tanaja* 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 Kaj češ, najprej imamo preveč časa, ne vemo kaj počet, pol se nekje zamotaš, preveč zamotaš, tako da se ne morš takoj odmotat, potam pa si spet prepozen/a. To se hitro zgodi, vsaj men. Hitro zalutam. Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 Tnx dečvi za tolažbo... a vama povem, kaj je blo na koncu... sploh je blo ni... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tnx dečvi za tolažbo... a vama povem, kaj je blo na koncu... sploh je blo ni... A si ji povedala kar ji gre? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 Če komu želiš, da mu povem, kar mu gre...pol si pa res zloben... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> Če komu želiš, da mu povem, kar mu gre...pol si pa res zloben... Hja no... potem pa trpi, mogoče je pa pozabila, da sta bili zmenjeni, vsaj opomni jo, da sta bili..... zdej, če to kaže na to, da sem zloben, pol pač v tvojih očeh sem, kajne.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> Če komu želiš, da mu povem, kar mu gre...pol si pa res zloben... ...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hja no... potem pa trpi, mogoče je pa pozabila, da sta bili zmenjeni, vsaj opomni jo, da sta bili..... zdej, če to kaže na to, da sem zloben, pol pač v tvojih očeh sem, kajne.... Nisi no zloben... pa tut trpim ne... znam bit pa jez hudo zlobna n ...sam nikol nalašč... (nč v strelcu...) Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 Hmmmm, kako je strelce najlaži ulovit? Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 z zanko iz vetra.....?... ... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 brez zanke, tinal...malo naj te zanima, pa se malo bolj ne zanima, pa bo ( pregovor 'pusti mu dovolj dolg strik, pa se bo sam zvezal' je definitivno napisan za strelce) aja, pa veliko pogovora in se vec smeha je vedno dobrodoslo...ce se s strelcem po triurnem pogovoru poslovis in se on cudi, kako blazno je hitro cas minil, brez, da bi opazil - si na konju ( oz. bolje receno na kentavru) Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>( oz. bolje receno na kentavru) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>brez zanke, tinal...malo naj te zanima, pa se malo bolj ne zanima, pa bo ( pregovor 'pusti mu dovolj dolg strik, pa se bo sam zvezal' je definitivno napisan za strelce) aja, pa veliko pogovora in se vec smeha je vedno dobrodoslo...ce se s strelcem po triurnem pogovoru poslovis in se on cudi, kako blazno je hitro cas minil, brez, da bi opazil - si na konju ( oz. bolje receno na kentavru) will remember this! thanks Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 Kako nej bi pa strelci zgledal? kdo je men ze reku, da sm na izgled čista strelka??? MAČONAAAA (mam Venero v strelcu namreč) Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 hm, ne vem...nekaj med presernom, stevenom spielbergom in johnom malkovichem...zenske pa nekaj med tino turner, kim basinger in sinead o connor no, malo zezam. po moje dosti tipicen strelec don jonhson, v bistvu...tisti bolj sportni tip.podoben malo seksi ala john f. kennedy...(ali pa keith richards, billy idol, jimi hendrix....)bolj intelektualni pa morda ne vem...woody allen? mark twain? hm! za zenske pa ...maria callas, pa mislim, da je bila edith piaf tudi...ne lepe, ma kar simpaticne, nekaj imajo...bette middler...ne vem! jaz jih kar spoznam nekako, bolj po nacinu kot fizionomiji... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 Ok, sm vedla, da če mi bo kdo komentiral vprašanje, bo to ziher tinka! Aja, pa Britney Spears je tud a ne.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 ja, pa cristina aquilera tudi...jah, pozabila sem omenit - strelke imamo vse tako dobre noge,kaj cem ... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 Pol tale k ga mam v mislih, ni tipičen strelc... vsaj po videzu... mogoče ma kej bika al pa ovna mogoče tud..... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 no fino, glih o videzu govorite...glih ugotavljam namrec, da kolk cudno, da mi nihce ne pripise strelca.ker namrec, ze po znacaju sme lohk taka, mal sikam tud pa tko, pa nemirna... pa visje povprecje, dost sloke noge in vse tole... pa NIKOL ne dobim strelca v faco pri teh ugibanjih.Cudno pa je tud zato, ker imam vecji del 1. hise v bistvu v strelcu kot v sco - res pa je, da nic not (razen Lilith).No ker ribe mi itak nikol ne (pa sem tud ribja dost, saj strelci pa ribe so si vekcrat podobni, saj ni zastonj bil skupni vladar, dokler niso neptuna odkril). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pol tale k ga mam v mislih, ni tipičen strelc... vsaj po videzu... mogoče ma kej bika al pa ovna mogoče tud..... šla sm zračunat horoskop- sicer ure ne vem, vendar ima v Luno v Biku in Asc v Vodnarju!!!!!!!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 Naj mi prosim nekdo namigne, kam moram it na net/forum pogledat, če hočem ugotovit vse te astrološke fore okoli lastnosti strelcev in opis za moj primer posebej? Pa teh kombinacij znamenj ne razumem..., nič mi ni jasno. Nimam sicer neke vere v astrologijo, vendar me pač firbec matra, kar tako. Hvala! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 Prosim, pa še drugič! Na Luninem netu imaš izračun horoskopa, začni tam! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Naj mi prosim nekdo namigne, kam moram it na net/forum pogledat, če hočem ugotovit vse te astrološke fore okoli lastnosti strelcev in opis za moj primer posebej? Pa teh kombinacij znamenj ne razumem..., nič mi ni jasno. Nimam sicer neke vere v astrologijo, vendar me pač firbec matra, kar tako. Hvala!http://www.lunin.net/astrologija/ Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 tinal, kako si pa asc. nasla brez ure? Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>tinal, kako si pa asc. nasla brez ure? Ja, brez ure sem dala, pol da pa avtomatično 12.00. Sam mislm da kr drži. Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 Jao jao, ni tko kt sm jz zračunala...... asc. ma v strelcu, luno pa v ovnu...... uffff Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.