Liu 10. december 2005 Prijavi Deli 10. december 2005 hehe Mana..... jest sem opazla da sploh ni vazn, kaj je al je strelec al je dvojcek al je bik al kar kol..... je moski! In oni so pac narjeni tko...., da spravlajo bejbe v slabo voljo, ob zivce in v veselje.... Tko da ne zdej po vseh strelcih pluvat Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 10. december 2005 Prijavi Deli 10. december 2005 hehe Mana..... jest sem opazla da sploh ni vazn, kaj je al je strelec al je dvojcek al je bik al kar kol..... je moski! In oni so pac narjeni tko...., da spravlajo bejbe v slabo voljo, ob zivce in v veselje.... Tko da ne zdej po vseh strelcih pluvat Hm, gre se za 2 kolega in eno kolegico...Mislim, da na moje razočaranje nad strelci nima veze s spolom...Samo povem, da glede na to, da so mi bli strelci prej zakon, zdej spreminjam mnenje Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. december 2005 Avtor Prijavi Deli 10. december 2005 ....in čez čas ga boš verjetn spet spremenila........ strelček Mick Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nea 10. december 2005 Prijavi Deli 10. december 2005 strelci veliko streljamo amorjeve puščice, baje......jaz jih ne..................... Citiraj Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. december 2005 Avtor Prijavi Deli 10. december 2005 Neb vedu. Sam se redko zaljubljam, res pa nism posebn navdušen bit sam......pol pa streljam pač.... dokler 1x ne strefi tud mene.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 10. december 2005 Prijavi Deli 10. december 2005 Jest tud nc ne vem da bi kej velik streljala po svetu puscic..... ok ustrelim kdaj ksno tko mim - ne puscico ampak kej druzga..... Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 10. december 2005 Prijavi Deli 10. december 2005 strelci veliko streljamo amorjeve puščice, baje.Ja... jz sm čist prestreljena... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 11. december 2005 Prijavi Deli 11. december 2005 se, dobr da ti pol iz luknc voda ne tece ven, k si tok prestreljena hihi Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 11. december 2005 Prijavi Deli 11. december 2005 Brez streljanja ne gre!PAZI ŽE LETI!fju Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 11. december 2005 Prijavi Deli 11. december 2005 Aau! A si bla ti, tanaja*? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 11. december 2005 Prijavi Deli 11. december 2005 HM, jest nč kriva. Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 11. december 2005 Prijavi Deli 11. december 2005 Ti bom že še vrnil, ti nič ne verjamem..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 11. december 2005 Prijavi Deli 11. december 2005 To bo pomota, sem sam v tarčo steljala Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tejchy 11. december 2005 Prijavi Deli 11. december 2005 Jest mam pa dva strelca v bajti - mlajšo sestro in starejšega brata. S tamalo stelko se ne da nč pogovarjat oziroma zment. Trmasta kot konj in vedno nardi vse po svoje (če se le da kontra, kot bi ostali radi). Brat ma pa že mal več v glavi, tko da z njim ni tok hudo. Citiraj Have a nice day!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 11. december 2005 Prijavi Deli 11. december 2005 To bo pomota, sem sam v tarčo steljala Ok, naj ti bo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Ja, strelci se hočmo sam fajn met , a ne?Kdo nam pa lahko zameri za vse pizdarije , saj jih tko vsi delamo . Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 heh....moja brezglavost in trma me je ze stala..... zdej sem zacela mal bolj razmisljat, ceprow se se kdaj ujamem pri brezglavosti... Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. december 2005 Avtor Prijavi Deli 12. december 2005 ..... zdej sem zacela mal bolj razmisljat, ceprow se se kdaj ujamem pri brezglavosti... ...in se primeš za glavo? Strelčki smo čist vredi.....garant. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 V bistvu še kar nekak, ja, edin da kar naprej kozle streljate Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. december 2005 Avtor Prijavi Deli 12. december 2005 ......pujse pa jemo Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Hm, gre se za 2 kolega in eno kolegico...Mislim, da na moje razočaranje nad strelci nima veze s spolom...Samo povem, da glede na to, da so mi bli strelci prej zakon, zdej spreminjam mnenje Strelci SMO zakon!!! Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 17. december 2005 Prijavi Deli 17. december 2005 Kar se moskih strelcev tice: So dolgocasni. Mene bolj zrajca kos ledu, kot pa oni. Ce pa ene mislijo da so v posteji kaj vredni pa se sigurno niso spoznale: rib, bika, dvojcka, leva... Aja, se to, se niti z enim se nism se n'kol pukausala, cudn ne, aja pa tut ne s skorpijonom, ovnom, rakom, tehtnico, devickom, pa sam z 1 vodnarjem, ampak bl zarad nega, kt zarad mene, k sm se ga mal usmil'la, pa se z 1 kozorogom, k glih nisem mela druzga, d sm mojmu mal rugove nabila. No, glih tolk! Copat mam dost duma! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 17. december 2005 Prijavi Deli 17. december 2005 Kar se moskih strelcev tice: So dolgocasni. Ok, delno priznam. :xx!: Ma, kaj pa nakladaš, sej to sploh ni res... Ti kar preizkušaj naprej... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 17. december 2005 Prijavi Deli 17. december 2005 Ok, delno priznam. :xx!: Ma, kaj pa nakladaš, sej to sploh ni res... Ti kar preizkušaj naprej... Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 17. december 2005 Prijavi Deli 17. december 2005 hej, jaz sem spet nazaj v stari formi!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.