Skoči na vsebino

Ljubezenska pisma

El Nino

Recommended Posts

... pisma pa hm slučajno so na disku pa to... zasedejo ne dovlj prostora da bi se mi jih splačalo brisat...

Ko ze omenjas trajnost...diski 'crkujejo' (v sedmih letih sem jih zamenjal vec kot 80 ), posnami na CD, DVD... pa na varno z njim, ce bi rad se kdaj to bral....

Onaj tko se zadnji smije,

najvjerojatnije je napravio backup.

Murphy©

x:Dx

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 93
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

hja dečko še niti en disk mi ni crknu pa sem meu pet diskov.... hehe očitno lepo ravnam z njimi jim dajem samo najlepše podatke ljubezenska pisma pa to.... saj pol bo pa tko kot pri marsi bo "narava posegla vmes"
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Hej Nino x;)x

Hihi, danes imam pa neposredno izkušnjo s tem, kar pišeš... In sicer sem zaradi čekiranja same sebe izbrskala vsa stara pisma, dnevnike, etc... , da bi vidla, kakšna sem bila par let nazaj, kaj se mi je motalo po glavi... in verjemi, tole zna bit zelo pozitivna izkušnja, če hočeš pogledat nazaj >> če vlačiš s sabo svojo zgodovino, pa čeprav čisto nezavedno, lahko greš nazaj gledat, kdaj se je kaj začelo pojavljat, oziroma v kakšni razsežnosti si določene fore imel že takrat x8Dx Zame, ki imam glavo kot rešeto, kar se spomina tiče, je tole (dnevniki, pisma) ful uporabna zadeva x:Dx x:Dx x;)x Hmmm in sem se že ulovila na par cakah x:o)x :vragec:

Tako da... ne vržt stran... to bi bil moj nasvet... sam zatučkaj v eno škatlo pa rukni pod pojstlo, pa zvleči spet od tam, ko te bo prijelo x;)x za karkoli pač že x:Dx

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Hehe, Soncna, tole je pa zelo Bikovsko (pa se malo rakovskega zraven). ;)

Jaz pa nisem nikoli vec tega brala, gledala, svojih 'dnevnikov', tiste tri strani, ce nic ne dogaja, je brez veze pisat, ce pa ful dogaja, pa ni casa pisat oz. pac dogajas, za nazaj se ti pa ne da, ker zivis za zdaj...

Ne, dnevniki in tole, to pa ni moja domena...

Tudi do cesa drugega, lj. pisem konec koncev imam zelo spehast odnos... ravnam kot svinja z biseri... se mi recimo toliko casa okoli valja, da se unici in vrzem stran. x:o)x x:Ix xDDx

kul, da se ne vezem na stvari. x^x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

SPOMINOV SAMO VAJINIH TI NE VZAME NIHČE IN TUDI SAM JIH NE MOREŠ IZBRISATI IN ODVREČI IN IZRADIRATI IZ TVOJEGA ŽIVLJENJA.

daj jih na sončno stran svojega srčka, se poslovi v sebi od vsega dobrega in manj dobrega kar sta imela skupaj in Živi svetlo in vedno svetleje

NAPREJ

Stanka

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

men je full zabaven, da lahko čez leta berem svoje stare zapiske, stara pisma in podobne zadeve, ne vem neko nostalgično prijetno vzdušje me zgrabi

pa verjem, če jih ti ne boš več bral, jih bo pa kdo drug x:Dx čez leta mogoče

jest sem zadnjič našla ljubezenska pisma, ki jih je moji babici pošiljal dedek, ležala so nekje na podstrešju, napol požrta in razpadla, pa se mi zdijo čudovita, vsebinsko in oblikovno, pa še fajn se mi zdi, da ima nekdo lahko eno osebo tok rad, da ji piše take stvari

jap meni je tudi ful dobro brat za nazaj, pa kake slike pogledat.. x:Ix :palec:

jaz imam stvari spravljene v taki lepi škatli doma pri starših...jih pa že dolgo nisem pogledala....pa bom to en dan naredila, ko bom šla tja na kavico...hi-hi..... x:Dx ...glede mailov pa če je kaj lepo narisanega si sprintam, pa spravim....ostalo pa brišem.....

loh si pa na cd posnameš...???

...drugač pa zdaj s fantom imava tak zvezek, pa si not lepiva

pisma k sva si jih napisala, pa fotke, pa če kam greva kako malenkost....in fuuuul dobro zgleda, pa kaj lepega si napiševa, ali pa kako pesmico....čez par let ko se bo tega že mal nabral, bo pomoje fuuuul dobro to pogledat vse to....

Če hočeš biti srečen....BODI!

to ja marsa mi je še najbolj kul ko pride do ljubezni :D njena mnenja so najbolj originalna najboljše ideje :D tako je nobenga naum stran vrgu... to ostane se je zgodilo je del mene če naj živim moje življenje pošteno kot se le da ne smem zanikat kar se je zgodilo v moji preteklosti temveč to sprejeti..... go marsa :D

x:)x :palec:

Jaz tudi tako mislim. Da bi bilo neumno utapljati se zdaj v tem momentu nekaj ur dnevno v spominih in razmišljanjih zakaj, kako bi bilo če,....

Je del tvojega življenja, kakorkoli obrneš in ko bo bolečina popustila, bodo spomini zagotovo prijetni.

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

ja men je žal, da nisem nekega obdobja v svojem življenju shranila tudi v pisni obliki, sier je shranjeno v preteklosti in spomin lahko prikličem v vsakem trenutku, samo, bi bilo pa prjetno kaj vzeti v roke, sedaj ko ne boli več

• 8 months later...
<{POST_SNAPBACK}>Hej Nino  x;)x

Hihi, danes imam pa neposredno izkušnjo s tem, kar pišeš... In sicer sem zaradi čekiranja same sebe izbrskala vsa stara pisma, dnevnike, etc... , da bi vidla, kakšna sem bila par let nazaj, kaj se mi je motalo po glavi... in verjemi, tole zna bit zelo pozitivna izkušnja, če hočeš pogledat nazaj >> če vlačiš s sabo svojo zgodovino, pa čeprav čisto nezavedno, lahko greš nazaj gledat, kdaj se je kaj začelo pojavljat, oziroma v kakšni razsežnosti si določene fore imel že takrat  x8Dx Zame, ki imam glavo kot rešeto, kar se spomina tiče, je tole (dnevniki, pisma) ful uporabna zadeva  x:Dx  x:Dx  x;)x Hmmm in sem se že ulovila na par cakah  x:o)x  :vragec:

Tako da... ne vržt stran... to bi bil moj nasvet... sam zatučkaj v eno škatlo pa rukni pod pojstlo, pa zvleči spet od tam, ko te bo prijelo  x;)x za karkoli pač že  x:Dx

Sončna Vila

:palec: :2src: Soncna se strinjam s teboj.jaz mam tud take fore.brskam in zmeraj prav pride.prelistam ,preberem kaj je bilo takrat in velikokrat pomaga da ne ponavljam dolocenih navad,pa tudi lepo se mi zdi podozivet se enkrat tiste feelinge.imam vec kot 30 dnevnikov in ogromno pisem.vse je v eni skatli in ko jo odprem prav zadisi po spominih,vse zivo je noter...od dnevnikov,pisem cukrckov,strun kitare,ki mi jih je dala takratna ljubav....in se marsikej.mislim da mi ni potrebno tega metati stran,raje imam in kadar zelim odprem in pol cepim na tleh in brskam,se smejem,ker mi je fajn ......se spomniti konkretno dolocenih trenutkov,ki bi jih ,ce ne ,najbrz tudi pozabila.....

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

Meni so tudi full fajn spominki, ti ljubezesnki.

Kot pred 4 letmi (ko smo še bili otroci), je bila frenda zatreskana vame, pol pa mi je za valentinovo en love mail poslala. No tedaj še nisem bil za zveze zato sem rekel ne. In še vedno ko pogledama skupaj tisto pismo, se od srca nasmejema x:Dx :lol: joj vi bi morali to videti kake bedarije je pisala x:Dx Zdaj a se sama sebi smeji kaka koza je bila da je tisto napisala :lol: :lol: :lol:

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Joj pa jaz sem enkrat napisal pismo - po disketi :lol: jah kaj morš, sem ratal moderen :D Joj samo kako sem napisal tisto, kot da bi na nek urad pošilal :lol: :lol: :lol: :lol:

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Spravljena - joj pa kako so pocukrana :xx!: in neverjetno še zmeraj se stopim ko vržem kasetko še z bolj pocukranimi komadi not ki sem jo dobila zraven x:Ix x:Dx

Spomini so lepa stvar!

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

<{POST_SNAPBACK}>hm ja nič po tolkih letih mam več bivših kot drugih tko da :D zakaj bi delal izjemo vedno bo poseben del srca posvečen njej in naj bo kul z nekaterimi se čist fajn razumem... nobenih težkih občutkov ob tem... pisma pa hm slučajno so na disku pa to... zasedejo ne dovlj prostora da bi se mi jih splačalo brisat...

hja :D čist sem jih zbrisal enkrat hm sploh nvem kdaj :D že kar nek časa nazaj... :) joj sej pol sva se pogovarjala z njo, :) njej je tud bad k se ji je neki disk pokvaru, hja sam tist niso bla sam ljubezenska pisma, tist je blo neki več, dve osebi ki se pogovarjata o vsemmogočem na visokem nivoju, veliko telepatije, ujemanja uhja :D it most have been love.... :inocent: ampak to je čist mimo...

:P mi pa nebi blo tolk napačno če bi spet dobil kšn pismček :2src: kšn mail, e-mail sveda, :) nekak so mi ti najbol pri srcu, smsji so prekratki premal globoki, pogovori pa tko, pa nvem, sej poveš vse, ampak ni tisto, pisana beseda je tolk bol, hm ravno zarad pomanjkanja vsega ostalega ostanejo samo besede in če zna kdo lepo pisat je kar vesele brat, in če je še mal bol ljubezensko uh :D mene vem da me je zmeri odneslo... :P tko da hja morem it v zlato ribico si zaželet, da bom spet dobil keri love letter... x:Ix

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

TOLE JE PA NAJBOLJ PRISRČNA STVAR, KI SEM JO LAHKO NAŠLA V TEM TRENUTKU, RAZLOŽIM NA KONCU xsrcbumx

Če si je El Nino zaželel ljubezenskega pisma, pa naj se zgodi xwizardx

Jedini El Nino!

Močno upam, da bi vse črke sveta na papirju priplavale do Tebe kot nežno petje slavčka... Božanski.... Dih mi zastaja ob misli, da bi moje sanje prodrle v Tvojo bližino kot razburkan ocean... Ljubim najino zvestobo! PreDragi... Močno upam, da bi te vrstice krepile Tvojo ljubezen kot bežen privid... Strastno ljubim tvoj izgled!

Ljubi El Nino! Tvoj lik me nagrajuje kot na stotisoče erogenih polja... Pomilujem vse razen tebe! Tvoja govorica me vzpodbuja kot na stotisoče erogenih polja... Želim tvoje poštenje! Možatost moja! Predragoceni El Nino! Tvoja ljubezen me pomirja kot ducat trenutkov resnice. Trpim samoto! Latinski ljubimec ti lahko zavida iz vsega srca! Trpim če Te ni ob meni. Možatost moja! Zaničujem če niso v moji bližini... Božanski.... Tvoj videz me neskončno osrečuje kot ducat gejzirov upanja. Sladka omama mojih misli... Moj mož ne zasluži toliko, kot ti. Osmišljujem tvoj pogled Tvoj nasmeh me nagrajuje kot 2000 trenutkov resnice. Spoštujem tvoje poštenje! Magnifico ti lahko zavida iz vsega srca! Mogočni moj! Najdražja El Nino! Tvoj stas me bogati kot ducat Amorjevih puščic... Sovražim če nisi na dosegu mojega očesa... Herkules - je 1000 krat slabši od tebe! Obtožujem vse razen tebe! Predragocena milina moje duše!!! Preziram Tvojo odsotnost! Predragocena milina moje duše!!! Tvoj poljub me osrečuje kot 1001 hrepenečih planetov. Moja pesem... Veselko se lahko skrije pred tabo. Noro cenim tvoj pogled Tvoj lik me razburja kot na stotisoče svetlih src. Sanjam najino ljubezen! Moj prejšnji... ti lahko zavida iz vsega srca!

Naj zaključim z mislijo, da moje želje pomenijo nov začetek za Naju, - za Vedno! Gospodar El Nino! Upam, da sedaj veš, da moja upanja osmišljajo življenje... - za Vedno! Edina Jedina Ti ljubezem MOJA... Resnično - Dragi! - končno! Božanski El Nino! Upam, da sedaj veš, da moja upanja najdejo kotiček v Tvojem srcu... - končno! Najdražji...

Če si boste zaželeli poslati ljubezensko pisemce komu pa boste brez kakršnekoli ideje kaj napisat >> rešitev:

http://tomazic.info/govornik/ljubezenski.htm :wub: :wub: :wub:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

hihi... 5rca direkt v žilo tole...

Drgač pa jst tega nkol pisat znala.. tole pa tud romantične dušce bi medlele ob tem.. jst bi mogla pa na - laufat.. x:Dx :palec:

Ampak ob Jane Austin pa njenih romanih hrepenenja pa medlim.. x:Dx

Mushi

:2src:

Najlepše pismo xsrcx , v tem času moderne dobe, interneta, e-mailov, smsov... sem dobila pred dvema letoma v takem času.

Pismo se me je dotaknilo, seglo do srca.

V njem je veliko ljubezni in miline, nežnosti...

Zdelo se mi je, ko sem ga dobila, da sanjam, saj je bilo napisano na roko, z lepo pisavo, izbranimi besedami ... :2src: ... Mislila sem, kdo pa še sploh piše pisma na roko, kdo si vzame toliko časa, da gre po pismo, v miru napiše, kajti verjamite mi, da pismo napisano na rač. nima pol toliko čara in tudi ne resnične vsebine, kot pa z roko napisano pismo.

In to pismo je ta meni draga oseba najprej napisala, pismo se enkrat , dvakrat prebrala, zamišljam si ..pismo zložila, vstavila v kuverto, jo zalimala, odnesla na pišto, vidim, kako je stala pred okencem...kupila znamko.. jo obliznila stisnila na kuverto.. in z lepimi mislimi odposlala... :2src:

Ja vsekakor je to moje najlepše pismo, omiljeno branje...... :2src:

Želim vam, da v vašem življenju dobite takšno pismo... če pa želite koga razveseliti ... napišite mu/ji vi prvi, zakaj bi čakali... življenje je tako kratko... :2src:

http://www.kupid.com/pics/she.jpg

Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi.

Hmmmmmm........ delikatna zadeva......... :inocent:

Meni bi bilo težko vse stran vržt... pri meni je odvisno kako se stvari končajo...... Če se konča grdo zaradi druge strani, pol vse jezna v smeti vržem in mi ni prav nič žal... Po drugi strani mam pa doma naprimer še vedno ene listke od cestnine, ki sem jih zbirala, ko sem se vozila k dragemu.... awfull..... tako da, včasih zadeve pustim še naprej ob sebi in nič ne mečem stran... Sam kaj ko so potem lahko le boleči spomini... Saj pravim, odvisno kako se je veza zaključila......... Pa slike.... :sori: Pol jih pa samo gledam in jokam....... xrolleyesx

Je pa zanimivo čez par let gledat nazaj te stvari in videti kako "neumen" si bil.... xDDx x:px x:Ix :2src:

Scio mi nihil scire

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...