Skoči na vsebino

Natalna karta in ignoriranje

aqua

Recommended Posts

Pozdrav!

Eno vprašanje mi je prišlo na misel: me zanima, če se je kdo kdaj ukvarjal z vprašanjem, ali kje v natalni karti lahko obstaja kakšna kombinacija znakov, ki določajo, da bo človek dostikrat ignoriran, določa odnose do njega?

(Ali je na tem delu foruma samo težko dobiti odgovor/se s tvojim vprašanjem nihče noče ukvarjat, če si nov član? :V: )

l.p.

Deli na socialnih omrežjih

ja ni res.... to veš tud meni k sem tle že od zmeri redko odgovorijo... na taka vprašanja..... lahko držiš prekrižane prste da bo kdo odgovoril lahko pa sploh ne..,
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Kako to misliš? A kako se znebiti ljudi, ki imajo določeno znamenje al pr seb planete v znamenjih?

Drgač je pa moje mnenje, da se da videt to: če se lahk vid, kaki ljudje te privlačjo, da boš pristal v zaporu, da si ful pametn, pol tud to po moje ni problem...

Sam pol je pa odvisn od interpretatorja, ker objektivno ti težk kdo kej pove...

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Aqua, mislim, da je bistvo v tem, zakaj je človek dostikrat ignoriran....Saj veš, reakcija ljudi na nas je navadno rezultat naše akcije...in biti dostikrat ignoriran lahko pomeni med drugim, da si ali premalo udarna pri svojem nastopu, pasivna in te ljudje prezrejo...ali pa nasprotno, da si preveč in se ljudje raje umaknejo....to je samo malo na splošno in nima kaj dosti z natalno karto. Za kaj takega bi morala biti bolj natančna: kje, na katerih področjih življenja se ti to dogaja, kako to čutiš, potem bi lahko pogledali te hiše, vladarje, aspekte itd.

Vem, da to ni tisto kar si želela slišati, ampak kar takšnih receptov v astrologiji ni...vsaj jaz tako mislim. Tudi tako imenovane astrološke "kuharske konjige" (saj veš, tolmačenja planetov, aspektov, itd) so bolj izhod v sili, saj ne upoštevajo (in ne morejo) delovanja vseh intraplanetarnih povezav v karti in kaj bo prevladalo in zakaj.

Lep pozdrav in lahko noč!

:palec: :palec:

Natancno tako.

Bistvo kateregakoli 'napovedovanja' pa je v vprasanju in ne v odgovoru.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pozdrav!

Eno vprašanje mi je prišlo na misel: me zanima, če se je kdo kdaj ukvarjal z vprašanjem, ali kje v natalni karti lahko obstaja kakšna kombinacija znakov, ki določajo, da bo človek dostikrat ignoriran, določa odnose do njega?

(Ali je na tem delu foruma samo težko dobiti odgovor/se s tvojim vprašanjem nihče noče ukvarjat, če si nov član?  :V: )

l.p.

verjetno, morda si mislila bolj pozicija planetov ali aspekti ki kazejo na samotnost;

:: vsi potrebujemo tudi samoto, nekdo bolj, nekdo manj.

tudi v tarotu so karte, ki kazejo na samotneze, odmaknjence.

vcasih ko so ljudje zaprti v svoj svet oddajajo tudi tako energijo, ki pac ni recimo prijetna ostalim;

lahko bi rekli temu - niso pripravljeni dajati, se ukvarjati, etc... to lahko vodi v nesprejemanje okolja.

vcasih je eseba energetsko lahko mocenjesa (ali obratno), kar lahko tudi moti ostale ljudi ali pa ne.

sm bolj laik v astrol. pa se mi zdi da bi znala biti kaksna riba - ribja 12 hisa in morda skorpijonske in rakovske variante bolj odmaknjene. torej predvsem nekako vodna znamenja - ceprav dostikrat je to le videz.

dejansko so morda bolj odmaknjena zracna znamenja, pac na drugacen nacin.

tudi devica ali kozorog se lahko odmakneta v svojo delo in sta torej spet odmaknjena, etc...

samotar, hierophant (al kako ze).. ?

lahko bi rekli morda tudi nekdo, ki nabira zavest, modrec, etc...

hm, sm se spomnu na unga italijana astrologa (kwa je ze??) morda bi on kaj zanimivega napisal (le ce bi razumeli x:Dx x:o)x ). vsekakor pa menim, da je tudi samotnost ali vecja moznost izobcenosti morda vidna tudi astro karti. !?

in seveda je tudi res, kar je karmicno lahko postane nekarmicno! - je pa od nas odvisno kak odnos bomo imeli dosvoje karme!! morda.

Ignoriranje je praviloma povezano s slabo postavljenim Jupitrom. Skrivnosti tu ni.

Če je obenem pasiven, je to lahko obrnjeno proti tistemu, ki ga ima v horoskopu, sicer pa je on tisti, ki ignorira.

Še kak manjši prispevek s strani Merkurja (na primer povezava z Neptunom ali pa bližina s Soncem (1 do 8 stopinj; "prepametnost") ni izključen.

Živijo!

...

lahko držiš prekrižane prste da bo kdo odgovoril lahko pa sploh ne...

:eek: - ?!

Hm, po mojem pa je kljub vsemu bolje, če ne držiš prekrižanih prstov, ker potem ne moreš tipkati.

Tega ti El Nino, ki je "od zmeri tle", pa le ni povedal.

:vragec:

Haha včasih pa se ti astrološki bogovi nasmehnejo in dobiš odgovor...huhu ... bemti je zajebano s prekrižanimi prsti tipkat... ;)
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Pozdrav!

(Ali je na tem delu foruma samo težko dobiti odgovor/se s tvojim vprašanjem nihče noče ukvarjat, če si nov član?  :V: )

l.p.

Aqua, a se mogoče počutiš ignorirana, ker ti pri ljubimcih še nisem odgovorila.

Sej te imam v mislih in ko bo čas ti bom najverjetneje kej razložila.

Vendar mislim, da tudi ni pravil, da bi ti morali odgovoriti, odgovorimo ti, ker ti hočemo in ker si vzamemo čas za to.

Se mi zdi, da če si preslišan, da je lahko kej povezano tudi z Merkurjem, kot je že Bern napisl.

Za Jupitra pa ne vem, a je povezan s tem a ne. Bi me pa zanimalo, če bi htel Bern, kaj več povedati o tej logiki, zakaj Jupiter. Ne razumem čist.

Včasih si spregledan tudi, če imaš zelo šibko Sonce in te ljudje preprosto ne opazijo, ker si del množice.

Tako psihološko (čeprav nimam kake trdne izobrazbe na tem področju) bi pa rekla, da je odvisno tudi od našega dojemanja. Moj sin ima Luno v levu in ima močno potrebo po pozornoti in čeprav mu dam stoprocentno več pozornosti kot hčerki z Luno v strelcu ima občutek, da mu jo dam premalo. Mislim, da je malo odvisno tudi od tega kako osebno vzameš to, da te kdo spregleda in koliko ti to pomeni.

Vse dobro,

Mihela.

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

Moj sin ima Luno v levu in ima močno potrebo po pozornoti in čeprav mu dam stoprocentno več pozornosti kot hčerki z Luno v strelcu ima občutek, da mu jo dam premalo. Mislim, da je malo odvisno  tudi od tega kako osebno vzameš to, da te kdo spregleda in koliko ti to pomeni.

:palec: :palec: :palec: Na primerih vidno to sigurno drži.

Moj sin ima Luno v levu in ima močno potrebo po pozornoti in čeprav mu dam stoprocentno več pozornosti kot hčerki z Luno v strelcu ima občutek, da mu jo dam premalo. Mislim, da je malo odvisno  tudi od tega kako osebno vzameš to, da te kdo spregleda in koliko ti to pomeni.

Zanivo opažanje, Mihela. Imam sodelavko, ki je sonce in ASC Lev in kot ti praviš, rabi ogromno, ogromno pozornosti. Kar naprej ji moram potrjevati, da je bila opažena, da je vredu, da je dobro naredila itd, pa še vedno se ji zdi, da je šefi (in ostali) niso dovolj opazili.

Po drugi strani pa recimo jaz, z luno v Levu. Sploh se mi ne zdi, da imam neko tako veliko potrebo po tem. Ampak - imam vodnar ascedent, močnega Urana, ki je v konjunkciji s to luno in bolj kot vse drugo potrebujem neodvisnost in samostojnost pri delu in vsem ostalem.

hm, sm se spomnu na unga italijana astrologa (kwa je ze??) morda bi on kaj zanimivega napisal (le ce bi razumeli  x:Dx  x:o)x ). vsekakor pa menim, da je tudi samotnost ali vecja moznost izobcenosti morda vidna tudi astro karti. !?

in seveda je tudi res, kar je karmicno lahko postane nekarmicno! - je pa od nas odvisno kak odnos bomo imeli dosvoje karme!! morda.

:palec: :palec: Free, tudi jaz bom morala še sto let živet, da ga bom razumela, čeprav vem, da obvlada, ampak razumem pa nč, nč. :xx!:

Moj sin ima Luno v levu in ima močno potrebo po pozornoti in čeprav mu dam stoprocentno več pozornosti kot hčerki z Luno v strelcu ima občutek, da mu jo dam premalo. Mislim, da je malo odvisno  tudi od tega kako osebno vzameš to, da te kdo spregleda in koliko ti to pomeni.

Zanivo opažanje, Mihela. Imam sodelavko, ki je sonce in ASC Lev in kot ti praviš, rabi ogromno, ogromno pozornosti. Kar naprej ji moram potrjevati, da je bila opažena, da je vredu, da je dobro naredila itd, pa še vedno se ji zdi, da je šefi (in ostali) niso dovolj opazili.

Po drugi strani pa recimo jaz, z luno v Levu. Sploh se mi ne zdi, da imam neko tako veliko potrebo po tem. Ampak - imam vodnar ascedent, močnega Urana, ki je v konjunkciji s to luno in bolj kot vse drugo potrebujem neodvisnost in samostojnost pri delu in vsem ostalem.

Jaz sem omenila Luno, ker je on še otrok in sva midva znotaj družine. Ne pomeni, da je tak tudi drugje, znotraj doma potrebuje več pozornosti.

V tem smislu.

Vse dobro,

Mihela.

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

Jaz bom spet malo po svoje.

Meni se ne zdi, da bi LEV potreboval veliko pozornosti (v pravem smislu besede). Da ga gladimo po dlaki in da ga občudujemo, to že. Pozornosti in pohvalo (kot potrditev) potrebujeta bolj Devica in Riba. Pozornost zahteva zlasti slednja. Tudi Rak zna težiti k temu.

Lev je večinoma prepričan, da je dober, kaj dober, najboljši! in mu navadno ni čisto nujno, da bi mu to ponavljali, saj to že ve. Kvečjemu ga jezi, če dobi občutek, da kdo tega ne ve ali se s tem ne strinja.

Pri tistih, ki pa zelo hlepijo po pozornosti, iščite, kaj imajo v značju deviškega ali ribjega. Ne dvomim, da boste našli.

"da je vredu, da je dobro naredila itd" je TPIČNO pričakovanje Device! Devica se vedno znova vpraša "Ali sem na pravi poti?", Lev prav gotovo ne.

Takole se mi zdi.

Živijo!

Lev je večinoma prepričan, da je dober, kaj dober, najboljši! in mu navadno ni čisto nujno, da bi mu to ponavljali, saj to že ve. Kvečjemu ga jezi, če dobi občutek, da kdo tega ne ve ali se s tem ne strinja.  
x:Dx :palec:

Pri tistih, ki pa zelo hlepijo po pozornosti, iščite, kaj imajo v značju deviškega ali ribjega. Ne dvomim, da boste našli.

"da je vredu, da je dobro naredila itd" je TPIČNO pričakovanje Device! Devica se vedno znova vpraša "Ali sem na pravi poti?", Lev prav gotovo ne.

Takole se mi zdi.

Živijo!

Bern, a veš, da si me sprovociral, da sem šla podrobno pogledati natalno karto omenjene osebe, da bi bi našla kakšne znake device xrolleyesx

T-kvadrat med konjunkcija Lu - Ne v opoziciji Mars, oboje kvadrira konjunkcijo Me-Ve v ...devici! :palec: x:Dx

...

lahko držiš prekrižane prste da bo kdo odgovoril lahko pa sploh ne...

:eek: - ?!

Hm, po mojem pa je kljub vsemu bolje, če ne držiš prekrižanih prstov, ker potem ne moreš tipkati.

Tega ti El Nino, ki je "od zmeri tle", pa le ni povedal.

:vragec:

Dobra sta vidva. x:Dx :palec: x:Dx

Hm, zanimivo ste odgovarjali

Jupitra, sej nisem imela želje slišat nikakršnih hitrih receptov, zanimalo me je kaj si mislite in kaj ste kej ugotovili.

No, sej, Marsa, če želiš slišat nek bolj širok odgovor, ponavadi postaviš vprašanje bolj splošno. No, če pa želiš slišat specifičnega, pa postaviš takšnega (in pol ne dobiš odgovora x:Ix ).

A je res ni nikakršnega smisla napovedovanja tudi v odgovoru? Ker meni je bolj zanimivo gledanje na to, da odgovor vedno lahko še nadalje spodbudi bolj natančno, specifično vprašanje: "ni neumnih vprašanj, so zgolj neumni odgovori".

Ja, Mihela, res (me je) me zanima odgovor na tisto vprašanje.

Ignoriranje je praviloma povezano s slabo postavljenim Jupitrom. Skrivnosti tu ni.

Če je obenem pasiven, je to lahko obrnjeno proti tistemu, ki ga ima v horoskopu, sicer pa je on tisti, ki ignorira.

Še kak manjši prispevek s strani Merkurja (na primer povezava z Neptunom ali pa bližina s Soncem (1 do 8 stopinj; "prepametnost") ni izključen.

Živijo!

Bern, totalno si me presenetu :palec: klanjam se :palec:

Tko glede devic kot jupitra in merkurja.

Ma, a lohk tle kej prispevajo

asc in luna v devici, v močni konjunkciji (01°49`30), medtem ko sonce v tehtnici

pa malo acpektiran merkur: Merkur konjunkcija Pluton 06°18`07

in jupiter v aspektih:

Jupiter konjunkcija Saturn 05°20`40

Jupiter konjunkcija Pluton 06°23`10

in pa očitno najmočnejši aspekt: Luna kvadrat Neptun 00°05`45 ?

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...