Skoči na vsebino

Ljubimci in ljubimke 2

pokowc

Recommended Posts

Zanima me, lahko napišeš tvoje os.izkušnje glede Planeta Venere pri obeh spolih; kaj je poudarek, pretiravanje, značilnost... npr. Venera v Levu, Venera v Škorpijonu,Venera v Devici, Venera v Ribi, Venera v Ovnu ....
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 100
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Sama imam Venero v tehtnici...pa še sedaj ne vem, kaj naj bi to pomenilo... :inocent:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

To, da si

poštena, lepa, simpatična, uravnovešena, maš rada lepe stvari, si blaga, graciozna, pozitivna, maš dolge prste, lepe nohte in rada kupuješ čipkasto, svileno spodnje perilo !!!

gljp!?

Sama imam Venero v tehtnici...pa še sedaj ne vem, kaj naj bi to pomenilo... :inocent:

:palec: Lepo so ti jo postavili ob rojstvu, prav tja kamor paše in se fajn počuti. No tudi jaz se ne pritožujem, ker je v biku tudi pod dobro streho. x;)x

.menim, da je Venera v Devici dokaj ogromna, skor bi reku lahko za dva asc. Device?!

Kera Venera je nagnjena k razkošju, pa jo tole v neudobnem okolju tlači, ubija, ponaredi se zarad neizražanja? ..

Torej Venera v Devici pomeni kaj??

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

No, pa da ne bom skrenila s teme. Ja, no, recimo pri Veneri v Škorpijonu. Lahko je ful aktivna al pa ful pasivna al pa uravnotežena. No, jz sm mela izkušnje z Venero v Škorpijonu, očitno zlo pasivno. Nesproščen, imploziven, poln kompleksov...grozno.

Baje Venera v Dvojčkih= pogosto menjavanje partnerjev

Venera v Vodnarjih= ljubimci postajajo prijatelji, prijatelji postajajo ljubimci

Venera v Levih= pomembno je, da se lahko z partnerjem postavljajo, kitijo, veliko denarja namenjajo ljubezni, najemanje prostitutk...

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

No, pa da ne bom skrenila s teme. Ja, no, recimo pri Veneri v Škorpijonu. Lahko je ful aktivna al pa ful pasivna al pa uravnotežena. No, jz sm mela izkušnje z Venero v Škorpijonu, očitno zlo pasivno. Nesproščen, imploziven, poln kompleksov...grozno.
:palec:

.Le koliko ŽenskaLuna sama vpliva na SplošnoVenero? Kdaj se pohovarjata˝?

.za Venero v dvojčkih, sm že slišal ,ja :8): (morda v mlajših letih bolj aktivna)

.jah ti kr verjamem, na Venera v Vodnarju ni opredeljena stabilno

.Z Venero v Škorpijonu mam jest odnose kot partnerske in kot kolegialne(tele niso zdrave´, ker prkazujejo neustrezno zaščito do partnerja..)..ja je nekak komplexno izražanje svojih nagonov, nekak primitivno, tut z agresijo( sorodno z Venero v Ovnu, saj jima vlada enak planet-Mars)

.Hoh Venera v Levu, nenasiten blišč, sploh pa v kakšnem teamu,ki se je treba dokazovat, huh..tut družina morda trpi zarad take Venere, saj ves razkoš zavzema Levja pohota x:Dx

Venera v Ovnu?Venera v Ribi?Venera v Raku?Venera v Strelcu?Venera v Kozorogu?Venera v

..

LJUDJE SO DOBRI LE TAKRAT, DOKLER JIH NE IZKUSIMO˝ x:Dx

To, da si

poštena, lepa, simpatična, uravnovešena, maš rada lepe stvari, si blaga, graciozna, pozitivna, maš dolge prste, lepe nohte in rada kupuješ čipkasto, svileno spodnje perilo !!!

gljp!?

Poštena sem, da se kar kadi...no lepa...ne dajem veliko poudarka na to, ampak pravijo, da mi nič ne manjka (a me to naredi lepo???) x:Dx x:Dx :vio: :inocent: :eek:

Lepe stvari mam ful rada...blaga pa nisem...pozitivna na full...nohte si pa grizem xrolleyesx xrolleyesx Aja...gate k gate... x:Dx

Najbrž ima to opraviti kaj z soncem v levu, asc.škorpion...mars v ovnu...???

Sem pa blazno zvesta in nežna do partnerja... x:Xx x:Xx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Jz si naprej ne bi upala. Za Venero v Ribi še lahk povem, kr poznam eno žensko, ki je totalno nenasitna v seksu, pri tem išče idealnega partnerja, mislim, da tud nima čist razčiščenih pojmov glede seksa, glede splošne ljubezni je pa čist brez predsodkov.

Mogoče Venera v Raku povezana z varnostjo

Venera v Kozorogu...zanimanje za starejše partnerje

Venera v Devici...sramežljivost

Venera v Ovnu...energija, pomemben pri partnerju videz, ljubezen na prvi pogled

Dear Human,

Točno to, ja..Oven daje prednost blišču, imiđu, status, sj tut škorpijon v temu ne izostaja

Morda Venera v Ribci prkazuje spletkarstvo, manimulativna droga za okolje? ne poznam jih v zvestobi še, lahko pa trdim ,dokler so v odobravanju čutečega so enkratne x:Dx ,se mi pa zdi,da se rade naslanjajo na osebe,ki jih poizkušajo tolažiti in bodriti, hmm

Venera v tehnici, morda preveč umetniškega občutka poveličevanja do dragih oseb? Koliko pa izostaja higiena okrog njih?

Devica( iz knjige)

Zelo tezko stopi v ljubezensko zvezo.Predvsem iz strahu pred slepo strastjo.Analiza ohladi ali zakasni custva.Pri mladih osebah gre za romantiko,ki pa iivi samo v sanjah.Zastavlja si veliko prepovedi.V negativnem smislu:Ijubezen brez custev,avantura.Mozne so celo perverzije in spolna iztirjenost.V pozitiv.smislu: prijaznost in ustrežljivost do ljubljene osebe.

Tehnica(iz knjige)

Umirjena, premisljena ljubezen, ki stremi po idealni in popolni zdruzitvi, po custvenem ravnotezju.Lahko se celo pretvarja, da je srecna, kadar ni. Ne prenasa samote,custvo zazivi predvsem v legalnih zvezah. Zvestoba tako iz prepricanja kot zaradi obcutka za pravicno. Veliko ji pomeni videz, lepota ljubljene osebe. V primeru krize skusa razumeti,a bezi pred skandalom.

Klub Venera v Devici,asc Devica,Sonce Lev.V eni drugi temi sem opazila,da nas je kar nekaj.

On Venera v Ribah,asc Strelec,Sonce Oven.Drži kar si napisal.Vse živo. : :vragec: Je bilo.

Iz takšne smo snovi, kot sanje...

Če že o venerah x:Dx v škorpijonu seveda - 12 hiša. Kar se mi zdi pomembno tudi v kateri hiši je. Ker partner ima tudi v škorpijonu venero in v 1.hiši in je to čisto druga venera, kot moja.

Seveda pa obe strastni, temepramentni in erotično privlačni druga drugi in seveda lastniški. Ljubosumni in tko...da....brez nič ni nič x^x

Opazujem vodnarsko venero - moji hčeri jo imata - nekega ognja ne bo tam. No, mogoče pa - občasno(ena ima v 8.hiši, starejša pa 10. hiši)..

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Opazujem vodnarsko venero - moji hčeri jo imata - nekega ognja ne bo tam. No, mogoče pa - občasno(ena ima v 8.hiši, starejša pa 10. hiši)..

x;)x Vodnarska venera je pač mal drugačna, bolj svobodna, bolj brez predsodkov, moderna. Po mojem se to lahko tudi odraža pri oblačenju, vedno bosta nekako izstopali, kot vodnarji sami. Mislim, da to ni nič narobe. Po moje je to venera moderne dobe. :palec:

Ja bo držalo. Obe imata popolnoma samosvoj način oblačenja. Že kot male punce - nič kiklc in naborkov...bog ne daj x:Dx Ali pa včeraj starejša - bi imela vijolično barvo na laseh...itd....

thx lunca :palec:

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

ko ste omenjali venero v ribah: prijateljica jo ima, stelij v 2.hiši (+ sonce, merkur in luna): zelo je nežna, občutljiva, prijetna, zabavna, na eni strani življenjsko modra, podjetna, samostojna, ko pa pride do njenih razmerij, zvez in zvezic pa xrolleyesx :xx!: :V:

Tako je ljubeča, tako si želi nekaj več, nekaj trajnega, hkrati pa hudo zasanjana in zmedena :xx!: , zaradi česar se potem sekira... Prijateljstvo zamenja za ljubezen- obvezno.

Ona se namreč grozno sekira, ker se tko hitro zapleta v odnose, hitro jo 'potegne not' , ker ne zmore it potem ven :sori: (zelo vodljiva)...

Mislim, da bi bil lahko ključ za njeno večjo srečo prav v tej drugi hiški: nekdo, ki bi ji prinesel neko varnost, stabilnost in jo prizemljil - Kaj mislite x?x (ona ima asc. v Kozorogu, Mars v Raku v 7.hiši, pa stelij v Ribah ji tvori kvadrat z Neptunom na 11.hišo)...

Put the talent into your work… And save the genius for living your life. (O. Wilde)

To, da si

To pa kar drži! :palec: x:Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

venera na 29 stopinj škorpijona v četrti hiši (150 stopinj z luno na 29 stopinj dvojčka, v kvadratu z ascendentom v devici, pa opozicija z mc)...........kaj prinaša takale venera?

:inocent: x:Ix :o|o:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

To, da si

gljp!?

Yes!!!!!!!!!!!!!!! :palec: :palec: :palec:

Hvala, hvala.... :palec: x:)x x^x x^x

Moja Venera v Tehtnici na 02°0'40, v 7°hiski

x^x x^x x^x

P.s. Ne maram cipk xrolleyesx :o|o: :C:

Moja Venera v Tehtnici pa je na 20stopinj 17`43 v 6.hiši! x:Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...