Bern 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 Money comes and money goes. Samo pol se vprašaš, kam, za vraga, ker tega sproti ne moreš opaziti. Štorija bi lahko bla pa takale: (Ne veš, če bi kupil ali ne, ker ti ni jasno, ali je to drago ali ne. - Ampak kupiti pa moraš. - Predvsem drugi so rekli, da se splača. - Ampak ne moreš nobenega vprašat, ker imaš mobilca praznega. - Trgovka se pa izmika, ker noče prevzeti odgovornosti. - Potem kupiš, ampak nisi prepričan, če si napravil v redu. - Kupiš obe opciji, o katerih si razmišljal. - Ker je to stalo malo preveč, si moral uporabiti še drugo kartico. - Na poti domov razmišljaš, a te bo nadrla ali ne. - Doma te ne nadre zaradi nakupa, ampak zato, ker si prepozen. - Ti pa ji ne upaš povedati, da si pozen, ker si preveč tuhtal v trgovini ravno zato, da ne bi napravil narobe. - itd. ...) Evo ti Merkurja in Neptuna pod roko, kolikor hočeš... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pač ena 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 Še ena strelka! Danes sem si prvič prebrala moj osebni horoskop - nikoli se nisem ukvarjala s temi zadevami, ker jim tud ne verjamem preveč...Sem pa res ugotovila, da tud pri sebi najdem nekatere lastnosti, ki naj bi bile tipične za strelce - ne pa vseh... Nisem pa zasledila, da bi tam pisalo, da strelci težijo k temu, da si druge podrejajo (to sem prebrala med vašimi posti) - a je to res al ne? Zame bi verjetno kr držalo, čeprav se dolgo tega sploh nisem zavedala... Kako pa gredo strelci med seboj skupaj? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 Jaz pa Merkurja in Venero v strelcu - oboje v 1 hiši. A zato sem bolj strelcu podobna kot pa kozorogu? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 a nimas asc v streclu? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 Ja, tudi. A sem spet kaj narobe povedala? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, tudi. A sem spet kaj narobe povedala? ne, sam ce si strelec v asc, bi 'morala' najprej to povedat - saj gre za najbolj individualno tocko osebnega horoskopa in tako v bistvu najbolj pomembno.Zato je pomembno, kje je njegov vladar, jupiter, in zato sem ti v temi Biki rekla pa tisto, kar sem ti. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 19. februar 2005 Nič, skrajni čas, da se spet mal v ospredje zrinemo, ne strelčki in strelčice Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 evo,pr men strelec v XI.hisipa se neptun v strelcu. Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>strelec vse prav pove. razen ko se razburi, potem pa wušššš panika, konec sveta.... ...všeeeeč so mi, ful! <{POST_SNAPBACK}>meni so tudi všeč Jaz sem strelec Hej marsa, ej kaj slučajno veš kako se strelec ujema z dvojčkom? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 16. marec 2005 Oooo, malček je strelček.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 da da Sej ti si tudi a ne? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 iii sej jaz pa mam tebe rad Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 sploh so mi pa kul strelčice Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 Men pa ne, vsaj tiste ne, ki jih osebno poznam.... :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 a de ne? men so pa d best. jih ne poznam velik... ampak 2 sta mi ZELO kulj Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 meni pa strelke niso preveč ql. Ma vedno se prilizujejo in vedno bi nekaj pomagale. Tipčki pa smo žleht Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 mislil sem napisat mi tipčki Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 ok super Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 17. marec 2005 Mi žleht? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 Hm, to pa mora bit pomota. Al pa možakar nekako kvari povprečje. Strelci ste ja tisto "Kdor poje, ne misli slabo". Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>meni pa strelke niso preveč ql. Ma vedno se prilizujejo in vedno bi nekaj pomagale. Tipčki pa smo žleht kwa si reku da ti nam kej pomagala slučajno Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Men pa ne, vsaj tiste ne, ki jih osebno poznam.... :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: to je sam zato k mene ne poznaš Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>a de ne? men so pa d best. jih ne poznam velik... ampak 2 sta mi ZELO kulj evo aiwa- ti veš kwa je dobr Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 dddd ... hehehe... 1 izmed teh dveh si itaq ti ta drugo zelo malo vidim Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 he he, zdej bom še bl važna Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.