Ksenia 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 Astra, sem se tule nasmejala - jaz se vseeno malce k strelcem štejem jaz pa po pravici povem vse, pa kaj ko nihče ne verjame baje imam dober humor sicer nič takšnega kritičnega ampak... pač rečem ja, itak.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 astra ja, je res... meni se tudi ne da, potem so pa vsi nesrecni, vcasih, ko bi radi, da kaj poves drugace, kot se ti zdi ... so se ze navadli zdaj ne vprasat, ce nocejo direktno v glavo selene, kozorogi so tudi humoristi, suhi...meni je vsec njihov humor Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>zdaj sem se spomnila..ker sem rekla, da strelci ne znajo lagati... saj ni sam to, da ne znajo, nekak ne da sem jim lagati in v svojem bistvu so zelo pošteni in odkriti... tako vprašaš strelca, ti posluš, a maš ti kako drugo žensko?... Aja? pa daj no, na bedasta vprašanja jaz ne odgovarjam...a ni brezveze, da se ukvarjaš s takimi mislimi...itd.itd....lahko doživiš celo filozofsko razpravo, kako vplivajo na človeka neg misli, v svojem razpravljanju te odvleče čist v nove smeri... potem pa greš domov in... čak mal, sam odgovoril pa mi ni x!x ...seveda ne, ker ne zna mrtvo hladno zlagati in reči NE.( če pa jo ima, ali pa v načrtu kakšno ) Dobro zadeto. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. september 2005 Avtor Prijavi Deli 6. september 2005 ....sm se narežal današnjim postom Ma dober no, majo nek point.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 Kaj je sploh značilno za nas strelce? Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 po navadi niso pogosto osamljeni, npr.... ej, ne vem, cudno vprasanje...kaksna pa si?to! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 Kakšna sem? hm.. polna energije, zgovorna, agresivna Mislim tak nasplošno kaj je značilno za strelce. Vsi si nismo enaki. Sej vem čudno vprašanje, sem danes bolj čudno razpoložena Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> Zdej se je pa najdu še en strelec skakat okol mene..... hej tinal pa sej ves da smo strelci cist fajni clovecki:) Z nami ni nobenih problemov:) Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kakšna sem? hm.. polna energije, zgovorna, agresivna Mislim tak nasplošno kaj je značilno za strelce. Vsi si nismo enaki. Sej vem čudno vprašanje, sem danes bolj čudno razpoložena no, to...! eh, tudi strelci so lahko kdaj pa kdaj cudni... povej kaj si se, ne...?ce bi rada, da ti kdo pove kaj vec...asc, luna, itd... bodi lepo! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kakšna sem? hm.. polna energije, zgovorna, agresivna Mislim tak nasplošno kaj je značilno za strelce. Vsi si nismo enaki. Sej vem čudno vprašanje, sem danes bolj čudno razpoložena No recimo jest fulll rada potujem, skacem okrog (mi je z prijateljico, kolegico na kavico it kot nekako potovanje ) Ma me skor nic ni doma.......skoz morm bit na terenu. Z drugimi ljudmi se ne obremenjujem....razen s tistimi, ki mi nekaj pomenijo. Aja pa trmasta sem, vcasih kar mal prevec pa ce se nekej sprdnem da hocem takoj, more to bit takoj....hm mal egoista?! Asc v ovnu - mogoce to kej vpliva.Drgac smo pa kr fajni strelci Pomoje Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 more to bit takoj.Hehe, anede? sam vn iz bajte sm stopila, pa sva že letele na "štajersk"! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hehe, anede? sam vn iz bajte sm stopila, pa sva že letele na "štajersk"! ja ....... je blo pa treba sam kaj ko nisva mele nc od tega :xx!: Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> ja ....... je blo pa treba sam kaj ko nisva mele nc od tega :xx!:Kaj da ne?? Pizza je bla the best!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj da ne?? Pizza je bla the best!! to je pa cist res No vids saj nekej sva pa res mele od tega....... sam jest bi se kej druzga tud Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>to je pa cist res No vids saj nekej sva pa res mele od tega....... sam jest bi se kej druzga tud Ja, sej ti verjamem enga dvojčka ane? aja toje pa že za v drugo temo.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
metuljcica 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 aja a Dvojček je? (he sj ne vem zakaj sploh gre ) ja včasih se lepo že na kavico ali pa tortico ali pa pico kam zapelat ali odpeketat, zakaj pa ne...pa tooookkkk stvari se lah še zraven zgodi...(no sam previdno na cesti, ne prevč za Dvojčki gledat in jim mahat skoz okno:) ) asc - Strelec, no pa Jupiter in Saturn v 9. hiši in XII. hiša v Strelcu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj je sploh značilno za nas strelce?"Ne me basat'!" princip. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne res, takšnega osvajanja, kot ga doživiš od strelca ni nikjer... Pogosto te osupne s svojo silovitostjo in časom, ki ti ga nakloni, potem pa te osupne še bolj...ko izgine ... strelca VEDNo zanima, kako zelena je sosedova trava... In še...strelec ne zna lagati in se pretvarjati, tako TAKOJ veš, da se pase na sosedovem travniku... Astra kratko, jedrnato in sočno... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 Tako kot so strelci..z njimi je kratko,jedrnato in sočno Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 ep 2005 ob 05:56-->(Bern @ 7. S ep 2005 ob 05:56)<{POST_SNAPBACK}>"Ne me basat'!" princip. astra, ti pa nehi bit tk nesramna Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 Kaj je strelci? A smo mal pozabil sami nase al kaj?! Dejmo kaksno rect. Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 Razmišljam tole o strelčkih. Ja, so lovci in mogoče je zato dobro, da nekako nimajo filinga, da si ravno njihova udomačena živalca. glede Astrinega mnenja - khm,khm...sem se v glavnem samo s strelci v lajfu ubadala...skoraj drži ja. Neke blazne domišljije ne vključujejo se pa takoj strinjajo, če jo predlagaš . Sosedova trava pa je itak vedno bolj zelena Ne me basat tudi v glavnem drži Tudi mene folk ne sprašuje za mnenje - če ni pripravljen slišati resnice..ker povem vse in še več(z natanko vsemi podrobnostmi, ki se jih v tistem hipu spomnim) - tole vam govori strelka(sonce,neptun,merkur) Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 Včeraj se je strelka najavila na obisk že ob 8.00 zjutraj...naštimala budilko za ob 7.00...ura je 9.49... strelka pa še spi!!!!!!! V glavnem...pustila me je na cedilu... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 Pozdravljeni strelčki! Kaj pa vaše mnenje - iz lastne kože- vzgoja otroka - strelke?...sam mnenje prosim.....ne takoj puščic! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Včeraj se je strelka najavila na obisk že ob 8.00 zjutraj...naštimala budilko za ob 7.00...ura je 9.49... strelka pa še spi!!!!!!! V glavnem...pustila me je na cedilu... ajoj.... to pa ni lepo! Manipuliranje s prostim casom nekega cloveka?! :xx!: To ni kar tko za dol pozret Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.