Skoči na vsebino

Ljubezenska pisma

El Nino

Recommended Posts

Hm mam približno 150 e-mailov in ne vem kaj bi z njimi razmerja je konec :( lepe stvari so padle v lonec ostanejo še dejstva... zgodovina... pa me mal zanima kaj pa vi naredite z ostanki ...?
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 93
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ojla El nino...pa da se še tukaj malo javim...da ne bom samo v LNF x:Dx

Poglej lahko ti povem primer, ki se je zgodil moji sestrični...imela je zelo boleče razmerje...in ko sta s fantom končala je revica še pol leta bila na tleh...imela pa je doma ogromen predal ljubezenskih pisem, plišastih igračk, parfumov ipd.

Nek dan me je samo poklicala in mi rekla, da se je odločila da to vrže stran, oz. nekaj parfumov je podarila meni, plišaste igračke je podarila sosedovim otročkom...pisma pa je vrgla stran. Od tistega dne naprej se je počutila svobodno...kot da se ji je kamen odvalil s srca...tako zelo čisto. Ne vem če te kaj zanima feng shui...no tudi po tej teoriji je dobro odvržti stvari ki jih ne uporabljamo in samo visijo v prostoru, ker nam jih je podaril stric, ipd.

Je pa odvisno kaj tebi pomenijo ta pisma...moraš v tvojem srčku in glavi razčistit...če te boli ko jih gledaš...je bolje da gredo...če ti je vseeno...potem menim da ni panike če jih imaš...razen če ti ne zasedejo preveliko prostora na mailu x:Dx .

Upam, da sem ti vsaj malo bila v pomoč x;)x

Lp, S x:)x

http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif

Guest sstane
Hm mam približno 150 e-mailov in ne vem kaj bi z njimi razmerja je konec :( lepe stvari so padle v lonec ostanejo še dejstva... zgodovina... pa me mal zanima kaj pa vi naredite z ostanki ...?

Če bi bila dobra, bi jih v en x100 roman strpal, če ne, pa v peč x:Dx :palec:

Vidim da sta zajela bitstvo... po eni strani bi jih rad vrgel proč po drugi strani so pravzaprav dokaj komična in zabavna bi se jih dalo kdaj čez dvajset let mal pogledat z nasmeškom ala haha... trenutno pa so bolj boleč spomin hm morem najt kako dobro rešitev da jih vržem proč vseeno pa lahko dobim kadar hočem..... ampak najbrž ta ne obstaja...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Jure, saj lepi spomini ostanejo, tudi brez dokaznega materiala. Jaz sem VSE, kar je bilo (pisma, dnevnike, razne spominke - na katera sem bla prov pretirano čustveno navezana - z vsemi lepimi in nelepimi spomini ter podoživljanji) obrisala preč....

Če se ti še ne meče preč, obdrži, bo že čas pokazal, kdaj se moraš "navlake" znebiti.

LP x;)x x;)x x;)x

Sicer pa sedaj vidim, da je Sončk lepo napisala! :palec:

Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.

M. H. Alderson

Sprintaj jih...shrani nekam na dno omare, potem pa napisano izbriši...in pozabi nanje...čez 20 let pa ...juhej...

Če jih izbrišeš zdaj...ti bo žal...mogoče bi še nekaj pogledal, se še česa spominjal...zato jih shrani, pa vseeno izbriši iz boxa, da te ne bo prevečkrat spomnilo...saj bojo na pogled vsakič, ko boš pogledal mail... :xx!: tega pa najbrž nočeš...a ne?

Good luck s prebolevanjem...vem, je težko... :sori:

x:Xx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Zapeči jih na CD in spravi. Kaj pa veš, mogoče jih boš pa kazal otrokom čez XX let, ko bodo radovedni spraševali očka, koliko punc je imel preden je spoznal mamico x:Dx x;)x x:Xx x^x

SI SAPIS SIS APIS.

http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg

Ja... si misliš, kaj čem s tem. Jaz osebno imam teh stvari veliko a na žalost (Sstane) iz tega ne bo nobenega romana x:Dx x;)x . To so vse tiste ljubezneske prigode malega šolarja pa do kar lepe starosti. Te drobnarije so spravljene nekje na zadnjem delu omare in če ne bom umrl naravne smrti v pozni starosti, mislim, da tistega sploh nikoli ne bom šel odpirati. Sem pa tudi pred nekaj časa končal z razmerjem, ki mi je pustil ogromno ostankov in sledi tu, tam... v žepih, za omaro, pred vrati... slik a la "n" ... pa sem vse skupaj popokal in zalučal v smeti. In to z vsemi tistimi teddy-beari v kompletu vred, čestitkami za razne priložnosti itd. :palec: x;)x . To v mojih očeh dejansko nima nobene vrednosti. And I did... I felt good :palec: x;)x . Imam pa npr. ovitek od lizike, ki sva jo še v osnovni šoli skupaj "zlizala" z neko deklico x:Dx ... španska lizika x:Dx ... tisto pa ima "vrednost"... tistega dneva se spominjam... spomnim se naju kako naivno hodiva iz šole... kako se učiva tistih stvari itd., itd., itd. ... smešno x:Dx .

Aja Nino... ja če ne bo romana je vrednost e-maila skrčen samo na ArialCE... zato mi je pa všeč, da ljudje še pišejo... pencil in čečkat :palec: x;)x. Tisto še mogoče ima felling prijemati čez 20 let x;)x

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Guest sanjalica

Uh...jaz hčerko učim...hrani...nikoli ne odpri, ne poglej več, vrži v škatlo, škatlo zapri...

In tako dela...ko ima množico mailov...si jih speče na CD, cd v škatlo...vstopnice, letalske karte, listke kdo je v koga (iz 2. razreda OŠ) ima shranjene....

Nekoč...ji bodo priklicale v misli čudovite spomine...

Sama sem vrgla vstran, vsa pisma, vse naslove... In vem, da me je osvajal en tip iz Makedonije (in me ni nikoli osvojil x;)x ) ...pisal je taka pisma, kot da bi "rožice sadil"... in bi jih danes rada pokazala hčerki...pa jaz "tumpa" vrgla v smeti...

No jaz sem tole naredila:

Prvi teden sem se objemala njegove pliskote ( v 4 letih se jih je kar nabralo), gledala njegove fotke, nekaj jih celo strgala...pac jeza.

Potem sem se skulirala x:)x

Vse emaile sem spekla na cd, vsa pisma sem dala v skatlo, prav tako pliske in fotke. Skatlo sem zalepila, nesla na podstresje...nekoc, ko bom popolnoma vse prebolela, bom sla pa gor obujat spomine. To so spomincki...rada bi jih imela kot 80letna babica :)

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Contesa

Ja, ampak a ne bos vesela, ko bos to cez par desetletji najdla in vidla kako si razmislala kot najstnica? :)

Meni je to zanimivo no:)

Ze zdaj k berm dnevnike iz osnovne sole, sem sama seb tok hecna, da se prav nasmejem :)

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Jz jih ne bi izbrisala ( razen, če ti ne zasedajo prostora ), ker slutim, da ti ni pošiljala samo pisemc v stilu: ljubim te, pogrešam te..., ( Tudi če bi ti, ne bi bilo nič narobe. Jz mam še zdaj pismo od sošolca, ki mi ga je poslal v 6. razredu ) ampak tudi taka, čisto prijateljska, si rekel komična. Ne vem, če ti povzročajo bolečino, občutek krivde, spomin na strto srce, potem jih vrzi stran, če pa so samo spomin na lepe čase, ki so pač minili, potem jih pa le obdrži. x;)x

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Jest se strinjam z Airo,sej,hudiča,enkrat neha bolet. x;)x Ne jih vrečt stran,razen če nujno rabiš plac :vragec: Ne,res,pusti jih,enkrat se boš še režal ob spominu na to x:Dx

jaz pa mislim, da se ne bo režal, če jih bo shranil, temveč le nasmehnil ob lepem spominu na nekoga, ki ga je imel v določenem obdobju svojega življenja rad... celo prepričana sem, da tisti, ki so se globoko vrisali v naše srce, da jih imamo na svoj način vedno radi, razen če nas resnično ne ranijo ter nastane sovraštvo... kako že gre tisto, med ljubeznijo in sovraštvom je tanka črta... Mislim pa da ElNino ne sovraži x;)x

veste kaj... mogoče se je bolj pametno vsega znebiti da te ne obremenjuje... ampak čez trideset let ali pa že prej bodo vse to sladki spomini... (aha- luna v raku! x:px )

Jest pa vse take stvari hranim..... od najmanjših listkov popisanih z neumnostmi iz OŠ, do medvedkov, slikic, pisem (moj mali je imel tak smisel in se je res trudil, ko me je še osvajal x:Dx da jih še zdaj rada preberem....) In se mi zdi, da jih vedno bom. Tudi, če bi recimo nehala.

Taka pisma in male pozornosti so namreč izraz pozitivne energije, dobra misel, ki ti je bila namenjena, spomin na lepe dni.... saj to je tendenca, ki je pozitivna, namreč, da se po tem, ko preteče nekaj časa človek spominja predvsem dobrih strani nekega razmerja....slabe je treba pa predelati , odpustiti in spustiti skozse, da te ne obremenjujejo več. V tem pogledu bi morali vsi tovrstni materialni ostanki buditi zgolj lep občutek, da si bil (za)ljubljen in to je prelepa izkušnja.

Aja, še to - moja mami mi je tudi brez problema pokazala nekatere svoje primerke pisemc, ki jih je prejela od oboževalcev (he,he, eden je danes precej znan, pa je hecno videti, kakšna res pesniška duša je ) sem ji ful hvaležna, ker tega ni uničila..... Jest to jemljem kot eno veliko zaupanje, ona je tako odstrla del sebe, svoje notranjosti.... Ne vem. ful dobr občutek je to. Misliš si, evo, sej je moja mama tut imela take in take problem(čk)e, itd, skratka, tvoj starš dobi še eno, izredno zanimivo perspektivo v tvojih očeh....

aja, Aira, jest mam tut raka - sonce.... (tko da je kopičenje še bolj potencirano x;)x x:Dx )

SI SAPIS SIS APIS.

http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg

.ostalo pa s časom zbledi in izgine
jz mal spravljam, ker se mi zdi, da je res napisano prvinsko predano, nekak poezija piše sama se :8):

Kar odstraniš je pozabljeno :fiju:

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

nič jaz sem veliko bolj hiter kot se zdi venera v ovnu pač in mam počasi samo še lepe spomine tisto bom lepo spravil mam poseben direktorij za to.... z njenim imenom pa naj bo imel sem ga že zo sedaj in ne mislim kaj dosti premikat tega..... prav tako jih ne mislim brat vsaj zaenkrat ne... sicer jih je pred kakim tednom hotela imeti ampak.... zdaj je konec :D hm morem reči uspešna ljubezen je bla velik novega sem se naučil velik napak nisem ponovil zagrešil sem nekaj novih, sedaj vem kako z zračnimi bejbami.... (z žametnimi rokavicami)

Imam ful ljubezenskih pisem. x:o)x :8): xcivx

(kljub temu, da jih je kakih pol zalilo v kleti in smo morali vse pometati stran...).

Med njimi tudi zelo izvirna, na pomarancnem olupku recimo... x8Dx

Pred 20 leti sem med uro v soli potiho in skrivnostno odprla pismo od ... iz ... in namesto da bi v tisini brala ljubezenske izlive, kot vedno od te osebe, je na ves glas nekaj zaspilalo, ena hecna melodija... :D

Mi je nastimal tipcek tak mehanizemcek, da ko sem odprla pismo, je zacelo igrat.. xmusicx

To je zdaj nekaj dosti brezveznega, povsem obicajnega - a tedaj!!! Jaz sem prvic to videla sploh v lajfu, ful dobro! xsrcx

Nekoc pa mi je poslal v pismu samoroga kot uhancek - ki ga imam pa se zdaj.

Tip da dol pades, sploh mi ni bilo jasno, kaj vidi na meni tedaj, 1000X lepsi je bil od mene, dober tipcek, visok, crn... Ja, to pa je bila love... xloveyx

p.s. Aja, sory... :8): - kaj z njimi?

Nic. x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

to ja marsa mi je še najbolj kul ko pride do ljubezni :D njena mnenja so najbolj originalna najboljše ideje :D tako je nobenga naum stran vrgu... to ostane se je zgodilo je del mene če naj živim moje življenje pošteno kot se le da ne smem zanikat kar se je zgodilo v moji preteklosti temveč to sprejeti..... go marsa :D

Ma, ja... kaj pa vem... :8): A to je bilo moje sporocilo? :8): xDDx x;)x x8Dx

Ja, recimo, OK, sam po drugi strani pa ko ti zalije v kleti, reces, OK, se boljs! (*moj moto) - oz. kaj ces vlacit ta stara jetra...

Po drugi strani pa je kul, ko najdes eno od dveh kartic (eno je zalilo) od. R.P. - nekako recimo da ves, da se ti ni samo sanjalo... ;)

Ce pa gre, pa OK...

Ali recimo ce imas malo placa... se moras zlosat brezveznih stvari... Potem ob pospravljanju, urejanju, pedenanju (klkjub ovnu ti je to blizu in znano zaradi merkurja) imas priloznost se narediti bilanco res pomembnih zadev, situacij, odnosov.......

Npr. - to je brez veze, gre lahko stran, temu pa se se ne mislim odreci... ;)

Tako nekako... x;)x x8Dx x:)x

Vcasih pa nekaj pedenckas, malikujes stolletja, tisocletja... a nenadoma, v shusu postane povsem nepomembno in z najvecjim zadovoljstvom se zlosas tega recimo... :) :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ljudje smo različni...zelo različni

nekateri pravijo..daleč od oči daleč od srca..to pomen če ne vidiš, se ne spominjaš in ne boli.

nevem, jaz nobbene stvari nisem vrgla po končanem razmerju vstran ... še sedaj po petih letih vsak dan vzamem iz pojstle ko grem spat kup medekov.....med njimi kar nekaj, ki sem jih dobila med ljubezenskimi razmerji.... a me to ne boli, bečkrat se mi celo zgodi , da katerega od njih vzamem v naročje......in se spominjam..da nebo pomote x:Dx sam lepih stvari..tiste neprijetne pa so ostale, tam kjer so nastale.....pa tudi takrat ko se je razmerje končalo nisem medekov skrila oz. kam odnesla....res je dve razmerji sem končala jaz, eno pa je blo na podlagi razgovora in sklepa, da je najboljši konec- sporazumno.....no ja čeprav sem tudi v tem primeru dala jaz to pobudo...še ne dolgo sem brala 5 let staro pismo...blo je zanimivo..z nasmehom na usnicah in mogoče celo iskrice v očeh............ja , kaj pa vem mogoče spet ta ljubezen oživi? :)

Za konec pa še misel :

Včeraj je ostal del zgodovine, jutri staja skrivnost, zato uživaj danes.

baj

zaspankaaaa

hm ja nič po tolkih letih mam več bivših kot drugih tko da :D zakaj bi delal izjemo vedno bo poseben del srca posvečen njej in naj bo kul z nekaterimi se čist fajn razumem... nobenih težkih občutkov ob tem... pisma pa hm slučajno so na disku pa to... zasedejo ne dovlj prostora da bi se mi jih splačalo brisat...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...