Bern 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Ahm, fascinacija gre naprej. Merkur (mama v tem primeru) 0 PL, džizes. A je ta Luna (tudi mama) v konjunkciji z ASC v 1. hiši (preobčutljivost) ali v 12. hiši (živčna mama ali pa mama-ki-tablete-je (da ne rečemo še kaj)? Jupiter (oče v tem primeru) 0 SA 0 PL - Jupiter je princip širjenja. Je, če nima tega na vratu kot ti. Tu širjenja ni. Je pa zato toliko večja zahteva po njem. (S takimi starši se da dihati samo na škrge.)Tehtnica ti pri tem ne pomaga kaj dosti, Devica (Luna, ASC) pa kar - preračunaš, kaj se ti splača, pa včasih (= pogosto) se čemu odpoveš, pa preživiš. Ker je Sonce v (Bikovi) drugi hiši, ti daje nekaj stabilnosti, kar je čisto dobro. Če tega ne bi bilo, bi bila lost in space in živčni bolnik že pri treh letih. Ampak denar je pa verjetno bil že od otroštva dalje - se motim? (In še: trditve o starših in domu veljajo, če tvoj ascendent NI 0 - 5° Device, torej če je 6° Device ali več. V nasprotnem primeru se marsikaj spremeni.) Živijo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Jaz bom spet malo po svoje. Meni se ne zdi, da bi LEV potreboval veliko pozornosti (v pravem smislu besede). Da ga gladimo po dlaki in da ga občudujemo, to že. Pozornosti in pohvalo (kot potrditev) potrebujeta bolj Devica in Riba. Pozornost zahteva zlasti slednja. Tudi Rak zna težiti k temu. Lev je večinoma prepričan, da je dober, kaj dober, najboljši! in mu navadno ni čisto nujno, da bi mu to ponavljali, saj to že ve. Kvečjemu ga jezi, če dobi občutek, da kdo tega ne ve ali se s tem ne strinja. Pri tistih, ki pa zelo hlepijo po pozornosti, iščite, kaj imajo v značju deviškega ali ribjega. Ne dvomim, da boste našli. "da je vredu, da je dobro naredila itd" je TPIČNO pričakovanje Device! Devica se vedno znova vpraša "Ali sem na pravi poti?", Lev prav gotovo ne. Takole se mi zdi. Živijo!Zanimivo, sem vesela, da sem nekaj novega zvedla, bom opazovala.No moj mali levček, je po ascendentu rak in je mogoče tudi zaradi tega potrebuje več pozornosti. Bom opazovala. Vse dobro, Mihela. Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aqua 11. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 11. maj 2004 Ahm, fascinacija gre naprej. Merkur (mama v tem primeru) 0 PL, džizes. A je ta Luna (tudi mama) v konjunkciji z ASC v 1. hiši (preobčutljivost) ali v 12. hiši (živčna mama ali pa mama-ki-tablete-je (da ne rečemo še kaj)? Jupiter (oče v tem primeru) 0 SA 0 PL - Jupiter je princip širjenja. Je, če nima tega na vratu kot ti. Tu širjenja ni. Je pa zato toliko večja zahteva po njem. (S takimi starši se da dihati samo na škrge.)Tehtnica ti pri tem ne pomaga kaj dosti, Devica (Luna, ASC) pa kar - preračunaš, kaj se ti splača, pa včasih (= pogosto) se čemu odpoveš, pa preživiš. Ker je Sonce v (Bikovi) drugi hiši, ti daje nekaj stabilnosti, kar je čisto dobro. Če tega ne bi bilo, bi bila lost in space in živčni bolnik že pri treh letih. Ampak denar je pa verjetno bil že od otroštva dalje - se motim? (In še: trditve o starših in domu veljajo, če tvoj ascendent NI 0 - 5° Device, torej če je 6° Device ali več. V nasprotnem primeru se marsikaj spremeni.) Živijo!Čao! Hm, Bern, moram priznat, da mi ni čist vse jasno. Najprej: luna je v 1. hiši (22°08`42)ascendent je na 20°08`42 device (pol menda veljajo te povezave)pa sonce ni v 2., ampak v 1. hiši Drgač mi tele povezave lune in merkurja z mamo in jupitra z očetom niso tolk jasne (je res, da že celo življenje težim mami zaradi občutljivosti), glede denarja pa tud ne vem čist, kaj misliš? Drgač glede jupitra še tole: sem pozabla oment še 2 aspekta: sekstil z marsom v levu (1°24`17), ki ima še cel kup aspektov intrikotnik z MC (1°04`34) Pa, a to, da so tko saturn, jupiter, merkur in pluton v tehtnici, kej olajša (taka nedolžna znamenja)? l.p. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Ne podcenjuj Tehtnice ("nedolžna" znamenja). Tehtnica je znamenje, v katerem najdemo najširši možen spekter značajev, celo širši kot pri Ribi, ki zna privzeti katerokoli lastnost, celo osebnost, ali pri Dvojčkih, ki jih imamo za zelo široke, pa to v bistvu ni tako hudo. Pri Tehtnicah najdemo tako najbolj prefinjene umetnike, najbolj trde poslovneže in najhujše kriminalce ter najbolj grobe ljudi. Tehtnico ni mogoče postaviti zgolj v eno luč - najbolj milo, najlepše, harmonično in diplomatsko... Se greva igrat?Zamisliva si Plutona v Tehtnici - cela generacija ga ima. Tehtnica pomeni "uravnovesiti!". Pluton pomeni "radikalno", torej "za vsako ceno". Če je zadeva povezana z Ribo na primer, bo tip jokal, če se ne bodo zmenili, če z Merkurjem, bo prepričeval in nakladal, dokler ne bo vse "uravnovešeno", če z Marsom, se bo pripravljen tudi stepsti, da bi bil dogovor sklenjen, če pa v kaki grdi kombinaciji Marsa in Urana, pa bo ob nepripravljenosti na pogovor sogovornika iznenada zaklal. Podobno je pri letu 2004, ki je v znamenju Tehtnice in večina svetovnih astrologov to zmotno razlaga kot "leto harmonije". Pri čemer so vsi seveda spregledali zelo natančen (!) kvadrat Marsa in Saturna na 1.1. ob 0.00 - čisti aspekt velike napetosti in celo nesreče. Harmonija? Lep pozdrav! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 ...No moj mali levček, je po ascendentu rak in je mogoče tudi zaradi tega potrebuje več pozornosti. Bom opazovala.... Obstaja neka astrologinja, ki se je zelo veliko ukvarjala z otroci-Raki. (Seveda tudi sama ima dva doma.) Ženska trdi, da mali Raki ne marajo zaspati, če nimajo luči v prostoru. Kasneje je ugotovila, da to ne velja le za Rake, temveč tudi za tiste, ki imajo zelo močnega Raka v horoskopu, na primer Luno v četrti ali podznak Raka. Sam sem to dostikrat omenil svojim sogovornikom in večinoma drži, čisto vedno pa ne. Očitno obstaja še kaka finta, zakaj to je ali zakaj to ni. Je pa zanimivo opazovati. (Poleg tega je to vprašanje, ki ga lahko postaviš, ne da bi koga ogrožal ali strašil.) Pozdrav! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Podobno je pri letu 2004, ki je v znamenju Tehtnice in večina svetovnih astrologov to zmotno razlaga kot "leto harmonije". Pri čemer so vsi seveda spregledali zelo natančen (!) kvadrat Marsa in Saturna na 1.1. ob 0.00 - čisti aspekt velike napetosti in celo nesreče. Harmonija? Lep pozdrav!Zanimivo Bern, o tem sem tudi jaz razmišljala in se mi je zdelo neumno, da pišejo kako harmonično leto bo, ko pa se gledala karto začetek leta, pa se videla kvadrat in pri nas v Sloveniji prav koten kvadrat, če se prav spomnim, je bil celo T-kvadrat. Mi je všeč, da je še kdo to opazil. Vse dobro, Mihela. Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 ...No moj mali levček, je po ascendentu rak in je mogoče tudi zaradi tega potrebuje več pozornosti. Bom opazovala.... Obstaja neka astrologinja, ki se je zelo veliko ukvarjala z otroci-Raki. (Seveda tudi sama ima dva doma.) Ženska trdi, da mali Raki ne marajo zaspati, če nimajo luči v prostoru. Kasneje je ugotovila, da to ne velja le za Rake, temveč tudi za tiste, ki imajo zelo močnega Raka v horoskopu, na primer Luno v četrti ali podznak Raka. Sam sem to dostikrat omenil svojim sogovornikom in večinoma drži, čisto vedno pa ne. Očitno obstaja še kaka finta, zakaj to je ali zakaj to ni. Je pa zanimivo opazovati. (Poleg tega je to vprašanje, ki ga lahko postaviš, ne da bi koga ogrožal ali strašil.) Pozdrav! V osnovi je zelo močen fant ima Asc v trigonu z Marsom, Mars v konjunkciji s Severnim vozlom,.... Pozornost ne prosi, ali rabi on jo hoče in vztraja dokler ne dobi, kar hoče. Precej na Levovski način. Ne zaradi negotovosti, ampak ker se mu zdi, da je prav, da se svet vrti okrog njega. (rad se igra, da je kralj- in to prav Richard Levjesrčni)) Luči ne rabi ponoči. Je pogumen fant, le včasih zelo čustven in malo preveč navezan name. Zdi se mi, da devica in ribi prosjo za pozornost zaradi negotovosti. Lev pa zato, ker je to edino možno, da se seveda sliši in vidi njih in to kar počno. Vse dobro, Mihela. Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aqua 12. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 12. maj 2004 Ne podcenjuj Tehtnice ("nedolžna" znamenja). Tehtnica je znamenje, v katerem najdemo najširši možen spekter značajev, celo širši kot pri Ribi, ki zna privzeti katerokoli lastnost, celo osebnost, ali pri Dvojčkih, ki jih imamo za zelo široke, pa to v bistvu ni tako hudo. Pri Tehtnicah najdemo tako najbolj prefinjene umetnike, najbolj trde poslovneže in najhujše kriminalce ter najbolj grobe ljudi. Tehtnico ni mogoče postaviti zgolj v eno luč - najbolj milo, najlepše, harmonično in diplomatsko... Se greva igrat?Zamisliva si Plutona v Tehtnici - cela generacija ga ima. Tehtnica pomeni "uravnovesiti!". Pluton pomeni "radikalno", torej "za vsako ceno". Če je zadeva povezana z Ribo na primer, bo tip jokal, če se ne bodo zmenili, če z Merkurjem, bo prepričeval in nakladal, dokler ne bo vse "uravnovešeno", če z Marsom, se bo pripravljen tudi stepsti, da bi bil dogovor sklenjen, če pa v kaki grdi kombinaciji Marsa in Urana, pa bo ob nepripravljenosti na pogovor sogovornika iznenada zaklal. Podobno je pri letu 2004, ki je v znamenju Tehtnice in večina svetovnih astrologov to zmotno razlaga kot "leto harmonije". Pri čemer so vsi seveda spregledali zelo natančen (!) kvadrat Marsa in Saturna na 1.1. ob 0.00 - čisti aspekt velike napetosti in celo nesreče. Harmonija? Lep pozdrav!čao, Bern, tole je bla pa prava razsvetlitev, čeprav se mi je zdelo, da ima znak tehtnice tudi druge dimenzije (za poslovneže sem vedela). A to zaradi prilagodljivosti? Glede plutona v tehtnici ... potem imam jaz še dost milo kombinacijo z Merkurjem (to bo verjetno vplivalo na veselje do pregovarjanja (argumentiranja), ki ga imam, sploh z očetom, tko da zadnje čase raje on odneha ). Kaj imamo v tej generaciji določeno število potencialnih morilcev zaradi določenih kombinacij? Zanimivo tole igranje ... meni te kombinacije ne padejo na pamet. Aja, glede leta 2004, jaz ga nič kej ne čutim kot harmoničnega in nevem kako prijetnega. Aja, tole me zanima, kako lahko določeni planeti razlagajo mamo in očeta ... a to samo simbolno (ker menda moje rojstvo ne more vplivat na njihovo vedenje, ne?)? živjo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sedna 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 MOJEMU ZADNJEMU IN NAJBOLJŠEMU UČITELJU Ni ga, ni ga, ni ga človeka, ki bi znal očarati zvezde bolje kot ti. V šopek si jih spel, da so ti poslušno služile. Veš kaj je za robom zvezd? Seveda veš.Tja grem, v dalj, ker se pika prelije čez rob. Citiraj http://sedna.blog.siol.net/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 A mora bit ta SPAM v vsaki temi al kaj?! Kot je videti po številu objav (11), jih v čebelarstvo očitno nisi poslala, torej so namenjene samo astrološkim temam. Če drug ne, se ti bom zahvalil jaz, zdaj pa v te teme napiši kaj konkretnejšega ali pa nam malo pomahaj. Pa komurkoli je to že namenjeno, tudi če je meni. Bern Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Pa komurkoli je to že namenjeno, tudi če je meni. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sedna 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Češnjev cvet se je poigral s čmrljem. Ta se je nespretno poskušal ujeti na krhkih listkih zapeljivosti. Citiraj http://sedna.blog.siol.net/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Novi planetek Sedna!igraš se z nami in uživaš zraven, mi zmedenčki, pa bolje, da niti ne skušamo ugibati, če je češnjev cvet ta Venera, ki se bo kmalu premislila in obrnila retrogradno ali čmrlj Mars, ki ga sedaj zavira Saturn...Uživaj vsekakor še naprej Stanka Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.