cosma 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Če ljubiš. ljubiš....z dušo itaq, ki je del tebe. Mislim, da smo malce zgrešili point tukaj. **Če ljubiš z dušo, pomeni da uživaš**...hmmm včasih so ljubezni enosmerne, mislim, da takrat ljudje ne uživajo najbolj. Če se z dušo predaš nekemu projektu in delaš, delaš si obseden z tem, te ne zanima koliko je ura in kaj vse žrtvuješ, si predan. Če si obseden te imajo drugi za norca, danes biti norec ni privilegij. Moram priznati, da včasih delam stvari, ker jih moram in so rutina, moja duša pa takrat odplava.... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Takrat nisem od nikogar...takrat sem...želja, pohota, erotika...takrat ima svet drugačne barve;Tako nekako bi jaz opisal strast.. Drugace pa ce tega ne dozivljas pri drugih opravilih.. oziroma vedno.. potem tudi pri seksu ne mores.. JE vedno.. in povsod.. ali pa nikoli! Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Vsak opis besed : ljubiti z duso, ko ste ga napisali tukaj.., lahko obrnemo in pokomentiramo po svoje.. Morda je za nekoga ljubiti z duso to, za nekoga pa nekaj drugega.. Glavno je, da mi cutimo, da ljubimo z duso.. Glavno je, da mi uzivamo v ljubezni in smo srecni.. Glavno je, da nam partner daje to, kar potrebujemo in si zelimo.. Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Ma ja Ska-Vi .....vse je odvisno samo od kota razlage.... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Zal partnerju ni bila dana moznost, da ti da tisto, kar potrebujes. Celo je nesmiselno. Lahko ti da mnogo vec... ampak tisto kar potrebujes pa ne! Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Zal partnerju ni bila dana moznost, da ti da tisto, kar potrebujes. Celo je nesmiselno. Lahko ti da mnogo vec... ampak tisto kar potrebujes pa ne!Ne gre za to ali mu je dana moznost ali ne.. Tudi ne gre za to, da se mora partner truditi, da ti da kar potrebujes.. Tudi ne gre za to, da mu ti moras povedat kaj si zelis.. Pri pravi ljubezni gre za to, da partner dela tocno to kar si zelis, ne da bi mu ti povedal kaj bi rad.. Gre za povezanost, ki se je ne da opisati z besedami.. Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Ja, kombinacija.....ljubiti (se) z dušo in telesom.......je najbolj fajn. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Ja, kombinacija.....ljubiti (se) z dušo in telesom.......je najbolj fajn. To spada zraven Mick.. Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Seveda. Samo se mi zdi, da se da ljubiti koga samo z dušo, pa koga samo s telesom (saj to je tud najmanj simpatija, ki je ipak neke vrste ljubezen, samo ne čist tist, tist, tist...ma, saj veš, ne)......ko pa nekoga ljubiš s telesom hkrati pa se mu predajaš ves, tudi z dušo.......pa je......čarobno. Včasih se nam zdi, da točno to počnemo........vsaj meni se je......pa ni bilo čisto tak.......šele, ko se mi je pa to res zgodilo, sem doumel.......in bil tisti trenutek res res srečen Aja, ena moja prijateljica bi rekla, da ob tem prihaja do silne izmenjave energije...........ki nas povsem izpopolni. Ok, sem mogoče mal zalutal...............pa saj ni prvič. Nisem bral vseh postov, ob naslovu teme so mi pač prišle takšne misli. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Zal partnerju ni bila dana moznost, da ti da tisto, kar potrebujes. Celo je nesmiselno. Lahko ti da mnogo vec... ampak tisto kar potrebujes pa ne!Ne gre za to ali mu je dana moznost ali ne.. Tudi ne gre za to, da se mora partner truditi, da ti da kar potrebujes.. Tudi ne gre za to, da mu ti moras povedat kaj si zelis.. Pri pravi ljubezni gre za to, da partner dela tocno to kar si zelis, ne da bi mu ti povedal kaj bi rad.. Gre za povezanost, ki se je ne da opisati z besedami.. Torej ne gre za tisto, kar potrebujes! Sej se strinjam drugace.. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Torej ne gre za tisto, kar potrebujes! Sej se strinjam drugace.. Ne, imas prav na nek nacin..Ne gre za tisto kar potrebujes..Gre za to, da ob taki osebi, ne potrebujes nic (vec) , ker imas vse.. Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.