Skoči na vsebino

Gospodinjskih opravilih

Pujsita

23

1. 1. Gospodinjskih opravilih

• kuhanje
      7
    • likanje
      1
    • pomivanje posode (ročno)
      1
    • brisanje prahu
      0
    • pospravljanje - stvari na svoja mesta
      4
    • obešanje perila
      4
    • sesanje
      4
    • pomivanje oken
      0
    • generalno čiščenje
      0

Recommended Posts

Janja, sploh ni vprašanje, za kaj sem glasovala! xokkx :yumy:

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Deli na socialnih omrežjih

Janja eno opcijo pogrešam, najraje vidim, da bi kdo drugi vse to naredil. A za zdaj, kar jaz obvladujem položaj :fiju:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Manjka opcija...nič od tega x:Dx x:Dx

Spet me otroc z neta mečejo... :xx!:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Aha, likat pa nihče ne mara x:Dx sem se ravno včeraj spopadla z enim hudim kupom in ga premagala! xg:Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

jaz definitivno počnem vse razen, likam perem pomivam čistim sesam... ;) hm skratka, ostane še kuhanje to pa počnem izredno rad....
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Najraje sesam, brišem prah in pomivam po tleh...kuhanje :xx!: , pomivanje posode :xx!: ...

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Aha, likat pa nihče ne mara x:Dx sem se ravno včeraj spopadla z enim hudim kupom in ga premagala!  xg:Dx

Meni je bilo ful fajn in hkrati smesno, ko sva se z mozem spoznala in sem bila pri njemu - v njegovem stanovanju.. On se je oblacil in ker je imel zmeckano majico, je ven potegnil likalnik in rekel: " Se tebi kaj zlikam?" haha, xDDx , nic mi ni bilo jasno.. x;)x

Ni vse slabo, kar se ne sveti.

Najbolj popularno je kuhanje, čeprav se mi še zdaleč ne zdi najbolj enostavno  x:Ix .

Najbrz zato, ker tudi ce "zafrknes" se da nekaj spackat iz tega.. Ce pa pobrises samo pol stanovanja, pa ti prah iz druge polovice kmalu zasvinja se tisto, kar si pospravil.. x;)x x:Dx

Meni se pa kuhanje zdi ustvarjalno. x:px  :vragec:  x8Dx

Ja sam kdo to poje x^x x:Dx :palec:

ustvarjalnost x^x x:Dx

hja ponavadi sam poješ tisto kar si skuhal.... če je pa dobro ti pa nič ne ostane..... razen če si dobro znan kuhar in noben ne gre jest dokler ne vidi da si že začel in ti je okusno.....

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Meni se pa kuhanje zdi ustvarjalno. x:px  :vragec:  x8Dx

Ja sam kdo to poje x^x x:Dx :palec:

ustvarjalnost x^x x:Dx

hja ponavadi sam poješ tisto kar si skuhal.... če je pa dobro ti pa nič ne ostane..... razen če si dobro znan kuhar in noben ne gre jest dokler ne vidi da si že začel in ti je okusno.....

x:)x x;)x ...lastne izkusnje? x;)x x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...