Pujsita 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Menim, da različna gospodinjska dela različno radi opravljamo, pa me zanima, katero bi bilo na forumu najbolj priljubljeno . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Škoda, da si izpustila najljubše opravilo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 26. april 2004 Avtor Prijavi Deli 26. april 2004 Kerga, kerga? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Janja, sploh ni vprašanje, za kaj sem glasovala! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 26. april 2004 Avtor Prijavi Deli 26. april 2004 Jah zate pa res ni težko vedet, sem si zapomnila, čeprav tega nisem v živo videla, ampak se spomnim postov s pohvalami . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Kot se mi je zdelo.. Zmaguje najlazje delo, ki je tudi meni najlubse.. Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Janja eno opcijo pogrešam, najraje vidim, da bi kdo drugi vse to naredil. A za zdaj, kar jaz obvladujem položaj Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Si me prehitela, Cosma - sem hotela napisat... sedenje v fotelju in nerganje ... pa vidim, da tega ravno ni na meniju. Drugače pa - što se mora, nije teško Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Manjka opcija...nič od tega Spet me otroc z neta mečejo... :xx!: Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 sesat in iskat prah in podobne delce, ffrrrrrrr Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Aha, likat pa nihče ne mara sem se ravno včeraj spopadla z enim hudim kupom in ga premagala! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 jaz definitivno počnem vse razen, likam perem pomivam čistim sesam... hm skratka, ostane še kuhanje to pa počnem izredno rad.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 Definitivno kuhanje,ostalo pa pp.Kot pravi Coccinelle,kar moraš ni težko(včasih tudi). Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 Najraje sesam, brišem prah in pomivam po tleh...kuhanje :xx!: , pomivanje posode :xx!: ... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 Aha, likat pa nihče ne mara sem se ravno včeraj spopadla z enim hudim kupom in ga premagala! Meni je bilo ful fajn in hkrati smesno, ko sva se z mozem spoznala in sem bila pri njemu - v njegovem stanovanju.. On se je oblacil in ker je imel zmeckano majico, je ven potegnil likalnik in rekel: " Se tebi kaj zlikam?" haha, , nic mi ni bilo jasno.. Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. april 2004 Avtor Prijavi Deli 28. april 2004 Najbolj popularno je kuhanje, čeprav se mi še zdaleč ne zdi najbolj enostavno . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 Najbolj popularno je kuhanje, čeprav se mi še zdaleč ne zdi najbolj enostavno .Najbrz zato, ker tudi ce "zafrknes" se da nekaj spackat iz tega.. Ce pa pobrises samo pol stanovanja, pa ti prah iz druge polovice kmalu zasvinja se tisto, kar si pospravil.. Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 Meni se pa kuhanje zdi ustvarjalno. Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 Meni se pa kuhanje zdi ustvarjalno. Ja sam kdo to poje ustvarjalnost Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 Meni se pa kuhanje zdi ustvarjalno. Ja sam kdo to poje ustvarjalnost hja ponavadi sam poješ tisto kar si skuhal.... če je pa dobro ti pa nič ne ostane..... razen če si dobro znan kuhar in noben ne gre jest dokler ne vidi da si že začel in ti je okusno..... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 Meni se pa kuhanje zdi ustvarjalno. Ja sam kdo to poje ustvarjalnost hja ponavadi sam poješ tisto kar si skuhal.... če je pa dobro ti pa nič ne ostane..... razen če si dobro znan kuhar in noben ne gre jest dokler ne vidi da si že začel in ti je okusno..... ...lastne izkusnje? Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.