lia 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 veš da ne..... samo brez panike, je reku Švejk Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 samo brez panike, je reku Švejk Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 hehehe, upam da ne bom s telim tvojim zadnjim smajlijem tud jz kdaj to komentirala... tinal da ne bi slucajno vidla da s tem smajlijem komentiras pa bruhas po strelcu.....si bom to prevec osebno vzela Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 tinal da ne bi slucajno vidla da s tem smajlijem komentiras pa bruhas po strelcu.....si bom to prevec osebno vzela Don`t worry, ne bom! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 Ufff, kje je pa Tinka???? Nč ne piše gor, niti v strelce?!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 Mi kdo ve povedat kaksno je sedaj obdobje za strelce? K ce po seb sodm je bl :xx!: Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. november 2005 Avtor Prijavi Deli 29. november 2005 Zdej je že ziher boljš, ne Men december vedn "leži"..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Dejte vi astrologi mal mene podučit: -a naj bi meli vsi strelci zelo podobne lastnosti ali se te lahko razlikujejo tudi v večjih odstopanjih?-s katerimi znaki se strelci dobro ujamejo in s katerimi se ne klapajo najbolje? Je treba za ujemanje vedeti bolj natančne podatke ali se ujamejo z nekim znakom v vsakem primeru, ne glede na podznake in datume tistega znaka?-vključi nasvet po želji Konec. Pa hvala lepa. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Jaz sem tudi strelc Če se ne motim je sonce na istem mesti in se drugi planeti furajo okol njega Hiše so pa na zemlji. Tko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 jz mam enmu strelcu toook za povedat. sam ne vem če mu bom lahk Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 itak ... si skorpja al nisi? Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. november 2005 Avtor Prijavi Deli 30. november 2005 Hvala. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bik1975 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 jz mam enmu strelcu toook za povedat. sam ne vem če mu bom lahk Če je v tem problem, potem ti svetujem, da kar do njega stopiš in mu poveš kar mu imaš Morda ima tudi on podobne želje, pa mu je nerodno pristopit, povedat. Tipi smo ratali na splošno kar "mamoneti" in nimamo več jajc kot včasih. Zato velikokrat morate dan danes kar ve imet iniciativo. Očitno se Vas "bojimo". Napisano v hecu, vendar ...... Ti kar pristopi, boš vsaj vedla kje si in se s tem drugače ne boš "obremenjevala", pa izgubit tudi nimaš kaj, lahko se ti le obrestuje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Opla, po pomoti sem prisla, pokukala, precitala zadnji post in odsla! Mamo spet enga nouga slogarja! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bik1975 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Opla, po pomoti sem prisla, pokukala, precitala zadnji post in odsla! Mamo spet enga nouga slogarja! Ja, ja, po pomoti. Se mi zdi A, ne ne, to si si pa sama nakopala A bi se rada rešila šloganja? No way, ne morš, imam doživljenjsko šloganje pri tebi (Aja, danes prišel un črn gospod, ki si mi ga napovedala, no na srečo se nismo kregali, vendar ni še konec tedna, spet pride v petek Mogoče bo še lušno ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Ja, ja, po pomoti. Se mi zdi A, ne ne, to si si pa sama nakopala A bi se rada rešila šloganja? No way, ne morš, imam doživljenjsko šloganje pri tebi (Aja, danes prišel un črn gospod, ki si mi ga napovedala, no na srečo se nismo kregali, vendar ni še konec tedna, spet pride v petek Mogoče bo še lušno )Jasn, k si vedu, pa se nisi zaceu kregat, si mu dau use prou, sam d bi mene u nc dau, ne! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bik1975 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Jasn, k si vedu, pa se nisi zaceu kregat, si mu dau use prou, sam d bi mene u nc dau, ne! Ne ne, to dobro veš, da ne bi nikoli naredil Ja, res je v tistem trenutku sem pomislil na tebe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Ne ne, to dobro veš, da ne bi nikoli naredil Ja, res je v tistem trenutku sem pomislil na tebe Ja, jest bom pa vedno pomislila na tebe, cim bom videla ze majhnega otrocicka, kako postaja ROGONOSEC!!!! Ja, res je v tistem trenutku Aja, torej je biu tisti trenutek, ne! Pol sm mela prou,ne! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 Ah... strelčki... moji Veneri v strelcu prow sede tale čas.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 tinal, kako pa kaj tvoj strelck?? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 Samson23... prow super! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 Lepo slisat!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 Lepo slisat!!! Hvala! Se trudim upoštevat nasvete, ki sem jih dobila , pa vse lepo laufa... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 10. december 2005 Prijavi Deli 10. december 2005 aaaaa... nas mesec je, pa smo svojo temo popolnoma zapostavli No strelci in strelcice napiste kaj pametnega Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 10. december 2005 Prijavi Deli 10. december 2005 Mene so v zadnjem letu trije strelci ful razočaral...Trenutno stanje: strelci :xx!: Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.