Skoči na vsebino

O tečnoba!

cvetka

Recommended Posts

O tečnoba moja, prosim zgini stran od mene tja v črno luknjo in ne vračaj se nazaj (vsaj ne tako pogosto!). Zakaj si me tako okupirala, da tako hitro in obupno otročje odreagiram in sem tečna kot en froc?! :sori: Zakaj morm vse okrog sebe zamorit s svojo brezvezno slabo voljo, ko vendar nihče ni kriv zato? :C: Črna luknja, vate zakopam vso slabo voljo, črne misli smotane, brezvezno tečnobo in hitre nepremišljene reakcije. Saj vem, da bo kmalu bolje...Ampak trenutno sem res ena tečna deklina. Mogoče me planeti malo premetavajo :inocent:
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 70
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

• 2 weeks later...

o xcivx tečnoba ,tečnoba, povej na kateri strani ogledala je boljša tečnoba x:Dx

nism jest tečn, sm pa sitn. sam sitnobo je treba met pod kontrolo :8):

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Lunca... x:Dx čist možno x;)x jaz sem tudi nekaj tečkana danes, sam zarad tega, ker pač sem tečna, pa vem, da nimam zaradi česa bit :S Adijo pamet xcivx

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
ja nej tud mojo občasno tečnobo vzame, ki me sem ter tja mal zagrabi. ampak se znam zelo dobro kontrolirat sem ponosna nase. ampak včasih še vedno pride kašna situacija k je kaplja čez rob :sori:
spet se mi je na bolš poslabšal

jz tud! sam ne bom tečna. sicer sem lahko samo še dones tečna, pa ne bom. :palec:

Potem pa tko relaksiranje in dobra družba - ma nč me ne spravi v slabo voljo! x:Ix x;)x

spet se mi je na bolš poslabšal

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...