Skoči na vsebino

Strelec

Mick

Recommended Posts

• Komentarji 1,3k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

pa še IX in X. hišo (mc) in domicil (jupiter). če prav gledam... :8): x8Dx x:Dx

kr strelka, al kaj?

sicer pa se vodnarke štekamo s strelci. med najinimi frendi sta še dva takšna para, in vsi kr fajn in dolgo furamo. xDDx

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>pa še IX in X. hišo (mc) in domicil (jupiter). če prav gledam... :8):  x8Dx  x:Dx

kr strelka, al kaj?

sicer pa se vodnarke štekamo s strelci. . xDDx

Definitivno! x:)x In tud mi z vodnarkami, pa tud z vodnarji :palec: :palec: (pustmo forum :vragec: x:Dx )

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Grrr, ker se mi ful mudi, nimam časa iskat teme "nakit". No, skratka, svojo srebrno obroč zapestnico bom zamenjal za belo zlato zapestnico......mal širšo....pa bo možnost kaj čist mickenega gravirat.....pa me zanima.....a je kakšen simbol k bi mi koristu, prnesu srečo, dobro energijo........sem strelček v soncu, škorpijon v luni in devica v ascedentu......no, tolk sam, mogoče pa mi daste kako idejo. x:)x

K. Čapek

Torej si že dobla letos darilo, kva zdej tuliš? :vragec: x;)x x:Dx

Bemu, nbene ideje.....:att: Maaaarsaaaaaaaa x:px Luuuuuuuuuuncaaaaaaaa! Stardrrrrrrragooooooooon! Pa, ki ste astrologinje, bemu.... :C:

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>Grrr, ker se mi ful mudi, nimam časa iskat teme "nakit". No, skratka, svojo srebrno obroč zapestnico bom zamenjal za belo zlato zapestnico......mal širšo....pa bo možnost kaj čist mickenega gravirat.....pa me zanima.....a je kakšen simbol k bi mi koristu, prnesu srečo, dobro energijo........sem strelček v soncu, škorpijon v luni in devica v ascedentu......no, tolk sam, mogoče pa mi daste kako idejo.  x:)x

Sonce+Luna+Asc...po mojih izračunih pride...eeee....strela, al pa neki ostrega. x:Dx x:Dx :vragec: x:Dx x:px

Morm mal...

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Ta strela sploh ni tolk slaba ideja...... :vragec: x:px x:)x

Mah, k sem tolk predlogov dobu se nism mogu odločit........ x8Dx Tak da......zdej sm se pa odločo, da si kasnej kaj dam gor.........k me bo neki res tolk navdušlo, mi nekaj dalo, nek gud filing :vio: ......bom vido.....mogoč pa tud sploh nč. x^x

K. Čapek

Mickeni - nimam pojma...mogoče šiba kakšna x?x x?x :vragec: :vragec:

Tole o darilu tudi mene zanima...tudi strelca doma. Sonce strelec, asc tehtnica, luna v biku...itak vem, da bi bil najbolj hepy če bi mu celoletno ribolovno karto kje kupila...pa ne utegne več ribarit :sori:

Hmm...mogoče bo s čokoladko zadovoljen x8Dx x8Dx (na meni seveda :vragec: )

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

x:Dx x:Dx

Če je pa tak fajn bit "obdarjen" :vragec: x:px x:Dx

Mick-eni pa v :C: ............... x;)x x:Dx

Čakte mal, kaka ideja za darilo x?x ....bemu.....za gravuro na zapestnici sm rabu idejo, ne za darilo. Sicer pa je glih strelčka skor najlažje obdarit se mi zdi, nismo tolk zahtevni.......al smo? :OoO: Men je všeč zlasti če me "zadene".....kaj pa vem....npr. s kako dobro musko, karto za kak koncert, športno prireditev al gledališče, al pa za v kino, če pozna moj okus za filme, Jackom x:Ix , pa raznimi malenkostmi za osebno rabo......kak dober rokovnik (k tak žalujem za lnf-ovim, res :C: :C: ), pero, kuli, parfum (ta sam če me res pozna), obesek, knjigo, kakim simboličnim okraskom za v pisarno, kaj pa vem......al pa da me pelje v terme na cmarjenje, masažo pa to......no, to mi tak s prve šine....z ničemer od tega na primer ne bi falil. x^x

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>x:Dx  x:Dx

Če je pa tak fajn bit "obdarjen"  :vragec:  x:px  x:Dx

Mick-eni pa v  :C: ............... x;)x  x:Dx

Čakte mal, kaka ideja za darilo x?x ....bemu.....za gravuro na zapestnici sm rabu idejo, ne za darilo. Sicer pa je glih strelčka skor najlažje obdarit se mi zdi, nismo tolk zahtevni.......al smo?  :OoO: Men je všeč zlasti če me "zadene".....kaj pa vem....npr. s kako dobro musko, karto za kak koncert, športno prireditev al gledališče, al pa za v kino, če pozna moj okus za filme, Jackom  x:Ix , pa raznimi malenkostmi za osebno rabo......kak dober rokovnik (k tak žalujem za lnf-ovim, res :C:  :C: ), pero, kuli, parfum (ta sam če me res pozna), obesek, knjigo, kakim simboličnim okraskom za v pisarno, kaj pa vem......al pa da me pelje v terme na cmarjenje, masažo pa to......no, to mi tak s prve šine....z ničemer od tega na primer ne bi falil.  x^x

Kaj ti pol kupimo? :eek: :8): xDDx

Dum spiro, spero.

x:o)x

Hm, da neja mene kdo od bližnjih bere tu gor :O: xcivx x:Dx Ah, ne, sam poznajo me dovolj. :vio:

Skratka, mal prej sem dobu gledališki abonma :palec: :palec: :palec: :palec: x:o)x x:Dx , suuuuuuper, sem ful vesel.....pa eno knjigo.....o njeni vsebini pa na eni drugi temi, tud zlo vesel, upam, da se kaj naučim x:px :vragec: x:px

K. Čapek

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...