Skoči na vsebino

Napoved za 20. teden

Marsa

Recommended Posts

[url="http://www.astrologija.org/napoved2004/napoved.php?t=20"][b]Napoved za 20. teden[/b][/url] - [b]10. - 16. maj 2004[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url].

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Marsa, tole je vse nekam na pol x;)x , najprej čist fajn napoved, potem si pa po malem začela pacat x:Dx x:Dx x:Dx .

Ja, kaj naj rečem, 3x hura za nas trgovce x:)x :palec:. Hm, tisto nagajivo ušpičenje se jaz itak ne dam motit z napovedmi, jest to kar non stop prakticoram
:onfire: :onfire: :onfire: :bomb: , privoščim pa tudi komu drugemu x;)x . Erotični naboj, no vidim, da tudi na mojega moža misliš, ti bo ziher hvaležen x;)x x:Dx . Pa vidim, da bom spet full metrov domov nanosila, da se odmeri zamere, pa da bomo dosti kuhanih rilcev jedli x;)x x:Dx . Volnico bom prepustila strokovnjakom, čeprav bom z afirmacijami zeznila stvar, vem da je vse v redu, da bo samo rutinska kontrola xsrcx .

Očitno bo pester teden. Hvala ti za vse napotke x;)x x:Xx xsrcx :palec: .
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Oj, predvsem pester, ja, tudi nekoliko tezaven, a ne v takem smislu - recimo kot prejsnje tedne...
Lenoba bo ze, a ne taka teza tudi....
Zacela pacat! x:o)x x:Dx x:px :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Napoved je kar na mojo kožo napisana, vsaj na dogodke, ki me čakajo ta teden x:Dx

...najbolj pa rabim tisto, kar je za sredo napisano, saj bom spet gostja na radiu in mi prvič vse dol visi in, kar ne najdem "tiste moje" energije, ki jo ponavadi imam xrolleyesx ....mogoče pa je samo dons tak dan, ko bolj sanjam... x;)x

...v soboto pa je dan za žurke praviš x:)x ...kako veš, da imamo dvodnevno praznovanje okrogle obletnice v Medani? :palec: x:Dx x;)x

CL
BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI

No vidis, :)

To so nekaksne 'predpriprave', to je dobro. :palec:
tedaj se ti bo ze dalo in samo to je pomembno - 'tocka moci je v sedanjem trenutku' - torej danes -kakorkoli- gradis to, kar bos jutri, ki pa bo ze jutri, spet nov in svez trenutek...

Medana? :palec: Lepo se imejte! x8Dx
Se dobro, da je dvodnevni (da vam ne bo treba vozit, kajti ful se bo pijuckalo)... xcheersx
Vseeno pazite na cesti, kregat se pa itak ne boste imeli casa - ce pa bo kdo zatumbal in zatezil s kaksnimi stosi, pa to takoj, cim opazite, speljite drugam in 'zamoderirajte'... ;)

Meni tudi ustreza taksnole. :)

Picasso

Tisto tam za erotični naboj mi čisto nič ne pomaga - če pa mojega ni doma x;)x Mi je pa malo prej nekam nekaj sumljivo šepetal v telefon x;)x oz....so mu čudne misli rojile po glavi x:Dx x:Dx
Za soboto - tole bo pa zanimivo - ker imamo sestanek z direktorjem. Rahlo vojno mu napovedujeno...tako...da bi potem si nekam težko žurko naredili...ampak..pustimo se presenetit. :palec:
JanjaK-pa ne da še vedno sama spiš?? x;)x

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

erotičen naboj x:px
ampak okrog mene pa sami glavoboli - z menoj vred xrolleyesx
pa nič ne bom podpisovala ta teden in menjala,
v soboto ima pa moj "dragi" rojstni dan, pa na eno družinsko kosilo smo povabljeni, hčera ima polfinalno tekmo,pestro x:Dx

[quote name='nataly' date='11. May 2004 ob 00:11']JanjaK-pa ne da še vedno sama spiš?? x;)x[/quote]
Nataly, sem čisto pozabila napisat, da sem že drugi teden nazaj po pol leta v skupni postelji :onfire: :onfire: :onfire:, sem mislila, da me bo pobralo od smeha, ko sem imela 3 poskusne dni x;)x , sem se dobro odrezala x;)x , tako da imam spet stalno nočno bivališče xsrcx x:)x x:Xx .
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Nataly, pazite da ne boste pretrdi v debati, trmasti pa odloceni pa boste, to je pa dobro, ce mislite tezit z necim (ocitno). :)

Selene - raje ne, v soboto pa si le privoscite, tamali zelim vso sreco! :palec:

Janja - pol se bos torej nemoteno lahko muckala. :vio:

Picasso

Marsa:"Imeli bomo tudi poseben smisel za humor, morda bomo kaksno uspicili ali jo komu nagajivo (a povsem neskodljivo) zagodli."

[color="blue"]Od kod pride humor? Dvojček, Merkurjevi poz.aspekti z Uranom, Jupitrom...?
čak, čak, ta mi je zanimiva... grem pogledat malo v nebo
Stanka [/color]

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

[quote name='stankaa' date='11. May 2004 ob 08:51'][color="blue"]čak, čak, ta mi je zanimiva... grem pogledat malo v nebo
Stanka [/color][/quote]
OK, me zanima, kaj bos pa ti videla, ti torej ne povem se... :)

(*humor sicer v razlicnih aspektih, polozajih, ampak imamo hrupnega (recimo Levovski oz. 'Soncev' ali 'Jupitrov'), sarkasticnega (npr. mocen Pluton z merkurjem aspektiran, ob pomoci kaksne Device zraven ali tudi Dvojcka), takega, ki ga nihce ne steka (Uranov moment) in nenavadnega (-predvsem- Lunin moment). x;)x

Picasso

[color="blue"]me moti, ker nimam slike-kroga in planetkov trenutno pred sabo...
tako na povprek...mi je tak lušten odštekan in lahkoten humor:
Luna v Vodnarju in Venera v Dvojčkih (in če Merkur dela recimo sekstile)
tam nato gre Luna čez Neptuna in to malo nejasno naredi in tudi željo, da se kaj ušpiči dobi zraven...no, ja, mogoče nekaj takega
Stanka

torej danes je še ta Luna v Vodnarju, samo da pripomnim, da mi je to ena najljubših Lun, ker mi gre čez 5.h in Venero, najraje grem na to Luno k frizerju ali priletim semle med nove poste...in pišem in pišem[/color]

x:)x

dan...danes se je pa kar vroče tukaj na forumu...samo v napovedi nisem nič takega našla...
No upam, da se čimprej umirijo strasti x;)x

enga x:Xx vsm kregicam x;)x

Lp, S x:)x
http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif

x:)x oj selene, veš kako sem vesela, da se takole spomniš x:Xx
Ja danes je bil na razgovoru, pa so mu rekli da bo dokončno se odločili v 1 tednu...čeravno so že za ta razgovor rekli da je finalni...kaj čmo.
Je pa zelo čudno veš...nisem več tako prepričana da je ta služba res zanj...danes so mu rekli da bo moral tako rekoč biti non-stop na razpolago...pa za začetek za 2 meseca na Dunaj...čez leto dni pa bit pripravljen se preseliti v Zagreb...seveda je rekel za vse...ja ni problema...čeravno ni tako brez problema...Ah bomo videli kako in kaj...samo mislim, da to ni to...bo že prišla prava...če je pa ta prava bo pa sigurno prinesla kar nekaj sprememb...no pa počakajmo, da vidimo kako in kaj.
Kot je napisal že Vojko...ta mesec moramo biti res previdni in se ne prenagliti pri odločitvah x;)x

Lp, S x:)x

:palec: ja saj res tudi Marsa je omenila, da je bolje počakati z biznisom in paziti da ne podpisujemo čudnih zadevščin x;)x

Lepo se imej Selene, x:Xx

Sončk x:)x

[quote name='sončk' date='11. May 2004 ob 19:35']x:)x

dan...danes se je pa kar vroče tukaj na forumu...samo v napovedi nisem nič takega našla...
No upam, da se čimprej umirijo strasti x;)x

enga  x:Xx  vsm kregicam x;)x

Lp, S x:)x[/quote]
Sonck... ja, hm, res sem bila nekam dolga... je bilo ful za napisat... :)
Ker namrec - najbrz nisi sploh prisla do merkurja... ;)

Kaj pa sem morda predvidevala bolj proti koncu tedna, pa se manifestira ze zdaj, vplivi so redko natancni do ure, celo do dneva ne (kar pomeni, da se lahko 'raztegnejo')....

Picasso

Stanka - predvsem sem imela v mislih Luno v konjunkciji z Neptunom v Vodnarju, ko sta hkrati Mars in Saturn v Raku in jima delata 'inkonjunkcijo' in je hkrati s slednjima v trigonu tudi Uran - torej ne obicajno, zelo po impulzu, akcija marsa v raku, ki pa je hkrati nekoliko blokirana tako zaradi saturna kot zaradi inkonjunkcije... in se energija potem ne usmeri v akcijo, delovanje, pac pa v besede, duhovicenje in 'nore stose'... nagajivost, norcije in podobno....
Pravzaprav bo to nekako do cetrtka, ker se potem energije kompenzirajo in hecno nekako 'zamenjajo' - potem se Luna premakne sicer v Ribi, kar je sicer bolj custveno, vendar pa tudi muhasto in spet nekoliko noro in nenavadno, saj se bo pa k Luni postavil Uran in spet bomo ven dobili podobno - kajti mars, saturn in uran se gibljejo pocasneje in bodo tako tudi slednji se vedno v aspektu/ih in torej v igri.

Picasso

Danes, oziroma že včeraj vprašam sodelavca po simboliki števila 11, 11.9. in pa 11.5. Vprašal sem ga torej o včerajšnjem dne. Tip kajpak podoben kot jaz, nič ni vedel.
Čez pet ur mimo mene pade na tla škatla nkega likerja Amarula. Joj. Iz petih metrov mu je na tla padla, skor meni na glavo. Adijo Andres zvezde čakajo, kakšen LF neki, jama pa fertik. xDDx xDDx

Tam si nekaj o driski napisala Marsa in podvrženosti k njej. Mater, moja obadva otroka sta jo dobila. Nihče ne ve zakaj, pa isto smo jedli.

Andres

[color="blue"]Marsa hvala za to razlago, razumem kako to vidiš, kot eno sproščanje energije skozi Vodnarja, zelo fino, všeč humor, itaq [/color]

Andres, se dobro, da je glava cela ostala! xDDx

Ja, driskice in to, v bistvu tudi prebavne tezave, morda kaksen virusek, kaka blazja viroza, a k sreci kratkega roka, tako ni panike, sicer pa - rozici (zakon, preizkuseno), suhe borovnice in prepecenec.

Stanka - jo, ampak [i]hkrati[/i] sem gledala tudi Mars v Raku in Uran v Ribah in seveda je tudi Sonce v Biku (vidim, da tega sploh nisem izpostavila vceraj, ko sem pisala tistole).

Picasso

Jaz pa ravno te dni pred kupom usodnih odločitev, visokih plačil, podpisov pomembnih pogodb...a sem si zbrala naravnost idealen čas.. x:Ix :xx!: :xx!:

Upam, da je kaj bolje, če si zadeve nastavil že pred časom..

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

Ja, je (v tem primeru bolje), saj morda sem napisala, da nenadnih, na videz obetavnih, nepredvidenih in tko...
Ce je ze bilo ful faz, je itak ze ful narejenega.
Saj zdaj ravno je cas za nakupe in vse, samo ful je teh dejavnikov stranskih, ki bodo zamegljevali situacije, cesa sploh opazil ne bos v pogodbi in podobno.... Tako da je pac potrebno pomembne zadeve pedenati z veliko vec obcutka in pozornosti.
Lahko pa zdaj se posebej izkoristis svojo intuicijo in ustvarjalnost, takoj bos videla resitve, sibalo ti bo 100/h.
Tebi zna kul delovati, ker imas precej posebnosti, npr. z merkurjem.
Um nam bo dobro sibal, to ze, samo prevec bo enih zadev s strani, ki nam bodo motile tako koncentracijo kot tudi pretok energije...
Drugace pa ne zelo bad in tko...
Vsekakor ti zelim, da bos cimbolje spedenala! (*smo te ze pogresali) x:Xx
Porocaj! x:)x :palec:

Picasso

x:Dx Hvala. Pa čisto mimogrede, ko si mi tam nekje šlogala...jaz pa se sprašujem, pa od kje take jemlje, kje neki naj srečam ribake in slično. Tja, potem pa ugotovim,no..... x:Ix x;)x ,... ni da bi razkladala.
Tele tvoje karte so zakon!

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

(Hvala ker ste me pogrešali, sem bila pa itak skoz gor na LF, ..še posebno, ker sem ugotovila, da sem se pozabila odjavit!)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...