ananta 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 Saj ste zhe slishali za 8/6/2004 Venera pa Sunce in to? Eko imamo nashe lastne animacije, pa so velik boljshe od takih kakshne najdete po webu;) Skratka: http://ghettobox.dhs.org/pucklist/IAU/VenuSun/ Animacije so okoli 111 Kb http://ghettobox.dhs.org/pucklist/IAU/Venu...un/6-6-2012.GIF 2012 je mayansko leto konca sveta. Kaj pa Venera v Scutum? Venera je lahko v Hydra (2007), Orion (2004), ... in Scutum: To : puck@ghettobox.dhs.orgCc :Attchmnt:Subject : Venus in Scutum----- Message Text ----- http://ghettobox.dhs.org/pucklist/extra/sc...utum/SCUTUM.TXT http://ghettobox.dhs.org/pucklist/extra/sc...enus.in.scutum/ ________ SMS + 385 91 108 108 4 O5 booking, info. EXTRAzodiacal Astrology ananta@spunge.org http://ghettobox.dhs.org/pucklist © 2004 Klaudio Zic, All Rights Reserved. News and your posts: news://aurora.lightlink.com/alt.clearing.O5 Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 Kul, thanx, Claudio! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 kaj pa kakšna astro razlaga dogodka Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 Venerin mrk, dobro si prikazal ananta, super. Retrogradna Venera, ki je zelo redko retro in njen mrk nista ugodna za začetke v ljubezenskih zadevah, poroko, veliko bolj za npr. zbiratelje starin, starih umetniških del, za srečanje s staro ljubeznijo...Stanka Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 Ja, zelo dobro si povedala, Stanka. Ja, Amis, to je takorekoc 'venerin mrk'...Poglej si pri mrkih na LN, kaj to pomeni, kako so postavljeni polozaji, no v tem primeru pa bo Luno 'zamenjala' Venera. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 Ja, tole na tole sem opozorila že nekaj nazaj v temi 'kako čutimo tranzite' ... od 8 - do 10 6. 2004 (ko je vmes tisti famozni datum 6/6/6 o katerem vse živo napovedujejo) Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 kaj še? se je treba preventivno umaknt, nobenga videt Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 ja, vsekakor bolje kot pogrevanje starih štorij torej lahko izvedemo še eno resetiranje....sam vidiš marsa, glih ugotavljam da sem res cepec...računalnik doma se mi stalno nekaj obeša in ga morm durh marš resetirat...u bistvu pa je bil tok prjazn, da mi je sporočal, kaj moram počet ...hvala ti računalnik ...pa naj še kdo reče, da silicij ni pameten Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Retro je bila v času mojega rojstva Pa nič kaj ni narobe z mano Me zanima, kako bo tole vidno..bo sploh kaj vidno?? Meni je venera - tako mimogrede..čudovita. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ananta 27. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 27. maj 2004 (popravljeno) Pomagaj! Jaz pa ljubezenske iskushnje zhe imam pod neverjetno in multikatastrofalno ne vem s kom ( razen nemogochom ) bi se porochil. http://ghettobox.dhs.org/pucklist/reports /NATAL.GIF Retro je bolj mochna. Ko gre retro tudi vpade v Sextans, Hydra, Scutum, itn... /* pravzaprav lahko najprej shtudirate "out of bounds" planete */ /* extremne deklinecije torej, zelo pogosto */ /* koko bi prevedli out of bounds? oob */ groups.google.com najde tega (upam) nekaj o tem je bilo na mountainastrologer (forum zaprt zaradi mene> retro planete so seveda mochnejshe in prav zaokrozhijo podrochje dajo povdarek madona jaz pa vse ex ljubezni zbiram nova mi pa ne gre kar tezhim;( hmmm seveda se gre za letnik 1980 - 1966 Dve coparke so padle v trans, ena irska mi je exorcizirala demona, vse shlogarke so me hotele v postljo, .. kaj bom z 8/6/2004? A mi kdo lahko shloga? Mislem vdezhuje? Placham v naturi, hororskopu, karkoli... Longitude so od spodaj (za Venero). Nekaj demonski vpliv. Sonce in Venera imajo tudi lahko Lucifer efekt ::||:| kot artistichki |:|::| odvisno che je Venera naprej ali pa nazaj od Sonca (Lucifer ali pa Hesperus). Nisam nobenega astroloshkega komentarja dodal. Kaj pa vi pravite? (:Konchno grem v Ljubljano... Popravljeno 27. maj 2004 -> ananta Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Ja, jaz ti bom, sem ti se 'dolzna', nisem pozabila, da si me prosil po sms-u.Ko prides v LJ (ko ravno pravis), se dobiva in bova to 'izvedla'. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Očitno se ananta pač družiš z nepravimi ženskami - šlogarce te v posteljo hočejo spraviti, astrologinje zlorabiti , očitno si pač med tistimi, ki se ne bo poročil - sva menda že dva Sem že tam nekje Če torej še močneje poudarja področje -hišo v kateri je - je to 12. hiša in s tem šmorn.Ma eh....ja vem, kaj bi sicer lahko bilo narobe z mano - pa skoraj ni za javnost :xx!: Neke slabe napovedi ti tole?? Kakšen Lucifer in ne vem kaj še?? Plača v naturi Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Nekaj o tranzitu Venere Shala's take Venera med Soncem in Zemljo Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Jo, super, thanx, Mateja! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 Sem dodala oba linka (tako na tole temo kot tudi na slovensko stran) na junijsko. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 o, fajn Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Claudio - pozabila sem te vprasat, sem tamle videla - 'forum zaprt zaradi mene' - zakaj to? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Pomagaj! Jaz pa ljubezenske iskushnje zhe imam pod neverjetno in multikatastrofalnone vem s kom ( razen nemogochom ) bi se porochil. http://ghettobox.dhs.org/pucklist/reports /NATAL.GIF madona jaz pa vse ex ljubezni zbiram nova mi pa ne gre kar tezhim;( seveda se gre za letnik 1980 - 1966 Dve coparke so padle v trans, ena irska mi je exorcizirala demona, vse shlogarke so me hotele v postljo, .. kaj bom z 8/6/2004? A mi kdo lahko shloga? Mislem vdezhuje? Placham v naturi, hororskopu, karkoli... (:Konchno grem v Ljubljano...Ej Marsa, daj mu ti kaj povej, Claudio si se mi kar zasmilil, da maš neki ljubavni cirkus... Ja in upam, da bi se kdaj spoznali, lahko bi kaj organiziral predavanja o "tvoji" astrologiji Stanka Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Ja, Stanka, saj mu bom, saj se morava itak videti. Tole pa tudi ni slaba ideja, od Intruderja morda vec lahko dobis 'direkt', v zivo (da ne bo pomote, je ravno tako odstekan , a ima tudi mimiko, ono tretje, pa se mi zdi, da mu je morda lazje slediti)... Pa se fino bi bilo, da bi vse skupaj nekoliko artikulirali... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 ej a je ananta objavil kje svojo karto, če se prav spomnim, sem enx brskala po njegovih linkih in jo našla, a mu Pluton kaj po Strelcu preobrazbe dela in mu kaj "muti"... Ja, rada bi ga spoznala in v bistvu paše njegova "natanchna" astrologija nekak k Devici...In čimveč lepih stvari mu najdi in povej in nariši in zapoj in... Stankaaaa Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Vsec ti bo, je zelo zivahen in duhovit, ne tako odbit, da ne bi bilo cisto nic jasno, ima tudi smisel za humor na svoj racun in vse in ogromno si zapomni, to ima enih podatkov v glavi!!! Da ti prisepnem - Luno ima v Ribah (sicer je strelec) - samo on se ne deklarira tako, najbrz ima kaj v kaksnem ceresu ali orionu, sicer pa se 24 stopinj minusa za razliko ipd. in vse zivo... Mislim, da je postnil Chart, vendar je morda bilo na starem forumu, kar pomeni, da ni preneslo tega v tej obliki, tako da najbrz vec ne dela...Pobaraj ga (no, saj si v bistvu ga), naj to stori ponovno. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 a Luna v Ribah ej prej bi rekla, da mora bit nekaj Vodnarja kje... sem si najbolj Strelca zapomnilaevo tu ga opravljama pred njegovimi očmi, kak fino Men je že od začetka všeč, samo da bi bil bolj razumljiv vse o teh malih krompirchkih o katerih se razpisuje... Sem bla vedno ZA "odštekance", posebneže, dolgolasce, take, ki jih noben ne razume... Stanka Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Ja, Vodnar - ker je tako odstekan - a vsi tile podatki, njegova gibljivost, drive... zelo ribji - nestalen, pa ce se na glavo postavi... Vodnar, sco so stalni, jaz te energije ne dozivljam pri njem... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Ni "stalna" trmasta odštekanost, ki hoče vsemu kljubovati (Rebel without a cause=James Dean=Vodnar) ampak taka izgubljena odštekanost, na ta način mi je jasno, aha, pisane vodne globine in daljave... da bi ga le malo bolj k nam na frekvenco dobili in bi energija laže "stekla" čeprav na glavo obrnjena Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.