El Nino 26. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 26. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>TOLE JE PA NAJBOLJ PRISRČNA STVAR, KI SEM JO LAHKO NAŠLA V TEM TRENUTKU, RAZLOŽIM NA KONCU Če si je El Nino zaželel ljubezenskega pisma, pa naj se zgodi Huala Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 26. februar 2005 Prijavi Deli 26. februar 2005 Joj Nino, pol pa so te res babe mele tko rade? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. februar 2005 Prijavi Deli 26. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Joj samo kako sem napisal tisto, kot da bi na nek urad pošilal :lol: :lol: <{POST_SNAPBACK}>hmmmm ljubezenska pisma?? jaz jih pa sploh nimam pač nikoli nisem ljubezni izkazoval v besedah ampak vedno z dejanji.. <{POST_SNAPBACK}>hihi... 5rca direkt v žilo tole...Drgač pa jst tega nkol pisat znala.. tole pa tud romantične dušce bi medlele ob tem.. jst bi mogla pa na - laufat.. Ampak ob Jane Austin pa njenih romanih hrepenenja pa medlim.. heh, mushi a daj ga srackat, tega si pa ne bi mislila, pol mors pa nujno V vrtincu prebrat!(margaret Mitchell je avtorica)... A o osnovnosolskih pisemcih se zgovarjate? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pač ena 26. februar 2005 Prijavi Deli 26. februar 2005 Sem že pred par leti na željo mojga takratnega tipa zmetala vstran vsa pisma in skoraj vse spomine, ki sem jih imela na bivše...Njemu je bilo potem ful žal, da je to takrat od mene "zahteval" (ni ravno zahteval, pač želel si je, ker ni mogel razumet, zakaj bi še hotela jaz te zadeve imet shranjene)...ampak meni pa sploh ni. Sej včasih bi še kakšno pisemce prebrala in se verjetno nasmejala zraven, ni pa mi posebno žal zanje... Sem pa vedno tolk smešna, da v vsakem pismu takoj opazim vsako slovnično napako, ki me pol kr nekako moti in je ne morem odmislit... Eh, kolk sem smotana včasih... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 26. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Joj Nino, pol pa so te res babe mele tko rade? ne ne sa, ena me je mela res rada tolk da mi je napisala ful lepo pismo... hja čak mrbit pa ga mam celo shranjenga hja bil je sms... bil je kratek ampak bil je "the one" nimam več je šou hjaja Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 4. marec 2005 uhja... dobil spet mail... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 24. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 24. junij 2005 kako prijetno presenečenje me je pričakalo danes v nabiralniku ob časopisu, kuverta z mojim imenom, nenavadne barve, zalepljeno s srčkom, v njem čudavit papir, popisan z najlepšo pisavo, uhja najboljši ljubezenski pismček kar sem jih dobil wuuuhuuu Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 he js mam vse spravljene....še tiste tapre osnovnošolske in tud ne štekam zakaj to stran metat.......zdej dva se mata rada, sta skupi, bla bla bla......pol greta pa narazn, se pa vse lepo pozab, sam neke zamere ostanejo.....kaj majo pisma tu zraven....če bi pa recimo skup ostala bi pa valda blo drgač.....zakaj noben ne pomeče stran pisem dokler je še v zvezi? si kao razočaran k te je kreten pustu, pol se je pa treba nad pismi izživljat zakaj? da sami sebe prepričamo kok nam ni nč več do te osebe in do stvari k nas spominjajo nanjo? Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 js pa ne štekam , zakaj šparat, razen če ni kej res uporabnega not. Vse tiste fraze in oguljene neumnosti pa res lahko grejo v koš, če si dva nimata več kej dat. Sej jih hraniš, dokler traja, sam pol......kaj nej z njimi? Pa se jih nebi znebu iz sovraštva ali pa razočaranja, če bi blo konec, ampak enostavno zato, ker nimam z njimi kej počet - greš naprej, pa je...... Bi me sam zanimalo zvedet kok je razlike med recimo par desetimi pismi različnih oseb - po moje so take osebe , ki jih pišejo, podobne po karakterju, vsaj v tem pogledu. Sam jih ne pišem - čeprav to ne pomeni da sovražim ljudi - nee. Samo pač nisem tip človeka ki bi se mu to zdelo vredno časa in energije...mam druge načine, da nekomu pokažem kar mislim in čutim.... xsmx xsmx Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 Jst mam več al manj shranjeno, ker so ena res tko nedolžno napisana...pa za spomin...sej tud, če si jezen in bi vse stran zabrisal, te s časom mine in pol je fajn prebrat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> čist res, pa to je bilo pred dvema letoma hehehe, joooj samo bom pa zdaj skup a veš <{POST_SNAPBACK}>Jst mam več al manj shranjeno, ker so ena res tko nedolžno napisana...pa za spomin...sej tud, če si jezen in bi vse stran zabrisal, te s časom mine in pol je fajn prebrat. a ne de, potem pa se spominjaš o tem kako je včasih bilo, ko si bil še smrkavc Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 btw, peka na CD ne pomaga, ker čez 10 let ne bo več računalnika, ki bi to lahko še bral...koliko ti pomagajo sedaj 5.25 palčne (velike)diskete, na katere smo shranjevali 10 let nazaj?tako, za stara leta spomini na elektr. medijih ne koristijo... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 Jaz hranim stara ljubezenska pisma moje prve še srednješolske ljubavi, s katerim sva bila skupaj 7 let. Ko je bil v JLA , pred 15 leti, sem dobila 281 pisem, ki so že na pogled prava umetnina, lepopis in stilistično zelo dobra, dolga tudi po tri strani. čeprav danes nisva več skupaj in je on že poročen, še oba hraniva pisma od takrat. Mi je zaupal lani. Lepo imam spravljena v škatli od čevljev na podstrehi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 Jst imam tud še shranjenih nekaj ljubezenskih pisem, nekaj pa sem jih pometala stran, mi je malo žal... Nekatera so šla stran čisto po pomoti... Na nekatere pa sem bila jezna in sem jih sama pometala stran z užitkom pa še zmečkala Že dolgo pa nisem napisala takega pravega ljubezenskega pisma, da bi ga prav poslala po pošti pa to.... Pa dobila tudi že dolgo nisem nobenega prav po pošti... Bolj v obliki e-mailov So pa lepi spomini na ta pisma... Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 EETAQ.... danes mamo mail - hitrej je, cenej, pa še velika prednost je za tiste k jim je lepo pisanje na roko nedosegljiv cilj... xsmx xsmx Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jst mam več al manj shranjeno, ker so ena res tko nedolžno napisana...pa za spomin...sej tud, če si jezen in bi vse stran zabrisal, te s časom mine in pol je fajn prebrat. Se popolnoma strinjam. Ceprav, jaz jih zaenkrat se nimam namena brat, me pa veseli, da nisem v jezi vseh stran pometala Aja moj ex je 4 leta prepisoval in shranjeval vse SMS-je, ki sem mu jih kdaj poslala in tiste, ki je on meni nazaj na racunalnik in zapekel na CD. V 4.letih se je nabral velikooo tega, sej smo otroci tehnologije Da se mu je dal Me zanima, ce se ma...no saj brat vseh tistih osladnih, se mi tudi ne bi dalo emailov pa nimam vec....ali pac? ene mam specene od enga na cd...no ja, ne spomnem se Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 kok se mi zdi brez filinga tale moderna tehnologija. To sploh ni gušt, če nimaš lepo na papirju napisano in v kuvertah shranjeno... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 28. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> spravi na varno mesto, v dneh ko ti bo sneg pobelil lase, te bodo tile pildki dobro greli bodo bodo sej mam dobro peč Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>bodo bodo sej mam dobro peč Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 ljubezenska pisma so romantična,so balzam za dušo..... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 pa dobra kurjava.... Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 Sm use poskeneru pa dal na cd-je,je blo tega too much! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>kok se mi zdi brez filinga tale moderna tehnologija. To sploh ni gušt, če nimaš lepo na papirju napisano in v kuvertah shranjeno... Ja res, tista v kuvetrah in na papirju so res ta prava... teli smsi pa to... jst večinoma po pomoti vse zbrišem... Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>kok se mi zdi brez filinga tale moderna tehnologija. To sploh ni gušt, če nimaš lepo na papirju napisano in v kuvertah shranjeno...itaq, računalnik se ti lahko sam tak sesuje, škatla pa bolj težko Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 pa tud star papir je lažje reciklirat kot plošče z vezji...... Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.