Marsa 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Ni "stalna" trmasta odštekanost, ki hoče vsemu kljubovati (Rebel without a cause=James Dean=Vodnar) ampak taka izgubljena odštekanost, na ta način mi je jasno, aha, pisane vodne globine in daljave... da bi ga le malo bolj k nam na frekvenco dobili in bi energija laže "stekla" čeprav na glavo obrnjena Heh, Stanka, saj res, da ne govorim o tem, kako oz. prek koga ali cesa sem ga spoznala! Sploh ne v zvezi z astrologijo! Pac pa je bil kitarist, dbest frend od mojega dobrega frenda tedaj (tudi kitarista), zivecega v LJ, a sicer z njegovega konca, sta ful skupaj skoz dala - no, in tako sva se spoznala..Samo (ta frend) je rekel - moras Claudia spoznat, tak je kot ti, se bolj odstekan, pa astro in vse tole...In potem ga spoznam, i ching, trigrami, 28. stopinja rib in 17. sco, ma ni bilo nicesar, da ne bi obdelala v tistem kratkem casu... Pa umetniski je, shizi na Benetke in to...ma, kul je Claudio... Opravljava? njegov problem, kaj se pa nastavlja... "Da bi ga le malo k nam na frekvenco dobili..." (saj malo smo ga ze... ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 kar nekaj že iz zgodovine je to, a? se že dalj cajta poznata...ampak kaj v Benetkah vidi? imam raje kaj bolj neobljudenega... Kaj vsaj to prav razumem, da Claudio ne gleda 12 znamenj temveč 28:The 28 Constellations of the True ZodiacAquarius, Aries, Auriga, Bootes, Cancer, Canis Minor, Capricornus, Cetus, Coma Berenices, Corvus, Crater, Eridanus, Gemini, Hydra, Leo, Leo Minor, Libra, Ophiucus, Orion, Pegasus, Pisces, Sagittarius, Scorpius, Scutum, Serpens, Sextans, Taurus, Virgo "Heavens change in time..." in še vse kar se sproti spreminja astronomsko spremljain potem še vse fiksne zvezde in planetke kot je Quouar, Sedna Že tako je ogromno vsega, če se lotiš analize in samo če gledaš:natal+tranzite+progresije moraš presneto dobro pogledati, da ne izključiš kaj bistvenega, kaj šele, če dodaš še direkcije, terciarne pr. in fiksne zvezde, tega je toliko, da lahko rečem, da je astrologija kot eno široko znanje, kot sod brez dna in če hočeš biti resnično dober, mislim, da je treba astrologiji posvetiti večino svojih misli in to že zgodaj v življenju. Pravzaprav posvetiti svoje življenje astrologiji. Me zanima njegova analiza natalne karte, še posebno to, kam bi "padel" Merkur in kake srečne zvezdice, ampak bi rada videla primer, če bi sploh se znašla in razumela... Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Claudio je itaq ...samo kot pravi stankaa...včasih je preprosto preveč...in ne poštekam.. Sem šla mal tale mrk prečekirat..in ...men se bo dogajal na moji natal Veneri...orbis 3 st....v osmi hiši......verjetno ima to še poseben pomen... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 a ima kdo kakšen predlog, kako si lahko pogledam, kje se meni dogaja tale venerin dogodek thx Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Pošlji na OS podatke..pa ti pogledam.. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Claudio je itaq ...samo kot pravi stankaa...včasih je preprosto preveč...in ne poštekam.. Sem šla mal tale mrk prečekirat..in ...men se bo dogajal na moji natal Veneri...orbis 3 st....v osmi hiši......verjetno ima to še poseben pomen... AstraOd zaljubljenosti te bo čist vrglo... ali pa od razočaranja Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 če lahko izbiram..bi izbrala prvo... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 če lahko izbiram..bi izbrala prvo... AstraPri tvoji trenutni konstelaciji ne bo kaj dosti izbirati... bo pa potem boljše, ko bo mimo.. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Kako ne morem izbirati...če si pa sama napisala...ALI.. ...ali :xx!: ker pa je vmešan še Pluton...v opoziciji...bo še bolj veselo.. ...ali pa ...usodno morda... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Kako ne morem izbirati...če si pa sama napisala...ALI.. ...ali :xx!: ker pa je vmešan še Pluton...v opoziciji...bo še bolj veselo.. ...ali pa ...usodno morda... AstraUsodno, bi rekla Drž se, Astra! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 astra je bila tako prijazna, da mi je pogledala, kje se v moji karti dogaja ta mrk.............v 10 hiši ter v 4stopinjskem kvadratu s plutonom v 1 hiši.............mene pa zanima, kaj to pomeni in na katera področja bo vplivalo in na kakšen način...ne glede na vse bom izvedla resetiranje na mrk thx Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ananta 4. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 4. junij 2004 (popravljeno) Poleg tega Pluton je v nekaj kot opoziciji ob tem cajtu: http://www.escribe.com/theory/puck/m5488.html Torej nekaj kot opozicija bi se temu reklo. Kaj je tranzit?: http://www.enchantedlearning.com/subjects/...s/transit.shtml Kaj naredite za ljubezen? Instalirate PCS, seveda;) http://www.escribe.com/theory/puck/m5487.html Popravljeno 4. junij 2004 -> ananta Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 še o Veneri Venus Convergence Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 http://www.tranzit-venere.org/index.php?op...task=view&id=21 Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 http://www.fiz.uni-lj.si/astro/comets/imag...ges/vt2004.html tu lahko danes spremljate VENERIN MRK Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 Hvala Stankaaa, bolje takole ja, ker jaz nimam očal pri sebi, upam, da ne kakšen heroj šel z daljnogledom gledati v sonce brez zaščite :o|o: ....lep dan vsem, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 kaj mam sam jaz tako "srečo", da se mi ne odpre :o|o: ...pa tako sem se veselila Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 Thanx Stanka! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 jupi , uspelo je ............hvala stanka Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 Koliko so ti proporci blizu pravim dimenzijam Sonca in Venere. Mislim na premere? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 Venera je 1/30 premera Sonca. Venera=58 ločnih sekund, Sonce=31,5 ločnih minut Venerine mene:http://www.kvarkadabra.net/index.html?/ves...cije/venera.htm Venerine karakteristike:http://moj.kupinet.com/nova/venera.htm Venera=12103 km premer in naš planet je malo večji:Zemlja= 12756 km premer Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 Trenutni točni položaj Venerinega mrka:Venera: 17st.54min retro DvojčkaSonce: 17st.51min Dvojčka Bobnar bodi pozoren na to, da se na ta položaj Venera spet vrne, ko bo direktna... in ti spet aktivira aspekte v natalu Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 Stanka - thanx! Bobnar- Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 Bobnar Venera ti vlada 2.h, če se ne motim?kakor tudi pri meni...in ker je Venerin mrk natančno na mojem MC ista!! stopinja, ti povem, da finančno že dolgo ni bil tak - in seveda zakreditiranost, vendar vse to je potrebno, ker z možem investirava v nov dom.Tako, da upam se vse še povrne priporočam, preglej si finance in fin.plane, gotovo pride kaj v ospredje, ali pa kakšna Venera kot ženska ali kak cilj v karieri...Stanka Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 ojla Bobnar Yess Jupiter pri meni pride malo pozneje -proti sredi avgusta bo egzaktno in sem točno splanirala za takrat eno specialno potovanje in že kar vem, da bo FANTASTIČNO!Škotska here we come! Stanka in četudi bodo šle zadnje pare za to ... Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.