Guest mačona 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Kaj najraje poslušate? Kateri glasbenik/glasbenica vam je najboljši/najboljša? Katere skupine so dobre? Kakšne glasbe ne prebavljate? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Bemu, ta tema je tud že zbrisana? Skor ne morem verjet....... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Ko te glasba prevzame ... mal Tino pogrešamo, anede :o|o: ... funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Kje se meni da ubadati z iskanjem.Ker se bom potem raje jaz (ali kdo drug)? :xx!: http://www.lunin.net/forum/index.php?act=S...=0entry166970 Kratek kurs iskanja na LNF. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 ... ampak očitno so tukaj bolj nemuzikalni ljudje...Ja, Shakir pa res ne poslusamo. Se malo tem: MuzkaPaket tem o glasbiPesem počutja Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Nisem tako inteligentna, da bi si vse to zapomnila, zapisat pa se mi ne da.Dve moznosti sta - da si shranis link do teme z navodili (sicer je na vrhu v Obvestilih urednistva, kjer jo najdes takoj) - pa si lahko sproti pogledas, ko je varianta, in druga moznost, da v tem primeru pac ne odpiras novih tem. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts