Skoči na vsebino

Kako ljubiti z dušo?

janai

Recommended Posts

Če ljubiš. ljubiš....z dušo itaq, ki je del tebe.

Mislim, da smo malce zgrešili point tukaj.

**Če ljubiš z dušo, pomeni da uživaš**...hmmm včasih so ljubezni enosmerne, mislim, da takrat ljudje ne uživajo najbolj.

Če se z dušo predaš nekemu projektu in delaš, delaš si obseden z tem, te ne zanima koliko je ura in kaj vse žrtvuješ, si predan. Če si obseden te imajo drugi za norca, danes biti norec ni privilegij.

Moram priznati, da včasih delam stvari, ker jih moram in so rutina, moja duša pa takrat odplava....

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 85
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Takrat nisem od nikogar...takrat sem...želja, pohota, erotika...takrat ima svet drugačne barve;

Tako nekako bi jaz opisal strast..

Drugace pa ce tega ne dozivljas pri drugih opravilih.. oziroma vedno.. potem tudi pri seksu ne mores.. JE vedno.. in povsod.. ali pa nikoli!

*** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy

Vsak opis besed : ljubiti z duso, ko ste ga napisali tukaj.., lahko obrnemo in pokomentiramo po svoje..

Morda je za nekoga ljubiti z duso to, za nekoga pa nekaj drugega.. Glavno je, da mi cutimo, da ljubimo z duso.. Glavno je, da mi uzivamo v ljubezni in smo srecni.. Glavno je, da nam partner daje to, kar potrebujemo in si zelimo..

Ni vse slabo, kar se ne sveti.

Ma ja Ska-Vi :palec: .....vse je odvisno samo od kota razlage....

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Zal partnerju ni bila dana moznost, da ti da tisto, kar potrebujes. Celo je nesmiselno. Lahko ti da mnogo vec... ampak tisto kar potrebujes pa ne!

Zal partnerju ni bila dana moznost, da ti da tisto, kar potrebujes. Celo je nesmiselno. Lahko ti da mnogo vec... ampak tisto kar potrebujes pa ne!

Ne gre za to ali mu je dana moznost ali ne.. Tudi ne gre za to, da se mora partner truditi, da ti da kar potrebujes.. Tudi ne gre za to, da mu ti moras povedat kaj si zelis..

Pri pravi ljubezni gre za to, da partner dela tocno to kar si zelis, ne da bi mu ti povedal kaj bi rad.. Gre za povezanost, ki se je ne da opisati z besedami..

Seveda. Samo se mi zdi, da se da ljubiti koga samo z dušo, pa koga samo s telesom (saj to je tud najmanj simpatija, ki je ipak neke vrste ljubezen, samo ne čist tist, tist, tist...ma, saj veš, ne)......ko pa nekoga ljubiš s telesom hkrati pa se mu predajaš ves, tudi z dušo.......pa je......čarobno. :2src: Včasih se nam zdi, da točno to počnemo........vsaj meni se je......pa ni bilo čisto tak.......šele, ko se mi je pa to res zgodilo, sem doumel.......in bil tisti trenutek res res srečen x:)x xsrcx

Aja, ena moja prijateljica bi rekla, da ob tem prihaja do silne izmenjave energije...........ki nas povsem izpopolni. x:)x

Ok, sem mogoče mal zalutal...............pa saj ni prvič. x:o)x Nisem bral vseh postov, ob naslovu teme so mi pač prišle takšne misli. :inocent: x:)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Ne gre za to ali mu je dana moznost ali ne.. Tudi ne gre za to, da se mora partner truditi, da ti da kar potrebujes.. Tudi ne gre za to, da mu ti moras povedat kaj si zelis..

Pri pravi ljubezni gre za to, da partner dela tocno to kar si zelis, ne da bi mu ti povedal kaj bi rad.. Gre za povezanost, ki se je ne da opisati z besedami..

Torej ne gre za tisto, kar potrebujes! Sej se strinjam drugace..

Torej ne gre za tisto, kar potrebujes! Sej se strinjam drugace..

Ne, imas prav na nek nacin..

Ne gre za tisto kar potrebujes..

Gre za to, da ob taki osebi, ne potrebujes nic (vec) , ker imas vse..

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...