi zdi to zlo čudno, zaradi lune v dvojčku si verjetno komunikativna, na kaki žurki skačeš od znanca do znanca, klepetaš, spoznavaš nove ljudi, mogoče flirtaš. In to na bolj zadržan način, mogoče te tale devica v asc spravi v nerodno situacijo kdaj, da izgleda, da ti je kej bad. No, ja, sam seveda pa res ne mormo tkle posploševat, že zato, ker nism ekspert v interpretaciji horoskopa. Verjetn vsak sam za sebe ve, kk je. Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 Majica...... ...za čez tisočko Samo tako ne-sramežljivo dalje..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 Majica za gobezdavo tisočko. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 najbrž tud men ne bo nihče verjel če bom rekeu da sem sramežljiv.. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 najbrž tud men ne bo nihče verjel če bom rekeu da sem sramežljiv.. buci, buci... sramežljiv mali, guci,guci... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. april 2004 Avtor Prijavi Deli 20. april 2004 Lepota in sramežljivost se ne marata. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Sramežljivost ? Uf tule pa ne morem zase pritrditiu, nisem sramežljiva, ko spoznavam nove ljudi, nisem sramežljiva v smislu izražati svoje mnenje. Sem precej nesramežljivo bitje . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Hvala Mick, Cosma... za lepa voščila...še naprej bom zoprna...saj trudila se bom... -------------------------------------------------------------Še mal bi se pohval'la...zanč sem si rekla, da za tisočko, moram pa kej nakazat...no evo, pa sm... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Evo....za to pa dobiš še en .....namest Marse Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
yamaha 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 najbrž tud men ne bo nihče verjel če bom rekeu da sem sramežljiv.. .....po tvojih postih bi človek rekel, da nisi glih najbolj sramežljive sorte Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.