Mick 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Ku-ku......kje ste strelčki in strelčice? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Pa kaj ti si strelec.......... , kakšno naključje..... Citiraj http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Strelci....nisem strelka....ampak so mi rekli, da bi bil strelec najboljši zame Citiraj BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 27. maj 2004 Pa kaj ti si strelec.......... , kakšno naključje..... Pa ti? Candlelight.......že vedo kaj govorijo...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Potem je to znak nasproti Ascendenta, saj ni slabo, sicer si pa lahko strelka po podznaku Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Pa kaj ti si strelec.......... , kakšno naključje..... Pa ti? Candlelight.......že vedo kaj govorijo...... Jaz imam pa luno v ""strelcu". Citiraj http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 27. maj 2004 ...glej glej, pa res.......ti sonce v škorpijonu, jaz v strelcu, ti luno v strelcu, jaz v škorpijonu..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 ...glej glej, pa res.......ti sonce v škorpijonu, jaz v strelcu, ti luno v strelcu, jaz v škorpijonu..... in ASC v biku.....takim z rogovi.... Citiraj http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 27. maj 2004 Jaz pa v devici......nekje morm bit ............. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Jest tut. Pa ne se mi obešat na nick. Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 27. maj 2004 Kaj ti....strelček? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 jst tud, skor ... čeprav mogoče bolj strelček kot strelčki po soncu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 hehe, kar izbrisi se, stara moja.... nic se ne ufuravaj... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 sej vem, ampak ponižno javljam da sem kozorog Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Takoj ko sem 'te zagledala' v Strelcih, sem se spomnila tvoje objave tedaj nekje - med prvimi morda tvojimi - in smo prec razjasnili tole, ceprav si se se malo upirala. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Aha, si me pa potolažila da glede na to, da mam gužvo v strelcu, da ni čudno, da sem se imela za strelko...hihi, pa tko sem skoz horoskope brala ma ja kot kozoroginja pa si sedaj obetam mirno življenje s kariero Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 aja saj res, ja, smiselno, tako je veckrat, ja, seveda - ker vseeno imas tudi te lastnosti, si se pristevala k strelcem... Ko pa smo ze pri Strelcih (in sva midve taglavni)...Sama pa nimam nic v Strelcu.Razen Lilith... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 27. maj 2004 Kdo ali kaj pa je Lilith? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Mick - tule imamo kar aktivno temo Lilit, kjer je precej napisanega, pa je najboljse, da si preberes kar tam - ce te bo in kogar bo zanimalo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 27. maj 2004 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 ... saj vem, da mislis, da sem te odpravila z linkom... :o|o: A dejansko je dbest si prebrati kar tam, je res veliko napisanega. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 27. maj 2004 Ne, tokrat pa se motiš.......tvoj odgovor boljši ne bi mogel bit Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 No, pa dajmo še tukaj Ponosna lastnica ascendenta v strelcu Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Merkur in Neptun v strelcu ter v VIII.hiši! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 27. maj 2004 Contesa na strelcu Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.