lia 15. avgust 2004 Prijavi Deli 15. avgust 2004 ja, ja že videla sem ga..... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 15. avgust 2004 Kaj ....zardeti obraz ali črno srce Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 15. avgust 2004 Prijavi Deli 15. avgust 2004 blefiraš? 88 zardevam sto na uro in imam črno srce, pa vi? Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 15. avgust 2004 Sramežljivo dekle ne bo dobilo otrok. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 15. avgust 2004 Prijavi Deli 15. avgust 2004 nč bat jih zgleda klonirajo, da sramežljivost še ni izumrla Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 15. avgust 2004 Kdor nima sramu, je ves svet njegov. Tinte ti zmankuje Lia, ali pa že jaz bolj švoh vidim Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 15. avgust 2004 Prijavi Deli 15. avgust 2004 Sramujem se tako....da boli močno....da pohotne misli mi mešajo glavo,tako zelo..... JP, pa še res je ...ves svet njegov Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 15. avgust 2004 Prijavi Deli 15. avgust 2004 Sramežljivost se da omiliti z večjo sampzavestjo Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 15. avgust 2004 Uporabljaj Vilinski ključ "Samozavesti - NIA TAR" pa boš na konju... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tijanti 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 Men se pa zdi, da je zlo malo sramežljivih ljudi. Zadnje čase jih sploh ne srečujem. Morda zato, ker sem sam vsaj malo sramežljiv. Recimo, se peljem v troli pa se nasproti mene vsede punca s ful velikim dekoltejem in svetlečim popkom...pogledam stran....pa zagledam na drugi robove tangic....Včeraj sem bil na primer v Dolenjskih toplicah. In gledal punce seveda. Ful majhne krpice, ki več odkrivajo kot zakrivajo...Pod tušem so se tam, kar vsem na očeh, dve čisto sklekli, pol se pa zavili v brisačko in šle...nič sramu...Ful kul...Ne vem, vedno manj je sramu in to je v redu, a ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.