Skoči na vsebino

Kako ljubiti z dušo?

janai

Recommended Posts

Brezpogojne ljubezni ni med partnerjema...vsaka ljubezen se pogojuje že s tem, da ne varaš... brezpogojno pa naj bi tudi to dopuščalo... :vragec:

Samo to ni pogoj, pac pa attitude.

Tega mnenja sem tudi jaz. Lahko z isto osebo, ki jo resnično ljubiš včesih samo seksaš, včasih si bolj sproščen, pa zadeva poteka majčkeno drugače, ko vstopiš samo v svet občutkov in se nalimajo zraven še posebno intenzivna čustva. Do tule sem prištorkljala jaz x;)x x:)x , predvidevam pa da je pa naslednja faza ljubiti se z dušo :inocent: .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 85
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

[... (kajti ko ljubiš z dušo...si brezmejno srečen!)

Ljubiti z dušo je nekaj - dano redkim in verjetno samo za kratek čas...

A potem sem jaz malo nora, ker ljubim z duso ze 7 let? xrolleyesx

In ja, brezmejno sem srecna..

In prepricana sem, da je lahko tako srecen vsak, ce le spozna pravo osebo.. Ce se pa "ustavi" in ustali z nekom za katerega samo misli, da je pravi.., potem pa ta ljubezen res ni nujno da traja tako dolgo...

Ni vse slabo, kar se ne sveti.

jokam nad lastno "nesrečo" ker ne ljubim in mi ni dano ljubiti vedno z dušo... Je samo ... PRAVLJICA.
a ni dovolj, da jo iščeš, da veš, po čem hrepeniš?

ampak mehurček poči, a veš; Le kako ga ohraniti pri drhtenju?

mehurček kot pravljica :8):

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Guest sanjalica
a ni dovolj, da jo iščeš, da veš, po čem hrepeniš?

ampak mehurček poči, a veš; Le kako ga ohraniti pri drhtenju?

mehurček kot pravljica :8):

Budala...ne bodi budala nr.1 x;)x x;)x x;)x

Ja...dovolj je, če se tega zavedaš pri dvajsetih, drugo pa je, če se tega zaveš pri... uhhhh ah...oh.... letih x;)x x;)x x;)x

Guest sanjalica

Selene - dokler brcam... (in zelo dobro in močno ŠE brcam) ni prepozno... je pa ... khmm... pozno x:)x x:)x x:)x

Aira...jezik za zobe! x:Dx x:Dx ... sploh se ne šika...ena mladenka tk kaže in steguje ta jeziček...

Bodo spet forumovci sline cedili...in bo spet joj in oh in ... . x;)x x;)x x;)x xDDx

Selene - dokler brcam... (in zelo dobro in močno ŠE brcam) ni prepozno... je pa ... khmm... pozno  x:)x  x:)x  x:)x

Sanjalica.. Ce se motim, oprosti.. Ne poznam te dobro, a sklepam, da nisi imela srece v ljubezni..

Vedno sem trdila, da na svetu obstaja nekdo, ki ti lahko da vse, te osreci in te ljubi z duso.. Problem je, da vcasih mislimo, da to imamo pa pravzaprav nimamo.. Imela sem nekaj ljubezni, za katere sem v mladosti mislila, da so "prave", a sem kmalu spoznala da ni tako..

Sedaj vem, da sem nasla cloveka, ki je vse kar sem hotela.. Tudi ko imam slab dan, me nasmeji ze z enim lubckom, ze z enim stiskom ali eno smesno besedo...

Prepricana sem, da bos tudi ti to nekoc nasla.. Samo je pa nekaj res..

Zdi se, da tega ne smes iskat.. To pride kar samo od sebe.. x;)x

Samo je razlika če ljubiš z dušo ali pa se ljubiti z dušo.... jaz pa spet bluzim x;)x

Saj jaz tudi!

Še :palec: sanjalici....podobnih misli sem x:Xx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Guest sanjalica
Ljubiti z duso je v bistvu torej ljubiti predano.

Predano???

Hmm...se nebi strinjala...

Ljubiti z dušo je v bistvu torej tak - da ti pamet stane x:Dx x:Dx x:Dx

Marsa niti ne , ne znam drugače opisati kot sem že opisala in to pišem popolnoma resno... pride moment ko nekako doživljaš drugače z isto osebo, mislim kot sem že napisala da je odvisno od obeh partnerjev da se nekako dvigneš. Zanimivo se mi zdi, da toččno veš kdaj je oseba ob tebi in možen je tudi ajd astralni seks s to osebo...

Nikogar konkretno ne komentiram, naglas razmisljam...

Saj a ni itak tako v ljubezenskem odnosu?

Ko si zaljubljen, shizis, isto mislita, sex oz. ljubljenje pa je na visjih nivojih...

Ampak a samo tu mislite, da je prisotna 'dusa'?

A 'drugace' pa gre za kaj? Hocem reci, kaksen pa naj bi bil sicer sex oz. ljubljenje?

In kaksna pa je ljubezen do: otroka, prijateljev, hisnih ljubljenckov, do narave, ... - a tu ni duse?

Ocitno govorimo o necem drugem.

Ko slikam ali ustvarjam glasbo - je to z duso. In to se cuti. In to pomeni, da se dvignes in vse tole...

To je slikanje z duso - povsem predano temu trenutku (ustvarjanja).

Ko kuham, kuham z duso.

Ko ljubim, ljubim z duso - sicer se druzim, prijateljujem, sobivam... sexam, ce hocete...

Gre za predanost. Ljubezni v tem primeru. Se vedno menim tako, v bistvu...

Torej razlozili ste, da dusa ni um - vendar tudi ni telo.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

x:px x:px Ne astralno.. x:Dx x:Dx Zemljsko!! Pocasi.. Dejmo se najprej prizemljit.. Ce dva seksata in pravita da sta seksala astralno.. potem naj bi prislo do ekstaze.. kar pomeni, da izliva pri moskem ni.. in to je potem seks.. ki ni namenjen reprodukciji.. ampak ciscenju caker... al pa kaj vem cemu.. ?!

Selene.. moras to detaljno opisat.. da se izobrazimo x:Dx x:Dx .. ceprav bo to za nas le intelektualna izkusnja..

*** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy

Torej razlozili ste, da dusa ni um - vendar tudi ni telo.

Ta trenutek ni meje med duso, telesom in umom... Skupaj si celota.. tko da jaz osebno tega ne bi sel delit..

Te stekam Marsa.. in mas prav.. le da se v lifu pogosto zgodi, da haluciniramo ljubezen, ker smo je potrebni.. ker je vecinoma v otrostvu ni bilo. Potem pa se zgodi, da neka oseba hoce slisati stavek.. "Ljubica.. ti si samo moja.." Uber egoisticno, lastninsko in posedovalno! Lahko pa je pozitivno, romanticno, ce ni misljeno dobesedno.. ampak kot igra dus..

Ali pa.. ko pizdis name.. ne pizdis z duso ravno.. x:Dx

*** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy

Ja, pac, Selene in drugi - ob blazno mocni sexualni izkusnji si nekako zaslutil tole, tele dimenzije.... celo za hip 'prodrl' notri, v sfere....

Ampak vseeno ni (samo) to dusa. Oz. ljubiti z duso.

Meni je pojem 'ljubiti z duso' prebanalno 'svoditi' zgolj na spolno ljubezen ali pac na zaljubljenost.

Ocitno se vam zdi dusa nekaj tujega, nedosegljivega, nekaj, kar je pravzaprav izven nas in si moramo pridobiti z doloceno tehniko ali pac spodbudo...

Kajti - ce si v stiku z duso, tudi ljubis z duso - ker pocnes vse z duso.

Torej recimo - nekdo bo rekel, ej sem plesal, se sprostil, to morte probat, to si kar vzhicen, se kar dvignes in vse...

A nekdo drug pa itak plese tako, ker je pac sproscen in vse, v stiku s sabo, s telesom...

Ma - sicer obstaja pa se tema Dolgi orgazmi in astralna potovanja, ker vidim, da je predvsem na tapeti ta aspekt.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest sanjalica

Mogoče...mogoče pa ... sem jaz na boljšem kot kdo drug tukaj... ker poznam nekaj...česar Ona ne...

To je...nekaj posebnega in drugačnega...

In če nekdo drug misli...da je to, kar doživlja VSE...potem sploh ne ve, kako je, če doživiš na izjemne trenutke nekaj PRAVLJIČNEGA....

In če se že spustim na "kuharijo"... (mi sicer ta primerjava niti približno ne diši!) ... ne; pri kuhanju in po kuhanju ne morem (do)živeti takšnega stanja...kot mi ga je dalo kdaj pa kdaj kakšno ljubljenje...

Ljubim otroka...z vsem svojim bitom in srcem; pa vendar...ljudje hrepenimo TUDI po drugačni vrsti ljubezni..., po ljubezni, ki ti da nekaj čisto drugega...

In NIKOLI si nisem zaželela slišati LAŽI iz moških ust...Ti si samo moja...Jaz sem samo tvoj...ker to je vedno LAŽ...

Takrat nisem od nikogar...takrat sem...želja, pohota, erotika...takrat ima svet drugačne barve; ampak to je tako, kot bi slepemu poskušal povedati, kakšna je razlika med vijolično in rdečo barvo... xDDx .

Pa še to, ker je Marsa vmes postnila...ne gre za orgazem tukaj... (vsaj ne pri meni)

Verjetno pa je pojem "duše" tukaj napačno oz. z drugega zornega kota tretiran...

Ljubiti z duso je v bistvu torej ljubiti predano.

Predano???

Hmm...se nebi strinjala...

Ljubiti z dušo je v bistvu torej tak - da ti pamet stane x:Dx x:Dx x:Dx

Ljubiti z duso, je ljubiti predano, ljubiti z vsem srcem, ljubiti in cutiti, da je na svetu najpomembnejsa stvar clovek, ki ga ljubis... x;)x

In ce ljubis z duso to pomeni, da v ljubezzni uzivas.. x:)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...