SKA - Vi 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 Mislite, da res na svetu obstaja nekdo, ki izgleda tako kot vi? Da vam je povsem podoben in je pravzaprav neke vrste vas dvojcek? Kako bi clovek "svojega dvojcka" sploh nasel? Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 Ja, verjamem,še celo moj oče je verjel, ko me je nekaj let nazaj zamenjal(pa zelo dobro vidi ) Pride domov in začne moji mami razlagat kako sem ga ignorirala,mami pa ga debelo gleda in reče:"Pa kaj ti je, tvoja hči,že ves dan leži bolna v postelji, koga si pa ti videl pa ne vem!?" Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 Mislite, da res na svetu obstaja nekdo, ki izgleda tako kot vi? Da vam je povsem podoben in je pravzaprav neke vrste vas dvojcek? Kako bi clovek "svojega dvojcka" sploh nasel?Jaz imam enega v kopalnici, enega na hodniku, v avtomobilu pa kar tri.Ce me razumes.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 haha noway...... hehe da bi bil kje moj dvojček bi ga takoj fentau... na tem svetu ni prostora za dva... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 4. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 4. maj 2004 haha noway...... hehe da bi bil kje moj dvojček bi ga takoj fentau... na tem svetu ni prostora za dva...pa se res je... Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 ...menda je 38 različnih tipov nosu, ustnic, oči, ličnic, obrvi, oblike obraza...se pravi...razmerje je 1:3.010.936.384 ali še več, da najdeš človeka, ki ti je popolnoma podoben... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 huhu srček pa ti si briliant... ampak potem pa na svetu je šest miljar ljudi torej obstajata natanko dve identični osebi..... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 Kaj, če je tvoj identičen dvojček glih črnc... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 huhu srček pa ti si briliant... ampak potem pa na svetu je šest miljar ljudi torej obstajata natanko dve identični osebi.....Nop.Ne bo drzalo.Lahko so stirje enaki, pa naslednji stirje nimajo dvojnikov... Statistika je grda rec, ce neznas brati med vrsticami Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 A? Izračun je približen...kaj Če gledaš na popolno podobnost...si niso popolnoma identični niti enojajčni dvojčki... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 A? Izračun je približen...kaj Če gledaš na popolno podobnost...si niso popolnoma identični niti enojajčni dvojčki......jasno da niso identicni niti enojajcni dvojcki..pa saj ne morejo biti...ce ima pa eden levo jajce, drugi pa desno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 ... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 krokodili ti ga pa tud pihaš hehe, levo pa desno jajce ja ... hehe ampak če je moj dvojček ravno črn pol naj bo je že kul.. dečko pol ... k mi ni zadost podoben... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 Ja sej to mislm... a veš...da belga glih ni med 3 milijardami...pole more bit po statistiki vsaj en...more bit črn... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 lej statistika tudi dopušča možnost da bi bilo samo 38 tipov ljudi .... sem pa razmišljal zadnjič enkrat hehe ajd pred dvemi leti....... astrološki dvojček nevem kolk ljudi se vsak trenutek rodi na zemlji ampak recimo tam približno tisoč na minuto...... torej imam tisoč astroloških dvojčkov čeprav je verjetnost da je nekdo moj astrološki dvojček neverjetno majhna veliko manjša kot 1:trimiljarde... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 Statistika...matematika....El Nino, a si ze slisal da obstajajo trikotniki, katerih vsota notranjih kotov ni enaka 180 stopinj ? .Pa obstajajo, samo izredno redki so Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 sferični-kar odgovarja tudi obliki zemlje... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 nkol še slišal trikotniki k nimajo 180... uaa zdaj pa hocem vedet kako obstajajo taki trikotniki.. to je nemogoce.... lahko majo več to bi šlo ja.... sam more bit stvar v 3d in pol stranice morajo biti krive? sam a je to sploh še trikotnik... hm hm hm ??????????????? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 7. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 7. maj 2004 Ceprav je tema misljena malce drugace, bom vseeno kar tukaj vprasala..Ima kdo od vas dvojcke ali trojcke> Oz pozna koga, ki jih ima?Moja kolegica ima dve deklici. Podobni sta si kot jajce, jajcu in vcasih jih niti ona ne more razlikovat..Sta pa zelo navezani ena na drugo in ne zdrzita narazen niti 5 minut. Sem enkrat hotela eno izmed njiju peljat v svojem avtu, druga pa pri kolegici.. pa sem jo morala na semaforju spustiti v drugi avto, ker je po 2 minutah ugotovila, da ne more biti sama.. Stari sta 4 leta.. In z drugimi otroci se sploh noceta igrat.. Ne vem, meni se to zdi cudno in me prav zanima kako bo, ko bosta sli v solo.. Kaj pa, ko se ena zaljubi? Bo druga tudi hotela tega istega fanta? :o|o: Kaj pa mislite o oblacenju? Naj jih starsi oblacijo enako ( ko so majhni ), ali razlicno... Seveda pa obstajajo majhne prednosti, ki jih imajo dvojcki in jih vcasih s pridom izkoriscajo.. V OS sem imela dva sosolca in se je nekajkrat zgodilo, da je bil en bolan, drugi je pisal test.., potem se je pa kao tisti bolani vrnil in pisal sam - v bistvu pa je bil to ta isti, ki je pisal ze prej.. To smo vsi vedeli, le ucitelji so rabili malo vec casa, da so to pogruntali.. Pa saj jima niso nic mogli, ko ni nihce vedel kako naj jih razlikuje... Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Jz nimam dvojčka. Mogoče sem si s kom podobna, dvojčka pa nimam. Nočem met. Če bi pa mela sestro dvojčico bi se pa hotla drgač oblečt kot ona. Tud duše dvojčice ne obstajajo. Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Tud duše dvojčice ne obstajajo.:xx!: seveda obstajajo "i reckon" da je na svetu približno 1000 ljudi k so več al manj podobni meni.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 .a je to dobr? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 8. maj 2004 Prijavi Deli 8. maj 2004 Več al manj podobni meni... Duša dvojčica pomen, da je isti kot ti...ne da ti je v NEKATERIH stvareh podoben ... Zgodi se, da imaš z nekom podobne poglede na neko situacijo, ampak gre za to, da imata na milijone situacij iste poglede. Da je on ti....... Tud, če se zgodi, da imata dva identično vzgojo, se ne more zgodit, da se bosta nahajala v identičnih situacijah, v stiku z identičnimi ljudmi... Karakter se oblikuje v socialnih mrežah, z vzgojo.... Izraz "duše dvojčice" uporabljamo preveč ohlapno, pol pa pride do nerazumevanja... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 8. maj 2004 Prijavi Deli 8. maj 2004 devica, že res...men postane nekak zanimiv, sam se prec naveličam, nekateri pa izrabjo podobnost Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Anqet 14. september 2008 Prijavi Deli 14. september 2008 Obudila bi staro temo. Prijatelj mi je poslal sliko ene ženske, ki mi je zelo zelo podobna. In ker je v kopalkah, je videti še eno znamenje na trebuhu, pika, na skoraj istem mestu, kjer jo imam jaz tudi. Poleg tega ima tudi podobno postavo moji, barvo in dolžino las pa tudi. Šokirana sem... Citiraj Ne jokaj za soncem, ki je zašlo; zaradi solza ne boš videl zvezd.PARRA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.