Bern 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ce so pa duporja bral. Ah ne, bral je sam eden, ostalim je bilo pol pa tko všeč, da kar ponavljajo ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 Aja, kaj pa je toooolk najboljšega pri strelcih... Morda to, da se zaletijo z ognjem in mečem v vse, seveda v imenu resnice in pravičnosti... da zinejo vse, kar jim pade na misel, brez občutka, da lahko koga prizadenejo, še ponosni so, da so tako pošteni in odkriti... da so osvajalci, ki te medijo na vse načine, hkrati pa že preko tvoje glave pogledujejo na sosedov vrt...dokončno pa jih uniči kak vogal, preprosto MORAJo pogledati, kaj se tam skriva... ...pa še sosedova trava zgleda takooo zelena... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 x:Dx ...nisem bila cist natancna prejle, imam se Uran v 9. hisi, ceprav ze cist blizu 10. (3 stopinje) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 Jaz pa saturn v strelcu... ..in pa seveda strelčevsko obarvano sonce... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 te strelci sam neki strelajo... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Aja, kaj pa je toooolk najboljšega pri strelcih... Se tudi jaz vprašam ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>te strelci sam neki strelajo... to je moja mama za sestro rekla enkrat jezno, pa je res en strelc, ko strelja skoz. Docim men pa je rekla, se bolj jezno, pa si res en skorpijon! (s tem da sestra JE strelc, jaz pa NISEM skorpijon). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>V strelcu tud nimam nic.Razen Lilith.Pa del prve hise.Drugace pa se dobro stekam s strelci, imam vec frendov strelcev (je pa res, da imajo vsi kaj pomembnega v sco in v devici).jaz mam asc. v devici Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 aha, ti tud? Joj ves kolk takih poznam!! recimo ze moja sestra ma to (sam da ma se luno v ovnu... ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Aja, kaj pa je toooolk najboljšega pri strelcih... Morda to, da se zaletijo z ognjem in mečem v vse, seveda v imenu resnice in pravičnosti... da zinejo vse, kar jim pade na misel, brez občutka, da lahko koga prizadenejo, še ponosni so, da so tako pošteni in odkriti... da so osvajalci, ki te medijo na vse načine, hkrati pa že preko tvoje glave pogledujejo na sosedov vrt...dokončno pa jih uniči kak vogal, preprosto MORAJo pogledati, kaj se tam skriva... ...pa še sosedova trava zgleda takooo zelena... Astra No, še dober, da me maš rada..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 Aja ..kr domišljaj si... .. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 30. maj 2005 Saj po tvojem postu sodeč boljš, da me nimaš preveč....... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>aha, ti tud? Joj ves kolk takih poznam!! recimo ze moja sestra ma to (sam da ma se luno v ovnu... )jaz mam luno v raku. Samo res, veliko jih ima v devici. Samo to je pač tko, tipični strelčki smo Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 no to ma pa en moj frend, slikar, dbest frend. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>no to ma pa en moj frend, slikar, dbest frend. slikar uuu kaj bi jaz dal da bi bolje risal Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 se da naucit! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>te strelci sam neki strelajo... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Aja, kaj pa je toooolk najboljšega pri strelcih... Morda to, da se zaletijo z ognjem in mečem v vse, seveda v imenu resnice in pravičnosti... da zinejo vse, kar jim pade na misel, brez občutka, da lahko koga prizadenejo, še ponosni so, da so tako pošteni in odkriti...To razumem kot kompliment na račun resnicoljubnosti strelcev . Drugač bi pa reku še nekak ... smisel za abstraktno razmišljanje in dojemanje, in s tem tudi duhovnost. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 31. maj 2005 ..no se men ni dal pojasnjevat, naj tebe ogorčeno nahruli.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Tudi jaz nisem brez Strelcev! In sicer Merkur-5hiša in Neptun-4hiša Merkur konjunkcija Neptun,Merkur sekstil Venera,Merkur sekstil Pluton,Merkur trikotnik Asc. , Venera sekstil Neptun, Neptun sekstil Pluton! Venera-Tehtnica-3hišaPluton-Tehtnica-3hišaAsc.-Lev Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 ja, bravo!! res fascinantno Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja, bravo!! res fascinantno Ne vem pa, kaj pomeni! Veš mogoče ti? Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 ..pojma nimam. mava pa celo neki skupnega Neptune Sextile Pluto 4°18Asc.-Lev Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>..pojma nimam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>se da naucit!ja sam kje? na umetosto fakulteto te morajo prvo sprejet :!: in če ne rišeš micken lepo potem ajd čaw, nikoli več. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.