janai 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Prosim če lahko tukaj opišete svoje izkušnje ali mnenja o tem, kako preseči telesno ljubezen in ljubiti na ravni duše...ali kakorkoli že rečemo tej substanci ki naj bi po smrti fizičnega telesa ostala živa a živim nevidna. Citiraj Ni smrt, kar nas ločuje.....In življenje ne, kar druži nas...So vezi močnejše, brez pomena zanje so razdalje, kraj in čas. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 to je pa lahko. pač ljubiš z dušo, kar pomeni da seks pride kot posledica ljubezni, duše, čutenja, razumevanja, globine... potem pa seks če ga sploh rabiš po vsem tem . zakaj pa te to zanima.. kakšen bolj konkreten vzrok? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janai 11. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 11. maj 2004 Ne, Aira nimam posebnega vzroka...kar tko mal me zanima ali sploh kdo prakticira kaj takega...Me zelo zanimajo višji nivoji ljubljenja. Se mi zdi da s takim dejanjem presežeš samega sebe.Res da se enim to zdi preprosto in da je telesna združitev le posledica ljubečih duš...izmenjava energije in to...Sprašujem se, ali je to sploh možno. Malce me bega misel, da obstaja to le v knjigah in da morda človek porabi celo svoje življenje da bi našel partnerja s katerim bi se lahko tako uglasil( uskladil), da bi bilo to možno. Verjetno ne uspe to kar tako čez noč. Potrebno je negovati določeno raven energij...vzpostaviti telepatsko komunikacijo ipd....Ne vem.... Citiraj Ni smrt, kar nas ločuje.....In življenje ne, kar druži nas...So vezi močnejše, brez pomena zanje so razdalje, kraj in čas. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 upam da obstaja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Ljubiti Dušo tako, da se enačiš z njo Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 je možno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Ne, Aira nimam posebnega vzroka...kar tko mal me zanima ali sploh kdo prakticira kaj takega...Me zelo zanimajo višji nivoji ljubljenja. Se mi zdi da s takim dejanjem presežeš samega sebe.Res da se enim to zdi preprosto in da je telesna združitev le posledica ljubečih duš...izmenjava energije in to...Sprašujem se, ali je to sploh možno. Malce me bega misel, da obstaja to le v knjigah in da morda človek porabi celo svoje življenje da bi našel partnerja s katerim bi se lahko tako uglasil( uskladil), da bi bilo to možno. Verjetno ne uspe to kar tako čez noč. Potrebno je negovati določeno raven energij...vzpostaviti telepatsko komunikacijo ipd....Ne vem.... Tudi mene zanima visji nivo ljubljenja, samo enkrat samkrat sem imela izkusnjo, ki sem se je pa v tistem trenutku zelo ustrasila, in kasneje nikoli vec nisem imela zelje, pa tudi verjetno ne znanja, kako jo doseci ponovno.Po prebiranju knjige Tao-zenska seksualna energija, sem nasla razlago o tem, kar sem dozivela. Ti jo priporocam. Lep dan Selene pravis, da je mozno.. lahko kaj vec o tem napises... bi me veselilo. Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 ko se dotakneta duši, ko se ljubiš z "osebo" ne z njenimi rokami, ustnicami, preprosto veš... dotik čutiš že ko se ti dlan približuje, zreš v oči in se potopiš vanje, preprosto čutiš in ustaviš čas. Ok vem da bo marsikdo rekel, da je to navaden sex vendar ni... To pa že vem, sem doživela to, niti nisem brala knjig na to temo pravzaprav niti nisem razmišljala predala sem se in on verjetno isto, ujela sva trenutek se povezala in postala eno... ma sej ne znam opisat, ker prprostoo ni besed ki bi lahko to opisale, je samo spomin, ki ga potegneš ven iz skrinjice in vedno znova zaživi. Vem samo da sem se predala, prepustila brez razmišljanja... uf ne ne znam opisati z drugimi besedami. Sicer sem potem izlila zadevo na papir, mogoče kdaj objavim aja pa še to, v določenem trenutku sem točno vedela, da me njegove misli božajo, čutila sem rahlo sapo na svojem vratu, čutila ob sebi (ne vonjala) njegov vonj in poklicala ter ugotovila da se ne motim, bila sva skupaj, ljubila sva se... preprosto. Srečala sva se v sanjah in naslednji dan sv imela v očeh isti žar in le pokimal mi je in veela sem, da niso bile sanje... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 hmmm... selene kakšen pa je tvoj "navaden" seks z osebo v katero si zaljubljena? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 navaden seks z osebo v katero sem zaljubljena... kot prvo ljubezen ne enačim z zaljubljenostjo, kot drugo sem povedala da se ne da z besedo opisat... če si doživela to in če to vedno doživljaš se pa tega fanta kr drži, da ne storiš napake... a veš zaljubljenost je nekaj popolnoma drugega, kot da v določenem trenutku veš, da je nekod ob tebi čeprav je popolnoma drugje ter da veš, da ma bez veze... kot sem že dejala, sem spoznala brezpogojno ljubezen in ljubljenje ki ga nikdar ne pozabim... zame je to spoznanje dovolj, drugače pa kako se ljubim drugače, včasih hitro, včasih divje, včasih nežno, spet drugič mi je užitek, da mu spodnesem tla pod nogami, vendar ne mislim tule opisovati, lahko pa ti če želiš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 thx Selene... kar tako me je zanimalo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 malenkost vedno rada povem, če le lahko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Kako ljubiti z duso?Kako je pa ljubiti brez duse? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Kako ljubiti z duso?Kako je pa ljubiti brez duse? Poskusi z vibratorjem :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Kako ljubiti z duso?Kako je pa ljubiti brez duse? dobra satirična ost marsa... pravzaprav vedno ljubiš z dušo neglede an to kako telesna jes tvar.. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Kako ljubiti z duso?Kako je pa ljubiti brez duse? Poskusi z vibratorjem :o|o: Stane, po mojem ne bom. V bistvu sem skoraj ziher, da ne bom. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Selene dobro si tole napisala, poznam tele varijante ...ja težko je to opisat. Predvsem, vse kar se dogaja vmes, po, pred... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 hm, kako ljubiti z dušo? kako pa kdo ve, da ne ljubi z dušo?? Kje je tista ločnica, meja, kaj je tisto, ki ti da vedeti, da to je pa zdaj z dušo..... sori, ampak neko nakladanje o tem, da pogledaš čl. v oči in začutiš energijo in bla, bla............ ne vem, no........ meni se zdi to malo za lasje privlečeno. Pač eni so malo bolj emotivni, jim to veliko pomeni, eni pa pač ne, kar po mojem še ne pomeni, da niso zmožni nekoga ljubiti......... eni se zelo poglobijo, eni zopet manj.............. včasih se mi zdi, da je preveč poudarjanja na netelesni ljubezni , (malo me spominja na krščanske doktrine), pa kaj hudiča, je narobe s telesno ljubeznijo ali z golim sexom.............?? kaj pa vem, smo pač različni (še sreča). sokrates Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Ce ne ljubis z duso, sploh ne ljubis! 1 Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Selene dobro si tole napisala, poznam tele varijante ...ja težko je to opisat. Predvsem, vse kar se dogaja vmes, po, pred...Cosma hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Ce ne ljubis z duso, sploh ne ljubis!Ma ja, tocno to, no! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 točno ...lohk sam športaš Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 no ja , to že................. ljubiš z dušo, ampak vendar, po mojem, vsak ljubi po svoje, to je težko dati v neke kalupe.............. mar ne?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 ljubezni so tako različne, da se do konca sveta lahko pogovarjamo o tem, opisujemo...in vendar ima vsak svoje izkušnje ljubezni in besede o njih so samo približki izkušnje ...in ja sokrat, strinjam se, ne gre v kalupe Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janai 11. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 11. maj 2004 Hvala za nanizane misli....Vsak po svoje, edinstveno.Brez duše ni možno ljubiti, to itak...ampak mene je zanimal ravn to, kar opisuje selene...zanimivo mi je, ker dooolgo časa nisem vedela za te stvari...duša...aure...energije...ipd., vsaj zavestno ne. Pred leti sem imela nekaj takih lahko bi rekli izventelesnih izkustev...ne le v ljubezni...tudi kar tako...npr. zdaj vem da sem se nekoč med učenjem dvignila na astralni nivo bivanja...in še preden sem se zavedla sem že padla nazaj v telo...Zdaj vem da zaradi tega ker sem se ustašila oz. zavedla vsega.Vverjamem da je lepo negovati odnos ne le z nasprotnim spolom...tudi z enakim...na višjem nivoju komuniciranja. Najbrž ne obstaja kak recept za dosego tega? Bolj ko človek vrta vase in dela na svojem subtilnem delu jaza, bližje je temu stanju zavedanja.Je pa v danih okoliščinah včasih kar bolje da se ne tolk zavedaš vsega...postane boleče. Citiraj Ni smrt, kar nas ločuje.....In življenje ne, kar druži nas...So vezi močnejše, brez pomena zanje so razdalje, kraj in čas. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.