Serg 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 Vsi , ki poznate SetiHome, veste kaj je koncept tega, za ostale pa razlaga: Vsi na svetu, ki imajo internetno povezavo lahko pomagajo pri razvoju zdravil, protistrupov... za bolezni, ki trenutno razposajajo. Namesto, da bi ustvarili več SuperRačunalnikov, lahko delo razdelijo več milijonom osebnim računalnikom, ki jih imate za domačo uporabo. V praksi izgleda tako: downlodate program (ni Spy ali kak Vohljač, ne virus ali trojanc) je preprosto Screensaver. Nastavite ga tako, kot vam ustreza. Inštitut pošlje del podatkov ( 0,000000000001 % ) na vaš računalnik za obdelavo, kasneje obdelane podatke pošlje nazaj na inštitut. Običajno je obdelava molekularnih zadev. Več kot je uporabnikov, hitrejša je obdelava, več je možnosti za odkritje zdravila. Deluje, ko se vam vklopi screensaver. P.S. SetiHome deluje na isti način, vendar pa obdelujete podatke, ki jih uporabljajo za raziskovanje nezemljskih signalov. Registracija je zastonj, vaše delo ni ovirano, ko pa vas ni na računalniku, pa lahko pomagate drugim. Preverite na strani: http://www.grid.org/home.htm Jaz trenutno sodelujem pri projektu: Ligandfit - Cancer Research Project Vsi, ki se boste prijavili, se pridružite ekipi: Slovenian Team. Sodelujejo skoraj vse države na svetu, zakaj ne bi tudi mi. Vsa vprašanja pa lahko tudi zastavite v postu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 ...hm...zakaj pa bi sploh verjeli temu...kaj če nam oni brskajo po računalniku...medtem, ko je screen saver vklopljen...sem hudo skeptična... Hitrejša obdelava...pa ja...a je to kašna skrita kamera... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 ...hm...zakaj pa bi sploh verjeli temu...kaj če nam oni brskajo po računalniku...medtem, ko je screen saver vklopljen...sem hudo skeptična... Hitrejša obdelava...pa ja...a je to kašna skrita kamera... zato ker ti lahko brskajo tudi brez tega... :xx!: Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Serg 28. april 2004 Avtor Prijavi Deli 28. april 2004 Lahko preveriš.Pojdi na spletno stran. Omenjena obdelava podatkov traja že več let, nastajajo le novi projekti. Poglej tudi koliko ljudi iz celega sveta že sodeluje in se prepričaj. lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 Sem se pozanimala pri znalcih; tole je nekaj znanega, referencnega, kot pravi Serg, ze leta traja, tako da je baje vse OK.Zivjo Serg! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 Serg! A veš sem ravno en tak čoravi tip, ki vedno po zdravju in zdravljenju brska, da si bom to instaliral. Samo se takoj postavlja drugo vprašanje. najdeš neko super zdravilo proti vsem boleznim, a recimo da to ni polaganje rok, pa tudi proizvod farmacije ni. Hm. Kaj čemo zdaj narest. Iz vseh strani te rušijo, pa četudi jim zlata jajca nosiš. In če bi si ta zlata jajca že kdo hotel ogledati, so ob njem še ozadja, ki mu ne pustijo da bi ta zlata jajca prinesel na oder. Verjemi mi, ne nalagam. Ampak v tisto se bom pa vpisal vseeno. Če zaradi drugega ne, vsaj zaradi firbca. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 Da opomnem vse skeptike glede teh screensaverjev in vohunjenja. Saj nas že preverjajo tudi brez teh screensaverjev in brez naše vednosti. Tako da ni nič hudega, če si date gor še kakšen screensaver v zvezi z raziskavami vesolja, zdravil itd. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 ja jaz sem preč inštaliral.... da vsaj en pr hiši ne bo lenaril Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.