Skoči na vsebino

Luna v tehtnici

Linnea

Recommended Posts

hehe js mam ful blizu lunco 26, še malo bližje 25°48' :D ampak več al manj isto, zakaj pa te zanima? taka luna?
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

Je morda med uporabniki kaksen moski z luno v tehtnici (cim blizje 23.00.15)? Zanimivo bi ga bilo spoznati!

sam kaj za vraga maš pa tam v horoskopu da gledaš luno? hm xnckrivx :D to me pa že zelo zanima

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

(popravljeno)

Scorpius je zelo OSKA konstelacija:

Vidi Zemlja v Scorpius:

http://ghettobox.dhs.org/pucklist/IAU

Tehtnica je poleg Device, Taurus in Leo zelo dolgo ozvezdje.

Mesec kar preshiba Scorpius in Antares, pa se veliko zadrzhi v Tehtnici.

Tehtnica je seveda polhna kentavrjev in cubewanosa.

To pomeni da bo Mesec v Tehtnici delal veliko angularnih konjunkcij.

Okoli Antaresa ni veliko objektov od pomembnosti.

Spica = Alpha Virginis

P.S.

Jaz imam Jupiter Quaoar itn blizo Alpha Virginis = Spica 3ja hisha (rojen

pri katedrali), odselitev, Cerkev mi naredijo pred hisho;)

Drugach sem No #1 astrolog na tem planetu:)

Antares je v Scorpius

Popravljeno -> ananta

Se mi zdi, da je kar nekaj takih z luno v tehtnici tukaj, tudi jst jo imam, ampak na 18 stopinj. Pa mi je zelo vsec, samo da ne bi bila ravno v 12. hisi s plutonom. Sej mi daje moc, ker je (pluton) vladar mojega ascendenta (skorpijon), ampak vseeno bi bilo kdaj lazje, ce bi padla v kaksno drugo hiso. So mi pa nasploh ljudje z luno v tehtnici ful simpaticni.

Se mi zdi, da je kar nekaj takih z luno v tehtnici tukaj, tudi jst jo imam, ampak na 18 stopinj. Pa mi je zelo vsec, samo da ne bi bila ravno v 12. hisi s plutonom. Sej mi daje moc, ker je (pluton) vladar mojega ascendenta (skorpijon), ampak vseeno bi bilo kdaj lazje, ce bi padla v kaksno drugo hiso. So mi pa nasploh ljudje z luno v tehtnici ful simpaticni.

pa JST TUDI !!!! ;D HUHU

rojeni diplomati :D ja ta trenutek ni na svetu osebe s katero bi bil skregan vse pospravim za nazaj...

Mislim, da so ljudje z luno v tehtnici predvsem rojeni diplomati, kaj se vam zdi?
japajade....morda le sezonsko, pa še takrat v nekem umetniškem spiritu...niti ni stabilno.. :8): Morda pa z leti postanejo diplomati s samim seboj x:Dx
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

x:)x Poznam veliko ljudi z luno v vagi in vsi imajo radi živali.

te morem presenetit..... od zdaj naprej skoraj vsi....

Luna v Tehtnici hoče, da ji vsi laskajo, rada flirta in drugi zelo lahko vplivajo nanjo. Pri poslu so uspešni, v intimnosti pa zelo nepraktični... razmišljajo kako bi, če bi...

Aja, pa svojo jezo se morajo naučiti kontrolirati, ker jo običajno potiskajo vase.

Dum spiro, spero.

Pr men je glih obraten,pa mam tud luno v Tehtnici-pr poslih neverjetno nepraktnična-zažiram se v najbolj nepomembne podrobnosti,v intimnosti pa... x:Ix

Drgač je pa res da-flirtam zlo rada,ljudje pa tud grozn volivajo na mene.Laskanje pa x:Xx

Luna v Tehtnici hoče, da ji vsi laskajo, rada flirta in drugi  zelo lahko vplivajo nanjo.  Pri poslu so uspešni, v intimnosti pa zelo nepraktični... razmišljajo kako bi, če bi...

Aja, pa svojo jezo se morajo naučiti kontrolirati, ker jo običajno potiskajo vase.

:palec: to the last word :D

Luna v Tehtnici hoče, da ji vsi laskajo, rada flirta in drugi  zelo lahko vplivajo nanjo.  Pri poslu so uspešni, v intimnosti pa zelo nepraktični... razmišljajo kako bi, če bi...

:palec: to the last word :D

:P :shsh: xcheersx

Dum spiro, spero.

Hajlo xrolleyesx xcivx :O:

Tudi jaz imam luno v tehnici x:px sonce pa v biku :inocent: 4.5.1968 ob 16.o4 x:Ix ali mi lahko kdo pove kaj več :palec:

DADI :switz:

LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD.

luna v  tehtnici je najbrž edina stvar na mojmu horoskopu k bi jo vrgu vn...

:palec: xrolleyesx :eek: :palec:

Jaz tudi,ker preveč vsako stvar tehtam in odločam x?x

Dadi :2src: :2src: :2src:

LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD.

.potem se je treba naučit hitro odločat x:Dx

hja ni problem odločanje problem je čustvovanje nepraktičnost s čustvi... :(

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...