Guest sstane 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 koga pa še imaš v mislih...pazi na odg. ZNOVA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 AJA x!x x!x ...pa sej to ti je eno te isti šmorn... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 Ma, ja, en skok čez plot, pa tak halo :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 sej sploh ni bil njen tip...še od prijateljice ne...še od znanke ne....sploh ga ne pozna...celo v časopisu je brala...pa tako obremenjevanje... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 sej sploh ni bil njen tip...še od prijateljice ne...še od znanke ne....sploh ga ne pozna...celo v časopisu je brala...pa tako obremenjevanje...Ji verjameš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 ...če že piše o tem... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 Ji je pač nerodno, da bi direktno povedala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 Kak zanimiv dialog Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 Dobr tole.... pomoje definitivno ni njena zgodba in definitivno se zaradi tega pač huh brezveze se obremenjevat.. men se to ne more zgodit... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 Misliš, da res ne? Se ti zdi, da vsako žensko 100% spoznaš, preden se zapleteš z njo? Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 Itak noben otrok ni tvoj.. tko da .. brez veze tole.. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 sama sem tud eno podobno situacijo slišala od mame.. pred kakšnimi 20 leti je bojda ena ženska, z možem sta se full dolgo trudila, pa nista in nista mogla imet otrok.. mislim, da niti pregledov nista opravila... in je ženska kr šla z enim, ki je bil tud tko mal možu podoben, svetlolas in to.. potem čez neki let se ji je pa zakopliciralo.. ko sta ne vem točno kaj že.. s krvnimi skupinami skratka.. in je bil njen "zločin razkrit"....Verjetno je dosti takih primerov, pa nikoli ne izvejo očetje za to..Z mojega stališča je to zelo narobe. Jst takega bremena ne bi mogla prenašat, skratka bi bla bolj nesrečna kot pa srečna da sem družino zrihtala, če gledam s stališča Vojka, bi verjetno bil vesel, če bi žena poskrbela za naraščaj, če bi slučajno imela probleme...A ni to tak kukavičji pristop, da enmu jajce zrihtaš in on ne ve da ni njegovo...Drugačen pristop je če bi bil seznanjen al pa da gre za umetno oploditev, posvojitev, ne pa za podtik!Pravijo pa da se grimas in potez navzamemo.. Lahko to vidte ko partneri al pa prijatelji en od drugega štose poberejo... če pa je še barva las al pa oči ista... pol pa tko ne bi mogu na pamet rečt to pa ni res, al pa je.. sam krvni testi pa ne lažejo. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Itak noben otrok ni tvoj.. tko da .. brez veze tole..Pride policaj po svojega otroka v vrtec.Ga vprasa vzgojiteljica: " A je tale vas ? " Policaj: "Ma, saj je vseeno. Jutri ga bom tako ali tako pripeljal nazaj ..." Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 17. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 17. maj 2004 sej sploh ni bil njen tip...še od prijateljice ne...še od znanke ne....sploh ga ne pozna...celo v časopisu je brala...pa tako obremenjevanje...Zanimivo..Jaz tudi nisem tvoj otrok ( na sreco ) , ne tvoja prijateljica, ne.... pa se nenehno obremenjujes z mano.. Ne vidim pa razloga zakaj se clovek ob kaksnem clanku ne bi zamislil.. ... no, eni pac niste zmozni toliko razmisljanja... :xx!: Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 krokodilos Ne vidim pa razloga zakaj se clovek ob kaksnem clanku ne bi zamislil.. Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 A ni to tak kukavičji pristop, da enmu jajce zrihtaš in on ne ve da ni njegovo...Drugačen pristop je če bi bil seznanjen al pa da gre za umetno oploditev, posvojitev, ne pa za podtik! bemtišya, as vidla..kako lahko človek tut posnema živalske ideje Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 sej sploh ni bil njen tip...še od prijateljice ne...še od znanke ne....sploh ga ne pozna...celo v časopisu je brala...pa tako obremenjevanje...Zanimivo..Jaz tudi nisem tvoj otrok ( na sreco ) , ne tvoja prijateljica, ne.... pa se nenehno obremenjujes z mano.. Ne vidim pa razloga zakaj se clovek ob kaksnem clanku ne bi zamislil.. ... no, eni pac niste zmozni toliko razmisljanja... :xx!: No...zdej vidš...kakšna si ti...neprenehoma si lazila za mano...pa na OS pisarla...zdej se pa čudiš, ko ti vrnem... da bi dojela, kako sem se počutla... Jaz tudi nisem tvoj otrok ( na sreco ) Na srečo! moji otroci so lepo vzgojeni... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 Z mojega stališča je to zelo narobe. Jst takega bremena ne bi mogla prenašat, skratka bi bla bolj nesrečna kot pa srečna da sem družino zrihtala, če gledam s stališča Vojka, bi verjetno bil vesel, če bi žena poskrbela za naraščaj, če bi slučajno imela probleme...A ni to tak kukavičji pristop, da enmu jajce zrihtaš in on ne ve da ni njegovo...Drugačen pristop je če bi bil seznanjen al pa da gre za umetno oploditev, posvojitev, ne pa za podtik!Pravijo pa da se grimas in potez navzamemo.. Lahko to vidte ko partneri al pa prijatelji en od drugega štose poberejo... če pa je še barva las al pa oči ista... pol pa tko ne bi mogu na pamet rečt to pa ni res, al pa je.. sam krvni testi pa ne lažejo.Mushi tule se tudi jaz pridružujem tvojemu mnenju, s tem da, če bi imela jaz težave na to temo, zagotovo ne bi šla niti s privoljenjem partnerja v akcijo s kar enim. Jaz mislim, da če so težave na to temo, nam je neka lekcija in otroka jaz res ne bi šla izsiljevat za vsako ceno. Ko je krasno, če pa ni variante, ima pa Življenje zagotovo tehten razlog, da je temu tako. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 Oj, oj, hmm, hmmm...No, evo, pa koncno sem opazila nekaj (upam da morda ze dovolj zgodaj)... Bejbi (ze vesta brez skrbi obe) - pliz, nehajta!Bodimo raje prijatelji - je mozno? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 jez bom čist pridna... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 18. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 18. maj 2004 da bi dojela, kako sem se počutla... Res se mi smilis.. Pa ves zakaj?Ker si tako obremenjena in boga... Probaj biti NEobremenjena z mano ( ce ti bo uspelo ) in se obremenjuj s sabo, s svojo druzino, s svojimi problemi ( ki ti jih verjetno ne manjka )... Probaj no... Mogoce ti bo uspelo! Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 Ej a lohk se neha pliz?Majica je videla tisto, ti pa si spregledala, Ska-Vi, oz. - samo se tole napises, najbrz - pac kao ne bos ostala dolzna... Samo gonit tole v nedogled je brez veze in apelirala sem na dobre odnose - zakaj spet poslabsevati? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.