Skoči na vsebino

Otrok

SKA - Vi

Recommended Posts

• Komentarji 51
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

AJA x!x x!x ...pa sej to ti je eno te isti šmorn... x:Dx x:Dx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Deli na socialnih omrežjih

sej sploh ni bil njen tip...še od prijateljice ne...še od znanke ne....sploh ga ne pozna...celo v časopisu je brala...pa tako obremenjevanje...

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Guest sstane
sej sploh ni bil njen tip...še od prijateljice ne...še od znanke ne....sploh ga ne pozna...celo v časopisu je brala...pa tako obremenjevanje...

Ji verjameš x:Dx x;)x

...če že piše o tem... :inocent:

Kak zanimiv dialog x:Dx :palec:

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

x:Dx x:Dx x:Dx

Dobr tole.... pomoje definitivno ni njena zgodba in definitivno se zaradi tega pač huh brezveze se obremenjevat.. men se to ne more zgodit... :D
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Misliš, da res ne? Se ti zdi, da vsako žensko 100% spoznaš, preden se zapleteš z njo?

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

sama sem tud eno podobno situacijo slišala od mame.. pred kakšnimi 20 leti je bojda ena ženska, z možem sta se full dolgo trudila, pa nista in nista mogla imet otrok.. mislim, da niti pregledov nista opravila... in je ženska kr šla z enim, ki je bil tud tko mal možu podoben, svetlolas in to.. potem čez neki let se ji je pa zakopliciralo.. ko sta ne vem točno kaj že.. s krvnimi skupinami skratka.. in je bil njen "zločin razkrit"....

Verjetno je dosti takih primerov, pa nikoli ne izvejo očetje za to..

Z mojega stališča je to zelo narobe. Jst takega bremena ne bi mogla prenašat, skratka bi bla bolj nesrečna kot pa srečna da sem družino zrihtala, če gledam s stališča Vojka, bi verjetno bil vesel, če bi žena poskrbela za naraščaj, če bi slučajno imela probleme...

A ni to tak kukavičji pristop, da enmu jajce zrihtaš in on ne ve da ni njegovo...

Drugačen pristop je če bi bil seznanjen al pa da gre za umetno oploditev, posvojitev, ne pa za podtik!

Pravijo pa da se grimas in potez navzamemo.. Lahko to vidte ko partneri al pa prijatelji en od drugega štose poberejo... če pa je še barva las al pa oči ista... pol pa tko ne bi mogu na pamet rečt to pa ni res, al pa je.. sam krvni testi pa ne lažejo.

Mushi

Itak noben otrok ni tvoj.. tko da .. brez veze tole..

Pride policaj po svojega otroka v vrtec.

Ga vprasa vzgojiteljica: " A je tale vas ? "

Policaj: "Ma, saj je vseeno. Jutri ga bom tako ali tako pripeljal nazaj ..."

Zanimivo..

Jaz tudi nisem tvoj otrok ( na sreco ) , ne tvoja prijateljica, ne.... pa se nenehno obremenjujes z mano.. xrolleyesx

Ne vidim pa razloga zakaj se clovek ob kaksnem clanku ne bi zamislil..

... no, eni pac niste zmozni toliko razmisljanja... x:px :eek: xrolleyesx :xx!:

Ni vse slabo, kar se ne sveti.

A ni to tak kukavičji pristop, da enmu jajce zrihtaš in on ne ve da ni njegovo...

Drugačen pristop je če bi bil seznanjen al pa da gre za umetno oploditev, posvojitev, ne pa za podtik!

bemtišya, as vidla..kako lahko človek tut posnema živalske ideje :8): :palec:
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Zanimivo..

Jaz tudi nisem tvoj otrok ( na sreco ) , ne tvoja prijateljica, ne.... pa se nenehno obremenjujes z mano.. xrolleyesx

Ne vidim pa razloga zakaj se clovek ob kaksnem clanku ne bi zamislil..

... no, eni pac niste zmozni toliko razmisljanja... x:px :eek: xrolleyesx :xx!:

No...zdej vidš...kakšna si ti...neprenehoma si lazila za mano...pa na OS pisarla...zdej se pa čudiš, ko ti vrnem... xrolleyesx da bi dojela, kako sem se počutla... xrolleyesx

Jaz tudi nisem tvoj otrok ( na sreco )

Na srečo! :palec: moji otroci so lepo vzgojeni... x:Dx x:Dx x:)x

Z mojega stališča je to zelo narobe. Jst takega bremena ne bi mogla prenašat, skratka bi bla bolj nesrečna kot pa srečna da sem družino zrihtala, če gledam s stališča Vojka, bi verjetno bil vesel, če bi žena poskrbela za naraščaj, če bi slučajno imela probleme...

Pravijo pa da se grimas in potez navzamemo.. Lahko to vidte ko partneri al pa prijatelji en od drugega štose poberejo... če pa je še barva las al pa oči ista... pol pa tko ne bi mogu na pamet rečt to pa ni res, al pa je.. sam krvni testi pa ne lažejo.

Mushi tule se tudi jaz pridružujem tvojemu mnenju, s tem da, če bi imela jaz težave na to temo, zagotovo ne bi šla niti s privoljenjem partnerja v akcijo s kar enim. Jaz mislim, da če so težave na to temo, nam je neka lekcija in otroka jaz res ne bi šla izsiljevat za vsako ceno.

Ko je krasno, če pa ni variante, ima pa Življenje zagotovo tehten razlog, da je temu tako. x:)x

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Oj, oj, hmm, hmmm...

No, evo, pa koncno sem opazila nekaj (upam da morda ze dovolj zgodaj)...

Bejbi (ze vesta brez skrbi obe) - pliz, nehajta!

Bodimo raje prijatelji - je mozno? xcivx :vio: :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:inocent: xscratchx x?x

jez bom čist pridna... x:Dx x:Dx x:Dx

xrolleyesx da bi dojela, kako sem se počutla... xrolleyesx

Res se mi smilis.. Pa ves zakaj?

Ker si tako obremenjena in boga...

Probaj biti NEobremenjena z mano ( ce ti bo uspelo ) in se obremenjuj s sabo, s svojo druzino, s svojimi problemi ( ki ti jih verjetno ne manjka )... Probaj no... Mogoce ti bo uspelo! :palec:

Ni vse slabo, kar se ne sveti.

Ej a lohk se neha pliz?

Majica je videla tisto, ti pa si spregledala, Ska-Vi, oz. - samo se tole napises, najbrz - pac kao ne bos ostala dolzna...

Samo gonit tole v nedogled je brez veze in apelirala sem na dobre odnose - zakaj spet poslabsevati?

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:palec: :palec: :palec: x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...