cvetka 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 O tečnoba moja, prosim zgini stran od mene tja v črno luknjo in ne vračaj se nazaj (vsaj ne tako pogosto!). Zakaj si me tako okupirala, da tako hitro in obupno otročje odreagiram in sem tečna kot en froc?! Zakaj morm vse okrog sebe zamorit s svojo brezvezno slabo voljo, ko vendar nihče ni kriv zato? Črna luknja, vate zakopam vso slabo voljo, črne misli smotane, brezvezno tečnobo in hitre nepremišljene reakcije. Saj vem, da bo kmalu bolje...Ampak trenutno sem res ena tečna deklina. Mogoče me planeti malo premetavajo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 mogoche rabish pa chebelco (chmrla) 666 zlomkou....pomlad je tu Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 bzzzzzzzzzzzzzzzzzz................ Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 Jaz bi se velikokrat vpisala v tole rubriko, sem bila velikokrat tečna kot pijavka, upam, da bo sedaj boljše. Danes pa nisem tečna ha-ha ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 6. junij 2004 Prijavi Deli 6. junij 2004 Naša je pa dons tolk tečna :xx!: :xx!: se sprašujem kaj naj naredim :o|o: že vem,odselu se bom Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 6. junij 2004 Prijavi Deli 6. junij 2004 o tečnoba ,tečnoba, povej na kateri strani ogledala je boljša tečnoba nism jest tečn, sm pa sitn. sam sitnobo je treba met pod kontrolo Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Daj tečnoba pojdi z mene dol, pol kufer te imam in mi greš na živce. ! :xx!: LP! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 Grrrrr :xx!: Ampak, jutri bo bolje ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 A to teba na vsakih 15 dni pa to? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 ha-ha pa res, sem morala pogledat, ampak sem najdla rešitev in je že bolje, očitno na pol meseca me res meče ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 a kej luna vpliva Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 Lunca... čist možno jaz sem tudi nekaj tečkana danes, sam zarad tega, ker pač sem tečna, pa vem, da nimam zaradi česa bit :S Adijo pamet Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 12. julij 2004 Prijavi Deli 12. julij 2004 uhhh, še moram delat ta teden, bolniška ni uspela..ni se dalo! :xx!: :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 15. julij 2004 Prijavi Deli 15. julij 2004 Menda ja ne delaš še zdaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 15. julij 2004 Prijavi Deli 15. julij 2004 Evo, dva dni pa res tehaniram uvajam novega ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 ja nej tud mojo občasno tečnobo vzame, ki me sem ter tja mal zagrabi. ampak se znam zelo dobro kontrolirat sem ponosna nase. ampak včasih še vedno pride kašna situacija k je kaplja čez rob Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 kak znam šele jaz bit sitna sploh ko mam pms :xx!: in takrat se bom spomnila na to črno luknjo in želela, da vso tečnobo posrka Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 jaz pa prosim naj gre v črno luknjo tečnoba mojga naj frenda,ker ga imam že poln kufr!!! Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 juhuju! Jz sem se pa losala moje tečnobe! Ful sem hepi! tečnoba je šla pa pa Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Ne veseli se prehitro, ko lahko prec nazaj pride Madonca, jaz bom pa kmal fasala pms :xx!: pa se morm obvladat Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 jz tud! sam ne bom tečna. sicer sem lahko samo še dones tečna, pa ne bom. Potem pa tko relaksiranje in dobra družba - ma nč me ne spravi v slabo voljo! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 Včeraj sem že bila tečna :xx!: ampak, so me mal živčki dajali...danes je že bolje Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 Ko sem se zbudil sem bil tečen k... piz.a :xx!: :xx!: No čez dan pa sem ob dobri družbi postal čist dober Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.