Skoči na vsebino

Strelec

Mick

Recommended Posts

hehe Mana..... jest sem opazla da sploh ni vazn, kaj je al je strelec al je dvojcek al je bik al kar kol..... je moski! In oni so pac narjeni tko...., da spravlajo bejbe v slabo voljo, ob zivce in v veselje....

Tko da ne zdej po vseh strelcih pluvat x:Dx

Uspeh je drznim zagotovljen!
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,3k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

hehe Mana..... jest sem opazla da sploh ni vazn, kaj je al je strelec al je dvojcek al je bik al kar kol..... je moski! In oni so pac narjeni tko...., da spravlajo bejbe v slabo voljo, ob zivce in v veselje....

Tko da ne zdej po vseh strelcih pluvat x:Dx

Hm, gre se za 2 kolega in eno kolegico...Mislim, da na moje razočaranje nad strelci nima veze s spolom...

Samo povem, da glede na to, da so mi bli strelci prej zakon, zdej spreminjam mnenje

:vio:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

strelci veliko streljamo amorjeve puščice, baje......jaz jih ne..................... xsrcx xsrcx xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx
Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal

Brez streljanja ne gre!

PAZI ŽE LETI!

fju

"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

:inocent: HM, jest nč kriva. :fiju:
"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

:ermm: To bo pomota, sem sam v tarčo steljala :sori:

Jest mam pa dva strelca v bajti - mlajšo sestro in starejšega brata. S tamalo stelko se ne da nč pogovarjat oziroma zment. Trmasta kot konj in vedno nardi vse po svoje (če se le da kontra, kot bi ostali radi). Brat ma pa že mal več v glavi, tko da z njim ni tok hudo.
Have a nice day!!!

Ja, strelci se hočmo sam fajn met x:Dx , a ne?

Kdo nam pa lahko zameri za vse pizdarije :mezik: , saj jih tko vsi delamo :o|o: .

..... zdej sem zacela mal bolj razmisljat, ceprow se se kdaj ujamem pri brezglavosti...

...in se primeš za glavo? :inocent: x:Dx

Strelčki smo čist vredi.....garant. x^x :palec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Kar se moskih strelcev tice: So dolgocasni. Mene bolj zrajca kos ledu, kot pa oni. Ce pa ene mislijo da so v posteji kaj vredni pa se sigurno niso spoznale: rib, bika, dvojcka, leva...

Aja, se to, se niti z enim se nism se n'kol pukausala, cudn ne, aja pa tut ne s skorpijonom, ovnom, rakom, tehtnico, devickom, pa sam z 1 vodnarjem, ampak bl zarad nega, kt zarad mene, k sm se ga mal usmil'la, pa se z 1 kozorogom, k glih nisem mela druzga, d sm mojmu mal rugove nabila. No, glih tolk! Copat mam dost duma! xrolleyesx

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...