El Nino 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 hja, potem je treba devico povabit v družbo N E V E R ! I'd rather die... bring it on! Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 no ja...sj saj, sej..... Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Hajlo Tudi jaz imam luno v tehnici sonce pa v biku 4.5.1968 ob 16.o4 ali mi lahko kdo pove kaj več DADI Dadika, nimaš Lunce v Tehtnici, si narobe izračunala...Ascendent imaš v Tehtnici, tvoja Lunca je pa v Levu... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 po drugi strani pa prez moje lune ni muzike, brez muzike umre poseben delček... hja bo treba vreč proč le majhen čustven del.. hahja to bo z leti upam ... čeprav sem že mal star da bi upal na take stvari recimo da je še na mestu... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 Hajlo Tudi jaz imam luno v tehnici sonce pa v biku 4.5.1968 ob 16.o4 ali mi lahko kdo pove kaj več DADI Dadika, nimaš Lunce v Tehtnici, si narobe izračunala...Ascendent imaš v Tehtnici, tvoja Lunca je pa v Levu... Sory,zmotila sem se Ali mi lahko poveš kaj več Dadi Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 Hajlo Tudi jaz imam luno v tehnici sonce pa v biku 4.5.1968 ob 16.o4 ali mi lahko kdo pove kaj več DADI Dadika, nimaš Lunce v Tehtnici, si narobe izračunala...Ascendent imaš v Tehtnici, tvoja Lunca je pa v Levu... Sory,zmotila sem se Ali mi lahko poveš kaj več Dadi O Luni ali o ascendentu? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 Lahko o obeh Dadi Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 Lahko o obeh Dadi Ženska z ascendntom Tehtnice je običajno full inteligentna. Išče si močne, borbene moške...Tvoj Mars pove več o tem. Eh, predolgo...Pejt, greva na en kofe, ti bom tam vse povedala Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Lahko o obeh Dadi Ženska z ascendntom Tehtnice je običajno full inteligentna. Išče si močne, borbene moške...Tvoj Mars pove več o tem. Eh, predolgo...Pejt, greva na en kofe, ti bom tam vse povedala Hojla Saj bi šla na kavo,pa ne vem kam,zanima me prav vse ,a ne samo o meni... x!x Lep popoldan Dadi Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Jaz imam asc Tehtnico....in če bolje pomislim , so mi res všeč močne moške figure , sem mislila, da je to bolj zato, ker imam Luno v dvojčkih Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Ok, Ascendent v Tehtnici - želi si sodelovanja z drugimi, tudi druge usposobi, da sodelujejo, da skupaj iščejo lepoto in skladnost. Na vsak način si želijo miren način življenja in prav zato dopušča drugim, da upravljajo z njo..res bi morali paziti, da bi malo manj ustregli drugim, da se ne bi vedno strinjali z nasprotnimi mnenji. Čeprav sem že srečala ljudi s tem podznakom in s slabo položeno Venero...ti so se vedno radi pričkali. Ženska s tem podznakom lahko zaradi prevelikega prilagajanja tudi "pregori" v odnosu...in odide ranjena... Poglej, kje imaš Venero...to je področje, kjer lahko najbolj uživaš. Dadika, ti imaš Venero v 8.hiši, pa še v Biku. Upam, da uživaš... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Oona ti pa tole ful obvladaš.Moja Venera v 9 hiši v raku. Predvidevam, da je tole ok, ker je blizu 8 hiše Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Oona ti pa tole ful obvladaš.Moja Venera v 9 hiši v raku. Predvidevam, da je tole ok, ker je blizu 8 hiše Eh, Venera v Raku, pa v 9.hiši....a se izobražiješ doma? Bi morala celo karto videt, težko rečem takole na pamet Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Ok, Ascendent v Tehtnici - želi si sodelovanja z drugimi, tudi druge usposobi, da sodelujejo, da skupaj iščejo lepoto in skladnost. Na vsak način si želijo miren način življenja in prav zato dopušča drugim, da upravljajo z njo..res bi morali paziti, da bi malo manj ustregli drugim, da se ne bi vedno strinjali z nasprotnimi mnenji. Čeprav sem že srečala ljudi s tem podznakom in s slabo položeno Venero...ti so se vedno radi pričkali. Ženska s tem podznakom lahko zaradi prevelikega prilagajanja tudi "pregori" v odnosu...in odide ranjena... Poglej, kje imaš Venero...to je področje, kjer lahko najbolj uživaš. Dadika, ti imaš Venero v 8.hiši, pa še v Biku. Upam, da uživaš... ja pa še res je,res sem preveč prilagodljiva in grem vedno po liniji manjšega odpora :o|o: skratka sem predobra in se potem žrem,ko včasih komu naredim dobro,potem pa vidim,da me izkorišča Mi lahko malo več poveš o ,8 hiši veneri bik Dadi Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.