sanjalka 11. november 2004 Prijavi Deli 11. november 2004 A da si res očarljiv???? Bom preverila res. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. november 2004 Avtor Prijavi Deli 11. november 2004 No, te pa daj. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 11. november 2004 Prijavi Deli 11. november 2004 Te pa že grem proti enemu očarljivemu strelčku... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. november 2004 Avtor Prijavi Deli 11. november 2004 Nekam dolgo hodiš..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 11. november 2004 Prijavi Deli 11. november 2004 ....to se teb sam zdi, k si neučakan.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. november 2004 Prijavi Deli 11. november 2004 Se že vidi, da prihaja obdobje strelčkov Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 11. november 2004 Prijavi Deli 11. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Nekam dolgo hodiš..... Ej, učke odpri... sem tu.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 11. november 2004 Prijavi Deli 11. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Se že vidi, da prihaja obdobje strelčkov A se res vidi Borism? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 11. november 2004 Prijavi Deli 11. november 2004 Kaj pa strelke budha?...ali samo prevedem iz moškega v ženski spol? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 11. november 2004 Prijavi Deli 11. november 2004 Obdobje Strelca gor ali dol, ista figa. Strelci itak skoz razturajo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. november 2004 Avtor Prijavi Deli 11. november 2004 Ouuuu jeaaaah Je pa res, da proti konc leta pa ........postanemo izjemno -sti......Kaj šele bo.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 11. november 2004 Prijavi Deli 11. november 2004 Evo še ena strelka Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. november 2004 Avtor Prijavi Deli 11. november 2004 Oooo, strelčica keti227 Strelaš kaj? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 Strelčki smo spet nekam padli...hej, saj prihaja "naš" čas.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. november 2004 Avtor Prijavi Deli 12. november 2004 Sam "izrazito" naš čas, naš čas je vedno. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 seveda...naš čas je vedno....NAŠ...pa prihaja........ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. november 2004 Avtor Prijavi Deli 12. november 2004 Ooooo, jeeeee ...in v tem času gotovo spoznam kaj fajnih ljudi........ Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 zakaj pa samo v tem času? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. november 2004 Avtor Prijavi Deli 12. november 2004 Saj ne samo v tem. Veselim se, ker v tem času pa gotovo, tako pač je, verjamem v to . Na primer vse svoje ljubezni sem spoznal v tem času........ Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 uf, najbrž so tvoje strelice v tem času še posebno strupene....se bom enkrat poglobila v to.....meni samo določeni meseci dišijo, res mi dišijo...po vznemirjenju...pa si bom enkrat tudi vzela čas za analizo...ja in tudi december mi diši.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. november 2004 Avtor Prijavi Deli 12. november 2004 ......kaj pa vem. V bistvu se nikol nisem s tem ukvarjal, razmišljal, pol pa sem 1x ugotovil to.......sicer se je čist spontano zgodilo. Kaj pa vem, nekak se bližajo tud praznični časi, ljudje se bolj kot običajno razveseljujejo, zabavajo, veje pozitivna energija, smeh, humor, darovanja, pozornosti........šussssss Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 Bolj veseli, brezglavi(miselni), čas...pa vseeno....meseci, ki mi zadišijo in vznemirijo, niso vsi decemberski... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. november 2004 Avtor Prijavi Deli 12. november 2004 Ne, seveda ne. Saj v tem je ravno štos........da znaš najt in zaužit različne letne čase, mesece..........men sam vročina ne paše .......sem že sam dovolj vroč Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 ja sej, samokritika je lepa človeška lastnost Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. november 2004 Avtor Prijavi Deli 12. november 2004 Ti ti -a .............. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.