Aira 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Jupiter, Uran, Neptun... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Jupiter, Uran, Neptun... pa kako za vraga maš ti to v strelcu če js mam že v kozorogu razn urana. aha čak mal 83 letnik? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 mhm- 83 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 mhm- 83Gospa sem se že ustrašil, da ste mlajša od mene... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 27. maj 2004 Mene tega ni blo nikol strah..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 ..o, nekaj pa imam v strelcu, jupiter Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 27. maj 2004 Ooooo lana1......si mi nekak pasala mal med šicerje Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Ooooo lana1......si mi nekak pasala mal med šicerje _enske, po sončnem znamenju strelci - brrrrrrr Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 27. maj 2004 Kva? Niks gud? Al -žje gud? Al kak? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Ooooo lana1......si mi nekak pasala mal med šicerje Mick ... za strelčke... Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Kva? Niks gud? Al -žje gud? Al kak? Ah, sj veš; ni vse za vsazga. Met strelca al pa leve se zdi men (vodnarju) prava grozljivka, čist jasn mi pa je, da kkšnmu sedejo k ata na mamo. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 moj fant sonce v strelcu, luna v strelcu, asc v raku Lp, S Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Evo menesonce /neptun - popolna konjunkcija in seveda merkur - vse v strelcu Prava strelka - nosorog....izogni se me kar na daleč Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 28. maj 2004 Ah, sj veš; ni vse za vsazga. Met strelca al pa leve se zdi men (vodnarju) prava grozljivka, čist jasn mi pa je, da kkšnmu sedejo k ata na mamo. čudn, sam se z vodnarji običajno zelo dobro razumem, z enim dekletom sva hodla kr neki let in se imela prav fajn........sm mislu da si vodnarji in strelci pašejo skor k ata na mamo. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 No, pa dajmo še tukaj Ponosna lastnica ascendenta v strelcu jest tut, jest tut Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Evo. Moj mars v strelcu je poskrbel, da se lahk ušunjam v tole temo . Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Evo. Moj mars v strelcu je poskrbel, da se lahk ušunjam v tole temo .Devica, roka! Jaz tudi samo Marsa v Strelcu. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Mi strelci nismo ko kljuse... Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 hehemene to znamenje zmeri asocira na KAZENSKI STRELSKI VOD 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Ti pa pred zidom . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Ti pa pred zidom . neee jst.....chefurji 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Evo. Moj mars v strelcu je poskrbel, da se lahk ušunjam v tole temo .Devica, roka! Jaz tudi samo Marsa v Strelcu. Roka nazaj! Aakhut ti pa ne blejaj, da te ne bo ćefurka ustrelila :xx!: Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Ti pa pred zidom . neee jst.....chefurji 666 zlomkou....tralala Vsi čefurji so strelci. Kako jih boš ustrelil če nimaš strelskega voda. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Volk? Jaz pa sem skoz mislila, da si Vodnar... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 tamara in devica, se pridružujem (tud sam marsa v strelcu ) so mi pa sicer strelci ful zabavni Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.