Skoči na vsebino

Ljubezenska pisma

El Nino

Recommended Posts

• Komentarji 93
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>Joj samo kako sem napisal tisto, kot da bi na nek urad pošilal :lol: :lol: :lol: :lol:
x:Dx xcivx xcivx xDDx

<{POST_SNAPBACK}>hmmmm ljubezenska pisma?? jaz jih pa sploh nimam  xrolleyesx  pač nikoli nisem ljubezni izkazoval v besedah ampak vedno z dejanji..  xsrcx
:palec: x8Dx x;)x

<{POST_SNAPBACK}>hihi... 5rca direkt v žilo tole...

Drgač pa jst tega nkol pisat znala.. tole pa tud romantične dušce bi medlele ob tem.. jst bi mogla pa na - laufat.. x:Dx  :palec:

Ampak ob Jane Austin pa njenih romanih hrepenenja pa medlim..  x:Dx

heh, mushi a daj ga srackat, tega si pa ne bi mislila, pol mors pa nujno V vrtincu prebrat!

(margaret Mitchell je avtorica)...

A o osnovnosolskih pisemcih se zgovarjate? xDDx x:px

xcivx xcivx xcivx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Sem že pred par leti na željo mojga takratnega tipa zmetala vstran vsa pisma in skoraj vse spomine, ki sem jih imela na bivše...Njemu je bilo potem ful žal, da je to takrat od mene "zahteval" (ni ravno zahteval, pač želel si je, ker ni mogel razumet, zakaj bi še hotela jaz te zadeve imet shranjene)...ampak meni pa sploh ni.

Sej včasih bi še kakšno pisemce prebrala in se verjetno nasmejala zraven, ni pa mi posebno žal zanje... Sem pa vedno tolk smešna, da v vsakem pismu takoj opazim vsako slovnično napako, ki me pol kr nekako moti in je ne morem odmislit... Eh, kolk sem smotana včasih... x:Ix x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>Joj Nino, pol pa so te res babe mele tko rade? x:Dx

ne ne sa, ena me je mela res rada tolk da mi je napisala ful lepo pismo... hja čak mrbit pa ga mam celo shranjenga :D

hja bil je sms... bil je kratek ampak bil je "the one" nimam več je šou :D hjaja

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

• 3 months later...
x:Ox kako prijetno presenečenje me je pričakalo danes v nabiralniku ob časopisu, kuverta z mojim imenom, nenavadne barve, zalepljeno s srčkom, v njem čudavit papir, popisan z najlepšo pisavo, :D uhja najboljši ljubezenski pismček kar sem jih dobil :D wuuuhuuu ;)
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

he js mam vse spravljene....še tiste tapre osnovnošolske x:Dx in tud ne štekam zakaj to stran metat.......zdej dva se mata rada, sta skupi, bla bla bla......pol greta pa narazn, se pa vse lepo pozab, sam neke zamere ostanejo.....kaj majo pisma tu zraven....če bi pa recimo skup ostala bi pa valda blo drgač.....zakaj noben ne pomeče stran pisem dokler je še v zvezi? si kao razočaran k te je kreten pustu, pol se je pa treba nad pismi izživljat :8): zakaj? da sami sebe prepričamo kok nam ni nč več do te osebe in do stvari k nas spominjajo nanjo?

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

js pa ne štekam , zakaj šparat, razen če ni kej res uporabnega not. Vse tiste fraze in oguljene neumnosti pa res lahko grejo v koš, če si dva nimata več kej dat. Sej jih hraniš, dokler traja, sam pol......kaj nej z njimi?

Pa se jih nebi znebu iz sovraštva ali pa razočaranja, če bi blo konec, ampak enostavno zato, ker nimam z njimi kej počet - greš naprej, pa je......

Bi me sam zanimalo zvedet kok je razlike med recimo par desetimi pismi različnih oseb - po moje so take osebe , ki jih pišejo, podobne po karakterju, vsaj v tem pogledu. Sam jih ne pišem - čeprav to ne pomeni da sovražim ljudi - nee. Samo pač nisem tip človeka ki bi se mu to zdelo vredno časa in energije...mam druge načine, da nekomu pokažem kar mislim in čutim.... x:Dx x:Dx x;)x

xsmx xsmx xsmx xsmx

cosmic dancer

čist res, pa to je bilo pred dvema letoma :D hehehe, joooj samo bom pa zdaj skup a veš ;) xsuperx

<{POST_SNAPBACK}>Jst mam več al manj shranjeno, ker so ena res tko nedolžno napisana...pa za spomin...sej tud, če si jezen in bi vse stran zabrisal, te s časom mine in pol je fajn prebrat.  x;)x

a ne de, potem pa se spominjaš o tem kako je včasih bilo, ko si bil še smrkavc x:Dx x;)x x:Xx

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

btw, peka na CD ne pomaga, ker čez 10 let ne bo več računalnika, ki bi to lahko še bral...koliko ti pomagajo sedaj 5.25 palčne (velike)diskete, na katere smo shranjevali 10 let nazaj?

tako, za stara leta spomini na elektr. medijih ne koristijo...

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Jaz hranim stara ljubezenska pisma moje prve še srednješolske ljubavi, s katerim sva bila skupaj 7 let. Ko je bil v JLA , pred 15 leti, sem dobila 281 pisem, ki so že na pogled prava umetnina, lepopis in stilistično zelo dobra, dolga tudi po tri strani. čeprav danes nisva več skupaj in je on že poročen, še oba hraniva pisma od takrat. Mi je zaupal lani. Lepo imam spravljena v škatli od čevljev na podstrehi.

Jst imam tud še shranjenih nekaj ljubezenskih pisem, nekaj pa sem jih pometala stran, mi je malo žal... Nekatera so šla stran čisto po pomoti... Na nekatere pa sem bila jezna in sem jih sama pometala stran z užitkom pa še zmečkala :vragec: x:Dx Že dolgo pa nisem napisala takega pravega ljubezenskega pisma, da bi ga prav poslala po pošti pa to.... Pa dobila tudi že dolgo nisem nobenega prav po pošti... Bolj v obliki e-mailov x:)x So pa lepi spomini na ta pisma... xsrcx
Live and let live! Life is beautiful!!!!

<{POST_SNAPBACK}>Jst mam več al manj shranjeno, ker so ena res tko nedolžno napisana...pa za spomin...sej tud, če si jezen in bi vse stran zabrisal, te s časom mine in pol je fajn prebrat.  x;)x

Se popolnoma strinjam.

Ceprav, jaz jih zaenkrat se nimam namena brat, me pa veseli, da nisem v jezi vseh stran pometala x;)x

Aja moj ex je 4 leta prepisoval in shranjeval vse SMS-je, ki sem mu jih kdaj poslala in tiste, ki je on meni nazaj na racunalnik in zapekel na CD. V 4.letih se je nabral velikooo tega, sej smo otroci tehnologije x:Dx x:Dx x;)x Da se mu je dal :eek: Me zanima, ce se ma...no saj brat vseh tistih osladnih, se mi tudi ne bi dalo x:)x xrolleyesx

emailov pa nimam vec....ali pac? ene mam specene od enga na cd...no ja, ne spomnem se x:o)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

<{POST_SNAPBACK}>kok se mi zdi brez filinga tale moderna tehnologija. To sploh ni gušt, če nimaš lepo na papirju napisano in v kuvertah shranjeno...

Ja res, tista v kuvetrah in na papirju so res ta prava... teli smsi pa to... jst večinoma po pomoti vse zbrišem... x8Dx x:)x

Live and let live! Life is beautiful!!!!

<{POST_SNAPBACK}>kok se mi zdi brez filinga tale moderna tehnologija. To sploh ni gušt, če nimaš lepo na papirju napisano in v kuvertah shranjeno...

itaq, računalnik se ti lahko sam tak sesuje, škatla pa bolj težko ;)

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...