matjazz 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 Potem bi lahk tud Lunin forum obstajal na papirjih. Če bi se kaj novega objvalo, bi se to vsem poslalo. Praktično ??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 res izredno praktično. Pol bi loh meli Lunin forum že stari kitajci in egipčani. Zelo ažurno bi bilo, hitro in enostavno, pa tudi poceni. Pošta bi pa služila na veliko.... Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 spet te je obsedel... kamikaze... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Potem bi lahk tud Lunin forum obstajal na papirjih. Če bi se kaj novega objvalo, bi se to vsem poslalo. Praktično ??? Ves forum sprintas pa mas vse na papirju Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hm mam približno 150 e-mailov in ne vem kaj bi z njimi razmerja je konec lepe stvari so padle v lonec ostanejo še dejstva... zgodovina... pa me mal zanima kaj pa vi naredite z ostanki ...? naredimo prostor! za nove moznosti... vedn obstajajo! ostanki so pa itk v tebi kot spomini, izkusnje (ceprav je vcasih tezko) Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 1. julij 2005 hihi no par sem jih le varno obdrzal tko za dusco... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 ljubezenska pisma so za ljudi, ki si ne upajo izpovedati ali izliti čustva v obraz! slednje je lepše! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. julij 2005 Prijavi Deli 2. julij 2005 ampak beseda na papirju ima svojo težo... precej lažje je reči nekaj in tistega ne misliti resno, kot napisati to. Se spomnim enega pisma, katerega sem napisala sama. Domišljija je delala sto na uro in verjemi, da je takšne stvari veliko bolje brati kot pa poslušati če prav pomislim, nimam niti enega pisma več spravljenega, sicer jih pa niti nisem veliko dobila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 2. julij 2005 Prijavi Deli 2. julij 2005 js pa to vse pridno spravlam,da lahko vsake tok časa pogledam pa se režim kakšna butara pubertetniška sm bla Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 Jaz sem se pred nekaj dnevi znebila vseh ljubezenskih pisem. Dokler si v fazi prebolevanja je malo težko, potem, ko je pa vse za tabo ti praktično nimajo kam bit. Razen, če hočeš obdržati nek spomin na bivšo ljubezen. Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 OK, to je edina tema o pismih na forumu, ki obstaja. ampak mene zdaj ne zanimajo ljubezenska pisma, pač pa komuniciranje preko pisem nasploh. pogrešam pisanje pisem. včeraj ponoči me je nekaj pičilo in sem šla pisat najprej enemu prijatelju in nato še danes dopoldne bivši razredničarki in ji pravim, kako komuniciramo samo še preko mejlov, SMS-ev, OS-ev ... in sem že pozabila, kako je to, napisati pismo na roko. tako da sem popisala vsega skupaj 8 strani. prav izlila sem dušo - dbest filing - pisma - kul, morda bom v bližnji prihodnosti napisala še kakšno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 Mene pa zanimajo ljubezenska pisma, ker sem se danes zavedala da nimam niti ene stvari, ki bi si jo lahko tko... zaspominčkala kaka besedica, kaka slikca, kaka majhna stvar... kaj takega kar potegneš iz naftalina čez nekaj let in ti rata toplo pri srčku ...se mi zdi da bi morala imeti vsaka zveza vsaj eno pisemce, ki ga hraniš do konca življenja, en spomin na to, kako se je nekdo izražal do tebe v času ko sta si najbolj pomenila.Mnja... some other time, some other place, some other me. Pravzaprav na nek način sovražim, da sem otrok modernega sveta, tehnologije, digitalnih fotoaparatov, printerjev, mailov - saj je vse to že davno izginilo Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 jaz ljubezenska pisam, ko je enkrat konec, skurim ali vržem stran. ker se nočem spominjati fantov, s katerimi sem bila, saj verjamem, da razni predmeti, ki si jih dobil v dar, nosijo v sebi karmo in slabo energijo - jaz pa ko končam s fantom, je konec in nočem imeti več nobenih "suvenirjev". sama pa zelo rada pišem zaljubljena pisemca in jih naparfumam. včasih so še zažigali robove - kdo še sploh to počne danes? kam gre ta svet. ma nekaj me daje nostalgija, melanholija, romantično razpoloženje in kar je še podobnega te dni. morda pa napišem kakšen ljubezenski verz. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 Ste me spomnili, da nekje še hranim pisma od bivše deklice. Sva si pisala pisma v Tolkienovi pisavi tengwar. Zdaj jih sploh prebat ne znam več. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 jaz si pa tega ne šparam (samo do konca zveze) ... mi je boljše šparat kakšne karte od kino predstav, na katere sva šla, pa račune od fajnih kosil ali večerij, vstopnice od koncertov, kakšno fotko dejansko izdelat, ne samo na comp prenest, pa rožice posušit, ki jih po dveh letih še zmeraj dobim, kakor hitro prejšnje dam iz vaze, ... sem ob posebni priložnosti to v eno cute knjižico prilepila in mu podarila. je bil ful vesel. v bistvu je izgledalo kot nekakšen dnevnik, ampak brez besed ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 Ste me spomnili, da nekje še hranim pisma od bivše deklice. Sva si pisala pisma v Tolkienovi pisavi tengwar. Zdaj jih sploh prebat ne znam več. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natalie 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 Ej zakaj pa ne napisete kaksno ljubezensko pismo kr tuki? Citiraj velike sanje malega vesolcka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Ej zakaj pa ne napisete kaksno ljubezensko pismo kr tuki? Da bi se mal naslajal, ha... tisto ne moreš trezen brat Stara ljubezenska pisma lahko podarite muzeju stare ljubezenske navlake, ki ga vodita dva Zagrebčana Tisto bi pa šel pogledat Človek in njegov križ Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.