aakhut 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Tečn sonček...that i have to see... se lohk zmenva.... 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 A misliš da si upam? Tečn pa še sonček - če me ne zabiješ z tečnobo me pa opečeš z žarki...uh.... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 A misliš da si upam? Tečn pa še sonček - če me ne zabiješ z tečnobo me pa opečeš z žarki...uh.... technoba ti bo zbistrila mozhganchke....zharki te bodo bozhali....đojstik bo poskrbel za globinsko abdominalno masazho 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 technoba ti bo zbistrila mozhganchke.... zanimivo.... zharki te bodo bozhali.... That i like.... đojstik bo poskrbel za globinsko abdominalno masazho V bistvu me neki v križu zvija.... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 V bistvu me neki v križu zvija.... si bo treba poblizhje od znotraj otipati.... 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 si bo treba poblizhje od znotraj otipati na ta načim pa reš še nisem zdravila bolečin v križu...glavobol ja, križa pa res ne... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 si bo treba poblizhje od znotraj otipati na ta načim pa reš še nisem zdravila bolečin v križu...glavobol ja, križa pa res ne... vish skrajn cajt, de te zlomk u roke dobi 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 ..sam da me nebi zlomu bol k naravnal.... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 ..sam da me nebi zlomu bol k naravnal.... oooo.....to pa sploh ne bi te prou nezhno naravnal..... 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 ...bi te prou nezhno naravnal....bi me na svoj kot poravnal, a? Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 ...bi te prou nezhno naravnal....bi me na svoj kot poravnal, a? na kot? 666 zlomkou....je okroglih.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Ja,na kot ...levi o)o al pa desni o(o...no...nč nam več rekla...k to bi blo pa čist preveč že.... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Ja no.... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 tole ena sama )!(rija 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 tole ena sama )!(rija hehehehe...o nevarno tole.... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 techen k pizda po meni(vse jo srbi, pa nben je noche ) 666 zlomkou....a ste kej techniiiii............tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 techen k pizda po meni A smo spet pr p****? A tebi sam to po glavi hodi? Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 techen k pizda po meni A smo spet pr p****? A tebi sam to po glavi hodi? ooooo....kje pa!!!!uchas se tut na kake bonglne ( ) spomnim sam se zlo trapast slish, che rechesh de si TECHEN K LEVA JOSHKA 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 a morta po vseh temah skakat ? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 sam se zlo trapast slish, che rechesh de si TECHEN K LEVA JOSHKA Kaj pa če rečeš tečn k sosedova Franca? a morta po vseh temah skakat ? Oprost, nauva več! Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.