Amis 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 he he he...dobiš v četrtek.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 26. november 2004 Avtor Prijavi Deli 26. november 2004 Dobiva? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 ...dobiŠ... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 26. november 2004 Avtor Prijavi Deli 26. november 2004 Saj ta "dobiš" je bil Micku namenjen.....ali pač.... ne? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 27. november 2004 Prijavi Deli 27. november 2004 v strelcu mam venero in neptun (oboje IX. hiša), jupiter (VIII.hiša) in tipa (brez hiše) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 pa še IX in X. hišo (mc) in domicil (jupiter). če prav gledam... kr strelka, al kaj? sicer pa se vodnarke štekamo s strelci. med najinimi frendi sta še dva takšna para, in vsi kr fajn in dolgo furamo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. november 2004 Avtor Prijavi Deli 28. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>pa še IX in X. hišo (mc) in domicil (jupiter). če prav gledam... kr strelka, al kaj?sicer pa se vodnarke štekamo s strelci. . Definitivno! In tud mi z vodnarkami, pa tud z vodnarji (pustmo forum ) Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. november 2004 Avtor Prijavi Deli 29. november 2004 Grrr, ker se mi ful mudi, nimam časa iskat teme "nakit". No, skratka, svojo srebrno obroč zapestnico bom zamenjal za belo zlato zapestnico......mal širšo....pa bo možnost kaj čist mickenega gravirat.....pa me zanima.....a je kakšen simbol k bi mi koristu, prnesu srečo, dobro energijo........sem strelček v soncu, škorpijon v luni in devica v ascedentu......no, tolk sam, mogoče pa mi daste kako idejo. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mačky 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 Luna pa ascendent sem strelec, drugač sem pa lev, tk da ueee ne dobim darila... Vse naj naj vsem strelcem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. november 2004 Avtor Prijavi Deli 29. november 2004 Torej si že dobla letos darilo, kva zdej tuliš? Bemu, nbene ideje..... Maaaarsaaaaaaaa Luuuuuuuuuuncaaaaaaaa! Stardrrrrrrragooooooooon! Pa, ki ste astrologinje, bemu.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 Mene pa ni vprasu, ta strelc... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. november 2004 Avtor Prijavi Deli 29. november 2004 Iiiiiii Pa saj sm mislu vse pač, saj tud Astre npr. nisem vprašal, pa še koga...... No? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. november 2004 Avtor Prijavi Deli 29. november 2004 ...nula od vas.....pa jutr bi mogu povedat. No, saj še je vedno kasneje čas, bemu, bo kaj? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Grrr, ker se mi ful mudi, nimam časa iskat teme "nakit". No, skratka, svojo srebrno obroč zapestnico bom zamenjal za belo zlato zapestnico......mal širšo....pa bo možnost kaj čist mickenega gravirat.....pa me zanima.....a je kakšen simbol k bi mi koristu, prnesu srečo, dobro energijo........sem strelček v soncu, škorpijon v luni in devica v ascedentu......no, tolk sam, mogoče pa mi daste kako idejo. Sonce+Luna+Asc...po mojih izračunih pride...eeee....strela, al pa neki ostrega. Morm mal... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. november 2004 Avtor Prijavi Deli 30. november 2004 Ta strela sploh ni tolk slaba ideja...... Mah, k sem tolk predlogov dobu se nism mogu odločit........ Tak da......zdej sm se pa odločo, da si kasnej kaj dam gor.........k me bo neki res tolk navdušlo, mi nekaj dalo, nek gud filing ......bom vido.....mogoč pa tud sploh nč. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 Nič od vas. Nobenega predloga Mick, glej, da nam boš povedal, kaj si dobil za r.d. Rabim idejo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 Mickeni - nimam pojma...mogoče šiba kakšna Tole o darilu tudi mene zanima...tudi strelca doma. Sonce strelec, asc tehtnica, luna v biku...itak vem, da bi bil najbolj hepy če bi mu celoletno ribolovno karto kje kupila...pa ne utegne več ribarit Hmm...mogoče bo s čokoladko zadovoljen (na meni seveda ) Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 moja nečakinja, ki še ni stara teden dni je strelka, kot njena mama..............čeprav se bo vrgla po stricu ribaku............. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 A si ti z mojim poročena... Strelec-tehtnica...pa še nekaj.Čokolada....z vsem, kar paše zraven...hehe..bom razmislila.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 Mene malo ego daje Celo ob darilu zanj sem pomislila, kakšno korist bi še jaz imela od tega Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 A nisi tudi ti strelka? Če si, je čisto normalno, če obdaruješ oba Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. december 2004 Avtor Prijavi Deli 1. december 2004 Če je pa tak fajn bit "obdarjen" Mick-eni pa v ............... Čakte mal, kaka ideja za darilo ....bemu.....za gravuro na zapestnici sm rabu idejo, ne za darilo. Sicer pa je glih strelčka skor najlažje obdarit se mi zdi, nismo tolk zahtevni.......al smo? Men je všeč zlasti če me "zadene".....kaj pa vem....npr. s kako dobro musko, karto za kak koncert, športno prireditev al gledališče, al pa za v kino, če pozna moj okus za filme, Jackom , pa raznimi malenkostmi za osebno rabo......kak dober rokovnik (k tak žalujem za lnf-ovim, res ), pero, kuli, parfum (ta sam če me res pozna), obesek, knjigo, kakim simboličnim okraskom za v pisarno, kaj pa vem......al pa da me pelje v terme na cmarjenje, masažo pa to......no, to mi tak s prve šine....z ničemer od tega na primer ne bi falil. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 <{POST_SNAPBACK}> Če je pa tak fajn bit "obdarjen" Mick-eni pa v ............... Čakte mal, kaka ideja za darilo ....bemu.....za gravuro na zapestnici sm rabu idejo, ne za darilo. Sicer pa je glih strelčka skor najlažje obdarit se mi zdi, nismo tolk zahtevni.......al smo? Men je všeč zlasti če me "zadene".....kaj pa vem....npr. s kako dobro musko, karto za kak koncert, športno prireditev al gledališče, al pa za v kino, če pozna moj okus za filme, Jackom , pa raznimi malenkostmi za osebno rabo......kak dober rokovnik (k tak žalujem za lnf-ovim, res ), pero, kuli, parfum (ta sam če me res pozna), obesek, knjigo, kakim simboličnim okraskom za v pisarno, kaj pa vem......al pa da me pelje v terme na cmarjenje, masažo pa to......no, to mi tak s prve šine....z ničemer od tega na primer ne bi falil. Kaj ti pol kupimo? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 ostane nam sam kakšna virtualna zadeva, da mu zmejlamo v kakšno temo... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. december 2004 Avtor Prijavi Deli 2. december 2004 Hm, da neja mene kdo od bližnjih bere tu gor Ah, ne, sam poznajo me dovolj. Skratka, mal prej sem dobu gledališki abonma , suuuuuuper, sem ful vesel.....pa eno knjigo.....o njeni vsebini pa na eni drugi temi, tud zlo vesel, upam, da se kaj naučim Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.