Mick 25. april 2005 Avtor Prijavi Deli 25. april 2005 Nope. Mal premal celo po moje. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Mick pri tebi bolj kot Luna v Škorpijonu- Venera kaže odnos do denarja, ker se ti 2.h. začne v Tehtnici, predvidevam... Obenem se tepe natančna Devica, ki bi imela domače knjigovodstvo, ampak Strelec to usmeri bolj razpršeno, easy come easy go in ne mara enih omejitev Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. april 2005 Avtor Prijavi Deli 25. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mick pri tebi bolj kot Luna v Škorpijonu- Venera kaže odnos do denarja, ker se ti 2.h. začne v Tehtnici, predvidevam... Obenem se tepe natančna Devica, ki bi imela domače knjigovodstvo, ampak Strelec to usmeri bolj razpršeno, easy come easy go in ne mara enih omejitev Ne bi vedu. Sonce, asc in luna pa se moje astroznanje zaključ. V mojem ravnanju pa najdem tako deviško kot strelčevsko ravnanje z denarjem.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Čuj, vejš ka mICK, sej ti pravim... Maš notranji pretep kar se gnara tiče (mogoče se tud motim, no) Najprej bi ga Strelec v tebi za eno potovanje v Amsterdam sfrčkal ali pa za eno čago s prijatli: potem bi pa Devica v tebi hotela, da bi splaniral v treh mesecih za novo pohištvo pršparat al za novi čarunalnik... in smo tam kjer bi bilo fajn še malo pričarati, da bi namesto dežja tisočaki padali! Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. april 2005 Avtor Prijavi Deli 25. april 2005 Hehehehe ....le po ktermu znamenju mam pa to, da se ne znam ničemur odpovedat? Ti notranji pretepi se mi dogajajo na vseh živih področjih, ne sam pri gnaru.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 mICK te pridem z lio malo sfockat, boš takoj boljše!kaj boš cajt zapravlau za sekiranje, življenje je prekratko, pusti Strelcu še več lufta inUžiiiiiivvaaaaaaaaaaaaaaj!!!!!!!!!!! Klinc pa taki pretepi, ko nič ne spoka! Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 kdo se tam dere, še ena devica bi mogu met človek čarobno palico, da bi se premaknile Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. april 2005 Avtor Prijavi Deli 25. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>mICK te pridem z lio malo sfockat, boš takoj boljše!kaj boš cajt zapravlau za sekiranje, življenje je prekratko, pusti Strelcu še več lufta inUžiiiiiivvaaaaaaaaaaaaaaj!!!!!!!!!!! Klinc pa taki pretepi, ko nič ne spoka! Lohk spenkat raj? Se mi zdi, da sm to še nedavno prepogosto počel. No, ja. Saj. Mi pa fajn gre v uhice.... Blem je, da je pojem "uživaj" pogosto povezam z drugimi ljudmi, pol pa morš pazit, da jim ne ušpičiš preveč, ne Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 čuj lia s totiga brejga na drugi brejg malo glasilke sprobavam, daj mi malo rouge posodi, bom takoj še kje drugje! Strelec je kot isker vranec, ki leti malo po zraku malo čez zelene daljine, usmerjen nekam daleč z optimističnimi dolgimi koraki. Zato si ne delat problemov, kjer jih ni... Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. april 2005 Avtor Prijavi Deli 25. april 2005 Hehehehe. Sam strelček bi vse in "vse" mel, pa še pogosto se mu nič narobe s tem ne zdi. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 evo tu maš rouge, sam pazi da sama sebe ne okolješ tota mladina ja,... toti tvoj problem Mickeni se v psihologiji definira kot razvajenost imeti vse....se ne da....temu se reče izberi in posedice svoje odločitve nosi sam Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. april 2005 Avtor Prijavi Deli 25. april 2005 Nič ne vem o tem, da bi me kdo preveč razvajal........če pa me, pa si že zaslužim, ne Dober no, ne morš met vse, lahko pa imaš....več Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Oh, kako mi je to znano. Zakaj bi imela denar na računu, če ga imam lahko na sebi. Uh, s tamle se pa hudičevo strinjam...saj je naložba v kvaliteten kos obleke tudi v redu, raje kupim Armanijevo ali Pradino jaknjico , kot da teh sto jurjev leži neizrabljnih na računu.... haha ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. april 2005 Avtor Prijavi Deli 25. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Oh, kako mi je to znano. Zakaj bi imela denar na računu, če ga imam lahko na sebi. Hehehe, denar je za to, da se troši, valjda. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. april 2005 Avtor Prijavi Deli 25. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Uh, s tamle se pa hudičevo strinjam...saj je naložba v kvaliteten kos obleke tudi v redu, raje kupim Armanijevo ali Pradino jaknjico , kot da teh sto jurjev leži neizrabljnih na računu.... haha ! Hehehe, sicer ni nujn, da sam Armani in Prada ipd. ter zabeljene cene pomenijo kvaliteto.......definitivno pa drži tist......nisem tolk premožen, da bi kupoval poceni. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz si privoščim na mesec za 20 čukov kozmetike, Enako! kot nalašč, vedno vsega istočasno zmanjka... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. april 2005 Avtor Prijavi Deli 25. april 2005 Ja. Kak te lahko obleke ven spustiš? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 Pozdravljeni strelcki, se ena strelcica tuki. Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 28. maj 2005 Ooooo, tanaja, pozdravljena med najboljšimi med najboljšimi....... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pozdravljeni strelcki, se ena strelcica tuki. Mick, se strinjam s tvojo izjavo Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 V strelcu tud nimam nic.Razen Lilith.Pa del prve hise.Drugace pa se dobro stekam s strelci, imam vec frendov strelcev (je pa res, da imajo vsi kaj pomembnega v sco in v devici). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ooooo, tanaja, pozdravljena med najboljšimi med najboljšimi....... Ejga Mick, ne tako naglas, da te ne slišijo Vodnarji ... ... ker noben znak ni tok prepričan o tem gdo je najbolši ket glih vodnarji ... psst! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 ce so pa duporja bral. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.