Marsa 12. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 12. maj 2004 O, McMac, saj se ne spomnim tega, kar pravis, a saj je vseeno (glavno da se ti ). Me veseli!! (... pa da si 'slisat' ful pozitivno in tko)... Dbest zrihtaj (saj sploh ne dvomim, jaz tebe itak 'zelo visoko' vidim - tako bo to ali zdaj ali bo pac drugic oz. kasneje). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Sesutko Zblojević... kolk je zoprn dan danes...[color="yellow"]sem pogledala aspekte, pa ni čudno...[/color] Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 13. maj 2004 A ne? Jaz sem celo ze jokala! Vse mi je slo na zivce. Predno se komu zasmilim in mi bo posiljal kako pozitivno energijo s scepcem skrbi, thanx, a ne rabim, sem ze kul, povem zgolj in izkljucno kot 'zanimivost' - pa ker sem sla pogledat napoved in res vidim, da sem napisala celo joka... obcutljivih reakcij... hmm.. Kar zblojada v glavnem... Ampak muhasto - prej cisto nervozna, ratam taka agresivna, potem pa v trenutku down cisto... Joj mi gre na zivce tale mars v raku, sploh mi ne sede... :o|o: Pa se starec gor tezi (*oz. je sele zacel teziti). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 [quote name='Marsa' date='13. May 2004 ob 11:06']tale mars v, sploh mi ne sede... :o|o:[/quote] pa to je ja nekak tvoj planet Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 13. maj 2004 v raku - kljucno - pa si izkljucila - zakaj pa to? Mars v znamenju raka (kamor je pred kratkim mars prisel) mi ne sede. Ne, mars nima dosti z mano, razen imena, ki je izpeljanka iz priimka, je pa res bil vladar skorpijona, predno so odkrili Pluton (tako jaz jemljem kot svojega vladarja plutona in ne marsa). mars vlada ovnu, jaz pa imam vse v ribah in vladarja teh jakih rib v sco, ki je na asc (sco). Torej se pristevam k plutonovcem (in ne marsovcem) - tako nebesno... Meni ne sede energija usedanja, kar daje ta polozaj marsa v raku, jaz sem sicer resda mehke energije (mars v ribah), a plavam, drajvam skoz in naprej (in ne rikverc, kot rak), riba je morje, rak pa jezero, jezer ne maram, reke obozujem. Morje je pa itak izven konkurence, tu pa sem res riba... na in v morju. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Ključno sem izključila, ker sem vedela da je tam catch , jaz sem se pa besedno poigrala, ker sem astro analfabet. Mi je pa zanimivo sem in tja kakšno pojasnilo prebrati, pa sem itak računala na tvoj odgovor . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 [quote name='JanjaK' date='13. May 2004 ob 11:44']ker sem astro analfabet.[/quote] janjak...pa ti si nash chlovek ...pardon pujs 666 ou na tvoj svinjski rilchek tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Zdajle sem dobila navdih, da bi malce bolj temeljito pospravljala, zavese, okna in predali, ki se jih nisem lotila že kar nekaj časa. Seveda sem šla prvo prebrat, če kje kaj piše o pospravljanju , da se potem lahko sama pred sabo izgovorim,da mi ni treba No in potem preberem...zaspana...mislim, da sem včeraj v dnevnik napisala, da se sploh ne morem prebuditi, imam občutek, da stalno spim. Nesreča večjega obsega, včeraj zasledila na TV ena ekspolozija na Irskem, ne vem kaj je bilo, ker sem samo na hitrco videla slike pa enga gasilca pa ruševine. V soboto zabava v prijateljskem krogu. Rahle prebavne motnje. Ok vseeno se bom spravila na okna, čeprav nisi nikjer izrecno tega napisala. Kako sem pa jaz kaj z tem rakom? Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 13. maj 2004 Odvisno na katerih stopinjah imas Sonce (in ce imas se kaj v raku) in kje imas mars oz. kaksne aspekte ti postavlja sicer. Ne, za pospravljanje je tudi kul, ker bomo zeljni morda nekaksnega organiziranja in urejanja, samo sem 'racunala' na dosti lenobne stose in to... Voda pa itak (samo se mi je ne da v vsaki napovedi izpostavljat -*zdaj bi jo lahko par tednov ze kar vsakic-, tokrat je v bistvu kar namenoma nisem, razen pri nasvetu pa pri merkurju se mi zdi - vreme) - voda je pa tudi ciscenje - ne samo sebe, lahko je tudi dom. feng shui tudi sodi, ssamo ko pisem, mi ne pride cisto vse na misel (potem pa ne vkljucujem vec, ko je enkrat gor in ko ze laufa). Lepe stvari sem recimo mislila pravzaprav - jaz sem pac pomislila na modo in vse (*recimo cisto sem pozabila oz. nisem niti vedela, me to ni zanimalo, da je ravno zdaj evrovizija, me je presenetilo v bistvu, sredi tedna), potem recimo strnes vse v besedi umetnost ali kaj takega. Nesrece in to - to pa se bo najbrz proti vikendu le se stopnjevalo, zal... :o|o: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Ja glede mode..khmmm spet sem nakupovala malce na gro ...ma pa kaj, mi je bilo všeč. Raka sem mislila v povezavi z tem, ker sem jaz rak, se pravi moje sonce v 10 hiši 26 st. , pa Venera tudi v raku na 15 stopinj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 13. maj 2004 Cosma - glede na to, da sva vcasih 'na zvezi', ti to ob priliki malo zinterpretiram, sem prevec 'osamucena' za razmisljat in pisat... samo kar na prvi pogled vidim... za podrobnejse pa se moras ukvarjati, jaz pa sem zadnje case v taki guzvi, da sploh ne sledim vec in se nekaterim temam sploh izognem, ker preprosto nimam casa notri past... [color="gold"](Potem pa dobis na vrhu temo ignoriranje ali kaj podobnega :||| - ti pa se majske nisi napisal ker ti od ostalega pomembnejsega (€) preprosto ni zneslo... :|||)...[/color] Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 [quote name='Marsa' date='13. May 2004 ob 11:06']Predno se komu zasmilim ....[/quote] Ah...kje pa se je še kdaj "bossica" delavcem smilila... Me pa že od torka zvečer mika zapisati, da si tak "simpatična težača ko si našpičeno tečna"... pa si nisem drznila...ker v takem stanju zgleda (971 ) ne razumeš heca... [color="yellow"](šibam na kavo, da me kakšna ploha grdih besed ne bo zadela... :o|o: :o|o: :o|o: ) [/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Marsa, ni blema...sem mislila tole stavek ali dva ali pa nobenega itaq ni blema. Nisem pričakovala, odgovor na 5 tipkanih straneh , saj vem, da te vsi gnjavimo in kar nekaj sprašujemo. Vem, da si ful naspidirana in da delaš....ne vzamem tole kot ignor ampak, da ni časa in ko pride pravi čas že izzvem ali pa tudi ne...no hard feelings Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 13. maj 2004 Cosma, sory, ce sem bila zoprna, a na 5 tipkanih strani pa itak pliz ne racunat prevec... ... ves v cem je namrec stos.... ko tam vidis en stavek ali dva do pet, je to to... ne ves morda pa tega, da za tem enim stavkom stoji 15 minut ali vec gruntanja sploh o tem, pa gruntanja, kako bos tebi to postavil... Moras malo zracunat, si odpret program, da vidim tvoje stopinje vse, potem odpreti efemeride, pogledati na tocno katerih stopinjah je zdaj kaj, kaj to pomeni zate, skozi katere hise setka in kaj je sicer tam itd. ipd., aha, kul, zdaj pa stekamo. Sam zdej je pa treba se tebi to razlozit, ki pa vsakic recimo vprasas sproti se dodatno vprasanje in moras ponovno chekirati pa se to, kar te potem konkretno posamezno zanima... Ni tako, da iz rokava nekaj streses, ono ze, ki cvekamo ze 20 let, splosno in vse - posameznega primera pa se moramo vedno lotiti natancno, saj en podatek ki ga ne upostevas, ti bo oni dal povratno informacijo - to pa psloh ne drzi, cist ste zgresili, v bistvu pa nisi vedel, da ima saturn na ascendentu... kerr se nisi podrobneje ukvarjal s tem... Iz cesar sledi - ko/ce se ze lotimo, skusajmo biti karseda natancni - ce ne je brez veze. In racunajmo, da bo oni imel dodatna vprasanja, torej v zacetku pomislimo, ali se gremo lahko tole. Kot pravim, jaz v astrologiji v tem obdobju hodim v 5 tem ali se manj, niti ne gledam, kot ne pasem oci po trgovinah ko sem brez casha... Se pac s tem tedaj ne ukvarjam, semle (na F) se pridem mal sprostit pa ce je kaj nujnega ali ce kaj ostane neodgovorjenega... Uhh.. :||| Sory za morda osoren odgovor, ampak tako je in zakaj ne bi tega vedeli npr. ... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 13. maj 2004 [quote name='sanjalica' date='13. May 2004 ob 11:11'][quote name='Marsa' date='13. May 2004 ob 11:06'] Predno se komu zasmilim ....[/quote] Ah...kje pa se je še kdaj "bossica" delavcem smilila... Me pa že od torka zvečer mika zapisati, da si tak "simpatična težača ko si našpičeno tečna"... pa si nisem drznila...ker v takem stanju zgleda (971 ) ne razumeš heca... [color="yellow"](šibam na kavo, da me kakšna ploha grdih besed ne bo zadela... :o|o: :o|o: :o|o: ) [/color] [/quote] sanjalic - se dobro da nisem... bossica kaksna res... Nihce ni najmanj odvisen od mene, vsak lahko gre, kamor in kadar zeli, popolnoma vseeno je, kaj si jaz mislim, lahko me poslje v tri krasne (sefa najbrz manjkrat), ne rezem mu kruha, kot recemo. Sebi se ne zdim simpaticna, ko tezim, dvomim tudi, da je veliko takih. torej - thanx za kompliment, takega pa res redko dobis in se vec steje! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Odgovor se mi sploh ni zdel osoren. Nisem užaljena, tisto o 5 natipkanih straneh pa mogoče rajši na ene 10 , da mi bo kaj bolj jasno. Itaq pojma nimam, kako ti to vidiš in da moraš celega hudiča odpirat pa računat. Sem mislila, da je to neka **splošna resnica** . Kao Zemlja je okrogla. Thx, ko mi odgovoriš, takrat, ko te res vprašam kaj pomembnega Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 mars, pa saturn pa moj rak z lunco zraven pa deseta hiša in jaz se sprašujem zakaj zdejle tolk žolčnih debat zarad posla pa novega posla pa blbablabla evo ,makaronček ampak se ne dam... ampak so meni se v službici solzice ulile, bogami mi, pa ne vem zakaj... grem v vodo, menda ta teden tud paše, mimogrede sej zunaj sem tud bla mokra do kolen Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.