Linnea 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Je morda med uporabniki kaksen moski z luno v tehtnici (cim blizje 23.00.15)? Zanimivo bi ga bilo spoznati! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 el nino. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
magda 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Zanima me, v čem je "point" lune v tehtnici na 23.stopinji? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 hehe js mam ful blizu lunco 26, še malo bližje 25°48' ampak več al manj isto, zakaj pa te zanima? taka luna? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Je morda med uporabniki kaksen moski z luno v tehtnici (cim blizje 23.00.15)? Zanimivo bi ga bilo spoznati!sam kaj za vraga maš pa tam v horoskopu da gledaš luno? hm to me pa že zelo zanima Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ananta 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 (popravljeno) Scorpius je zelo OSKA konstelacija: Vidi Zemlja v Scorpius: http://ghettobox.dhs.org/pucklist/IAU Tehtnica je poleg Device, Taurus in Leo zelo dolgo ozvezdje. Mesec kar preshiba Scorpius in Antares, pa se veliko zadrzhi v Tehtnici. Tehtnica je seveda polhna kentavrjev in cubewanosa. To pomeni da bo Mesec v Tehtnici delal veliko angularnih konjunkcij. Okoli Antaresa ni veliko objektov od pomembnosti. Spica = Alpha Virginis P.S. Jaz imam Jupiter Quaoar itn blizo Alpha Virginis = Spica 3ja hisha (rojen pri katedrali), odselitev, Cerkev mi naredijo pred hisho;) Drugach sem No #1 astrolog na tem planetu:) Antares je v Scorpius Popravljeno 27. maj 2004 -> ananta Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 ananta kaj pa 23 stopinj tehtnice? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 ... Drugach sem No #1 astrolog na tem planetu:)... Na katerem planetu to, Ananta? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
slavi 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Se mi zdi, da je kar nekaj takih z luno v tehtnici tukaj, tudi jst jo imam, ampak na 18 stopinj. Pa mi je zelo vsec, samo da ne bi bila ravno v 12. hisi s plutonom. Sej mi daje moc, ker je (pluton) vladar mojega ascendenta (skorpijon), ampak vseeno bi bilo kdaj lazje, ce bi padla v kaksno drugo hiso. So mi pa nasploh ljudje z luno v tehtnici ful simpaticni. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
magda 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Mislim, da so ljudje z luno v tehtnici predvsem rojeni diplomati, kaj se vam zdi? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Se mi zdi, da je kar nekaj takih z luno v tehtnici tukaj, tudi jst jo imam, ampak na 18 stopinj. Pa mi je zelo vsec, samo da ne bi bila ravno v 12. hisi s plutonom. Sej mi daje moc, ker je (pluton) vladar mojega ascendenta (skorpijon), ampak vseeno bi bilo kdaj lazje, ce bi padla v kaksno drugo hiso. So mi pa nasploh ljudje z luno v tehtnici ful simpaticni.pa JST TUDI !!!! ;D HUHU rojeni diplomati ja ta trenutek ni na svetu osebe s katero bi bil skregan vse pospravim za nazaj... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Mislim, da so ljudje z luno v tehtnici predvsem rojeni diplomati, kaj se vam zdi? japajade....morda le sezonsko, pa še takrat v nekem umetniškem spiritu...niti ni stabilno.. Morda pa z leti postanejo diplomati s samim seboj Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 Poznam veliko ljudi z luno v vagi in vsi imajo radi živali. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 Poznam veliko ljudi z luno v vagi in vsi imajo radi živali.te morem presenetit..... od zdaj naprej skoraj vsi.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 Luna v Tehtnici hoče, da ji vsi laskajo, rada flirta in drugi zelo lahko vplivajo nanjo. Pri poslu so uspešni, v intimnosti pa zelo nepraktični... razmišljajo kako bi, če bi...Aja, pa svojo jezo se morajo naučiti kontrolirati, ker jo običajno potiskajo vase. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nala 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 Pr men je glih obraten,pa mam tud luno v Tehtnici-pr poslih neverjetno nepraktnična-zažiram se v najbolj nepomembne podrobnosti,v intimnosti pa... Drgač je pa res da-flirtam zlo rada,ljudje pa tud grozn volivajo na mene.Laskanje pa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 Luna v Tehtnici hoče, da ji vsi laskajo, rada flirta in drugi zelo lahko vplivajo nanjo. Pri poslu so uspešni, v intimnosti pa zelo nepraktični... razmišljajo kako bi, če bi...Aja, pa svojo jezo se morajo naučiti kontrolirati, ker jo običajno potiskajo vase. to the last word Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Luna v Tehtnici hoče, da ji vsi laskajo, rada flirta in drugi zelo lahko vplivajo nanjo. Pri poslu so uspešni, v intimnosti pa zelo nepraktični... razmišljajo kako bi, če bi...Aja, pa svojo jezo se morajo naučiti kontrolirati, ker jo običajno potiskajo vase. to the last word Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 da ji vsi laskajo, rada flirta in drugi zelo lahko vplivajo nanjo. spogledljiva Narava Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Hajlo Tudi jaz imam luno v tehnici sonce pa v biku 4.5.1968 ob 16.o4 ali mi lahko kdo pove kaj več DADI Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 luna v tehtnici je najbrž edina stvar na mojmu horoskopu k bi jo vrgu vn... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 luna v tehtnici je najbrž edina stvar na mojmu horoskopu k bi jo vrgu vn... Jaz tudi,ker preveč vsako stvar tehtam in odločam Dadi Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 .potem se je treba naučit hitro odločat Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 .potem se je treba naučit hitro odločat hja ni problem odločanje problem je čustvovanje nepraktičnost s čustvi... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 hja, potem je treba devico povabit v družbo Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.