Skoči na vsebino

Luna v tehtnici

Linnea

Recommended Posts

Hajlo xrolleyesx  xcivx    :O:

Tudi jaz imam luno v tehnici x:px sonce pa v biku :inocent: 4.5.1968 ob 16.o4 x:Ix ali mi lahko kdo pove kaj več :palec:

DADI :switz:

Dadika, nimaš Lunce v Tehtnici, si narobe izračunala...Ascendent imaš v Tehtnici, tvoja Lunca je pa v Levu... x:)x

Dum spiro, spero.
Deli na socialnih omrežjih

po drugi strani pa prez moje lune ni muzike, brez muzike umre poseben delček... hja bo treba vreč proč le majhen čustven del.. :D hahja to bo z leti upam ... :D čeprav sem že mal star da bi upal na take stvari recimo da je še na mestu...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Tudi jaz imam luno v tehnici x:px sonce pa v biku :inocent: 4.5.1968 ob 16.o4 x:Ix ali mi lahko kdo pove kaj več :palec:

Dadika, nimaš Lunce v Tehtnici, si narobe izračunala...Ascendent imaš v Tehtnici, tvoja Lunca je pa v Levu... x:)x

Sory,zmotila sem se :palec: :inocent:

Ali mi lahko poveš kaj več x?x

Dadi :2src:

LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD.

Sory,zmotila sem se :palec: :inocent:

Ali mi lahko poveš kaj več x?x

O Luni ali o ascendentu? x8Dx

Dum spiro, spero.

x:Xx  :palec:

Lahko o obeh xsrcx  xDDx

Ženska z ascendntom Tehtnice je običajno full inteligentna. Išče si močne, borbene moške...Tvoj Mars pove več o tem.

Eh, predolgo...Pejt, greva na en kofe, ti bom tam vse povedala x;)x x;)x x;)x

Dum spiro, spero.

x:Xx  :palec:

Lahko o obeh xsrcx  xDDx

Ženska z ascendntom Tehtnice je običajno full inteligentna. Išče si močne, borbene moške...Tvoj Mars pove več o tem.

Eh, predolgo...Pejt, greva na en kofe, ti bom tam vse povedala x;)x x;)x x;)x

Hojla x:Xx

Saj bi šla na kavo,pa ne vem kam,zanima me prav vse ,a ne samo o meni... x!x

Lep popoldan xmusicx

Dadi :att:

LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD.

Jaz imam asc Tehtnico....in če bolje pomislim xideax , so mi res všeč močne moške figure , sem mislila, da je to bolj zato, ker imam Luno v dvojčkih

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Ok, Ascendent v Tehtnici - želi si sodelovanja z drugimi, tudi druge usposobi, da sodelujejo, da skupaj iščejo lepoto in skladnost. Na vsak način si želijo miren način življenja in prav zato dopušča drugim, da upravljajo z njo..res bi morali paziti, da bi malo manj ustregli drugim, da se ne bi vedno strinjali z nasprotnimi mnenji. Čeprav sem že srečala ljudi s tem podznakom in s slabo položeno Venero...ti so se vedno radi pričkali.

Ženska s tem podznakom lahko zaradi prevelikega prilagajanja tudi "pregori" v odnosu...in odide ranjena... Poglej, kje imaš Venero...to je področje, kjer lahko najbolj uživaš.

Dadika, ti imaš Venero v 8.hiši, pa še v Biku. Upam, da uživaš... xloveyx

Dum spiro, spero.

Oona ti pa tole ful obvladaš.

Moja Venera v 9 hiši v raku.

Predvidevam, da je tole ok, ker je blizu 8 hiše x:)x

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Oona ti pa tole ful obvladaš.

Moja Venera v 9 hiši v raku.

Predvidevam, da je tole ok, ker je blizu 8 hiše  x:)x

Eh, Venera v Raku, pa v 9.hiši....a se izobražiješ doma? x:Dx x:px

Bi morala celo karto videt, težko rečem takole na pamet x:)x

Dum spiro, spero.

Ok, Ascendent  v Tehtnici -  želi si sodelovanja z drugimi, tudi druge usposobi, da sodelujejo, da skupaj iščejo lepoto in skladnost. Na vsak način si želijo miren način življenja in prav zato dopušča drugim, da upravljajo z njo..res bi morali paziti, da bi malo manj ustregli drugim, da se ne bi vedno strinjali z nasprotnimi mnenji. Čeprav sem že srečala ljudi s tem podznakom in s slabo položeno Venero...ti so se vedno radi pričkali.

Ženska s tem podznakom lahko zaradi prevelikega prilagajanja tudi "pregori" v odnosu...in odide ranjena... Poglej, kje imaš Venero...to je področje, kjer lahko najbolj uživaš.

Dadika, ti imaš Venero v 8.hiši, pa še v Biku. Upam, da uživaš...  xloveyx

x:Dx ja pa še res je,res sem preveč prilagodljiva in grem vedno po liniji manjšega odpora :o|o: skratka sem predobra in se potem žrem,ko včasih komu naredim dobro,potem pa vidim,da me izkorišča :palec:

Mi lahko malo več poveš o ,8 hiši :O: veneri :O: bik

Dadi x:Xx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...