Amis 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 saj ne vem, če ma to kakšno zvezo, sam vseeno me zanima, kaj je z aspekti. mislim na število aspektov, ki jih z drugimi tvori nek planet. tle gledam svojo karto, pa sem opazla, da ima moj pluton sedem aspektov z drugimi planeti, sonce pa šest...ostali manj.........razmišljanje pa je šlo v tej smeri, a to pomeni, da so ti planeti nekako bolj "aktivni" v našem življenju, igrajo pomembno vlogo, se mormo od njih kej več "naučit"? :o|o: a bluzim? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 23. april 2004 Prijavi Deli 23. april 2004 Nič ne bluziš. Vprašala si nekaj, česar skoraj nikoli nihče ne vpraša, je pa zelo dobro za razumevanje cele zadeve (ali drugače rečeno, en lep odklon od gledanja posameznih aspektov in sklepanja tipa le-kaj-bi-to-lahko-bilo). Če je aspektiran, pomeni, da je vpleten v položaj, vpliv in pomen tistega drugega planeta. Če je aspektiran močno (več aspektov), pomeni, da je zelo angažiran. Če je močno aspektiran, pomeni, da je vpleten v veliko različnih dejavnikov v karti. Zato je tudi pomembnejši, saj se vtika v veliko stvari in dogajanja. Ravnokar sem nekje v neki temi zapisal kontra zadevo, namreč kaj je s karto, ki ima zelo malo aspektov. Malo ali nič dogajanja. "Kvanejdelam" princip. Ali pa zakaj-se-glih-men-nič-ne-dogaja princip. Kar se mene tiče in mojega dojemanja astrologije, je to vprašanje prav super. Hvala zanj. Lep dan! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. april 2004 Avtor Prijavi Deli 23. april 2004 hvala bern me pa v tej kombinaciji zanima, kaj recimo pomenita dejavna sonce in pluton (nimam zdej karte s sabo, pa ne vem na pamet vseh aspektov z drugimi planeti)..........v bistvu je potem to nekako tako, da mormo dost delat na področjih, ki jih predstavljata? kakor glavne lekcije? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 23. april 2004 Prijavi Deli 23. april 2004 Orenk sta aspektirana oba. Ne vem, če bi ju povezoval z "nalogo". K sreči je pred Plutonom v 01 še Uran, sicer bi bila težaven tip, tako pa si vsaj malo bolj odpuljena (dodatek k nekemu mojemu komentarju v neki drugi temi pred nekaj minutami). SC, VI in CP znajo tako zamoriti človeka... (Pre)Blizu tvojemu Soncu je Neptun - te malo mede. Ampak ni hudega, ker se vse to dogaja v 03, tam Neptun ni prehud. Aha, Sonce in Pluton? Sekstil med njima (pa še malo drugih vplivov zraven) ti daje konstruktivnost, pronicljivost. Si se kdaj šla detektiva? Ne? In zakaj ne? Dosežeš lahko veliko, samo proti naprej se obrni in ne nazaj. Lep dan! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 23. april 2004 Prijavi Deli 23. april 2004 danes luna konjunkcija venera, luna konj mars... jaz biti v elementu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 23. april 2004 Prijavi Deli 23. april 2004 (Pre)Blizu tvojemu Soncu je Neptun - te malo mede. Ampak ni hudega, ker se vse to dogaja v 03, tam Neptun ni prehud. S tem aspektom v tretji hiši lahko začneš pisat znanstveno fantastične romane. Tle neptun prima navdihuje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 23. april 2004 Prijavi Deli 23. april 2004 danes luna konjunkcija venera, luna konj mars... jaz biti v elementu :xx!: Jutri pa grd aspekt marsa in plutona???? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. april 2004 Avtor Prijavi Deli 23. april 2004 joj bern, polepšal si mi dan in zaslužiš si lupčka ( pa ne me narobe razumet) . res upam, da nikogar ne morim, že odpuljenost je za okolico pogosto problem. detektiva ? to je ful dobro. frendica pravi, da bi bila dober detektiv. mam "nos" za take stvari, pa mendar res en tak talent. nisem pa to po profesiji........po moje ne bi glih dobro prenesla...hm..teles v raznoraznih stanjih . za kompenzacijo brala v osnovni šoli kriminalke in do konca osnovne prebrala vse, kar so imeli na tako ali podobno tematiko v krajevbni knjižnici . aira: današnji dan je res super !!! lunca: ampak tisti aspekt jutri mi pa ni všeč, mam neko delo v lj in bi se mogla dobro ulovit s strankami ...hm..upam, da ne bo to pretežek vpliv s kakšnimi nemogočimi posledicami :o|o: ja, pa spomnila si me, da že dolgo nisem nič napisala...evo , hvala za navdih ...........sicer je pa bolj pravljična fantastika hvala vsem, res ste zlati Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. april 2004 Prijavi Deli 23. april 2004 Amis, tule je se link na skupino tem, ki obravnavajo aspekte:http://www.lunin.net/forum/index.php?act=S...highlite=aspekt Vidim, da si sicer bila specificna in tocno na tak nacin teme se nimamo odprte, ampak po drugi strani pa ni potrebno za vsak aspekt posebej odpreti nove teme. Tako bi bilo morda fino postaviti nekoliko bolj precizen naslov (oz. dati nekaj takega v podnaslov, da takoj vemo, katere aspekte oz. na kaksen nacin jih bomo obravnavali).Morda kasneje dodam v podnaslov kaj (ko bom videla, kaj se bo izcimilo iz teme). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. april 2004 Avtor Prijavi Deli 23. april 2004 yes, šefica, sori. nisem hotla podvajat teme. . v bistvu me je zanimalo število aspektov in kako se to odraža v človeku in njegovem dojemanju sveta ter njegovem delovanju. ja, najbrž je možno, da se bo razvilo zanimanje za vse mogoče aspekte .........mišljeno pa je bilo število :o|o: hvala za link marsa Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. april 2004 Prijavi Deli 23. april 2004 Saj sem videla, Amis, ja, sploh ni problema, a smiselno je imeti povezano vsaj z linkom, pa je lepo vse na broju.Res je, da same stevilcnosti aspektov nismo omenjali (bom dodala nekaj v podnaslov, pa bo). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. april 2004 Avtor Prijavi Deli 23. april 2004 thx Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 23. april 2004 Prijavi Deli 23. april 2004 ...detektiva ? to je ful dobro. frendica pravi, da bi bila dober detektiv. mam "nos" za take stvari, pa mendar res en tak talent. nisem pa to po profesiji........po moje ne bi glih dobro prenesla...hm..teles v raznoraznih stanjih . ... Ej, čaki malo, sej nisem napisal de bi morala bit mrliški oglednik al pa tist ke mrtvake po cest pobira! -> Detektiv. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. april 2004 Avtor Prijavi Deli 23. april 2004 sam če sodim po ameriških filmih, tile tud vidjo marsikaj :xx!: naših razmer pa ne poznam......pa v praksi po moje ni tko zabavno, ko nosek ubodeš v kakšne nečedne posle pa te pol mal skenslajo al pa fentajo Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.